Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ πάντως θα ξαναμείνω έγκυος άμα μου περάσει η όρεξη για σεξ (χλωμό) γιατί δεν παλεύεται η αποχή ρε κορίτσια... Δεν ήξερα ότι είναι τόσο ευαίσθητος ο χρυσός μου.

Απαπα δεν παλεύεται.... Όσο και να μην το σκέφτεσαι όλο και κάτι στο θυμίζει τσουπππ

Πάω να φάω μία σοκολάτα πάλι...... :-(

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

παλια ειχα ακουσει οτι δεν κανει απο τον 7ο και μετα γιατι ταχα μπορει να σπασουν τα νερα.τωρα ξερω για αυτο για το σπερμα.

δηλαδη να ρωτησω κατι....:oops:η κλασικη μεθοδος της οπισθεν δεν αρκει???:oops::oops:

και εγω τωρα την τελειωσα την σοκολατα!:tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Kαλά, τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται! Κι εγώ σοκολάτα τρώω!

Ο μπαμπάκος έχει φτάσει και ξεπεράσει το 1 κιλό! Έχει το κεφαλάκι του κάτω, η πλάτη είναι στα αριστερά και τα πόδια του δεξιά, όπου και με κλωτσάει συνήθως! Όλα μια χαρά, συζητήσαμε για διάφορα με τη γιατρό και λύθηκαν αρκετές απορίες καθώς είχαμε να πάμε από το Νοέμβρη!

Τη ρώτησα και μου είπε πως γενικά τα μωράκια είναι βιώσιμα από την 28η εβδομάδα, -κ από την 26η αλλά πιο δύσκολα- φυσικά είναι κάτι που το απεύχομαι για όλες αλλά είναι πολύ παρήγορο!

Μετά από τη συζήτηση που κάναμε μαζί της για τα μαιευτήρια, αποφασίσαμε να πάμε και να δούμε και τη βιοκλινική και τον Άγιο Λουκά και να αποφασίσουμε επιτέλους που θα γεννήσω! Νομίζω ότι είμαι η τελευταία που δεν ξέρω!

Βασιλικούλα μου, με εκπλήσσει αυτό που λες για μένα! -ότι είμαι αισιόδοξη-

Δεν είναι ο χαρακτήρας μου έτσι, πάντα τα χειρότερα σκέφτομαι πρώτα, αλλά με τη λογική καταλήγω να αυθυποβάλλομαι προς τη θετική όψη (πολύ πετυχημένα απ' ότι φαίνεται!)

Το θέμα είναι η επίσκεψη στο γιατρό ή ο τοκετός γενικότερα;

Αν είναι για την επίσκεψη, να κάνεις αυτό που προτείνουν πιο πάνω... Ή πάρε πιεσόμετρο να τη μετράς μόνη σου ή πήγαινε στο φαρμακείο της γειτονιάς, αν εκεί αισθάνεσαι άνετα και μέτρα την ασχέτως γιατρού. Πολλοί άνθρωποι αγχώνονται στα ιατρεία και φαίνεται ότι έχουν παραπάνω...

Για τη δεύτερη περίπτωση...

Αν σου πω να μην αγχώνεσαι, θα το κάνεις; :D

Τί σε ανησυχεί στον τοκετό;

Ότι δεν θα τα καταφέρεις από άποψη πόνου;

Ότι κάτι θα πάει στραβά;

Ότι δεν θα είναι όπως το φαντάζεσαι;

Πρώτα αυτό να δεις. Και σε όλα υπάρχει λύση!

Για το θέμα του πόνου είναι απλό! Αν δεις ότι δεν αντέχεις χωρίς επισκληρίδιο, την κάνεις και τέλος! Κανείς δεν θα σε κατηγορήσει, ούτε θα σκεφτεί κάτι αρνητικό!

Για το αν πάει κάτι στραβά όλες λίγο πολύ ανησυχούμε αλλά είναι κάτι που δεν είναι υπό τον έλεγχό μας! Εσύ κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς τώρα, για σένα και το μωρό σου, έχεις επιλέξει έναν γιατρό που εμπιστεύεσαι και ελπίζεις πως όλα θα πάνε καλά! Ο θεός βοηθός δλδ! Άφησέ το πάνω του!

Για το αν τελικά ο τοκετός σου δεν είναι όπως τον φαντάζεσαι, καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου ένα πλάνο για το πώς θέλεις να εξελιχθεί αλλά να είσαι ανοιχτή σε αλλαγές... Δεν πηγαίνουν όλα όπως θέλουμε πάντα και το να το ξέρεις αυτό θα σε γλιτώσει από την ενδεχόμενη απογοήτευση! Είσαι άνθρωπος, να έχεις ανθρώπινες και ρεαλιστικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου...

