Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Marlen13 είπε:

Το orgalutran φυλάσσεται στο φυγειο όπως οι υπόλοιπες ενέσεις? Γιατί δεν αναγράφεται στο φυλλάδιο. Λέει απλά να μην καταψύχετε. Εσείς τι τα κάνατε?

Όχι, δεν χρειάζονται ψυγείο.

πρίν από 50 λεπτά , makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Κάθε αρχή και αναγνωριστική θα πω😀 κάνετε φουλ δόση 300 ή λιγότερα? Σημασία έχει να πάρετε δύο ωάρια και να γίνουν δύο έμβρυα! Ή ακόμα κι ένα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαρια στο γκρουπ μας μονο εμεις βλεπουμε που ειμαστε μελη.

εχω κ εγω τρελο σιδερο κ βαριεμαι οικτρα!

βαριεμαι οικτρα γενικα!χαχαχαχ:oops:

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Βάλε και εμένα μέσα.... οπού σκυλοβαριέμαι....

Με κοιτάζουν στα μάτια 4 πλυντήρια, από 2 σε κάθε πολυθρόνα, και εγώ κάνω τον κινέζο....

Πήγα ζαρα σήμερα και είχε μπουφανάκια με 19,90 πολύ χαριτωμένα, και ροζ και γαλάζια. Αμα δεν είχαμε θα έπαιρνα ένα. Πήρα μόνο ένα ζακετάκι και ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι. Γνωρίσαμε και μία μανούλα Ιουλίου με τον κούκλο μπέμπη της και συζητάγαμε για τον θηλασμό. Αχου, τον είδα έτσι μικρούλη και συγκινήθηκα, η Λούση/κανίβαλος έμοιαζε σαν τερατάκι μπροστά του χαχαχαχα!!! Να είναι καλά όλα τα ζουζούνια μας.

Τώρα η μπουμπού κοιμήθηκε , τί ανάποδο παιδί, θα την ξυπνήσω όμως κατά τις 7 γιατί αλλιώς θα γίνει βαμπιράκι το βράδυ.

Λοιπόν, ακούω προσφορές, ποιος θέλει να σιδερώσει?:cool::cool:

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανουλίτσες καλησπέρα. Σας διάβασα όλες αλλά το μυαλό μου είναι χαμένο και δεν θυμάμαι τίποτα...

Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα. Η δουλειά οκ. Έχουν μαζευτεί πολλά αλλά θα τα βγάλω σιγά σιγά. Η μικρή μου όμως σπάραζε όλη μέρα! Όταν πήρα τηλ σπίτι και την άκουσα έσφιξε η καρδιά μου τόσο πολύ. Όταν γύρισα ήρθε στην αγκαλιά μου και δεν με άφηνε με τίποτα το μωράκι μου. Μου έκανε και παραπονιάρικα κλαματάκια και λιώμα εντελώς εγώ. Πώς θα αντέξω? Ελπίζω να μην συνεχίσει έτσι γιατί κι ο καημένος ο Κώστας στενοχωριέται που ότι και να κάνει δεν πετυχαίνει, και εμένα το μυαλό μου δεν μπορεί να συγκεντρωθεί στην δουλειά, αλλά πάνω απ'όλα αυτό το καημενάκι υποφέρει.

Όλη μέρα δεν είχε κοιμηθεί παρά μόνο 40 λεπτά πάνω στον Κώστα, και τώρα κατάφερε και κοιμήθηκε που γύρισα.

Εν τω μεταξύ, όλο το βράδυ με είχε στο πόδι, λες και το'ξερε. Πήγα για ύπνο 12:30, με ξύπνησε 1:30-3:00-4:00-7:00. Πρώτη φορά από τότε που ήταν 2 μηνών που ξύπνησε τόσες φορές. Τι τρελή διαίσθηση έχει αυτό το παιδί δεν μπορώ να καταλάβω!

Αχ, πώς θα αντέξω?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα!!! Μαράκι υπομονη, τι άλλο να πούμε... Πάντως τα γλυκά μου με το που φεύγουμε χαλάνε τον κόσμο :?

Λοιπόν πηγα παιδίατρο, και ο παίδαρος είναι 8kg και 70 cm (στρογγυλά στρογγυλά τα νουμερα μας!!!!). Μας έδωσε οδηγίες για φρουτόκρεμα. Κορίτσια να ρωτήσω τα μπεμπίνια σας κλαίνε στην παιδίατρο??? Εμένα κλαίει με το που την βλέπει... Πολύ κλάμα όμως... Κι αυτή δεν του κάνει καμιά γλύκα, είναι απότομη. Δεν ξέρω αλλά δεν μου αρέσει που κλαίει τόσο πολύ το παιδί με το που τον πιάνει στα χέρια της.

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπέρα!!! Μαράκι υπομονη, τι άλλο να πούμε... Πάντως τα γλυκά μου με το που φεύγουμε χαλάνε τον κόσμο :?

