Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βάσω μου φθηνά και παιδικά δεν πάνε πακέτο. Πάντως μου ήρθε ένα σμσ στο κινητό για έκπτωση στα Μαρκς & Σπένσερ. Δεν χάνουμε τίποτα να ρίξουμε μια ματιά. Γενικά καλούτσικες τιμές έχει το Η&Μ. Και περιέργως όσα είχα πάρει 2-4μηνών του κάνουν μια χαρά.

Βίκυ μου δεν αξίζει να στενοχωριέσαι και κυρίως για βλακείες ή βλάκες.

Δηλαδή η κρέμα την πείραξε; Ποια της έδινες τώρα; Και περαστικούλια!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασούλα μου για ρουχαλάκια ποιο οικονομικά γιατί δεν κοιτάς σε στοκ? Εγώ από το στοκ του ΗΡΑ στο Ελληνικό της πήρα μπουφανάκι λεπτό κοτλέ που το φόρεσε άνοιξη και το φοράει άνετα και τώρα με 10 ευρώ.

Έχει πολλά μαγαζιά τέτοια αμα ψάξεις!!

Όσο για τα δικά μας τα ρούχα και την δίαιτα γκουχου γκούχου, τί άλλα νέα εσύ? όλα καλά???:cool::cool:

Eλα ρε!!!!!!!!!!10 ευρω?????ουαου!!!!!Δεν το ειχα σκεφτει αυτο με τα στοκ!

Απλα πρεπει να ψαξω να βρω που εχει.................:tongue:

Μαρη Βικυ εσυ αδυνατισες!!!!!Θα σου κανουν τα ρουχα σου!Εγω τι να πω που παχαινω????????

Βάσω μου φθηνά και παιδικά δεν πάνε πακέτο. Πάντως μου ήρθε ένα σμσ στο κινητό για έκπτωση στα Μαρκς & Σπένσερ. Δεν χάνουμε τίποτα να ρίξουμε μια ματιά. Γενικά καλούτσικες τιμές έχει το Η&Μ. Και περιέργως όσα είχα πάρει 2-4μηνών του κάνουν μια χαρά.

Ααααχ ετσι ειναι φθηνο και παιδικο πολυ δυσκολα!!!Εδω πηγα την περασμενη εβδομαδα στα αλουετ και πηρα για μια ανηψια που βαφτιζοτανε ενα φορεμα 52 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!Ουτε τα δικα μας δεν ειναι τοσο ακριβα!Ελεος ρε γμτ!!!!!

Και εμένα μου ήρθε χτες το sms από τα Marks & Spencer αλλά δεν βλέπω να προλαβαίνω.... Παρότι της είχα πάρει το καλοκαίρι ένα παιχνιδάκι, καπέλο με την ντόρα και πεδιλάκια από εκεί και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Η κρέμα που μας πείραξε δυστυχώς ήταν η βιολογική :?::?: , άσχετο ε? Ενώ με την νεστλέ μπορεί να μην την έτρωγε αλλά δεν την πείραξε ποτέ. Τώρα πήρα της νουτρίτσια, μου είπε πολύ καλά σχόλια η φιλενάδα μου η Ειρήνη από τις μανούλες Ιανουαρίου και θέλω να την δοκιμάσουμε!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Ααααχ ετσι ειναι φθηνο και παιδικο πολυ δυσκολα!!!Εδω πηγα την περασμενη εβδομαδα στα αλουετ και πηρα για μια ανηψια που βαφτιζοτανε ενα φορεμα 52 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!Ουτε τα δικα μας δεν ειναι τοσο ακριβα!Ελεος ρε γμτ!!!!!

Όπως τα λες είναι!!! Πανάκριβα τα παιδικά!!

Πάντως εμείς από μπουφανάκια είμαστε κομπλέ, το δωράκι της κολλητής μου για την βάφτιση ήταν ένα φοβερό μπουφανάκι λιλά μακρύ και μεσάτο όλα τα λεφτά, και ένα μούρλια ασορτί φουστανάκι!!!!! Από τα μπένετον είναι, ρίξε και εκεί μιά ματιά. Πάντως τα παιδικά ρούχα είναι όλα πολύ γλύκα!!! Τώρα που της φυλάω τα καλοκαιρινά στεναχωριέμαι γιατί είναι όλα σχεδόν αφόρετα!!