Και κάτι γενικό που τώρα τελευταία πιάνει με μένα... Μόλις πας να σκεφτείς κάτι κακό, σταμάτα! Μην τελειώσεις καν τη σκέψη σου! Αναλογίσου πόσο άχρηστη είναι η σκέψη και άλλαξε την!

Γιατί να ζούμε προκαταβολικά τους φόβους μας; Αν βγουν θα έχουμε υποφέρει διπλά εξαιτίας τους, μία πραγματικά και μία από πριν... Αν δεν βγουν, εμείς πάλι θα έχουμε υποφέρει από πριν ώσπου να δούμε τί θα γίνει!

Οπότε, γλυκιά μου, χαλάρωσε! Πάρε βαθιές ανάσες και ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε! Σε "έπιασα" πουθενά ή τζάμπα απεραντολογώ; ;)

Άντε καληνύχτα-καλημέρα! ;):D

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανούλες και απο εμένα? Πως είστε? εγω είχα πολύ χάλια ψυχολογία, λίγο μου ανέβηκε γιατί έκανα πριν λίγο το πρώτο μου μάθημα ανώδυνου καιείχε η μαία μαζί της ένα μηχάνημα και άκουσα τους παλμούς της πεταλουδίτσας.:tongue: κατα τα άλλα η ψυχολογία έχει πιάσει πάτο. Τέλος πάντων.

Πήραμε χρώμα για να βάψουμε το δωματιάκι της μικρής μας, ένα ωραίο (θέλω να πιστεύω) πρασινάκι. και την Κυριακή λέμε να το βάψουμε ώστε σιγά σιγά να αρχίσουμε να το ετοιμάζουμε.

Στην δουλειά πραγματικά δεν την παλεύω άλλο πως θα αντέξω άλλες 4 βδομάδες πραγματικά δεν ξέρω. Η υπομονή μου εξαντλείται στο πρώτο δίωρο...

να ρωτήσω κάτι? Πριν λίγο παρατήρησα ότι οι θηλές μου έχουν λιγάκι ξεραθεί, βαζεί καμιά σας κρέμα? εσείς το έχετε πάθει?

angel μπράβο σου που τα κατάφερες με την επιτροπή και φυσικά να γράψεις τα καλύτερα για τον γλυκό και ευγενικό γιατρό που τόο ήθελε να σε βοηθήσει:mad::mad:

angie και εγώ κόκκινο ψηφίζω για ολους τους λόγους που ήδη έχουν αναφέρει τα κορίτσια

βασ και εγώ είχω το ίδιο πρόβλημα με εσένα, φοβάμαι αρκετά όμως το συζήτησα σήμερα με τη μαία και μπορώ να σου πω ότι με καθυσήχασε πάρα πολύ. και γω για επισκληρίδιο έλεγα αλλά μετά τη σημερινή κουβέντα και αυτά που μου είπε αρχίζω να το ξανασκέφτομαι.

Χριστινάκι υπομονή θα περάσει και αυτό. :tongue:

Τάνια, καμιά άδεια δεν μπορείς να πάρεις πριν την κανονική; Σε καταλαβαίνω απόλυτα, είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνεις και χαρά στην υπομονή σου!

Το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε τάξη-θηριοτροφείο και το όνειρο μόνο με αναστάτωσε! Πού στην πραγματικότητα!

Απλά, να είσαι όσο πιο χαλαρή γίνεται και να πάιρνεις όσα μπορείς στην πλάκα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Τάνια, καμιά άδεια δεν μπορείς να πάρεις πριν την κανονική; Σε καταλαβαίνω απόλυτα, είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνεις και χαρά στην υπομονή σου!

Το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε τάξη-θηριοτροφείο και το όνειρο μόνο με αναστάτωσε! Πού στην πραγματικότητα!

Απλά, να είσαι όσο πιο χαλαρή γίνεται και να πάιρνεις όσα μπορείς στην πλάκα!

Καλημέρα κοριτσάκια! Σήμερα μετά απο πολύ καιρό ξύπνησα με κέφια, μήπως επειδή σήμερα είναι Παρασκευη?:tongue::tongue::tongue:

Σήμερα θα πάω λίγο πιο αργά στη δουλειά και γι αυτό βρήκα την ευκαιρία να μπω να πω την καλημέρα μου.

Ιωάννα μου , μπορώ να πάρω άδεια αλλά είμαι και λίγο χαζή εως πολύ, δεν έχουμε προσωπικό και αν φύγω και εγώ θα μείνει η άλλη κοπέλα με 50 παιδάκια και τη σκέφτομαι. Βέβαια αν δω πολύ τα δύσκολα θα τους χαιρετήσω!!