Λοιπόν πηγα παιδίατρο, και ο παίδαρος είναι 8kg και 70 cm (στρογγυλά στρογγυλά τα νουμερα μας!!!!). Μας έδωσε οδηγίες για φρουτόκρεμα. Κορίτσια να ρωτήσω τα μπεμπίνια σας κλαίνε στην παιδίατρο??? Εμένα κλαίει με το που την βλέπει... Πολύ κλάμα όμως... Κι αυτή δεν του κάνει καμιά γλύκα, είναι απότομη. Δεν ξέρω αλλά δεν μου αρέσει που κλαίει τόσο πολύ το παιδί με το που τον πιάνει στα χέρια της.

παιδαρος έτσι;γιατί τόση γκρίνια όμως;κι αυτή πια μια χαρά να μην του κάνει...εμένα είναι κυρία...τον συμπαθεί μάλλον...:cool:

καλησπέρα ξέχασα να πω....

Μαράκι υπομονή...εγώ δυό ώρες είπα να κοιμηθώ και έκανε λες και πήγα στην Αυστραλία....τη μανούλα θέλουν αλλά τι να κάνεις;

Βίκυυυυυυυυυυυ φερτα από δω καλή μου ......η προκομένη έπλυνα το χαλί που όοοοοολο το καλοκαίρι δεν αξιώθηκα.....

έχουμε τρελαθεί στα κουνούπια......:evil::evil::evil::evil::evil:

Grya.jpgGryap3.png

παιδαρος έτσι;γιατί τόση γκρίνια όμως;κι αυτή πια μια χαρά να μην του κάνει...εμένα είναι κυρία...τον συμπαθεί μάλλον...:cool:

Καλε με το που μπαίνουμε μέσα στο ιατρείο την κοιτάζει, γυρίζει το κάτω χείλος και αρχίζει το κλάμα με αυξανόμενη ένταση και τσιρίδα, με αποκορύφωμα όταν τον πιάνει και του πιέζει την κοιλίτσα και τα....! Επειτά τον παίρνω αγκαλιά και ηρεμεί αμέσως αλλά εχει ανα λεπτό αναφιλητά ο παραπονιάρης!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Καλε με το που μπαίνουμε μέσα στο ιατρείο την κοιτάζει, γυρίζει το κάτω χείλος και αρχίζει το κλάμα με αυξανόμενη ένταση και τσιρίδα, με αποκορύφωμα όταν τον πιάνει και του πιέζει την κοιλίτσα και τα....! Επειτά τον παίρνω αγκαλιά και ηρεμεί αμέσως αλλά εχει ανα λεπτό αναφιλητά ο παραπονιάρης!!!!

ε το μικρούληηηηηηηη...δεν της λες την άλλη φορά να του μιλήσει λίγο να ηρεμίσει...έλεος...

Grya.jpgGryap3.png

Κι εγώ στο κλαμπ του αλτσχάιμερ!

Τί κάνετε μανούλες;

Εμείς καλά εκτός από μια βραχνάδα που έχει από χθες το πρωί... Σήμερα κοιμήθηκε αρκετά και είμαι αισιόδοξη για το βράδυ γιατί όταν κοιμάται μέσα στη μέρα κοιμάται και καλά το βράδυ!

Έκανε και κακά και ησυχάσαμε! :D Τα δικά του είναι σαν κρέμα ακόμη αλλά μυρίιιιιιζουν...! Ο γιατρός πάντως λέει τπτ δεν κάνουμε αφόυ θηλάζει, ούτε κλύσμα ούτε οι στερεές θα βοηθήσουν...

Δημητρούλι δεν ξέρω αν είναι κολικοί. Πάντως είναι το έντερο του που μας κάνει τη δουλειά!

Άντζυ, να τον χαίρεσαι τον Κώστα σου, πολύχρονος κι ευτυχισμένος χαζομπαμπάς! Και η τούρτα και η μπλόυζα μου άρεσαν πολύ!

Μαράκι καλή αρχή και καλό κουράγιο στη δουλειά!

Βάλια κι εσύ! Πολύ σας σκέφτομαι που αποχωρίζεστε τα μπεμπόνια σας αλλά με τον καιρό θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα!

Βάσω χαίρομαι που ο Γιώργος είναι μια χαρά πια! Όλες κάποια στιγμή τη την περάσουμε την τρομερή πρώτη ίωση! Εσύ κι η Άννυ είσαστε από τις πρώτες...

Κι εγώ ψάχνομαι για καρεκλάκι και αν δεν είχαμε υφασμάτινες καρέκλες θα σκεφτόμουν αυτά που δένουν επάνω σε κανονική καρέκλα και τα πάιρνεις και όπου θέλεις. Αν βρείτε τπτ καλό πείτε!

Εγώ πήρα κάποια χειμωνιάτικα από αλλαγές αλλά κι επειδή μου άρεσαν κάποια από το Η&Μ γλύκες! Κι έχουν και καλή τιμή. Και από τα marks & spencer έχω πολλά αλλά είναι πλέον μικρά. Πάντως αυτή η προσφορά καλή ακούγεται κι έχω και κάτι κουπόνια εκπτωτικά...