GaiGp3.png

Κορίτσια εμείς στο Περιστέρι έχουμε Orchestra!!!Και σε πολλές άλλες περιοχές!!!Μ'αρέσουν πάρα πολύ τα ρουχαλάκια και οι τιμές!!!!Εδώ και κάποιες μέρες έχουν βάλει τα χειμερινά (περσινά) με 50%...

Μου είχαν πει ότι υπάρχει κάρτα μέλους για τα ρούχα που δεν είναι σε έκπτωση με 20? και σε ότι πάρεις θα έχεις έκπτωση 10%...

Πήγα να τη βγάλω και αλλάζουν το καθεστώς...Η κάρτα θα κάνει 25? και η έκπτωση θα είναι 30%...

Κορίτσια εμείς στο Περιστέρι έχουμε Orchestra!!!Και σε πολλές άλλες περιοχές!!!Μ'αρέσουν πάρα πολύ τα ρουχαλάκια και οι τιμές!!!!Εδώ και κάποιες μέρες έχουν βάλει τα χειμερινά (περσινά) με 50%...

Μου είχαν πει ότι υπάρχει κάρτα μέλους για τα ρούχα που δεν είναι σε έκπτωση με 20? και σε ότι πάρεις θα έχεις έκπτωση 10%...

Πήγα να τη βγάλω και αλλάζουν το καθεστώς...Η κάρτα θα κάνει 25? και η έκπτωση θα είναι 30%...

Δλδ πληρώνεις για την κάρτα μέλους?????????:D:D

Έντιτ: Πάντως από ποιότητα είναι κορυφή....... πήρα στις εκπτώσεις πέρυσι φορμάκι από βιολογικό βαμβάκι σχεδόν τσάμπα και όσο και να το έπλυνα δεν έπαθε τπτ. Και ήταν και πολύ όμορφο σχεδιάκι!!

GaiGp3.png

Aυτο που λες ειναι στοκ?Γιατι και εμεις εδω εχουμε orchestra αλλα δεν ξερω τι παζει απο τιμες.Αν ειναι να παω να δω.

κοριτσια τα Orchestra ειναι τελεια!κ οι σακουλες του καταστηματος στην Κυπρο made by Annie!ΧΑΧΑΧΑ

Τα H&M εχουν πολυ καλα παιδικα κ πολυ καλες τιμες!

εγω ψαχνω απο το πρωι να βρω μια μπαλαρινα να παρω για μενα κ δεν μ αρεσει τιποτα!βρηκα μονο μια σε καρπουζοκοραλοκοκκινο χρωμα απο 80 ,30:eek:-δερμα.κ σκεφτομαι τωρα να παω να τα ξοδεψω τα 30ευρωπουλα μου.....:-(τσαμπα η μπαλαρινα αλλα εγω κ αυτα τα 30 τα τσιγγουνευομαι!

Βικυ...η βιολογικη ρε την πειραξε???ελεος!κ εγω αυριο μεθαυριο θα παω γιατρο να δω τι θα μας πει.....

ps.ευχαριστω για τις ευχες!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Δλδ πληρώνεις για την κάρτα μέλους?????????:D:D

Ναι...την πληρώνεις...βεβαια την προηγούμενη την πλήρωνες 20 και με τα 10 έπαιρνες κάτι...Τώρα δεν ξέρω με την καινουρια...

Aυτο που λες ειναι στοκ?Γιατι και εμεις εδω εχουμε orchestra αλλα δεν ξερω τι παζει απο τιμες.Αν ειναι να παω να δω.

Όχι δεν είναι στοκ...

Καλησπέρα! Κατάφερα και κοίμισα την μικρούλα μου η οποία βέβαια στάνταρ θα ξυπνησει σε λίγο-όπως κάνει πάντα όταν κοιμάται πρίν τις δώδεκα.

Ετοιμάζομαι ψυχολογικά και γενικά για αύριο. Πρώτη φορά που θα αποχωρηστώ την μικρούλα μου για τόσες ώρες. Το λέω και σφίγγεται η καρδιά μου. Τι να κάνω όμως...

Θα προσπαθήσω να κοιμηθώ νωρίς απόψε γιατί δεν ξέρω αν θα καταφέρω να κοιμηθώ καλά. Προς το παρόν πάω να δω την ομάδα μου.

Φιλάκια και καληνύχτες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

κοριτσια καλησπερα.εχω φτιαξει στο facebook μια ομαδα που λεγεται γεννηθηκα και εγω τριτη 6-4-10 στο μαιευτηριο λητω.οποια κοπελα γεννησε εκεινη τη μερα ας μπει να μηλησουμε και να γνωριστουμε.

3Cl5.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...