Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!!!

Αργησα σήμερα γιατί ήμασταν Τζάμπο όλο το πρωί. Αδειο! Ολο δικό μας! Ωραία ήταν!

Κική καλως μας ήρθες και πάλι! Χρόνια και ζαμάνια!

Αντζυ την πάτησες ε; Πωπωωωω! Καλά έχει κλειδιά και μπήκε ξαφνικά μέσα στο σπίτι;

Λοιπόν για τον καφέ είμαστε:

Τρίτη 6μμ

Αννυ

Βάσω

Δήμητρα

Άντζυ

Βίκυ

Εμένα μάλλον θα έρθει ο άντρας μου μαζί, θα έρθει και κανένας άλλος σύζυγος???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!

Αχ βρε Άντζι ωραία ξεκίνησε η μέρα σου :( Θα το ξεπεράσει ο μπαμπάς σου, μην ανησυχείς!

Διαβάζω που λέτε για κρέμες και δεν αντέχω άλλο με την μπούμπι. Μήπως φταίω εγώ που το χω τσακίσει στα βιολογικά το παιδί; Να πάω να της πάρω καμιά κρεμούλα ΝΟΥΝΟΥ τίγκα στην ζάχαρη να γλυκαθεί λίγο, να βάλει και κανένα γραμμάριο;

Δεσποινάκι μου γιατί δε λες στον παιδίατρο να της εδινες φρουτάκια καλύτερα?μπανάνα που ναι κ γλυκιά? τώρα της δίνεις κ καρότα κτλ κ ρυζάλευρο?

Καλημέρα μανούλες!!!

Αργησα σήμερα γιατί ήμασταν Τζάμπο όλο το πρωί. Αδειο! Ολο δικό μας! Ωραία ήταν!

Κική καλως μας ήρθες και πάλι! Χρόνια και ζαμάνια!

Αντζυ την πάτησες ε; Πωπωωωω! Καλά έχει κλειδιά και μπήκε ξαφνικά μέσα στο σπίτι;

Δημητρούλα μου άσε με κι είμαι να σκάσω..όχι,στο μπαλκόνι ήμουν,απο κάτω μένουν,κι ανέβηκε να ποτίσει πρωινιάτικα και πέτυχε εμένα...:(

Λοιπόν για τον καφέ είμαστε:

Τρίτη 6μμ

Αννυ

Βάσω

Δήμητρα

Άντζυ

Βίκυ

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Άντζυ μου τι έπαθες πρωι πρωι....όσο για τα της βάπτισης μπαλόνια θέλω να κανονίσω για το μαγαζί(στο μοναστήρι απαγορεύονται)και μάλλον είμαι έτοιμη....μια φίλη φτιάχνει ευχολόγια....θα βάλω φώτο, είναι πανέμορφο...μόλις το πήρα....

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τί κάνετε; Εμείς όλα καλά!

Τώρα ο Θοδωρής κοιμάται και είπα να σας γράψω!

Χθες η μέρα μας ήταν τόσο καλή! Ο Θοδωρής ήταν πολύ συνεργάσιμο και χαρούμενο μωρό και πάιξαμε πάρα πολύ, τον έβγαλα πολλές φωτογραφίες και βίντεο αλλά έπαιξε και μόνος του αρκετά και χωρίς γκρίνια κι είχα κι εγώ λίγο χρόνο να κάνω τις δουλειές που ήθελα! Ήμασταν και οι δυο μέσα στη χαρά! Μακάρι κάθε μερα να είναι έτσι!

Άννυ, τί χορταστικό μωρό η Κλειώ! Συγχαρητήρια για τα μπουτάκια και τις δίπλες της! Απόλαυσέ τα τώρα που μπορείς! :D

Βίκυ, τί συγχρονισμός στα όνειρα! Το δικό μου είναι λίγο πιο κουλό βέβαια! Είδα κι εγώ πως ήμουν έγκυος στο 2ο αλλά ήταν έγκυος και η πεθερά μου! :shock::shock::shock::shock::shock:

Και σκεφτόμουν, δλδ τώρα ο Στέλιος θα έχει ένα αδερφάκι μικρότερο από το γιο του και ο Θοδωρής ένα θείο/μια θεία μικρότερη του! :confused::D:rolleyes:

Πολύ psycho...!

Όλα έτοιμα για τη βάφτιση; Βρήκες ζακέτα που ήθελες; Αν και νομίζω δε θα χρειαστεί!

Άννυ (Άντρια) δε θυμάμαι να σου ευχήθηκα! Να είναι καλοφωτισμένος ο γιόκας σου και γερός!

