Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας μανούλες και απο εμένα? Πως είστε? εγω είχα πολύ χάλια ψυχολογία, λίγο μου ανέβηκε γιατί έκανα πριν λίγο το πρώτο μου μάθημα ανώδυνου καιείχε η μαία μαζί της ένα μηχάνημα και άκουσα τους παλμούς της πεταλουδίτσας.:tongue: κατα τα άλλα η ψυχολογία έχει πιάσει πάτο. Τέλος πάντων.

Πήραμε χρώμα για να βάψουμε το δωματιάκι της μικρής μας, ένα ωραίο (θέλω να πιστεύω) πρασινάκι. και την Κυριακή λέμε να το βάψουμε ώστε σιγά σιγά να αρχίσουμε να το ετοιμάζουμε.

Στην δουλειά πραγματικά δεν την παλεύω άλλο πως θα αντέξω άλλες 4 βδομάδες πραγματικά δεν ξέρω. Η υπομονή μου εξαντλείται στο πρώτο δίωρο...

να ρωτήσω κάτι? Πριν λίγο παρατήρησα ότι οι θηλές μου έχουν λιγάκι ξεραθεί, βαζεί καμιά σας κρέμα? εσείς το έχετε πάθει?

angel μπράβο σου που τα κατάφερες με την επιτροπή και φυσικά να γράψεις τα καλύτερα για τον γλυκό και ευγενικό γιατρό που τόο ήθελε να σε βοηθήσει:mad::mad:

angie και εγώ κόκκινο ψηφίζω για ολους τους λόγους που ήδη έχουν αναφέρει τα κορίτσια

βασ και εγώ είχω το ίδιο πρόβλημα με εσένα, φοβάμαι αρκετά όμως το συζήτησα σήμερα με τη μαία και μπορώ να σου πω ότι με καθυσήχασε πάρα πολύ. και γω για επισκληρίδιο έλεγα αλλά μετά τη σημερινή κουβέντα και αυτά που μου είπε αρχίζω να το ξανασκέφτομαι.

Χριστινάκι υπομονή θα περάσει και αυτό. :tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελισάβετ μου σε ευχαριστώ αλλά το προβλημα μου δεν ειναι οργανικο. Τοπροβλημα μου ειναι οτι η πιεση μου ανεβαινει μονο οταν πάω στο ιατρείο επειδη το περιβάλλον μου θυμίζει το αντικειμενο του φόβου μου δηλ τον τοκετο!!! Ενώ βλέπω μωράκια και τρελαινομαι απο χαρα μολις σκεφτομαι τοκετους πόνους κλπ παθαινω ταχυπαλμίες. Η πίεση δηλ δεν ειναι οργανική. Παρόλααυτα αν συνεχίσει να ανεβαινει ε ναι τοτε θα το ελέγξουμε και οκ. Τα πάντα ειναι θεμα Ψυχολογίας. Και να φαναταστειτε έχω πτυχίο Ψυχολογίας τρομαρα μου!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα. Αυτό που "έχεις" λέγεται το σύνδρομο της άσπρης μπούζας. Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Διάβασε εδώ : http://www.medlook.net.cy/article.asp?item_id=243

Κι εγώ το έχω και πήραμε πιεσόμετρο από την αρχή της εγκυμοσύνης. Μετριέμαι κάθε 2 μέρες και είμαι μια χαρά. Κατά κανόνα 7,5-11,5.

X4pTp3.png

γκουντμόρνινγκ μανούλες!!!

Πω-πω διαβάζω μισή ώρα για να σας προλάβω.....

Είχα υποσχεθεί να σας ενημερώσω για το ΙΚΑ και τον πανέξυπνο γιατρό εκεί. Τελικά πήγα στην υπεύθυνη για την επιτροπή, της είπα τα καθέκαστα, με έπιασε και μία συγκίνηση και τελικά τα βρήκαμε, δεν χρειάζεται να ξαναδώ αυτόν τον "υπέροχο επιστήμονα" ξανά, μόνο για να μου υπογράψει την ΠΗΤ. Για την άδεια μερίμνησε η επιτροπή. Επίσης μόλις χαλαρώσω λιγάκι (γιατί όταν σκέφτομαι τα γεγονότα με πιάνει ταχυκαρδία από τα νεύρα μου), μου ζήτησαν να γράψω μία μικρή έκθεση για τον συγκεκριμένο γιατρό και να την πάω στον δ/ντη του αρμόδιου ΙΚΑ. Θα το κάνω με μεγάλη μου ευχαρίστηση.....

angie μου κρίμα για εχτές, αλλά κατανοητοί οι λόγοι σου.

