Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Bonjour!!!! Τι κάνετε γλυκιές μανούλες;;;

Βικάκι σε ευχαριστούμε πάλι για το υπέροχο πρωινό!!!

bubbles μου να σου ζήσει το παιδάκι σου!!! Χαρούμενα μηνογεννέθλια!!! Να είναι πάντα γερή και καλότυχη!!!

Δήμητρά μου, εγώ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω αυτή την εβδομάδα... Θα έχω τρέξιμο με τη βάφτιση...

Αννη με καλή αρχή στο πορτοκάλι σας!!! Καλά, ε... παίδαρος ο μικρός σου!!!

Εμένα η παιδίατρος είναι πολύ γλυκιά μαζί του. Του μιλάει πάντα γλυκά κ τρυφερά!!!

Αννη μου καλό εμβολιάκη σήμερα! Εμένα δεν με αφήνει πάντως να τον βάλω σε στράτα, παρα μόνο περπατούρα... αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να αρχίσει να στεκεται.

Και κάτι άλλο ήθελα να γράψω αλλά ούτε που θυμάμαι....

αλλο η στρατα και αλλο η περπατουρα;;; τι διαφορά εχουν;

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

αλλο η στρατα και αλλο η περπατουρα;;; τι διαφορά εχουν;

Εχω την εντύπωση πως είναι διαφορετικά... Στην στράτα κάθεται, ενώ την περπατούρα την κρατάει κ τη σπρώχνει

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Χαχαχαχα! Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκε με το πορτοκάλι!!! Μιλάμε είδα την εκφραση μου από ξινιλα στο προσωπάκι του και τον λατρεψα ακόμα πιο πολύ!!! Βάλια μου μάλλον η δικιά μου είναι απότομη και ο Δημητράκης μου κάνει σαν τρελός οποτε την βλέπει :?:-?:?

Βικυ απλά απολάμβανω να διαβάζω ότι γράφεις :tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

αχ μανουλες..πηγα για ψωνια κ εκανα το λαθος κ πηγα σε ενα σπιτι που νοικιαζει η μανα μου....οχι οτι ειναι ολοκαινουργιο,ειναι περιπου σαν αυτο που μενω με πιο μικρα μπαλκονια αλλα με 3 δωματια.το πιο θετικο ειναι οτι εχει παρκινγκ κ για το αυτοκινητο κ για τις μηχανες.εδω που μενουμε δινουμε 400 κ 50 στο παρκινγκ για την μια μηχανη.ενω αυτο το σπιτι μας το δινει 480.δεν συμφερει????το αρνητικο ειναι οτι πρεπει να αγορασουμε 2 ντουλαπες,να βαψουμε κ τα 2 σπιτια κ να αγορασω κ μια κουζινα ηλεκτρικη γιατι εδω ειχε το σπιτι.....αντε να δω πως θα ψησω τον Κωστα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

αχ μανουλες..πηγα για ψωνια κ εκανα το λαθος κ πηγα σε ενα σπιτι που νοικιαζει η μανα μου....οχι οτι ειναι ολοκαινουργιο,ειναι περιπου σαν αυτο που μενω με πιο μικρα μπαλκονια αλλα με 3 δωματια.το πιο θετικο ειναι οτι εχει παρκινγκ κ για το αυτοκινητο κ για τις μηχανες.εδω που μενουμε δινουμε 400 κ 50 στο παρκινγκ για την μια μηχανη.ενω αυτο το σπιτι μας το δινει 480.δεν συμφερει????το αρνητικο ειναι οτι πρεπει να αγορασουμε 2 ντουλαπες,να βαψουμε κ τα 2 σπιτια κ να αγορασω κ μια κουζινα ηλεκτρικη γιατι εδω ειχε το σπιτι.....αντε να δω πως θα ψησω τον Κωστα

Ουουουουου! Να του μιλήσεις ήρεμα και να το ζητήσεις! Οχι να το απαιτήσεις! Αυτό τουλάχιστον πιάνει στον άντρα μου :tongue::tongue::tongue:

Σε ποια περιοχή μένεις Αννυ?

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Ουουουουου! Να του μιλήσεις ήρεμα και να το ζητήσεις! Οχι να το απαιτήσεις! Αυτό τουλάχιστον πιάνει στον άντρα μου :tongue::tongue::tongue:

Σε ποια περιοχή μένεις Αννυ?

