Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα γίνω γραφική αλλά νιώθω καλύτερα με αυτά που μου έγραψες γιατί ως συνήθως έχεις σωστή επιχειρηματολογία. ❤️ Σε ευχαριστώ πολύ !

Θα έχω άδικο όμως να ξενερώσω αν τελικά τα χάσω ; Θα το έχω το άγχος το σκ, δε στο κρύβω. Έχω χαρεί που είχα 2 με φυσικό εντελώς! Στην άλλη ωοθηκικη είδαν λέει κ αρκετές καταβολές. Δε ξέρω που τις βρήκα.

Τα voltarene 75 που καθυστερούν λέει ωορρηξία τι ακριβώς κάνουν ; Εγώ αλλα voltarene ήξερα. 

Κατάλαβα. Εγω γενικά υπάκουη είμαι αρκεί να εμπιστευτώ κάποιον. Είναι να μη φορτώσω μόνο. Θύμισε μου κορίτσι μου, πόσες ωοληψιες είχες κάνει εκεί;

Ε εντάξει δεν είπα να μου υπογράψουν συμβόλαιο αλλά εδώ ένιωσα πως το αφήνουμε στο φλου με την απάντηση που πήρα πως δε πάμε ενάντια στη φύση. Η φύση στη δική μου περίπτωση δε τα έφερε όλα όπως ήθελα, για αυτό κάνω εξωσωματική. Τεσπα, ξέρει καμία κοπέλα αν η ovitrelle ως trigger shot καθυστερεί την ωορρηξία για να γίνει στις επόμενες 36 ώρες; Ή την επισπεύδει ;

Καλέ εννοείται θα έχεις άγχος όλο το σαββατοκύριακο τι λέμε τώρα, θα έπρεπε να είσαι εντελώς αναίσθητη για να μην αγχώνεσαι! Σου λέω μπήκα για ωοληψία και μου λέει κάτσε να κάνω έναν υπέρηχο θα σε πονέσω λίγο γιατί δεν θέλω να βάλω λιπαντικό και του λέω πες μου μόνο ότι είναι εκεί αυτό με νοιάζει και γελούσε! Τι λες τώρα; Εννοείται θα απογοητευθείς αν κάτι πάει στραβά, είναι όλα απόλυτα φυσιολογικά αυτά. Αλλά δεν μπορεί να σου πει ναι θα γίνει όπως λέω, δεν είναι θεός, να λέει θα γίνει αυτό και είναι νόμος. Μπορεί σε ένα μικρό ποσοστό να μην σε πιάσει τίποτα, τι θα σου πει μετά αααα ναι τελικά έκανα λάθος; Όχι βέβαια, γι αυτό σου λέει εξ αρχής πως υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό το ενδεχόμενο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως έγινε κάτι λάθος, σημαίνει πως δεν μπορείς να ελέγξεις και την παραμικρή λεπτομέρεια όσο λεπτομερείς κι αν είσαι. Και ειλικρινά τα βήματα του είναι αρκετά λεπτομερή. Εγώ δεν βλέπω κάτι που θα με ανησυχούμε σε όσα μας μεταφέρεις. 
      Το voltarene 75 είναι η δοσολογία δραστική ουσίας μέσα σε κάθε σκεύασμα, αυτό σημαίνει το 75, δεν είναι κάτι. Αυτά ζήτα και πάρε την δόση που σου είπε ακριβώς. Το voltarene έχει μία ουσία που δρα σε κάποιες άλλες ουσίες που παίζουν ρόλο στην διαδικασία της ωορρηξίας. Γι αυτό στο δίνει για να γίνει ομαλά η ωορρηξία μετά την ovitrelle. Λαμβάνει όλα τα μέτρα για να γίνει η ωορρηξία όταν ακριβώς θέλει, για να πάρει τα ωάρια όπως ακριβώς τα θέλει. Είναι τόσο μεθοδευμένα τα βήματα του που δεν σου αφήνει περιθώρια αμφιβολίας. Λίγο καλύτερα να στα εξηγούσε, θα ένιωθες κι εσύ καλύτερα. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!