Όλες σχεδόν δίνετε κρέμες ε; Εμείς όχι ακόμη και έχουμε εμβόλιο σε καμιά 10 μέρες οπότε φαντάζομαι θα αρχίσουμε κι εμείς τότε που θα είναι 5,5 μηνών! Μου είχε πει ξεκινάμε με φρούτα και μετά σούπα λαχανικών.

Αλλάξαμε κι ένα δώρο χθες από τα mothercare και πήραμε αυτό το καρεκλάκι picnic .

Δεν το βγάλαμε από τη συσκευασία ακόμη αλλά είμαι περίερφη να το δοκιμάσουμε!

Νικόλ, ορεξάτη η Αναστασία ε; Κάνε υπομονή και θα έρθει και για εμάς η μέρα (η νύχτα δλδ!) που θα κοιμηθούμε ήρεμα!

Άντζυ, μήπως μετά από αυτό με το μπαμπά σκέφτεσαι να το κόψεις?!? :tongue: Η μαμά μου στην αρχή τη χρονιάς το έκοψε μαχαίρι μετά απο δεκαετίες καπνίσματος με αφορμή την άφιξη του πρώτου της εγγονιού! Ως μη καπνίστρια έχω να πω πως υπέφερα πολύ ως παιδί απο αυτή τη συνήθεια γιατί κι οι 2 γονείς μου κάπνιζαν.

Ξύπνησε κι έχει κάνει κ κακά! Για 3η συνεχόμενη μέρα! Υeah!!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Άντζυ μου τι έπαθες πρωι πρωι....όσο για τα της βάπτισης μπαλόνια θέλω να κανονίσω για το μαγαζί(στο μοναστήρι απαγορεύονται)και μάλλον είμαι έτοιμη....μια φίλη φτιάχνει ευχολόγια....θα βάλω φώτο, είναι πανέμορφο...μόλις το πήρα....

αχ βάλε φώτο να το δούμε φιλενάδα!!!!!!!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Υπέροχο το ευχολόγιο!!! Με το καλό Νικόλ!

Γκαντεμιά Αντζυ μου! Κι εγώ δεν κάπνιζα ποτέ μπροστα στους γονείς μου ούτε τα αδέρφια μου! Ακόμα κι ο αδερφός μου που είναι 38 δεν καπνίζει. Εχουν τεράστιο σκάλωμα! Ο πατέρας μου θεωρεί τους καπνιστές σχεδόν πρεζάκια.

Βέβαια ξέρουν ότι κατα καιρούς καπνίζαμε αλλά μιλάμε για την απόλυτη άρνηση.

X4pTp3.png

ξεχασα να ενημερωσω οτι η Βασούλα μας είνα καλά,δεν είχε κατι τελικά και ο πόνος στην κοιλιά πέρασε!θα μπει μετα να μας τα πει :-)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!!!

Νικολιτσα μου ξενυχτι ε???Παρε κανενα ουισκι και κανενα ξηρο καρπο να το γλεντατε τουλαχιστον!!χιχι!!!Tελειες οι φωτο!!!Με το καλο!!

Αντζυ που σοκ ο μπαμπας ε????Ντουβρουτζας του ηρθε του ανθρωπου !Θα του περασει μωρε!!

Αννυ τι γυναικαρα εγινε η Κλειουλα μας?????Φιλα λιγο μπουτακι και για εμας που ειμαστε μακρυα και δεν μπορουμε!!!

Βικυ μου πολυ τρεξιμο ε?????Ωραιο ονειρο!!!χιχι!!Και ειπαμε δεν ειναι τυχαιος ο υπνος της Λουσιτσας!!!Θα το δεις;)

Εμεις ειμαστε μια χαρουλα με την διαφορα οτι εγω πηγα μια βολτα στο νοσοκομειο εχθες γιατι πονουσε χαμηλα η κοιλια μου για κανενα δυωρο και μου εβαλε ιδεες μια φιλη οτι μπορει να ειναι σκωληκοειδιτη και πηγα να με δουν.Μου εκαναν εξετασεις αιμα και ουρα και βγηκανε καλα.Οποτε η κανενα εντερο ητανε η γυναικολογικα!Και ετσι εκανα και τη νυχτερινη μου βολτα!!χιχι!Ο μικρος κοιμοτανε και ηρθε η κουνιαδα μου και τον κρατησε.

Ααααα για τα κιλα που θελετε Βαλια και Αννυ εδω ειμαστε και εμεις!!!!Τα χαριζω!!!!!!!!!!!!Πωπω αλλες ψαχνουν τα κιλα και εγω κανω αμαν να τα διωξω!!!!!!!Απιστευτο!Πολυ θα ηθελα να ημουνα στη θεση σας και να μου λεγανε :Φαε βρε Βασω αυτο το τσουρεκακι!!Να σου φερω και λιγους λουκουμαδες με σοκολατα?Μια καρμποναρα????Ενα παστιτσιο????

