Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άσε Βάλεια μου! Δουλειά δουλειά δουλειάαααααααααααααααα

Ξυπνάω στις 6 το πρωί, ετοιμάζω το μωρό το πάω στη μάνα μου και 7 ξεκινάω δουλειά!

3 σχολάω, πάω στη μάνα μου να πάρω το μωρό και μετά παλεύω με το σπίτι!!!

Ωωωωωωωχχχχχχχχχχχ!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλια....

αργησαμε να ξυπνησουμε κ εχω ενα σπιτι βομβαρδισμενο!να δω τι θα πρωτοκανω...

Αννη μοιαζεις οντως την Ζυγουλη τωρα που το πε η Θαλεια....εχει δικαιο!

Αντζυ τι επαθες βρε κοριτσι μου?χαμος εγινε?φανταζομαι τι σοκ επαθε...εγω οταν αρχισα να καπνιζω (το ηξερε η μανα μου αλλα μου κρατουσε χαρακτηρα)ειχαμε παει μαζι στην Σαντορινη με πλοιο(17 ωρες)κ της ελεγα να κανω ενα τσιγαρο?κ μου λεγε ΟΧΙ κ εβγαινα στο καταστρωμα μονη σαν τον βλακα στην εξορια!χαχαχα...

Κικηηηηη που εισαι ρε????????

Βικυ...το στεφανακι το δικο μας ηταν γυψοφιλη με αληθινο ροζ τρινταφυλλακι μινιον.γιατι να κανεις ψευτικο?το δικο μας τωρα που ξεραθηκε θα το πλακωσω στην λακ να βαλσαμωθει (χιιχιχ)κ θα το βαλω μεσα σε μια κορνιζα στο δωματιο της!:wink:

τι αλλο...δεν θυμαμαι!να ρωτησω τις μανες που δινετε κρεμες....κατα τι ωρα δινετε την φρουτοκρεμα????οποτε να ναι?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

για πες βρε Κική μου τι κάνει ο μπέμπης καινούριο που δεν ξέρουμε! τον εχουμε χάσει κι αυτόν!

Πολλά και διάφορα το μανάρι μου!

Το καινούριο είναι που κυνηγάμε τη σκιά μας στο τοίχο!

Διαφημίσεις

Γειά σου Άννυ!!!!!!!!!!!

Τώρα που είπες φρουτόκρεμα, να ρωτήσω πότε την ξεκινήσατε βρε μανούλες????

Ο δικός μου τώρα τελευταία εκτός από την γκρίνια που έχει, δεν πίνει και το γάλα του.

Κική εσείς πότε αρχίζετε κρέμες,σας είπε ο παιδίατρος? εμείς δεν εχουμε αρχισει ακόμα,στις 24 που θα παμε για εμβόλιο θα μαθω! πάντως απο όρεξη για ζιζί μια χαρα είναι!

ΑΝΝΥ μου άσε κ εχω σκάσει..θα κανει να μου μιλήσει κανα μήνα τωρα μετα απο αυτό το σοκ...εχει προβλημα με το τσιγαρο κ για μενα κοκορευότανε τοσο καιρό ΄σε όλους που δεν καπνιζα κ καλά..

θα φαει φρουτόκεμα σήμερα το κορίτσι μας? γιατι ρε συ σου είπε ετοιμη όμως?

Βικάκι μου ετοιμη για τη βαφτιση???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Εμείς θα πάμε στο παιδίατρο τη Δευτέρα. Τον περασμένο μήνα που τον ρώτησα είπε ότι αρχίζουν 5,5 μηνών!

Βαφτίσια το Βικάκι? Με το καλό!

Εμέις λέμε να τα κάνουμε 23/10 και δεν έχω κοιτάξει τίποτα! Τι μάνα είμαι εγώ????

Καλημερούδια!

Αχ βρε Άντζι ωραία ξεκίνησε η μέρα σου :( Θα το ξεπεράσει ο μπαμπάς σου, μην ανησυχείς!

Διαβάζω που λέτε για κρέμες και δεν αντέχω άλλο με την μπούμπι. Μήπως φταίω εγώ που το χω τσακίσει στα βιολογικά το παιδί; Να πάω να της πάρω καμιά κρεμούλα ΝΟΥΝΟΥ τίγκα στην ζάχαρη να γλυκαθεί λίγο, να βάλει και κανένα γραμμάριο;

mWsZp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Αργησα σήμερα γιατί ήμασταν Τζάμπο όλο το πρωί. Αδειο! Ολο δικό μας! Ωραία ήταν!

Κική καλως μας ήρθες και πάλι! Χρόνια και ζαμάνια!

Αντζυ την πάτησες ε; Πωπωωωω! Καλά έχει κλειδιά και μπήκε ξαφνικά μέσα στο σπίτι;

Λοιπόν για τον καφέ είμαστε:

Τρίτη 6μμ

Αννυ

Βάσω

Δήμητρα

Άντζυ

Βίκυ

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...