Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κι από εμάς!

Βλέπω ότι οι περισσότερες ξεκινήσατε φρουτάκια, κρέμες και ζηλεύω! Εμείς τέλος του μήνα και ανυπομονώ να δω αντιδράσεις!

Αλεξάνδρα, τα orchestra του Περιστερίου πού ακριβώς είναι; 25 ευρώ για κάρτα μέλους;;; Πού ακούστηκε; Τέλος πάντων, στο Περιστέρι απ' οτι είδα έχει πολλά στοκατζίδικα, μακάρι να υπήρχε περισσότερος χρόνος για ψάξιμο...

Μαράκι, καλή αρχή με τη δουλειά!

Χρόνια πολλά σε όσες/όσους γιόρταζαν!

Αυτά, δε θυμάμαι κάτι άλλο... Να έχετε μια υπέροχη μέρα!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδια κοριτσαρες, μολις γυρισαμε απο τον παιδιατρο, ο μικρος Λαζαρακος ειναι 67εκ και 6600γρ.Καλα ειμαστε ειπε ο γιατρος.Ξεκιναμε επισημως και φρουτα, οσα θελουμε, οποια θελουμε και οσες φορες θελουμε την ημερα.Ο γιατρος μας ειναι λιγο προχωρημενος και προτιμα να δινουμε στο παιδι φρουτα απο οτι ρυζαλευρα και σκονες.Οποτε λεει οτι οποτε πειναει το παιδι, δωσε φρουτα και γαλα.Αυτα αρκουν για ενα μηνα.Μου ειπε να μην ανακατευω καλυτερα μηλα αχλαδια και μπανανες γιατι ειναι λιγο στουμπωτικα και τα τρια μαζι αλλα να δινω και κανενα ακτινιδιο, σταφυλι η δαμασκηνο.Οποτε και εγω του εκανα πριν λιγο μιση μπανανα με δαμασκηνο και την τσακισε!!!Α!Μου ειπε οτι αν το παιδι εχει σοβαρο θεμα αλεργιας σε καποιο φρουτο και οχι απλα να βγαλει καποια κοκκινακια γυρω απο το στομα να τριψω το φρουτο στο εσωτερικο του χεριου του πριν του το δωσω οποτε και θα φανει αν εχει κατι.Αποστειρωση τερμα, ακομα και νερο μου ειπε αν του δωσω να μην τρελαινομαι να το αποστειρωσω αν δεν μπορω εκεινη την στιγμη γιατι το παιδι βαζει πλεον τα παντα στο στομα του.

Για το πουλακι του μου ειπε οτι δεν το ακουμπαμε, οτι θα κατεβει σιγα σιγα με τον καιρο και να μη με ανησυχει.

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Βρήκα τώρα λίγη ώρα να σας διαβάσω! Αχ, για να δούμε τι θυμάμαι!

Συνονώματη Despina77 συγχαρητήρια, σούπερ ο γιος σου! Και μας η παιδίατρος μια από τα ίδια, της υγιεινής διατροφής και των βιολογικών!!! Τουλάχιστων εσένα τα τρώει τα φρουτάκια! Καλή συνέχεια!

Valia έχω ρίξει τρελό γέλιο με την σκατοσυζήτηση! Μια χαρά το παιδί σου, έχει τρελό μεταβολισμό φαίνεται! Αλήθεια με την δουλειά πως τα πας; Συνήθισες;

Μαράκι (τώρα που έγραψα δουλεια) καλή αρχή!

Annie που έχει orchestra στην Κύπρο, θυμάσαι σε ποιά πόλη; Δεν την ξέρω καθόλου αυτήν την μάρκα αλλά θα πάω να πάρω την τσάντα :D:D

Κι εδώ τα παιδικά πανάκριβα είναι πάντως, σκέφτομαι να παραγγείλω μαζικά από Αγγλία, αλλά πάλι δεν θα συγκρατούμαι και θα ψωνίζω και από δω! Ευτυχώς έχουμε ακόμα ζέστη εμείς γιατί δεν έχω πάρει ακόμη τίποτα.

Angie αναμένουμε λεπτομέρειες για χθες!

Ουφ, δεν θυμάμαι άλλα!

mWsZp3.png

Valia έχω ρίξει τρελό γέλιο με την σκατοσυζήτηση! Μια χαρά το παιδί σου, έχει τρελό μεταβολισμό φαίνεται! Αλήθεια με την δουλειά πως τα πας; Συνήθισες;

:oops::oops::oops: Πωπω με συγχωρείτε που άνοιξα τέτοια συζήτηση...:tongue::tongue::tongue:

Με τη δουλειά;;; Θέλω να είμαι με το παιδάκι μου ρε γαμώτο... Δεν εχει κ τρελή δουλειά εδώ κ όπως καταλαβαίνεις βαριέμαι κιολας... :cry::cry::cry:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

:oops::oops::oops: Πωπω με συγχωρείτε που άνοιξα τέτοια συζήτηση...:tongue::tongue::tongue:

Με τη δουλειά;;; Θέλω να είμαι με το παιδάκι μου ρε γαμώτο... Δεν εχει κ τρελή δουλειά εδώ κ όπως καταλαβαίνεις βαριέμαι κιολας... :cry::cry::cry:

:D:DΜια χαρά είναι η συζήτηση!