Θα σου κάνουμε ιδιαίτερα με το maraki σε ότι θέλεις, ok?

Σκέφτομαι ότι πλησιάζει ο καιρός και τελικά χαίρομαι που θα τελειώσει η εγκυμοσύνη, γιατί πρώτον θα δω από κοντά τον άγγελό μου και δεύτερον θα σταματήσει αυτή η ορμονοκατάσταση και θα ξαναβρώ τις ισοροπίες μου. (δεν είμαι και της υπομονής γενικά....).

Στα έξοδα έκανα pause, με εξαίρεση το καρότσι που ατύχησα μιας και αυτό που είχα αποφασίσει να αγοράσω εξαντλήθηκε, και έτσι διάλεξα άλλο (το οποίο τελικά μου αρέσει καλύτερα εκτός του χρώματος που ήθελα ροζάκι), αλλά αυτό που διάλεξα αυτή την φορά είναι μπέζ-εκρού και είναι γλυκούλικοοοο!!!! Είναι τρίο της CAM και στο ΗΡΑ από 460 κάνουν 10% και το αφήνουν 414 ευρά. Δεν είναι κακό αφού είναι και τρίο κιόλις....

Κατα τ'αλλα όλα τα ίδια.....στις 21 θα ξαναπάω στον γιατρό μου να δω την μπέμπα μου και την πίεσή μου...

Αλλαξέ του τα φώτα σε παρακαλώ. Εχω κι εγώ αντίτοιχες εμπειρίες από 2 γιατρούς ΙΚΑ (δεν ξέρω κι άλλους). Ας μην είχαμε τόσες κρατήσεις κι ανάθεμα αν πατάγαμε το πόδι μας πάλι στο σκατο-ίκα.

X4pTp3.png

thnaks angie!

και ότι έλεγα να μην τρώω γλυκά....χιχιχι

βασ32 να προσπαθήσεις να κάνεις focus σε κάτι ευχάριστο κάθε φορά που πηγαίνεις στον γιατρό σου. Να κρατήσεις κάτι ευχάριστο στο χέρι σου (φόρεσε το αγαπημένο σου δαχτυλίδι-βραχιόλι κλπ) ή σκέψου το μπεμπε σου να σου χαμογελάει φαφούτικα!!!!

Μην πηγαίνεις προδιατεθειμένη να γίνεις ράκος, γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει τπτ....

Μέχρι την γέννα θα το έχεις ξεπεράσει μην αγχώνεσαι.

Στο φινάλε, αμα δεν αντέξεις ζήτα μία ολική και τέλος. Για όλα υπάρχει μία λύση...

GaiGp3.png

Αλλαξέ του τα φώτα σε παρακαλώ. Εχω κι εγώ αντίτοιχες εμπειρίες από 2 γιατρούς ΙΚΑ (δεν ξέρω κι άλλους). Ας μην είχαμε τόσες κρατήσεις κι ανάθεμα αν πατάγαμε το πόδι μας πάλι στο σκατο-ίκα.

ου.... θα τον ξετινάξω.....

ποιος ξέρει τί άλλο έχει κάνει και δεν μιλάνε οι κοπέλες.....

Να πάει στο Ιασώ να το παρατήσει το ΙΚΑ αμα τον χαλάμε εμείς οι "φτωχές" που επιλέγουμε τα κρατικά μαιευτήρια...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανούλες και απο εμένα? Πως είστε? εγω είχα πολύ χάλια ψυχολογία, λίγο μου ανέβηκε γιατί έκανα πριν λίγο το πρώτο μου μάθημα ανώδυνου καιείχε η μαία μαζί της ένα μηχάνημα και άκουσα τους παλμούς της πεταλουδίτσας.:tongue: κατα τα άλλα η ψυχολογία έχει πιάσει πάτο. Τέλος πάντων.

Πήραμε χρώμα για να βάψουμε το δωματιάκι της μικρής μας, ένα ωραίο (θέλω να πιστεύω) πρασινάκι. και την Κυριακή λέμε να το βάψουμε ώστε σιγά σιγά να αρχίσουμε να το ετοιμάζουμε.

Στην δουλειά πραγματικά δεν την παλεύω άλλο πως θα αντέξω άλλες 4 βδομάδες πραγματικά δεν ξέρω. Η υπομονή μου εξαντλείται στο πρώτο δίωρο...

