Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιουχουουουου!!!!!Που εισαστε ολες????

Παει το κλεισαμε το καφε:cry::cry:

Εγω βαριεμαι ελεηνα!Ετοιμαζεται ο Φωτης να παει γηπεδο και θα ειμαι με τον μικρο.Σε κανενα μισαωρακι θα τον κανω μπανιο θα τον ταισω και νανακια!Μετα θα κλαιω τη μοιρα μου μονη σαν το λεμονι!!!!:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας μανουλομανουλα...ηρθαμε απ τον γιατρο....8700 η Κλειω κ 70 υψος:P:p:p:pλεει ο γιατρος οταν αρχισει να περπαταει θα τα χασει τα κιλα..μπουαχαχα....

στο 1 εμβολιο δεν εκλαψε καθολου κ στο αλλο λιγο κ μολις την πηρα αγκαλια σταματησε κ γελουσε..

αφου ειναι Ζαμπιδης το Κλειουλινι....:tongue::tongue::tongue:χαχχχα

ξεκιναμε απο αυριο με φρουτοκρεμα ετοιμη για να προετοιμασουμε το στομαχι λεει,αντι για ρυζαλευρο.απο βδομαδα θα αρχισουμε να προσθετουμε φρουτα κ θα αφαιρουμε κρεμα...καθε γιατρος τα δικα του για αλλη μια φορα:?

ΟΜΩΣ μου ειπε να παρω της milupa 5 φρουτα κ γυρισα 5 σ/μ κ δεν βρηκα σκετα φρουτα αλλα μαζι με δημητριακα.:evil::evil:τελικα τον πηρα τηλ κ πηρα nutricia οπου ειναι αλλη η δοσολογια κ πρεπει παλι αυριο να τον παρω να μου πει...

τωρα η Κλειω κανει παρτυ κ δεν κοιμαται..γκρρρ...

οσο για το σπιτι ,μαλλον τσαμπα χαρηκα..δεν τον βλεπω πολυ προθυμο....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μανουλάκια!

Γυρίσαμε από την όμορφη βόλτα μας στο κέντρο της Καλλιθέας, κάναμε μπανάκι, φάγαμε και τώρα κοιμηθήκαμεεεεεε :)

Λοιπόν επαναλαμβάνω την πρόταση για καφέ τη Δευτέρα ή την Τρίτη στις 6μμ στο Φλοίσβο και γράφω συμμετοχές.

X4pTp3.png

γεια σας μανουλομανουλα...ηρθαμε απ τον γιατρο....8700 η Κλειω κ 70 υψος:P:p:p:pλεει ο γιατρος οταν αρχισει να περπαταει θα τα χασει τα κιλα..μπουαχαχα....

στο 1 εμβολιο δεν εκλαψε καθολου κ στο αλλο λιγο κ μολις την πηρα αγκαλια σταματησε κ γελουσε..

αφου ειναι Ζαμπιδης το Κλειουλινι....:tongue::tongue::tongue:χαχχχα

ξεκιναμε απο αυριο με φρουτοκρεμα ετοιμη για να προετοιμασουμε το στομαχι λεει,αντι για ρυζαλευρο.απο βδομαδα θα αρχισουμε να προσθετουμε φρουτα κ θα αφαιρουμε κρεμα...καθε γιατρος τα δικα του για αλλη μια φορα:?

ΟΜΩΣ μου ειπε να παρω της milupa 5 φρουτα κ γυρισα 5 σ/μ κ δεν βρηκα σκετα φρουτα αλλα μαζι με δημητριακα.:evil::evil:τελικα τον πηρα τηλ κ πηρα nutricia οπου ειναι αλλη η δοσολογια κ πρεπει παλι αυριο να τον παρω να μου πει...

τωρα η Κλειω κανει παρτυ κ δεν κοιμαται..γκρρρ...

οσο για το σπιτι ,μαλλον τσαμπα χαρηκα..δεν τον βλεπω πολυ προθυμο....

Η αληθεια είναι ότι η μετακομιση είναι ένα θέμα και πόσο μάλλον με μικρό παιδί... Εμείς έχουμε ψιλομαλωσει με τον άντρα μου και καθομαστε στον καναπέ χωρίς να μιλάμε μεταξύ μας... Πολύ ώριμο :D:D:D

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπέρα μανουλάκια!

Γυρίσαμε από την όμορφη βόλτα μας στο κέντρο της Καλλιθέας, κάναμε μπανάκι, φάγαμε και τώρα κοιμηθήκαμεεεεεε :)

Λοιπόν επαναλαμβάνω την πρόταση για καφέ τη Δευτέρα ή την Τρίτη στις 6μμ στο Φλοίσβο και γράφω συμμετοχές.

Εμένα με βολεύει την Τρίτη! Θα σου πω αυριο όμως σίγουρα!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Μανουλίτσες καλησπέρα! Πολύ μου λείψατε, κι έχω ξεκινήσει μόνο δυό μέρες την δουλειά.

Σήμερα ευτυχώς τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα με την Αθηνούλα. Δεν φαντάζεστε πόσο καλύτερα ένιωσα. Το λυπόταν η ψυχη μου χθες το κοριτσάκι μου που σπάραζε. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί ποτέ!