Αυτά προς το παρόν! Με περιμένουν για μπάνιο τα αγόρια!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπέρα κορίτσια & μπουμπουκάκια!!!!

Για καρεκλάκι φαγητού άκουσα και μάλλον πρέπει να αρχίσω να κοιτάω κι εγώ...

Αλεξάνδρα με ρώτησες για το Orchestra...

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Σεβαστείας 1, τηλ: 210 5720915

Πέρασα σήμερα το πρωί και έβαζαν τα καινούρια ρούχα...μου είπαν ότι αύριο θα είναι έτοιμοι...Για την κάρτα δεν είχαν κάτι νεότερο...Ανυπομονώ να δω τα νέα σχέδια και τις τιμές...Αυτή η περίοδος είναι η χειρότερη...δεν ξέρεις τι να βάλεις...και πόσο μάλλον στα μπεμπάκια...

Καλησπέρα μανούλες.

Είμαι λιώμαααα. Το απόγευμα αξιώθηκα και σιδέρωσα 5 πλυντήρια!! Ελεος! Δεν τελειώνουν!!!

Ο μικρούλης μου είναι μια χαρά. Ευτυχώς το εμβόλιο αυτή τη φορά δεν το πείραξε κι έτσι είναι όλο ενέργεια.

Μαράκι κουράγιο!!! Οταν συνηθίσεις θα συνηθίσει και η Αθηνούλα. Μάλλον καταλαβαίνει και το άγχος σου. Δεν λες πάλι καλά που είναι με τον μπαμπά της κι όχι σε κάποια άγνωστη νταντά.

Αννυ εμάς όταν μας βλέπει η γιατρός είμαστε κουλ. Προχθές μάλιστα για πρωτη φορά της χαμογέλασε κιόλας. Αλλά και αυτή είναι ελαφροχέρα και γενικά του μιλάει ήρεμα και γλυκά.

X4pTp3.png

Δήμητρα, τώρα μου ήρθε...

Διάβασα το άρθρο που άβαλες χθες! Πολύ ενδιαφέρον και μου έδωσε κουράγιο! Γενικά όταν διαβάζεις κάτι με κύρος που επιβεβαιώνει αυτά που σκέφτεσαι ενώ οι πιο πολύ σε πρήζουν για τα αντίθετα, σε ξεκουράζει! Σ' ευχαριστώ! (Ε, ναι, δε θέλω να κλάψει, πόσο μάλλον να τον αφήνω να κλαίει!)

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Χρυσούλα μου...εγώ είμαι μία από αυτές...Εκείνη τη μέρα στο Λητώ έγινε χαμός...όπως είπε μία ακτινολόγος στην αίθουσα αναμονής...ήταν σα να πήγε ένα πούλμαν και να μας άφησε όλες μαζί...Μετά το Πάσχα το πολύ αρνί έφταιγε....χαχαχαχαχα

ναι το θυμαμαι!!!σε ποιο δωματιο σε ειχαν?μηπωσ ειμασταν διπλα διπλα?εγω ημουν στο 209.

3Cl5.png

Καλημέρα και από εμάς!!!

Βίκυ τι ωραίο καφεδάκι! Και πως το εχω ανάγκη!!! Πάλι από τις 6:30 ξυπνήσαμε, βέβαια σηκωθήκαμε από το κρεβάτι στις 8:30, αλλά δεν πιάνετε για ύπνος... Το τσουρεκάκι θα το προσπεράσω, γιατί βγήκα για αναζήτηση φορέματος για τη βάφτιση και έφαγα μια απογοήτευση για το νούμερο που χρειάζομαι:oops::oops::oops:. Το θετικό βέβαια είναι οτι μάλλον κατεληξα και σήμερα θα πάω να το πάρω, θα σας βάλω φωτο να μου πείτε τη γνώμη σας.

Μαράκι ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα τα πράγματα με την Αθηνούλα σου! Φαντάζομαι τη στεναχώρια σου να την ακούς να κλαίει κάθε φορά που έπαιρνες τηλέφωνο. Θέλει και η Αθηνούλα σου περίοδο προσαρμογής!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα μανούλες!

Ελπίζω να κοιμηθήκατε καλά. Εμείς νομίζω επανερχόμαστε σιγά σιγά στην προ καύσωνα εποχή, δλδ με 2 ξυπνήματα κι όχι 52.

Βίκυ θανατηφόρο το πρωινό σου.

Θάλεια σε νιώθω. Να δω κι εγώ τι θα κάνω.

Λοιπό καφεδάκι πότε θα πάμε. Βίκυ θες από βδομάδα να'χεις ξεμπερδέψει με τη βάφτιση; Τι λέτε για Δευτέρα ή Τρίτη κατά τις 6 (νυχτώνει νωρίς τώρα); Μαράκι, Βάλια και Ειρήνη εσείς θα μπορέσετε;

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...