να ρωτήσω κάτι? Πριν λίγο παρατήρησα ότι οι θηλές μου έχουν λιγάκι ξεραθεί, βαζεί καμιά σας κρέμα? εσείς το έχετε πάθει?

angel μπράβο σου που τα κατάφερες με την επιτροπή και φυσικά να γράψεις τα καλύτερα για τον γλυκό και ευγενικό γιατρό που τόο ήθελε να σε βοηθήσει:mad::mad:

angie και εγώ κόκκινο ψηφίζω για ολους τους λόγους που ήδη έχουν αναφέρει τα κορίτσια

βασ και εγώ είχω το ίδιο πρόβλημα με εσένα, φοβάμαι αρκετά όμως το συζήτησα σήμερα με τη μαία και μπορώ να σου πω ότι με καθυσήχασε πάρα πολύ. και γω για επισκληρίδιο έλεγα αλλά μετά τη σημερινή κουβέντα και αυτά που μου είπε αρχίζω να το ξανασκέφτομαι.

Χριστινάκι υπομονή θα περάσει και αυτό. :tongue:

αντε με το καλο να αρχισετε να βαφετε κ να στολιζετε μετα!!

εγω εβαζα την Fissan mama Μια στην κοιλια κ μια στο στηθος αλλα ειχα φαγουρες.

κ μου ειπε ο γιατρος μηπως ειναι απο την κρεμα κ μου συστησε να βαζω παντου βαζελινη κ ετσι κανω εδω κ μηνες!βρηκα κ μια ωραια βαζελινη με αρωμα καρυδας κ ετσι δεν με ενοχλει αλλα βαζω φανελακια παντα γιατι κολλαει!

κοριτσια κ εγω σκεφτομαι τον τοκετο ως κατι τρομερο ειδικα ενα βραδυ που ειδα κατι βιντεο κ χεστηκα!!!

αλλα απο οσα ακουω απο γνωστες που γεννησαν ηταν ολα μια χαρα..γιατι να κολλησουμε εμεις?ετσι προσπαθω να το ξεπερασω...

taniabell μου για πες μας τι σου ειπε η μαια?τι κανατε?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

βασικά δίνει πολύ σημασία στις αναπνοές και στο πόσο σημαντικές είναι για το μωρό και μου έδειξε και κάποιες ασκήσεις για να τις κάνω και μόνη μου.Απο κει και πέρα επικεντρωθήκαμε περισσότερο στο θέμα του τοκετού γιατί αυτό είναι το μεγάλο μου ζόρι... Της είπα λοιπόν για την επισκληρίδιο και μου είπε πως σου την κανουν αφού φτάσεις τα 5 εκατοστά, αφου περάσεις δηλαδή τα δύσκολα!!! και πωε επειδή δε νοιώθεις να σπρώξεις τις περισσότερες φορές γίνεται η χρήση βεντούζας. Γι αυτό μου είπε είναι καλύτερα να ξεκινήσεις φυσιολογικά και ανάλογα πως θα εξελιχθεί ο τοκετός.

Μου είπε επίσης τα σημάδια ότι ήρθε η ώρα : συσπάσεις ανα 20 λέπτο με μισή ώρα ή σπάσιμο νερών (πρέπει λέει να προσέξουμε το χρώμα και την οσμή και να το αναφέρουμε) ή βλέννα με λίγο αίμα.

Σε όλες τις περιπτώσεις καλό είναι να μην τρέξουμε κατευθείαν στην κλινική.

Επίσης μου είπε για τις επαφές ότι απο δω και πέρα θα πρέπει να γίνοται πάντα με προφυλακτικό, γιατί το σπέρμα περιέχει κάτι που προκαλέι πρόωρες συσπάσεις!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

annie & taniabell

μην αφήνετε άσχετα ντοκυμαντερ να σας τρομάζουν.

Θυμάμαι πριν τις γιορτές στη Φαιναρετη μας είχαν προβάλει ένα ντοκυμαντέρ (orgasmic birth) για τον φυσιολογικό τοκετό στο σπίτι με μαία.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο εύκολο είναι να γεννήσεις!! Αρκεί να σας αφήσουν να το εμπεδώσετε χωρίς να σας πανικοβάλλουν.

Τα μωράκια "γλιστρούσαν" κυριολεκτικά μέσα από τις μανούλες και αυτές είχαν τις αισθήσεις τους και χαμογελούσαν ευτυχισμένες με τα ζουζούνια τους αγκαλιά.

Εγώ μετά από αυτό το βίντεο αποφάσισα ότι το δύσκολο μέρος του όλου κύκλου είναι η εγκυμοσύνη. Ο τοκετός είναι η λύτρωση, και πάνω απ'ολα μία μεγάλη ΓΙΟΡΤΗ.