Βικάκι, ευχαριστούμε για το πρωινό! Να δω τώρα που θα βρούμε τσουρεκάκι φρέσκο να φάμε!

Θάλεια καλά ψώνια! Σίγουρα θα είσαι κούκλα! Βάλε φωτό να σε δούμε!

Μαρία οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες, μην το πέρνεις κατάκαρδα, δεν υπάρχει άλλη λύση. Είσαι τυχερή που το μωρό είναι με τον μπαμπά του! Πες του άντρα σου αν μπορεί να την βγάζει καμιά βολτίτσα να ηρεμεί και ίσως να κοιμάται πιο εύκολα!

Σήμερα έχουμε μηνογενέθλια! Η μπούμπι είναι 6 μηνών! Απίστευτο είναι ότι πέρασε κιόλας μισός χρόνος που την έχουμε μαζί μας!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!

Βικάκι, ευχαριστούμε για το πρωινό! Να δω τώρα που θα βρούμε τσουρεκάκι φρέσκο να φάμε!

Θάλεια καλά ψώνια! Σίγουρα θα είσαι κούκλα! Βάλε φωτό να σε δούμε!

Μαρία οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες, μην το πέρνεις κατάκαρδα, δεν υπάρχει άλλη λύση. Είσαι τυχερή που το μωρό είναι με τον μπαμπά του! Πες του άντρα σου αν μπορεί να την βγάζει καμιά βολτίτσα να ηρεμεί και ίσως να κοιμάται πιο εύκολα!

Σήμερα έχουμε μηνογενέθλια! Η μπούμπι είναι 6 μηνών! Απίστευτο είναι ότι πέρασε κιόλας μισός χρόνος που την έχουμε μαζί μας!

Χρόνια σας πολλάααααααααααα!!!!

115+Half+Birthday+Cake.jpg

X4pTp3.png

Dim ευχαριστούμε για τις ευχές και την τουρτίτσα!

Αυτή είναι μια απόπειρα να σας στείλω κι εγώ γλυκάκια!

Αν δεν εμφανιστεί η εικόνα ή καταρεύσει το καφε ή εκραγούν οι υπολογιστές σας :tongue::tongue::tongue:...παρακαλώ να επικοινωνήσετε με dim κcupcakes.jpgαι thalia!!!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες!!!

είχαμε μια ήσυχη νύχτα, αν και όπως έπεσα να κοιμηθω πτώμα αμφιβάλλω αν θα την άκουγα! Χτες της έδωσα και λιγη μπανανα την όποια έφαγε με μεγαλύτερη ευκολία απο το ρυχάλευρο το οποιο δεν το θέλει καθόλου. Μαλλον το παιδάκι μου προτιμάει τα φρούτα. Για να δούμε και σήμερα..

Δεσποινάκι μίσος χρόνος ε?? Να τα εκατοστήσσετε!!!

Βίκυ σούπερ το πρωινο ! Για την τουρτα Δημητρα δε το συζητω...

Μαρακι υπομονη θα συνηθίσει η Αθηνούλα, αλλα και εσυ!Δεν θυμάμαι ποια το είπε αλλα μηπως της έχεις μεταδώσει το αγχος σου? Ελπίζω σημερα να είναι καλύτερα τα πράγματα.

Παραπονιάρα Μαρια καλημερα! Μην αγχωνεσαι με το προσκλητηριο.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ω ρε μάνα μου, ζάχαρο θα κάνουμε σήμερα χιχιχι!!!!

Δεσποινάκι μου να τους εκατομμυριάσει η μπούμπι μας τους μήνες της!!! πώς περνάει έτσι ο καιρός?

Μαράκι μου μην στεναχωριέσαι κοριτσάρα μου, και όλα θα φτιάξουν.... Θα συνηθίσει σιγά σιγά το νέο καθεστώς η Αθηνούλα και δεν θα στεναχωριέται..

Θάλεια μου δράμα τα μεγέθη ρε παιδί μου.... μα υπάρχουν αυτά τα σώματα ποια!!!!!!!χαχαχαχαχα

Εμείς κάναμε 1 ξύπνημα μόνο απόψε (τυχαίο? ω ναι!!!! χαχαχα) και αισίως κοιμηθήκαμε 12.30-4.30-8.30.