Ο΄σο για το χαλαρή το προσπαθώ όσο μπορώ αλλά όπως ξέρεις όταν έχεις την ευθύνη τόσων παιδιών είναι λίγο δύσκολο.

Μπράβο και για το αγοράκι σου πάντα ευχάριστα νέα να ακούμε!!! Εμένα είναι απο τη δεξιά πλευρά και τα πόδια απο αριστερά, ο γιατρός μου είπε ότι αυτή είναι λίγο ανάποδη στάση και ελπίζουμε να γυρίσει. Ανάποδο και το παιδί σαν τη μαμά του!!

Σας φιλώ όλες, να έχετε μια υπέροχη μέρα.

Επεξεργάστηκαν by taniabell

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερούδια κοκόνες μου:tongue::tongue::tongue:....καφέ θέλει το κορίτσι μας! Δεν του χαλάμε χατήρι εδώ μαζί θα τον πιούμε!!!Σήμερα είναι Παρασκευή και ελπίζω όλες να έχετε ηθικό ακμεότατον....εντάξει??? Ο μπέμπης μου εχθές το βράδυ έκανε πάρτυ κλωτσιές, γυρίσματα, μπουνίτσες αφήστε που να σας τα λέω? Λέτε να βγεί υπερκινητικός? αν είναι έτσι μέσα στην κοιλιά φαντάζομαι πως θα είναι έξω! χιχιχιχι!!! Χαλάλι του όμως, προτιμώ να είναι ζωηρούλης και να τον νοιώθω παρά να αγχώνομαι γιατί δεν κουνιέται και γιατί δεν χτυπάει???

Εχθές πήγα στην μαμά μου 2 τσάντες με ασιδέρωτα να είναι καλά μου τα σιδέρωσε και σήμερα θα πάω να τα πάρω....ευτυχώς που έχω και κείνη και με βοηθάει όσο μπορεί....μου την έσκασε και το προηγούμενο Σάββατο η γυναίκα που με βοηθάει στις χοντρές δουλειές και την πήρα σήμερα και δυστυχώς δεν έχει κενό για αύριο οπότε το άλλο Σάββατο....πάντως δεν θα αγχωθώ με το σπίτι, δεν κάνω τίποτε πέρα απο λουτρό, κουζίνα και αλλαγή σεντονιών τα άλλα ας μείνουν...δεν μπορώ ρε κορίτσια όταν γυρίζουμε με τον άντρα μου 6 ώρα το απόγευμα σπίτι είμαι πτώμα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Βέβαια και ο αντρούλης μου όσο μπορεί βοηθάει βάζει πλυντήριο, μαζεύει πιάτα, ψωνίζει ε δεν έχω και απαίτηση να μου σφουγγαρίσει και να μου κάνει μπαλκόνια εδώ δεν τα κάνω εγω, εξάλλου γι αυτό πέρνουμε και την γυναίκα....ουφ τι μπλά μπλά με επιασε πρωινιάτικο....sorry αν σας κούρασα!!!

Βασιλικούλα σύνελθε όλα θα πάνε καλά για σενα και για όλες μας...τώρα είμαστε έγκυες δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω θα γεννήσουμε όλες χώρίς εξαίρεση, έχουμε και το θεούλη βοηθό και όλα θα πάνε καλά. Σκέψου ότι μια μέρα είναι θα περάσει, όπως επίσης σκέψου ότι εκείνη την μέρα θα κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα θα το δείς επιτέλους μετά απο 9 μήνες αναμονής ε???

Καλημέρα Χριστινάκι!!

Υπερκινητικός ο μπέμπης σου ε? Και εμένα σε γενικές γραμμές είναι πολύ γυριστρούλα σπάνια κάθεται ήσυχη, μου αρέσει όμως πολύ...... μου κάνει παρεούλα, και όταν ανταποκρίνεται στα χαδάκια μου τότε να δεις πώς τρελαίνεται η μανούλα (χαζό-..)

Χριστινάκι σε ποιά εβδομάδα είσαι?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Angie καλημέρα και σε σενα κουκλίτσα μου....αν σου πω ότι το πρωί σκεφτόμουνα το κεϊκ σου!!! Πριν φύγουμε για δουλειά ήπια ένα ποτήρι γάλα, ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι και ένα τοστάκι....αυτά!!! δεν είμαι καλό κορίτσι???

Καλημέρα Χριστινάκι!!

