Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τανια περαστηκα στον Γιωργο.μου ειπε ο Κωστας βεβαια πως αν ειναι καταγμα απλο κ δεν εχει φυγει κοκκαλο απο την θεση του οτι θα περασει μονο του...περιμενουμε νεοτερα...

εγω εχω νευρα γιατι εχω ξεπατωθει στις δουλειες σημερα ολη μερα κ ο αλλος ειναι στην κοσμαρα του!με το κιν του ,το πισι του κ το γυμναστηριο του!η Κλειω μολις κοιμηθηκε αφου καναμε μπανιο,μετα εχεσε,μετα εκανε εμετο,κ ξανα μπανιο.....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα κοπέλες, μπήκα τυχαία στο cafe σας, θέλω να κάνω μια ερώτηση αν ξέρετε να μου πείτε. Διανύω την άδεια τοκετού από αρχές Σεπτεμβρη, είμαι Ιδ. υπάλληλος και έχω πάρει το επίδομα τοκετού. Η ερώτηση μου είναι από τη δουλειά μου θα πληρώνομαι όσο έχω άδεια τοκετού και λοχείας? Ευχαριστώ πολύ. Να χαιρεστε τα παιδάκια σας και τις κοιλίτσες σας!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα κοπέλες, μπήκα τυχαία στο cafe σας, θέλω να κάνω μια ερώτηση αν ξέρετε να μου πείτε. Διανύω την άδεια τοκετού από αρχές Σεπτεμβρη, είμαι Ιδ. υπάλληλος και έχω πάρει το επίδομα τοκετού. Η ερώτηση μου είναι από τη δουλειά μου θα πληρώνομαι όσο έχω άδεια τοκετού και λοχείας? Ευχαριστώ πολύ. Να χαιρεστε τα παιδάκια σας και τις κοιλίτσες σας!!

να σου ζησει το μπεμπονι!!!!

οχι ειναι η απαντηση δυστυχως!οσο εχεις αδεια τοκετου πληρωθηκες απο ΙΚΑ μολις γεννησες.

μετα θα παρεις την ετησια αδεια απο την δουλεια σου (Αν δεν την πηρες )κ μονο τοτε θα σε πληρωσουν ενα μηνα.

μετα παιρνεις το 6μηνο κ πληρωνεσαι απο ΟΑΕΔ.

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστούμε για τα περαστικα σας. Αννυ ο πόνος δεν προερχεται απο το κάταγμα, οπότε το ψάχνουμε! Βεβαια αν μας προσδιοριζε και ο ιδιος που ακριβως πονάει όλα θα ήταν καλυτερα! Την Δευτερα θα κάνει αξονική και έυχομαι να έχουμε τα καλύτερα αποτέλεσματα ώστε να μπορω να του

σπάσω και τα υπολοιπα πλευρα:tongue:

όσο για τα νευρα, σε καταλαβαίνω απόλυτα! ο κόσμος να καίγεται και αυτος στον κόσμο του!!! υπομονη δεν ξέρω τι άλλο να σου πω!

Τι καλα΄ειχε κοιμηθει η μικρη μου και την έπιασε ένας λοξυγκας και ξυπνησε,τωρα κάθεται στο ριλαξ καιελπιζω να ξανακοιμηθει γρήγορα!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Επισης ξεχασα!να πας να παρεις κ το επιδομα του ΟΑΕΔ τωρα που γεννησες,εχει ενα συμπληρωματικο:wink:

Ευχαριστώ πολύ Annie, μάλλον πολλά ήθελα αλλά έκανα τη χαζή υπόθεση ότι τα επιδόματα του ΙΚΑ θα ήταν μια έξτρα βοήθεια για τη γέννα και τα ερχόμενα μωράκια:confused::confused:!

Ακόμα δεν γέννησα σε λίγο, σε λίγο!! προετοιμάζομαι ψυχολογικά για το οικονομικό αλλά λέω να μην αγχωθώ ακόμα. Πιο μετά!!χεχ

Ευχαριστώ ξανά!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ευχαριστώ πολύ Annie, μάλλον πολλά ήθελα αλλά έκανα τη χαζή υπόθεση ότι τα επιδόματα του ΙΚΑ θα ήταν μια έξτρα βοήθεια για τη γέννα και τα ερχόμενα μωράκια:confused::confused:!

Ακόμα δεν γέννησα σε λίγο, σε λίγο!! προετοιμάζομαι ψυχολογικά για το οικονομικό αλλά λέω να μην αγχωθώ ακόμα. Πιο μετά!!χεχ

Ευχαριστώ ξανά!!

αχ συγνωμη κοπελα μου!δεν προσεξα το τικερακι σου!με το καλο λοιπον κ με κανενα πονο!εμεις γεννησαμε ολες πριν κανα 5μηνο κ τα αναπολουμε ολα αυτα!!!

τα επιδοματα του ικα ειναι στην ουσια τα λεφτα που θα επαιρνες αν δουλευες αυτους τους 2+2 μηνες που σου δινει αδεια!+κατι εξτρα που θα παρεις απο τον ΟΑΕΔ οταν γεννησεις!να πας να τα ζητησεις!

