Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σου Μαράκι! Δεν σε ξεχάσαμε καλέ. Τι είναι αυτά που λες. Απλώς μέχρι να γράψουμε έχουμε ξεχάσει τα περισσότερα που θέλουμε να πούμε.

Καλή συνέχεια με την δουλειά κ όποτε βρίσκεις ευκαιρία λέγε μας νέα.

Πάω κι εγώ για ύπνο. Μόλις κατάφερα κ ξανακοιπμισα το ζουζουνάκι μου. Ξυπνητήρι για 7:30 αύριο, μετά από πολύ πολύ καιρό. Πολύ μου κακοφαίνεται...

Καληνύχτα...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρυσούλα, αν θυμάμαι καλά, δεν γέννησε καμμία από μας στο Λητώ. Δεν είμαι σίγουρη όμως. Πάντως, ως μανούλα Απριλίου, είσαι ευπρόσδεκτη στην παρέα μας αν θέλεις.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα! Κατάφερα και κοίμισα την μικρούλα μου η οποία βέβαια στάνταρ θα ξυπνησει σε λίγο-όπως κάνει πάντα όταν κοιμάται πρίν τις δώδεκα.

Ετοιμάζομαι ψυχολογικά και γενικά για αύριο. Πρώτη φορά που θα αποχωρηστώ την μικρούλα μου για τόσες ώρες. Το λέω και σφίγγεται η καρδιά μου. Τι να κάνω όμως...

Θα προσπαθήσω να κοιμηθώ νωρίς απόψε γιατί δεν ξέρω αν θα καταφέρω να κοιμηθώ καλά. Προς το παρόν πάω να δω την ομάδα μου.

Φιλάκια και καληνύχτες!

Άστα κι εγώ το ίδιο έπαθα και η μπουμπού είναι ακόμη ξύπνια...Ηλπιζα κι εγώ ότι θα κοιμηθεί σήμερα νωρίς...

Δύσκολη μέρα πράγματι αύριο...θα συνηθίσεις όμως σιγά σιγά...

Εγώ ξεκίνησα και πάω στη δουλειά 2 φορές την εβδομάδα από 4 ώρες...για να συνηθίζουμε...

Χάθηκα λίγο καιρό και με ξεχάσατε και όταν μπαίνω να χαιρετίσω ούτε ένα γεια δεν μου λέτε. Με στεναχωρήσατε...

Καλησπέρα AngiCat!!!;)

κοριτσια καλησπερα.εχω φτιαξει στο facebook μια ομαδα που λεγεται γεννηθηκα και εγω τριτη 6-4-10 στο μαιευτηριο λητω.οποια κοπελα γεννησε εκεινη τη μερα ας μπει να μηλησουμε και να γνωριστουμε.

Χρυσούλα μου...εγώ είμαι μία από αυτές...Εκείνη τη μέρα στο Λητώ έγινε χαμός...όπως είπε μία ακτινολόγος στην αίθουσα αναμονής...ήταν σα να πήγε ένα πούλμαν και να μας άφησε όλες μαζί...Μετά το Πάσχα το πολύ αρνί έφταιγε....χαχαχαχαχα

Καλημέρα κορίτσια!

Καλή αρχή Μαράκι σήμερα.

Μαρία (angicat) παραπονιάρα :) όπως τα λέει το Μαράκι είναι. Δεν ΣΕ ξεχάσαμε ... και τι δεν ξεχνάμε!!! Και προπαντός δε θέλαμε να σε στενοχωρήσουμε.

Εμείς ξυπνήσαμε πριν λίγο και θα βγούμε με τον Νικόλα για δουλίτσες σε λιγάκι.

X4pTp3.png

Καλημέρα κι από μένα!!! Μαράκι καλή αρχή!!! Σιδεροκέφαλη ;) Εμένα ξυπνησε ο γιος μου κατα τις 8.30 έφαγε και τώρα ξανακοιμάται!!! Πάω να κάνω καφεδάκι. Σήμερα έχουμε κι εμβόλιο!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μανουλίνια μου!!! το πάρτυ χτες πήγε πολύ καλά,περάσαμε ωραία και κοιμηθήκαμε με τον Κώστα στις 03:30,κι οπως καταλαβαίνετε δε μπορω να ξυπνήσω ακόμα...! θα σας πω μόλι μαζέψω αυτό το χάος λεπτομέρειες( έχω ένα σπίτι ΓΕΜΑΤΟ ξηρος καρπους,πατατάκια στο πάτωμα,ποτήρια και πιάτα Παντού!!)

Μαράκι παραπονιάρα άσε τις βλακείες!! δε σε ξεχάσαμε :-) εδω εγώ τώρα θυμήθηκα οτι είχεγραψει πόσο καιρό μια κοπέλα η Ρίτα απ τις μανούλες Μαίου και ακόμα δεν της έχω απαντήσει..!

Μαράκι μου γλυκό καλή αρχή τη δουλίτσα και μακάρι η Αθηνούλα να ναι ήσυχη και καλή όσο λείπεις,τουλάχιστον μην έχεις κι αυτό το άγχος!

Δημητρούλα γυρίστρω κανόνισε αυτές τις μέρες να πάμε όλες ο Αθηναίες για καφεδάκι!!!