Υπερκινητικός ο μπέμπης σου ε? Και εμένα σε γενικές γραμμές είναι πολύ γυριστρούλα σπάνια κάθεται ήσυχη, μου αρέσει όμως πολύ...... μου κάνει παρεούλα, και όταν ανταποκρίνεται στα χαδάκια μου τότε να δεις πώς τρελαίνεται η μανούλα (χαζό-..)

Χριστινάκι σε ποιά εβδομάδα είσαι?

26 εβδ. και 5 μερούλες...!!! είχα τικεράκι αλλά επειδή με νευρίαζε που δεν άλλαζε μέρες το έβγαλα και γω και ησύχασα:P

επανηλθα για λιγο κοριτσακια μου!!διαβασα οσα λεγατε και αγχωθηκα...μου φαινεται θα κοψω τελειως το σεξ γιατι φοβαμαι πια με οσα ακουω!εχω ξαπλωσει στην κρεβατοκαμαρα και βλεπω το Μποτρινη,γιατι στο σαλονι παιζει ο αντρας μου με τον ξαδερφο play και βαριεμαι.απο κρεμα εγω αρχικα εβαζα και στην κοιλια κ στο στηθος μια απο το φαρμακειο που μου χε πει ο γιατρος(35? παρακαλω!) και τωρα βαζω βαζελινη κρεμουλα ομως που απορροφαται αμεσως με αλοε βερα κ αγγουρι αν θυμαμαι καλα απο το HONDOS Ή ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!μια χαρα ειναι κι αυτη!και στο στηθος ξεκινησα τωρα με το που κανω μπανιο κ βαζω οινοπνευμα γιατι σκληραινουν οι θηλες κ προετοιμαΖονται για το θηλασμο λενε.

Πολύ σωστό αυτό που κάνεις με το οινόπνευμα angie. Μου το είχε πει κι εμένα η μαια του γιατρού μου και το έκανα κι εγώ αλλά από τον 8ο μήνα αν θυμάμαι καλά.Και αμέσως μετά το οινόπνευμα έβαζα μια αλοιφή ειδική για τον θηλασμό την Lansinoh που την βρίσκεις στο φαρμακείο και είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή. Αυτή η διαδιακασία γίνεται δε και αφού αρχίσεις τον θηλασμό. Αλήθεια γαλατάκι αρχίσατε να βγάζετε κορίτσια. Συγκεκριμένα ένα κίτρινο υγρό, αν πιέσετε τις θηλές σας.Εγώ ναι.

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

καλημέρα σας...

σήμερα έχω ξυπνήσει με πολύ άγχος γιατί ένιωθα μέσα στον ύπνο μου την κοιλιά μου σκληρή,όχι να σφίγγει και να χαλαρώνει=συσπάσεις,αλλά να παραμένει σκληρή για ώρα.το πρωί πάλι και δεν ξέρω τι είναι πάλι αυτό...νομίζω πως το μωρό άλλαξε θέση,οτι ήρθε λίγο πιο ψηλά.εντωμεταξύ έχω πάρει πολύ λίγα κιλά και δεν ξέρω μήπως ''πιάνω'' το μωρο...έκανα εξετάσεις να δω που βρίσκεται αιματοκρίτης/αιμοσφαιρίνη,και θα πάρω τηλ.το γιατρό μου να τον ενημερώσω για τα αποτελέσματα και θα του πώ πως νιώθω,αν μπορέσω να του εξηγήσω και να καταλάβει...δε μπορώ πια....

εσάς είναι μαλακή/χαλαρή η κοιλιά σας?η με τον καιρό σκληραίνει λιγο?μήπως είναι φυσιολογικό και τα κάνει όλα αυτά ο φόβος μου με όλα αυτά που μου έχουν συμβεί???συγνώμη αν σας ζαλίζω...

πω,εγώ την έκοψα τη 10η εντολή,αγριευόμουν και έβλεπα άσχημα όνειρα...

τώρα πως να σας το πώ αυτό,είναι και πολύ πρωί για τέτοιες κουβέντες....:tongue:

χρειάζεται πολύ προσοχή όχι μόνο στις κανονικές επαφές,αλλά και στις επαφές...τρίτου τύπου,αν και όταν περιποιούμαστε λίγο παραπάνω τα αγοράκια μας...:cool:σκεφτείτε το λίγο..:?:δεν πρέπει να μπαίνει καθόλου στον οργανισμό μας!:wink:

καλή δύναμη σε όσες δουλεύετε,λίγες ώρες μείνανε και μετά Σαβ/κο!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥ.......!!ATLANTIS MOY ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ,ΕΜΕΝΑ ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ -ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ?- ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 6ο μηνα Κ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ.ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ,ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΗ.ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΑΝΕ,ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ....ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ,ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟ ΣΕΞ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΛΕΠΤΟ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΗ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...