Είχα διαβάσει παλιότερα ότι τα μωρά την πρώτη μέρα βλέπουν ότι φεύγεις και φοβούνται ότι δεν θα ξαναγυρίσεις. Όταν όμως δούν ότι γυρίζεις καταλαβαίνουν ότι μπορεί να φεύγεις, θα γυρίσεις όμως και γι'αυτό είναι καλύτερα. Δεν πίστευα ότι θα το καταλάβαινε τόσο γρήγορα αλλά πολύ χαίρομαι που έγινε.

Σας διάβασα όλες, Βικάκι πάντα με κάνεις να γελάω, αλλά δεν θυμάμαι και πολλά γιατί τα διάβασα νωρίτερα.

Δημητρούλα, δυστυχώς δεν θα μπορέσω για καφέ. Γυρίζω σπίτι κατά τις έξι, πτώμα εντελώς και η μικρή επίσης, οπότε ξαπλώνω να την κοιμίσω ώστε να φάμε μετά με τον Κώστα. Λίγο δύσκολο το πρόγραμμά μου γιατί δεν έχω μειωμένο δυστυχώς...

Άννυ μου, ότι είναι καλύτερο εύχομαι για το σπίτι. Μήπως αν προσπαθούσατε να διαπραγματευτείτε λίγο την τιμή? Πάντως και οι μετακομίσεις δεν είναι εύκολες. Έχουμε κάνει αρκετές και τις έχω σιχαθεί.

Χαρούμενα μηνογενέθλια και να τους εκατομμυριάσετε! Δεν το πιστεύω ότι έχουμε στην παρέα μωράκι που έγινε κιόλας εξι μηνών! Η Αθηνούλα είναι μόλις τεσσάρων και δέκα ημερών...

Δεν θυμάμαι άλλα. Σόρρυ...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Ωραία Αννυ.

Κρίμα Μαρακι. Δεν πειράζει θα ξανακανονίσουμε άλλη φορά ΣΚ για να μπορείς να είσαι κι εσύ.

Τρίτη 6μμ

Αννυ

Βάσω

Δήμητρα

αναμένω κι άλλες συμμετοχές.

X4pTp3.png

Η αληθεια είναι ότι η μετακομιση είναι ένα θέμα και πόσο μάλλον με μικρό παιδί... Εμείς έχουμε ψιλομαλωσει με τον άντρα μου και καθομαστε στον καναπέ χωρίς να μιλάμε μεταξύ μας... Πολύ ώριμο :D:D:D

καλα κ εμεις δεν πολυ μιλαμε..μην νομιζεις...απο τις 30 φορες που το μιλησα μου απαντησε στις 10 γιατι ειναι κολλημενος στο πισι του:evil:μονο οταν ρωτησα αν πειναει ανταποκριθηκε αμεσα!:evil::evil::evil:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ωραία Αννυ.

Κρίμα Μαρακι. Δεν πειράζει θα ξανακανονίσουμε άλλη φορά ΣΚ για να μπορείς να είσαι κι εσύ.

Τρίτη 6μμ

Αννυ

Βάσω

Δήμητρα

Άντζυ

αναμένω κι άλλες συμμετοχές.

Βίκυ κάνεις την πάπια φιλενάδα????!:shock::-P

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημέρα...είμαι άυπνηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!

η Αναστασία κοιμήθηκε κατά τις 1,ξύπνησε στις 2:30 και κοιμηθήκαμε στις 5:cool::cool::cool::cool::cool:τώρα πρέπει να την ταίσω και ΑΝ φαει......

έναν κουβά καφέ παρακαλώ.......

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα...είμαι άυπνηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!

η Αναστασία κοιμήθηκε κατά τις 1,ξύπνησε στις 2:30 και κοιμηθήκαμε στις 5:cool::cool::cool::cool::cool:τώρα πρέπει να την ταίσω και ΑΝ φαει......

έναν κουβά καφέ παρακαλώ.......

istockphoto_10164882-very-big-cup-of-coffee.jpg

αυτό κάνει φιλενάδα????καλημέραααααααα!!!η Αναστασία μας είναι νυχτόβια,ε?αστην θα βαρεθεί κ θα ισιώσει!όλα τα μωρα μας αλλοπρόσαλα ειναι με τον ύπνο τους!:lol:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

εγώ καλέ πάντα πρωινή είμαι!! φροντίζει η μπισκοτίνα μου γι αυτό!τώρα ξανα κοιμήθηκε,αφού χοροπήδαγε για λίγο,έφαγε και νύσταξε! με τα της βάφτισης τι έχεις κάνει? τι έχεις βρει ως τώρα?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημέρα μανουλομπεμπάκια! Πως είμαστε σήμερα?

Νικόλ κουράγιο, στέλνω αγωνιστικους χαιρετισμους στην αυπνη μάνα! Εντωμεταξυ ρε κορίτσια, εμένα οταν την πιανει και μεσα στην νυχτα αρχίζει και παιζει και δεν κοιμάται και εγω την παλεύω να κοιμηθεί, την έχω κάτι νεύρα..... αλλά μετά αρχίζει τις γλύκες και μου φεύγουν! Τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα με το φως της μέρας!

Άντζυ καλημέρα!

Άντε ξυπνήστε και οι υπόλοιπες έχουμε καφέ για όλες!!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...