Με την δουλειά σε καταλαβαίνω, εδώ ευτυχώς έχουμε αρκετή δουλειά και τουλάχιστον περνάει γρήγορα η ώρα.

mWsZp3.png

κορίτσια όσες έχετε καρεκλάκι φαγητού,πείτε μου με ποιο είστε ικανοποιημένες γιατι θέλω να πάρω!

Κι εγώ ψάχνομαι Αντζυ μου. Πήγα μια βόλτα τζάμπο χθες να δω τι παίζει.Εχει 2 κικκο (το πολλυ και άλλο ένα), 1 φισερπραις και ενα τζάμπο. Κανένα δεν με ενθουσίασε. Του τζάμπο είναι το πιο φθηνό, κάνει 70?. Και πάλι ακριβό μου φαίνεται. Ψάχνομαι στο ebay τώρα μπας και βρω κάτι σε καλύτερη τιμή.

Βρήκαι το Polly της Chicco από 130 που κάνει εδώ 90. Αλλά ψάχνω για φθηνότερο.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα φιλες μου!!!

Μαρακι καλη αρχη σου ευχομαι!Αν και αργησα λιγο.........!!!!

Αντζυ μου μπραβο!!!!Ειδες που αγχωνοσουνα?Τωρα δουλειες ε???Αυτο ειναι το δυσκολο κομματι της ιστοριας!Αααα και για το καρεκλακι φαγητου εγω εχω διαλεξει ενα της brevi το οποιο κανει 160 κατι δεν θυμαμαι ακριβως αλλα μπορει να χρησημοποιηθει αργοτερα και ως καρεκλα στο γραφειο του οταν θα διαβαζει πχ και ως καρεκλα απο εναν ενηλικα οποτε δεν θα πανε χαμενα τοσα λεφτα.Ειναι αυτο http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-infanzia/la-pappa/slex/dettagli.html

Μαρια angicat δεν σε ξεχασαμε!!!Αλλα εχουμε ενα θεματακι με τη μνημη μας τα περισσοτερα κοριτσια στο καφε μας!!αν διαβασεις τα μηνυματα μου στα περισσοτερα θα δεις να γραφω κατω κατω "και κατι αλλο ηθελα να πω αλλα δεν θυμαμαι τι" ή "το αλτσχαιμερ ξαναχτυπα" και αλλα τετοια!

Νικολιτσα μου σιδερο ακουω ε???Εχω και εγω απ αυτο αλλα αποφευγω να το πλησιασω!!!χιχι!!

Eμεις σημερα πηγαμε στον παιδιατρο να μας πει για τις στερεες!Για μια εβδομαδα μας ειπε να του βαζουμε μια μεζουρα ρυζαλευρο στο γαλα του για να δουμε αντιδρασεις κτλ!Και μετα θα του δινω μισο μηλο για 4 μερες,μετα μισο αχλαδι για αλλες 4 μερες και χυμο απο το πορτοκαλι για αλλες 4 και θα του δινω και συμπηρωμα γαλα αυτες τις μερες.Και μετα ξεκιναμε κανονικα φρουτοκρεμα 1 γευμα και 1 γευμα ρυζαλευρο βανιλια.Αυτα στο περιπου............

Τι αλλο θελω να πω?????Δεν θυμαμαι!!

Παω να κανω μαμ και θα επανελθω!!!

Ευχαριστώ για τις χαιρετούρες, κι εγώ το ίδιο, ξεχνάω και δεν προλαβαίνω να σχολιάσω αλλά σας σκέφτομαι. Ακόμα δεν σου έχω φέρει και το προσκλητήριο βρε Τάνια μου. Σημείωσε 25/09 στις 17:00 στην Αγία Φωτεινή στην Χρύσα. Αν δεν αξιωθώ μέχρι τότε να σε δω! Πάω για σίδερο.

mU4Ep3.png

Κορίτσια γνωρίζει καμιά σας αν ανεβάσω φωτό στο γκρούπ μας, μπορούν να τις δουν φίλοι μου; Θέλω να ανεβάσω μια με τον ανιψιό μου αλλά χωρίς να την δει η αδερφή μου και γκρινιάζει!

mU4Ep3.png

Κορίτσια γνωρίζει καμιά σας αν ανεβάσω φωτό στο γκρούπ μας, μπορούν να τις δουν φίλοι μου; Θέλω να ανεβάσω μια με τον ανιψιό μου αλλά χωρίς να την δει η αδερφή μου και γκρινιάζει!

μαρια στο γκρουπ μας μονο εμεις βλεπουμε που ειμαστε μελη.

εχω κ εγω τρελο σιδερο κ βαριεμαι οικτρα!

βαριεμαι οικτρα γενικα!χαχαχαχ:oops:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...