Άγχος υπάρχει γιατί η όλη διαδικασία είναι άγνωστη, αλλά αν σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα όλα μπορούμε να τα ξεπεράσουμε.

Για να μην μιλάμε αόριστα, σκεφτείτε τις μανούλες μας που μας γέννησαν πριν τόσα χρόνια, που δεν υπήρχαν όλες αυτές οι εξετάσεις, οι υπέρηχοι και γενικά η τεχνολογία της προληπτικής μέριμνας κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης!!!

Αυτές που δεν ήξεραν ούτε κάν το φύλλο μέχρι που γεννούσαν τί να πουν?

GaiGp3.png

Tι μου θύμησες τώρα taniabell με τις άνευ προφυλακτικου επαφές ΄ ! Aυτο έκανε η ξαδερφη μου χωρίς να το ξέρει, ο άνδρας της βασικά. Και όταν ήταν στον όγδοο μήνα, απο τις συνεχόμενες ελεύθερες επαφές το σπέρμα είχε προκαλέσει ωρίμανση του τραχήλου και της σπασανε τα νερά. Όταν πήγε στο μαιευτήριο και την εξέτασε ο γιατρός βρήκε μέσα τα υπολοιματα.... ΚΑι του είπε την αλήθεια και της εξήγησε γιατί ήρθε η ώρα να γεννήσει προωρα και μετά τρεχανε με το μωρό σε θερμοκοιτιδες κλπ. Η όλη ιστορία αφού όλα πήγαν καλά τελικά, κατέληξε σε ανέκδοτο, γιατί σε όλους έλεγε πως μετακινησε το επιπλο της τηλεόρασης που ήταν βαρύ κι έγινε οτι έγινε.

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Διαφημίσεις

Tι μου θύμησες τώρα taniabell με τις άνευ προφυλακτικου επαφές ΄ ! Aυτο έκανε η ξαδερφη μου χωρίς να το ξέρει, ο άνδρας της βασικά. Και όταν ήταν στον όγδοο μήνα, απο τις συνεχόμενες ελεύθερες επαφές το σπέρμα είχε προκαλέσει ωρίμανση του τραχήλου και της σπασανε τα νερά. Όταν πήγε στο μαιευτήριο και την εξέτασε ο γιατρός βρήκε μέσα τα υπολοιματα.... ΚΑι του είπε την αλήθεια και της εξήγησε γιατί ήρθε η ώρα να γεννήσει προωρα και μετά τρεχανε με το μωρό σε θερμοκοιτιδες κλπ. Η όλη ιστορία αφού όλα πήγαν καλά τελικά, κατέληξε σε ανέκδοτο, γιατί σε όλους έλεγε πως μετακινησε το επιπλο της τηλεόρασης που ήταν βαρύ κι έγινε οτι έγινε.

αυτο το εχω ακουσει κ εγω για το σπερμα κοριτσια!καλα κ αυτοι..ειπαμε να κανουν ελευθερα..τοσο ελευθερα πια??οπισθεν δεν εχει??χαχαχ:lol::lol::tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

επανηλθα για λιγο κοριτσακια μου!!διαβασα οσα λεγατε και αγχωθηκα...μου φαινεται θα κοψω τελειως το σεξ γιατι φοβαμαι πια με οσα ακουω!εχω ξαπλωσει στην κρεβατοκαμαρα και βλεπω το Μποτρινη,γιατι στο σαλονι παιζει ο αντρας μου με τον ξαδερφο play και βαριεμαι.απο κρεμα εγω αρχικα εβαζα και στην κοιλια κ στο στηθος μια απο το φαρμακειο που μου χε πει ο γιατρος(35? παρακαλω!) και τωρα βαζω βαζελινη κρεμουλα ομως που απορροφαται αμεσως με αλοε βερα κ αγγουρι αν θυμαμαι καλα απο το HONDOS Ή ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!μια χαρα ειναι κι αυτη!και στο στηθος ξεκινησα τωρα με το που κανω μπανιο κ βαζω οινοπνευμα γιατι σκληραινουν οι θηλες κ προετοιμαΖονται για το θηλασμο λενε.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπερα κι απο μενα. Απορω πως οι γιατροι σας δεν σας ειπαν για τις επαφες οτι παντα με προφυλακτικο. Ειναι πολυ σημαντικο. Εμενα μου το ειπαν απ'την αρχη της εγκυμοσυνης. Ειδικα στο πρωτο τριμηνο ειναι πολυ επικινδυνο γιατι το σπερμα εχει ουσιες που προκαλουν συσπασεις. Μερικοι γιατροι τελικα ειναι εντελως ανευθυνοι. Ευτυχως που καμια σας δεν επαθε τιποτα!