Αχχχ τωρα μου λενε κανε λιγο διαιτα!!!Το ακριβως αντιθετο δηλαδη!!!

Δεν θυμαμαι αλλα!!!sorry!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμας!

Αντζυ δεν πειράζει , θα του περάσει του μπαμπά! Φανταζομαι όμως τα μουτρά του :P

Νικολ τέλειο το ευχολογιο, με το καλό κουκλίτσα μου!

Αννυ ολόκληρη γυναικα η κλειούλα μας! Μπράβο και στη μαμά που την ταιζει καλα! Με το καλο και οι φρουτοκρεμες!

Εμεις σήμερα προσπαθήσαμε να φαμε μπανανα -αχλάδι αλλά για άλλη μια φορα το έφαγε ο κυριος νεροχύτης! Τέλεια δηλαδη!

Και μεσα στο σπίτι επικρατει ο κακος χαμος! Περιμενα την κρεβατοκαμαρα σημερα και τελικα μου είπαν την άλλη βδομαδα, έγω ήδη είχα στείλει την παλια κια κοιμόμαστε στο σαλόνι. Ταυτοχρονα πλένω κουβέρτες χαλιά και το σκ έχει βάψιμο το χωλ! Κανεις για βοήθεια????:tongue:

Και μεσα σε όλα ό πονος που μου είχε πει ο γιωργος ότι έχει και είχε πάει στο νοσοκομειο ( μας είχαν πει ότι δεν είναι τπτ) τον ξαναεχει , έτσι πηγαμε εξω και τώρα θα κάνει αξονικη. Αντε να δουμε... ελπιζω να μην είναι τιποτα! Ωστοσο πόσο άχρηστοι μπορεί να είνια στο νοσοκομείο? όταν του κάνανε ακτινογραφια του είπαν όλα καλα αλλά χτες με το που έιδε ο παθολογος την ίδια ακτινογραφια βρήκε κάταγμα σε δυο πλευρά ( ομως ο πόνος σεν είναι τελικα απο αυτα) καλα ουτε μια ακτινογραφία δεν ξέρουν να διαβάζουν!!

Σας τα έπρηξα ε? Καπου έπρεπε να τα πω...

φιλακια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Τι λες Τάνια?!? Καλά, δεν είδαν 2(!) κατάγματα?!? Αν είναι δυνατόν... Όλα καλά εύχομαι και είμαι σίγουρη πως θα είναι!

Για τη φρουτόκρεμα μην ανησυχείς, είναι φάση προσαρμογής, θα στρώσει και δε θα την προλαβαίνεις!

Βασουλίνι, περαστικά κι αγύριστα! ΜΑ τι γίνεται με τα νοσοκομεία και τους πόνους;!

Άσε, για τα κιλά με τον πόνο μας παίζουν μάλλον! Καλέ ελάτε, σας τα παραχωρούμε ελεύθερα!

Έβαλα φωτό με το Θοδωρή να κάθεται στο καρεκλάκι του στο προφίλ μου στο facebook!

Το νερό ακόμη δεν ήρθε!!!! Αμάν, πια! Θα μπιχλιάσουμε, έχουμε και μωρό παιδί!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

μανούλες γεα! διάβασα πολλά και στάνταρ θα ξεχάσω!

αννυ τι κορίτσαρο έχεις, μπραβο!

άντζυ μου πωπω... αντέχουν όμως οι γονείς τα πάντα! θα το ξεπεράσει!

για το καφε... ρε κορίτσια... τρίτη απόγευμα=ανοιχτά μαγαζιά=κίνηση τρελή στην εθνική και τριγύρω=γκρίνια απο τον μπαμπα να μας φερει στην άλλη ακρη.

θα το προσπαθησω ομως. εχω μια αλλαγή να κάνω σε κατι ρουχαλάκια στο καλαμάκι και ίσως τον πεισω να παμε απο κει πριν και μετα σε εσας!

συγγνωμη που σας πρήζω με το μέρος αλλά ο άντρας μου τρωει στη μαπα καθε μερα την εθνικη και το σημειωτον και γι αυτο δεν τρελαινεται κιολας να ερχομαστε προς νοτια. μονη μου δεν τολμαω, ειναι μεγαλη η αποσταση και αν μου αρχισει τα κλαμματα δε θα μπορω να οδηγω. δεν το εχω κανειι ποτε. ουτε βεβαια σε ταξι γιατι δεν θα εχω που να την βαλω, στα χερια δεν μπορω.

τεσπα θα επανελθω σε αυτο. φιλακια

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...