Επιστρέφω σε λίγο με ερώτηση.......

GaiGp3.png

Καλημέρα!!!! ωραία η μέρα σήμερα! η μικρούλα μου ξύπνησε 6.15 για μαμ και μετα κατα τις 7.30 αλλα δεν δηκωθηκα και ξανακοιμηθηκε και μετα επαιζε το χρυσο μου και δε με φωναξε μεχρι τις 9 παρα που εγω η γαιδαρα αποφασισα να σηκωθω. την επαιαξα λιγο πηγα εφαγα το πρωινο μου και η μπεμπουλα μου παλι μονη να παιζει ανενοχλητη!

χθες βραδυ ειδε καμια grey's anatomy; αχ εκλαψα πολυ που ειδα εκεινο το προωρακι και σηκωθηκα 3φορες να της δωσω φιλακια και να την χαιδεψω ενω κοιμοταν. πρωτη φορα που σχεδον παρακαλουσα να ξυπνησει για να την αγκαλιασω!!!μα ποσο την αγαπαω!μου ρχονται κλαμματα παλι!:oops:

bubbles να ζησετε! να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου! πωπω πως περασε κιολας μισος χρονος; ωραια τα γλυκακια σου!:P

μη λετε για σιδερο, μη λετε για σιδερο! στο σπιτι του κρεμασμενου...

KOWTp3.png

Καλημέρα!!! Πως είστε??? Εγώ έχω ξυπνήσει, έκανα μπανάκι και περιμένω τον γιο μου να ξυπνήσει να του δώσω πορτοκάλι!!!

Bubbles χρονια σας πολλά!!! Να τους εκατομμυριάσετε τους μήνες σας!!!!

Δήμητρα εμάς γιατί δεν μας ρωτάς αν μπορούμε??? :(:(:(

Βικυ μου ελπίζω η απάντηση στο "τυχαίο" να αλλάξει και να γίνει "δε νομίζω" ;)

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

α! μαρακι μου να εισαι δυνατη, οσο κλισε και να ειναι η εκφραση. σκεφτομαι πως αν σε νιωθει ποσο πολυ βασανιζεσαι θα της στοιχιζει παραπανω. μπορει να λεω και βλακειες αλλα καλο ειναι να προσπαθουμε να ειμαστε χαλαρες, οτι δηλ ειναι φυσιολογικο που λειπουμε και λομις γυρναμε θα κανουμε αγκαλιτσες. ολα ειναι θεωρητικα βεβαια...

εσεις κοριτσια πρεπει να πατε για δουλεια. εγω σκεφτομαι να λειπω για χορο 2 ωρες και μου κακοφαινεται.

μαρακι (angicat) καλη σχολικη χρονια! φιλια

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλιανια....

το Κλειουλινι ξυπνησε στις 4(νομιζω)κ απο τοτε δεν ξερω γιατι πηγα κ κοιμηθηκα διπλα της.απο την μια ευχαριστιεμαι πολυ που κοιμαμαι μαζι της απ την αλλη σκεφτομαι κ τον Κωστα που ολο κοιμαται μονος.....

Μαρακι τι να πω..υπομονη κ θα περασει κ θα συνηθησει....φανταζομαι ποσο δυσκολο ειναι....

να τα εκατομμυριασει η Μπουμπι μας!!!!

σημερα θα παμε κ εμεις για εμβολιο κ θα ρωτησουμε για τις κρεμες επιτελους κ αν μας αφηνει να την βαλω σε περπατουρα...

αυτα...δεν θυμαμαι παλι...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ήρθα και πάλι...

την έβαλα για νανάκια, πω πω ρε παιδί μου ενώ νυστάζει και τρίβει τα ματάκια της και γκρινιάζει αμα την βάλω στην κούνια μεταμορφώνεται σε διάβολο της Τασμανίας, και μου βγαίνει το λάδι να την κοιμίσω να ξεκουραστεί. (με χαδάκια αγκαλιές και νανούρισμα τραγουδιστό, αλλά σκέφτομαι μην είμαι φάλτση και γι 'αυτό φρικάρει το παιδί χιχι).