στην Μποτσαρη.παραλιακη.μετα το μακεδονια παλας αν ξερεις.

ελπιζω οτι αν του πω οτι θα εχει παρκινγκ για τις μηχανες να του ψηθει.

το θεμα ειναι οτι πρεπει να γινουν καποια εξοδα μαζεμενα κ ισως εκει κολλισει το θεμα.:cry:

pSC1p2.png

στην Μποτσαρη.παραλιακη.μετα το μακεδονια παλας αν ξερεις.

ελπιζω οτι αν του πω οτι θα εχει παρκινγκ για τις μηχανες να του ψηθει.

το θεμα ειναι οτι πρεπει να γινουν καποια εξοδα μαζεμενα κ ισως εκει κολλισει το θεμα.:cry:

Παρα πολύ ωραία!!!! Το καινούργιο σπίτι που είναι??? Οικονομικές ντουλάπες έχει στα ΙΚΕΑ (πήρε πρόσφατα η αδερφή μου). Αρχες Οκτώβρη θα ανεβούμε Θεσσαλονίκη για ένα γάμο, να δω αν έχει τίποτα άλλο ο άντρας μου στο πρόγραμμα, και αν μπορεις κι εσύ να βρεθούμε!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Πωπωωω γράψατε πολλά και δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα μιας και τα διαβάζω σε διαλείματα.

Λοιπόν...Δέσποινα τα γλυκάκια σου είναιιιιιιιιιιι τέλεια!!!

Αννα Grey's είδα χθες και έκλαιγα κι εγώ. Το καημενούλι όμως τα κατάφερε τελικά!!!

Αννυ καλό εμβόλιο! Να μας πεις τα νέα σας μετά. Οι φωτογραφίες της βάφτισης είναι τέλειες!!!

Αννυ βουρ για το διαμέρισμα!

X4pTp3.png

Παρα πολύ ωραία!!!! Το καινούργιο σπίτι που είναι??? Οικονομικές ντουλάπες έχει στα ΙΚΕΑ (πήρε πρόσφατα η αδερφή μου). Αρχες Οκτώβρη θα ανεβούμε Θεσσαλονίκη για ένα γάμο, να δω αν έχει τίποτα άλλο ο άντρας μου στο πρόγραμμα, και αν μπορεις κι εσύ να βρεθούμε!!!

στην ιδια γειτονια ειναι κ αυτο το σπιτι.περιοχη δεν αλλαζω!μενει κ η μανα μου εδω;)να ξερω για το ΙΚΕΑ ,ολα απο εκει τα παιρνω ετσι κ αλλιως...χαχαχα

βεβαιως να βρεθουμε οποτε ερθετε!!!πολυ θα το θελα!!!

pSC1p2.png

γεια σας κια πάλι! το καφε μας γνωρίζει τις παλιές καλές ένδοξες μέρες!!

Τη φαγαμε και σήμερα την μπανάνα και μάλιστα με λιγότερα καραγκιοζιλίκια απο τη μερια της μαμας , μονο το mamma mia χρειαστηκε να χορογραφήσω χαχα:tongue:

και τωρα μια ερώτηση, ποσο ποσοτητα φρουτοκρεμας θεωρείται γεύμα?Ξανθια δεν ειμαι αλλα σίγουρα ήμουν στην προηγουμενη ζωη μου!:oops:

Αννυ βάλε τα μεγάλα μέσα για να τον ΄πείσεις!!! Καλη επιτυχία!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κια πάλι! το καφε μας γνωρίζει τις παλιές καλές ένδοξες μέρες!!

Τη φαγαμε και σήμερα την μπανάνα και μάλιστα με λιγότερα καραγκιοζιλίκια απο τη μερια της μαμας , μονο το mamma mia χρειαστηκε να χορογραφήσω χαχα:tongue:

και τωρα μια ερώτηση, ποσο ποσοτητα φρουτοκρεμας θεωρείται γεύμα?Ξανθια δεν ειμαι αλλα σίγουρα ήμουν στην προηγουμενη ζωη μου!:oops:

Αννυ βάλε τα μεγάλα μέσα για να τον ΄πείσεις!!! Καλη επιτυχία!!

Τάνια μου εμείς σημερα αρχίσαμε με τα φρούτα οποτε δεν ξέρω...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σας φιλες!!!!!!