Τανια εγω χρησιμοποιω το λαδακι για ραγαδες της weleda και βαζω και στο στηθος απο αυτο, αλλα η βαζελινη ειναι σιγουρα πιο οικονομικη και θα κανει αντιστοιχη δουλεια φανταζομαι.

Αυριο παω για καμπυλη ζαχαρου και γενικες αιματος/ουρων και αποψε πηγαμε με τους κουμπαρους μας για φαγητο και παγωτο και ξεσκιστηκαμε. Ελπιζω να μην επιηρεασει τα αποτελεσματα...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας μανούλες!

Πριν λιγο γυρισαμε και με εχει πεθανει η μεση μου...

Μπραβο Βαλια μου!!!Ειδες που τα καταφερες???Τωρα για τον αιματοκριτη δεν ειναι και το καλυτερο αποτελεσμα αλλα τι να κανεις???Υπομονη.....

Α και να ρωτησω, ξερει καμια να μου πει αν το παρκοκρεβατο κανει την ιδια δουλεια με το ταξιδιωτικο κρεβατακι?Δηλαδη το ταξιδιωτικο κρεβατακι γινετε και παρκο?Αν ξερετε πειτε μου γιατι δεν ξερω την τυφλα μου!

Συγνωμη, αλλα τι ειναι το ταξιδιωτικο κρεβατακι? ... Εγω παντως εχω παρει παρκοκρεβατο (+extra στρωμα) και απο 2μιση μηνων εως σημερα, οποτε παμε διακοπες (ειτε για 3 μερες ειτε για ενα μηνα...) τον κοιμιζω εκει μια χαρα.

Χριστίνα απο οτι καταλαβα, οι μισες πρεπει να προσεξουεμ τη διατροφη μας... Οποτε ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ LINKS ΜΕ ΚΕΪΚ!!! ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ...χαχαχα

Ετσι εξηγείται!!! Ελπίζω κι εγω να γεννήσω νωρίτερα γιατί 3/4 που μου εχει δώσει ΠΗΤ είναι Μ. Σαββατο. Φαντάζομαι ούτε κι ο ιδιος δεν θα θέλει... Να σε ρωτήσω βρε mariong μπορεις να πας να γεννησεις φυσιολογικα με πρόκληση στην 38 εβδομαδα π.χ. χωρίς να έχεις καμία ενδειξη????

Αυτο μονο ο Θεος μπορει να στο πει... Οτι ειναι πιθανο ειναι, αλλα και ο γιατρος δεν ειναι μεντιουμ... Εδω εγω στην 40+6 ημουν στο γιο μου και μετα απο 15 ωρες...φαγαμε το μαχαιρι. Δεν ταλαιπωρηθηκα, δεν πονουσα... αλλα παρα τους υεχνητους δεν ελεγε να κατεβει ο Στελιος ουτε εκατοστο!----και αποδειχτηκε πως ηταν για το καλο του τελικα, γιατι ηταν δεμενος με το λωρο στο λαιμο...

Επισης, οσον αφορα το αν εισαι η πιο αναισθητη εγκυος.. ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ κι ευχαριστησε το Θεουλη... Τετοια εγκυμοσυνη ειχα κι εγω στο Στελιο (μονο καουρες ειχα απο νωρις...τπτ αλλο) --- κι ομως τωρα...δυσκολα τα πραγματα.

angel εννοειται οπως σου ειπαν και οι αλλες κοπελες, ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ ΚΑΙ ΧΩΣ'ΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ-ΓΙΑΤΡΟ! Μπας και γλιτωσει καμια κοπελιτσα απο δω και περα...

Καλα κορτισια...εχω κουφαθει τωρα!!!

Το ξερατε ολες οτι οι επαφες πρεπει να ειναι παντα με προφυλακτικο?????!!!!!!!

Ξερω οτι αν κανεις πολυ κ συχνα βοηθαει...αλλα δεν ειχα καταλαβει ακριβως... Για παραδειγμα στο γιο μου, εμεις με τον ααντρα μου το ειχαμε παρει ζεστα το θεμα μετα την 38η βδομαδα μηπως και βοηθησουμε να ερθει φυσιολογικα το μωρο... (ασχετα αν δεν ειχε αποτελεσμα)

Παντως και τοτε και τωρα ελευθερα κανουμε........

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...