Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωχ...τι έπαθα..βγήκα στο μπαλκόνι με τον καφέ κι άναψα ένα τσιγάρο και ήρθε ξαφνικά ο πατέρας μου...ΣΟΚ..δε το ξέρει ότι καπνίζω,δεν το ήξερε ποτέ δηλαδή και φαντάζεστε τι έπαθε..πω πω,βλακεία.είναι και φανατικός αντικαπνιστής ,αλλά και για μεν ήταν τόσο σίγουρος που έπαθε την πλάκα του.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ βρε Άντζυ τι έπαθες?

Καλά και εγώ πέρσι έπαθα κάτι ανάλογο, όπου ήμουν στο χωριό λίγες μέρες πριν το γάμο και ξαφνικά βλέπω τον μπαμπά μου να ανεβαίνει και εγώ τρέχω πανικόβλητη να σβήσω το τσιγάρο, να κρύψω το τασάκι και να γυρίσω να κάτσω αμέριμνη μέσα σε ένα συννεφο καπνού σαν να μην συμβαίνει τπτ....

και έρχεται και γελάει πονηρά και μου λέει "ναι,ναι χαμπάρι δεν σε πήρα!!!". Με λίγα λόγια το ήξερε και δεν έλεγε τπτ τόσο καιρό....

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα μανούλες!!

Τί κάνετε? Δημητρούλα βάλε με και εμένα μέσα για Τρίτη, νο πρόμπλεμ χαχαχα δεν είμαστε παπιά εμείς.... χιχιχι

Μόλις ξυπνήσαμε και πίνουμε καφεδάκι, (εγω δλδ), η μπουμπού ήπιε το γαλατάκι της ήδη. Ρε γμτ την έπιασε πάλι το αλλεργικό στο μάτι... ξύπνησε και το δεξί δεν άνοιγε από την τσίμπλα.

Ήπιαμε το καφεδάκι μας χτες (όσο μας άφησε η Λούση αφού έπαθε αμοκ νύστας), κάναμε κούνιες χεχε και βολτίτσα γενικώς, περάσαμε πάρα πολύ ωραία!!!! Μακάρι να το κάναμε συχνότερα και να μέναμε όλες κοντά να κυκλοφορούμε με τα καρότσια μπούγιο χαχα...

Παρήγγειλα μετά και το στεφανάκι, μούρλια θα είναι, τελικά είπαμε γυψοφίλι και μικρό μάλλον τεχνητό ροζ τριανταφυλλάκι.

Σήμερα έχει λίγο τρέξιμο η υπόθεση, έχω νύχι τρίχα στις 11 και το μεσημεράκι θέλω να πάω στο αεροδρόμιο να πάρω τον αδελφό μου που έρχεται για την βάφτιση.

Είδα όνειρο κουλότατο απόψε. 2 για την ακρίβεια. Το πρώτο ήταν δράσης, και το δεύτερο ότι πήγαινα να γεννήσω με πόνους μαζί με μια άλλη άγνωστη κοπέλα, μας έκαναν επισκληρήδιο αυτή γέννησε και εγώ περιφερόμουν με ένα καροτσάκι μόνη μου μέσα στο μαιευτήριο, ώσπου την συνάντησα κάπου μέσα στο νοσοκομείο και αυτή έφευγε με το μωράκι για το σπίτι και εγώ ακόμα έκοβα βόλτες με την κοιλούμπα.

Υποσυνείδητα, σκέφτομαι ότι όλοι θα κάνουν 2ο παιδάκι και εγώ φέεεεεεεττττττααααααα χαχαχαχαχα. Ξύπνησα και σκεφτόμουν διάφορα και η κιουρία νιαούριζε από δίπλα.

Α, κοιμηθήκαμε και εμείς 11.30-4.30-8.30 τυχαίο επί 2 ? χαχαχα

GaiGp3.png

ωχ...τι έπαθα..βγήκα στο μπαλκόνι με τον καφέ κι άναψα ένα τσιγάρο και ήρθε ξαφνικά ο πατέρας μου...ΣΟΚ..δε το ξέρει ότι καπνίζω,δεν το ήξερε ποτέ δηλαδή και φαντάζεστε τι έπαθε..πω πω,βλακεία.είναι και φανατικός αντικαπνιστής ,αλλά και για μεν ήταν τόσο σίγουρος που έπαθε την πλάκα του.

ωχ θα έπαθε μεγάλο σοκ ο άνθρωπος.... πες μπαμπά λάθος, δεν ήμουν εγώ, μιά φίλη μου ήταν...:cool::cool::cool: μας μπέρδεψες...

GaiGp3.png

Ωχ βρε Άντζυ τι έπαθες?