Η ερώτηση που λέγαμε....... Ζηλεύουν καθόλου τα μωράκια σας? Δλδ, αμα κοιτάτε αλλού, ή δεν τα αγγίζετε ή μιλάτε στο τηλ ή είσαστε στο πι-σι, ή μιλάτε σε κάποιον άλλον τί κάνουν? Εμένα η κιουρία έχει αρχίσει να κάνει την λυσσάρα, με δαγκώνει, γκρινιάζει ασταμάτητα και ηρεμεί μόνο όταν ξαναγίνει το επίκεντρο της προσοχής μου. Φυσικά με έχει σε επιτήρηση για ώρα μην ξαναπαρεκλίνω χαχαχα..... Τί είν' τούτο?

GaiGp3.png

καλημερα μανουλιανια....

το Κλειουλινι ξυπνησε στις 4(νομιζω)κ απο τοτε δεν ξερω γιατι πηγα κ κοιμηθηκα διπλα της.απο την μια ευχαριστιεμαι πολυ που κοιμαμαι μαζι της απ την αλλη σκεφτομαι κ τον Κωστα που ολο κοιμαται μονος.....

σημερα θα παμε κ εμεις για εμβολιο κ θα ρωτησουμε για τις κρεμες επιτελους κ αν μας αφηνει να την βαλω σε περπατουρα...

αυτα...δεν θυμαμαι παλι...

Ελα μωλέ, τί θα πεί ο Κώστας? Το πολύ πολύ να στην βουτήξει να την πάρει στο κρεβάτι να την έχει για πάρτη του χεχε....

Καλό τσίμπι τσίμπι σήμερα, ελπίζω να μην το καταλάβει καθόλου η Κλειούλα μας!!!

GaiGp3.png

Καλημέρα!!! Πως είστε??? Εγώ έχω ξυπνήσει, έκανα μπανάκι και περιμένω τον γιο μου να ξυπνήσει να του δώσω πορτοκάλι!!!

Bubbles χρονια σας πολλά!!! Να τους εκατομμυριάσετε τους μήνες σας!!!!

Δήμητρα εμάς γιατί δεν μας ρωτάς αν μπορούμε??? :(:(:(

Βικυ μου ελπίζω η απάντηση στο "τυχαίο" να αλλάξει και να γίνει "δε νομίζω" ;)

Ζηλεύω......εγώ για να κάνω μπάνιο πρέπει να γίνει συναστρία χαχααχχα Πάντα με ηχητική υπόκρουση γκρίνιας και τον μπαμπά με την μπέμπα να κάνουν βόλτες έξω από το μπάνιο και εγώ να τραγουδάω μια ωραία πεταλούδα. Σπάνια να τα καταφέρω χωρίς γκρίνιες.

Όσο για το τυχαίο, πλέον έμαθα ότι η λέξη πρόγραμμα για εμάς είναι λέξη ξεχασμένη.....

GaiGp3.png

Bonjour!!!! Τι κάνετε γλυκιές μανούλες;;;

Βικάκι σε ευχαριστούμε πάλι για το υπέροχο πρωινό!!!

bubbles μου να σου ζήσει το παιδάκι σου!!! Χαρούμενα μηνογεννέθλια!!! Να είναι πάντα γερή και καλότυχη!!!

Δήμητρά μου, εγώ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω αυτή την εβδομάδα... Θα έχω τρέξιμο με τη βάφτιση...

Αννη με καλή αρχή στο πορτοκάλι σας!!! Καλά, ε... παίδαρος ο μικρός σου!!!

Εμένα η παιδίατρος είναι πολύ γλυκιά μαζί του. Του μιλάει πάντα γλυκά κ τρυφερά!!!

Αννη μου καλό εμβολιάκη σήμερα! Εμένα δεν με αφήνει πάντως να τον βάλω σε στράτα, παρα μόνο περπατούρα... αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να αρχίσει να στεκεται.

Και κάτι άλλο ήθελα να γράψω αλλά ούτε που θυμάμαι....

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...