κλασικά το αλτσχάιμερ...............ξανα χτύπησε!!θα επανέλθω!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Kαλημέρα κοριτσάκια και μπεμπάκια!!!Τι μου κάνετε?

Εμείς σήμερα είχαμε πολύ πρωινο ξύπνημα... από τις 6, όπου μετά από πολύ κόπο ξανακοιμήθηκε κανα μισάωρο γύρω στις 8. Πολύ νύστα λέμε και το μεσημέρι δεν θα έρθει και ο μπαμπας μας να ξεκουραστώ καμιά ώρα και πως θα βγει η μέρα δεν ξέρω!

Μαράκι καλή αρχή στην δουλειά, εύχομαι όλα να είναι όπως τα περιμένεις και η Αθηνούλα σου να σε υποδεχτεί με ένα μεγάλο χαμόγλο όταν γυρίσεις!

Άντζυ χαλάλι ο χαμός στο σπίτι αφού περάσατε ωραία. Δεν μας είπες του άρεσε του Κώστα το δώρο του?

Βικάκι ωραίο το καφεδάκι, αλλά πως να χάσουμε κανα κιλό με τόση σαντυγί ε?

Νικόλ κουράγιο με το σίδερο, που θα πάει δεν θα εφευρεθει ένα πλυντηριο που να τα βγαζει στεγνα και σιδερωμένα?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!

Να είσαι καλά βρε Βικάκι με τους καφέδες σου!!! Σε ευχαριστούμε!!! Πως είναι το Λουσάκι μας σήμερα;;; Αναφυλαξία από την κρέμα ρε γαμώτο;;; Εγώ του δίνω το ρυζάλευρο-βανίλια της Nestle και ξερογλύφετε... Περιμένει με το στόμα ανοιχτό.

Σήμερα θα φάει ένα μήλο και 1/4 αχλάδι... Για να δούμε θα του αρέσει;;;;

Tα κακάκια καλά συνεχίζουν... 4 φορές χτες... και η τελευταία ήταν μετα ατο ρυζάλευρο.. Πως άλλαξε έτσι το παιδάκι μου;;; Τόσους μήνες έκανε κακάκια κάθε 3-4 μέρες... και τώρα συνέχεια;;;

Mαράκι καλή αρχή στην δουλειά σου σήμερα!

Αννη μου καλό εμβόλιο σήμερα!!! Θα περιμένουμε κ φώτο απο τη βάπτιση!

Δυο μέρες τώρα ο γιόκας μου τρώει κατά τις 6.00 το ρυζάλευρο και μετά μέχρι τις 8.00 έχει απίστευτη γκρίνια κ κλάμμα κ όταν τον πέρνω αγκαλιά κοιμάται στην αγκαλιά μου... Αλλο πάλι και τούτο...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα Βάλια!!! Βρε συ που τον έχεις και κάθεται όλη μερα??? Εγώ σκέφτομαι να τον εχω στο καρεκλάκι φαγητού που είναι και ψηλό και πιστευω θα του αρέσει, κι όταν κουράζεται στο πάρκο... Στο ρηλαξ σηκώνεται και κάθεται κι όλο πιάνει τα πλακάκια και φοβάμαι μη πεσει :?:?:?

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα Βάλια!!! Βρε συ που τον έχεις και κάθεται όλη μερα??? Εγώ σκέφτομαι να τον εχω στο καρεκλάκι φαγητού που είναι και ψηλό και πιστευω θα του αρέσει, κι όταν κουράζεται στο πάρκο... Στο ρηλαξ σηκώνεται και κάθεται κι όλο πιάνει τα πλακάκια και φοβάμαι μη πεσει :?:?:?

Εγώ τον έχω στο πάρκο του, στο καρότσι κ σε ένα άλλο παιχνιδάκι που του πήρε η αδερφή μου... Στο καρεκλάκι του φαγητού δεν τον βάζω ακομα γιατί δεν έχει αρχίσει να στηρίζεται μόνος του ο μικρός κ μου είπε η παιδίατρος να μην τον βάλω ακόμα... Το ρηλάξ το έχουμε ξεχάσει γιατί από πάνω που τον βάζω κατεβαίνει κάτω κ θα τον βρω καμιά μερα στο πάτωμα. :tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα μανουλες κ απο εμας...

ξυπνησαμε κ εμεις πριν καμια ωρα...η μικρη βεβαια ξυπνησε κ στις 8παρα κ τραγουδουσε αλλα δεν της εδωσα σημασια κ ξανακοιμηθηκε διπλα μου.;)μετα χεστηκε ως την πλατη.:?

Μαρια δεν σε ξεχασαμε βρε.ξεχναμε τα παντα γενικα.

Μαρακι καλη αρχη στην δουλεια.ολα καλα θα ειναι με την Αθηνουλα.

Αντζυ μπραβο που χαρηκατε το παρτυ σας.

Αννη καλο εμβολιο κ εμεις μαλλον αυριο θα παμε.

οσο για το που καθεται η Κλειω...στο ριλαξ λιγο,στο πατωμα μιας κ δεν γουσταρει το παρκο κ στο καρεκλακι φαγητου το οποιο εχει ζωνες κ στην μεση κ απο πανω κ εχει κ παιχνιδια που βεντουζαρουν στο τραπεζι κ χτυπιεται.

κ παλι μπλακ αουτ

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...