Καλά και εγώ πέρσι έπαθα κάτι ανάλογο, όπου ήμουν στο χωριό λίγες μέρες πριν το γάμο και ξαφνικά βλέπω τον μπαμπά μου να ανεβαίνει και εγώ τρέχω πανικόβλητη να σβήσω το τσιγάρο, να κρύψω το τασάκι και να γυρίσω να κάτσω αμέριμνη μέσα σε ένα συννεφο καπνού σαν να μην συμβαίνει τπτ....

και έρχεται και γελάει πονηρά και μου λέει "ναι,ναι χαμπάρι δεν σε πήρα!!!". Με λίγα λόγια το ήξερε και δεν έλεγε τπτ τόσο καιρό....

και εμένα το ήξερε η μαμά μου χρόνια ότι κάπνιζα και δεν μου το έλεγε ότι το ξέρει για να μην πάρω αέρα και καπνίζω μέσα στο σπίτι .... χιχιχι

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες! Τι χαμός πρωι πρωί!!! Κατ' αρχήν Αννυ νομίζω ότι η Κλειώ έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα! Μετα συνειδητοποιησα τι έγραψες!!!

Αντζυ αυτό με το κάπνισμα και τους γονεις είναι ένα θέμα βασικό!!! Καλύτερα που έγινε έτσι και το έμαθε!!! Πάω να βαλω καφε και κεικ (μπας και παρω κανα κιλό) κι επανέρχομαι!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

πωπω..... τώρα που το είπε η Άννη είδα το ποστ της Άννυς !!! Άννυ μου γυναικάρα η Κλειώ μας!!! Μπράβο το κορίτσι!! τώρα για το σπίτι, στεναχωρήθηκα και εγώ, κρίμα ρε γμτ να μην πείθεται.. δεν έπιασε το αβαντάζ του πάρκινγκ μηχανής ε?

Καλή αρχή σήμερα με την φρουτόκρεμά σας!!!!

GaiGp3.png

Πάω να βαλω καφε και κεικ (μπας και παρω κανα κιλό) κι επανέρχομαι!!!

Έλα από εδώ να σου δώσω εγώ μια δεκαριά που μου περισσεύουν καλέ!!! μην ταλαιπωρείσαι με κέικ κλπ!!!:tongue::tongue:

GaiGp3.png

Έλα από εδώ να σου δώσω εγώ μια δεκαριά που μου περισσεύουν καλέ!!! μην ταλαιπωρείσαι με κέικ κλπ!!!:tongue::tongue:

Άννυ έλα και από εδώ για κανένα κιλό!!!

Παρεπιπτόντως, λίγο άσχετο με τα παραπανω, ήθελα να στο πω εδω και μέρες, σου έχουν πει οτι μοιάζεις με την Ζυγούλη?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Kαι εγώ θέλω κανα κιλάκι να μου δώσετε....... Χάλια κορίτσια... Εχω αδυνατήσει πάλι & δεν μου αρέσει, όχι τίποτε άλλο αλλά έχουν αρχίσει να με πρήζουν πάλι... Δεν έχω τρομερή όρεξη για φαϊ αλλά κ να φάω δεν πέρνω εύκολα κιλά...

Καλημέρα δεν είπα, ε; ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μανουλίτσες & μπεμπάκια!!!

Αννη μου όντως γυναικάρα η Κλειούλα μας!!! Καλή αρχή στην φρουτόκρεμα!!! Για το σπίτι πάλεψε το λίγο ακόμα μπας και...

Αντζυ μου για το τσιγάρο σε καταλαβαίνω... Εγώ ακόμα κ τώρα δεν καπνίζω μπροστά στον πατέρα μου για να μην έχω γκρίνια... αλλά το ξέρει. Αφού έλεγε χτες στον μπέμπη: "Πάρε αγόρι μου να πετάξεις τα τσιγάρα της μαμας σου, που θέλει να καπνίζει κίλοας..."

Βικάκι μου στην τελική ευθεία για την βάφτιση!!! Αντε βρε έφτασε ο καιρός!!!

Που είναι αυτή η έρμη η λίστα;;; Και αλλες μανούλες βαφτίζουν μαζί με εσένα!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Άννυ έλα και από εδώ για κανένα κιλό!!!

Παρεπιπτόντως, λίγο άσχετο με τα παραπανω, ήθελα να στο πω εδω και μέρες, σου έχουν πει οτι μοιάζεις με την Ζυγούλη?

Για μένα το λες???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Άσε Βάλεια μου! Δουλειά δουλειά δουλειάαααααααααααααααα

Ξυπνάω στις 6 το πρωί, ετοιμάζω το μωρό το πάω στη μάνα μου και 7 ξεκινάω δουλειά!

3 σχολάω, πάω στη μάνα μου να πάρω το μωρό και μετά παλεύω με το σπίτι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...