οποτε θα πληρωθεις μολις γεννησεις απο το ΙΚΑ και μετα μονο την ετησια αδεια σου απο την δουλεια σου κ μετα χαιρετα μας τον πλατανο!:rolleyes:8-)8-):cool:το 6μηνο τωρα ειναι 690 τον μηνα...

pSC1p2.png

Να 'μαι κι εγώ!

Σαν τα χιοοοοοοοοοοοονια

Πού είσαι παλιοκόριτσο? Τρέχεις διαβάζω.... Τουλάχιστον βλέπουμε φωτό σου στο φέις.... Άντε και μας έλειψες!!!

Βικυ...το στεφανακι το δικο μας ηταν γυψοφιλη με αληθινο ροζ τρινταφυλλακι μινιον.γιατι να κανεις ψευτικο?το δικο μας τωρα που ξεραθηκε θα το πλακωσω στην λακ να βαλσαμωθει (χιιχιχ)κ θα το βαλω μεσα σε μια κορνιζα στο δωματιο της!:wink:

τι αλλο...δεν θυμαμαι!να ρωτησω τις μανες που δινετε κρεμες....κατα τι ωρα δινετε την φρουτοκρεμα????οποτε να ναι?

Άννυ μου έτσι κατάλαβα για τα τριανταφυλλάκια, μπορεί και να κατάλαβα λάθος... Αύριο που θα το παραλάβω θα δω..... Τι φρουτάκι εγώ της το έδωσα μεσημέρι.

Βικάκι μου ετοιμη για τη βαφτιση???

80% χαχαχα.......

Διαβάζω που λέτε για κρέμες και δεν αντέχω άλλο με την μπούμπι. Μήπως φταίω εγώ που το χω τσακίσει στα βιολογικά το παιδί; Να πάω να της πάρω καμιά κρεμούλα ΝΟΥΝΟΥ τίγκα στην ζάχαρη να γλυκαθεί λίγο, να βάλει και κανένα γραμμάριο;

Δέσποινα να σου πω την αλήθεια, εγώ που έχω δοκιμάσει η ίδια 1 βιολογική και 2 απλές, δεν έχουν καμία διαφορά.... είναι μάλλον θέμα γούστου φαντάζομαι...

Βαφτίσια το Βικάκι? Με το καλό!

Εμέις λέμε να τα κάνουμε 23/10 και δεν έχω κοιτάξει τίποτα! Τι μάνα είμαι εγώ????

Σ' ευχαριστώ κοπανατζού !!! Για ξεκίνα και εσύ το τρέξιμο... τουλάχιστον τα προσκλητήρια και μπομπο.....

Βίκυ, τί συγχρονισμός στα όνειρα! Το δικό μου είναι λίγο πιο κουλό βέβαια! Είδα κι εγώ πως ήμουν έγκυος στο 2ο αλλά ήταν έγκυος και η πεθερά μου! :shock::shock::shock::shock::shock:

Και σκεφτόμουν, δλδ τώρα ο Στέλιος θα έχει ένα αδερφάκι μικρότερο από το γιο του και ο Θοδωρής ένα θείο/μια θεία μικρότερη του! :confused::D:rolleyes:

Πολύ psycho...!

Εγώ προσπάθησα να το ερμηνέψω αλλά είχα πολλά κενά και τα παράτησα....

Όλα έτοιμα για τη βάφτιση; Βρήκες ζακέτα που ήθελες; Αν και νομίζω δε θα χρειαστεί!

Ζακέτα δεν βρήκα, πήρα μία ωραία πασμίνα αλλά τσάμπα μάλλον, 33 βαθμούς θα έχει λέει την Κυριακή :D:D

Αλλάξαμε κι ένα δώρο χθες από τα mothercare και πήραμε αυτό το καρεκλάκι picnic .

Δεν το βγάλαμε από τη συσκευασία ακόμη αλλά είμαι περίερφη να το δοκιμάσουμε!

Με γειές!!! και διπλώνει κιόλας, πολύ εξυπηρετικό φαίνεται!!! Να μας πεις εντυπώσεις ε?

Γεια σας κοριτσακια μου!!!!

Βικυ μου πολυ τρεξιμο ε?????Ωραιο ονειρο!!!χιχι!!Και ειπαμε δεν ειναι τυχαιος ο υπνος της Λουσιτσας!!!Θα το δεις;)

χαχαχαχαχαχα..... μπα.............

Εμεις ειμαστε μια χαρουλα με την διαφορα οτι εγω πηγα μια βολτα στο νοσοκομειο εχθες γιατι πονουσε χαμηλα η κοιλια μου για κανενα δυωρο και μου εβαλε ιδεες μια φιλη οτι μπορει να ειναι σκωληκοειδιτη και πηγα να με δουν.Μου εκαναν εξετασεις αιμα και ουρα και βγηκανε καλα.Οποτε η κανενα εντερο ητανε η γυναικολογικα!Και ετσι εκανα και τη νυχτερινη μου βολτα!!χιχι!Ο μικρος κοιμοτανε και ηρθε η κουνιαδα μου και τον κρατησε.