Δεσποινα χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!!!Μισος χρονος ε??Πωπωωω!!!!!

Βικακι μπορει να μην ειναι τυχαιο και απο εδω και περα να κοιμαται καλα η Λουσιτσα!Το ευχομαι παντως!!!

Αννυ μου πες του για το παρκινγκ για τη μηχανη κα θα ψηθει!!Το οικονομικο ειναι ενα θεμα βεβαια αλλα θα βρεις τον τροπο σου να τον ψησεις!!!

Εμεις ειμαστε μια χαρα!Σημερα ταισε ο Φωτης τον μικρο στις 9 και ετσι ελιωσα στον υπνο εγω μεχρι τις 10:30!Τι ευτυχια!!!!!Παιξαμε μετα ολοι μαζι και τωρα εφαγε και κανει νανακια παλι!Μολις ξυπνησει θα τον παρω να παμε καμια βολτουλα να παω να ψωνισω πιατακια κουταλακια σαλιαρες κτλ για την επομενη εβδομαδα που θα κανουμε μαμ!

Κατι ακομα ηθελα να πω αλλα.................μυαλο γιοκ!!!

Καλησπέρα μανούλες!!

μόλις κοίμισα και τα 2 μου μωρά και μπήκα για 1 καλησπέρα.....

Άννυ βουρ για το διαμέρισμα!!! Αμα σε εξυπηρετεί εσένα, και κυρίως το θέμα του πάρκινγκ που είναι σωτήριο να έχεις εφόσον έχεις παιδιά και ειδικά τώρα που θα χειμωνιάσει θα είναι σούπερ πρακτικό!!! Φυσικά θα παίξεις και το χαρτί του πάρκινγκ για τις μηχανές τελευταίο (και καλύτερο!!!)

Πάντως ρε Άννυ πληγώθηκα....480 ευρά με 3 υ/δ και πάρκινγκ, κοντά στην θάλασσα.. μήπως να μετακομίζαμε Θεσ/νίκη?

Τάνια θα το πιάσω και εγώ το mama mia αύριο χαχα....

Σήμερα τελικά δεν έδωσα πεπονάκι που σκεφτόμουν γιατί διάβασα ότι θα της ήταν βαρύ. Έστειλα τον μπαμπά και πήρε μήλα και της έτριψα μισό με λίγο νεράκι. Καλά, αμα βλέπατε γκριμάτσες χαχαχαχαχα, πάντως έφαγε 2-3 κουταλάκια, δεν δυσανασχέτησε και το κυριότερο, δεν κοκκίνισε καθόλου! Το μόνο κακό είναι ότι τα μηλαράκια είναι εκτός εποχής και δεν είναι γλυκά. Από Δευτέρα θα της βάλω αχλαδάκι που έχει ξαναφάει (δεν τρελάθηκε όμως..).

Πρέπει δλδ να τρώει 2 φρούτα ε? Πότε? Ποτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Ποτέ ποτέ ποτέ ολεεεεεεε

GaiGp3.png

Χαχαχαχα! Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκε με το πορτοκάλι!!! Μιλάμε είδα την εκφραση μου από ξινιλα στο προσωπάκι του και τον λατρεψα ακόμα πιο πολύ!!! Βάλια μου μάλλον η δικιά μου είναι απότομη και ο Δημητράκης μου κάνει σαν τρελός οποτε την βλέπει :?:-?:?

Βικυ απλά απολάμβανω να διαβάζω ότι γράφεις :tongue::tongue::tongue:

χαχα ξίνισε ε? και εμάς στο μήλο τα ίδια έκανε....:D:D

Τα διασκεδάζουμε αφού δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς..

Πότε θα σας δούμε εσάς????????????????????

GaiGp3.png

χαχα ξίνισε ε? και εμάς στο μήλο τα ίδια έκανε....:D:D

Τα διασκεδάζουμε αφού δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς..

Πότε θα σας δούμε εσάς????????????????????

Ελπίζω τώρα που θα κανονίσετε!!! Μόλις έχετε 2 μερες εναλλακτικες να σας πω πότε βολεύει κι εμενα γιατί κάποια απογευματα έχει ο άντρας μου MBA κι έχουμε ένα θέμα με τα αμάξια...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...