Σιδερένια φιλενάδα!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστούμε για τα περαστικα σας. Αννυ ο πόνος δεν προερχεται απο το κάταγμα, οπότε το ψάχνουμε! Βεβαια αν μας προσδιοριζε και ο ιδιος που ακριβως πονάει όλα θα ήταν καλυτερα! Την Δευτερα θα κάνει αξονική και έυχομαι να έχουμε τα καλύτερα αποτέλεσματα ώστε να μπορω να του

σπάσω και τα υπολοιπα πλευρα:tongue:

όσο για τα νευρα, σε καταλαβαίνω απόλυτα! ο κόσμος να καίγεται και αυτος στον κόσμο του!!! υπομονη δεν ξέρω τι άλλο να σου πω!

Τι καλα΄ειχε κοιμηθει η μικρη μου και την έπιασε ένας λοξυγκας και ξυπνησε,τωρα κάθεται στο ριλαξ καιελπιζω να ξανακοιμηθει γρήγορα!!!

Περαστικά σας Τάνια μου, εύχομαι να μην είναι τίποτα. Πάντως πάλι καλά που θορυβείται και πάει στον γιατρό. Ο δικός μου δεν θα έλεγε τπτ... χαχαχα

Εμένα η μικρά κοιμήθηκε 11 παρά και πολύ φοβάμαι ότι σύντομα θα ξαναξυπνήσει. Ο μπαμπάς της πάλι δεν νομίζω να ξαναξυπνήσει:twisted::twisted::twisted:.

Εγώ μάζεψα την κουζίνα και το σαλόνι και έχω τρομερή υπερένταση, νεύρα κλπ.... είμαι και κουρασμένη και ζεσταίνομαι επίσης. Σήμερα τα τέλειωσα όλα, αύριο έχω μόνο το μαλί και κάτι ψώνια. Πήγα στο αεροδρόμιο να παραλάβω τον αδερφό μου και περιμένοντάς τον αναπολούσα την τελευταία φορά που πήγα ταξίδι λίγες μέρες πριν μείνω έγκυος.....

α να ξύπνησε, επιστρέφω....

GaiGp3.png

Ευχαριστώ ξανά!!

Καλησπέρα μανούλα , όπως ακριβώς στα είπε η Άννυ είναι όσο αφορά το οικονομικό, από εμένα ευχές για μία γέννα με ένα πόνο , με το καλό να πάρεις αγκαλιά τα μωράκια σου που είναι και 2 από ότι βλέπω στο τικεράκι σου!!!!!

GaiGp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Ευτυχώς Παρασκευή σήμερα. Γύρισα σπίτι κατά τις έξι. Η μικρή αρκετά καλή όσο έλειπα. Βέβαια πρέπει συνέχεια να είναι σε αγκαλιές αλλιώς δεν ησυχάζει. Ευτυχώς έρχονται και η μαμά μου κι η πεθερά μου με βάρδιες και βοηθάνε τον Κώστα. Παρ'όλα αυτά σήμερα μου έλεγε ότι πιάστηκε. Εϊδες του λέω τι τράβαγα επί τεσσεράμιση μήνες. Αυτός μόνο τρείς μέρες και τα'παιξε.

Χθες το βράδυ η μικρή κοιμήθηκε στις 3 περίπου! Μας άλλαξε τα φώτα. Εγώ βέβαια πρροσπαθούσα μέχρι τις 2 να την κοιμίσω και μετά την άφησα στον πατέρα της γιατί έχω και πρωινό ξύπνημα. Σήμερα μου κοιμήθηκε απ΄τις 9:30 και ελπίζω να μην ξυπνήσει πάλι μες στην νύχτα.

Α, μου΄ρθε και περίοδος για πρώτη φορά... Πολύ στενοχωρήθηκα. Μου'χε πει η γιατρός, αν θηλάζεις αποκλειστικά 80% δεν θα έχεις περίοδο. 3 μέρες στην δουλειά και το σώμα μου κατάλαβε ότι δεν θηλάζω πια αποκλειστικά. Βέβαια το δικό μου της δίνουν με το μπιμπερό, αλλά το σώμα μου δεν ξεγελάστηκε. Τουλάχιστον ίσως μου μειωθεί λίγο το γάλα τώρα με την περίοδο γιατί το στήθος μου κοντεύει να εκραγεί 3 μέρες τώρα. Δεν καταφέρνω να το ξαλαφρώσω δυστυχώς. Απ΄την ώρα που γυρνάω και μετά τρώει πολύ λίγο και στην δουλειά δεν καταφέρνω να βγάλω παρά μόνο 30 γραμ απ'το καθένα με τρελό άγχος.

Μανουλίτσες μου σας διάβασα αλλά είμαι πολύ κομμάτια και δεν θυμάμαι τίποτα. Περαστικά μόνο θα πω στους πονεμένους. Με το καλό όλες οι βαπτίσεις του ΣΚ. Δεν θυμάμαι ποιές άλλες είναι εκτός της Βικούλας. Όλα καλά να πάνε όμως.

Καληνύχτα μανουλίνια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...