Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα και απο εμενα, τρεχω με τη βαφτιση του μικρου, εχθες τελειωσαμε με τα διακοσμητικα, μου μενει να κανω καμια 10αρια ακομη παιδικες μπομπονιερες, ελπιζω να τις κανω σημερα αν κοιμηθει κανα 2ωρο το βλασταρι μου.Εχθες εφαγα και ενα σοκ γιατι μας ειπα ο παππας οτι μαλλον εχει και αλλη βαφτιση στις 12.30 (εμεις ειμαστε στις 12) και οπως καταλαβαινετε κατεβασα οτι καντηλι υπηρχε και δεν υπηρχε.Ευτυχως τελικα ειχε κανει λαθος.

Το φορεμα μου εμενα φοριεται και με βροχουλα αν βρεξει δηλαδη, αλλα και εγω απο κατω πεδιλο θα βαλω, ας ελπισουμε να ειναι καλος ο καιρος.

Αυριο παμε και στο γιατρο να μας κανει ενα τσεκ να δουμε που βρισκομαστε.Θα τον ρωτησω και για τα φρουτα και για το πουλακι του.Εψαξα λιγο στο νετ βλεπω οτι οι γνωμες ειναι μισες μισες στο να το πειραξουμε ή οχι.Εγω πιο πολυ κλεινω στο να μην το κουμπησουμε εως ενος ετους, ετσι μας ειπε και ενας ουρολογος.

Του εδωσα προ ολιγου και αχλαδι να δουμε αν θα τον πειραζει, βρε παιδια ο δικος μου ορμαει, του αρεσε οτι φρουτο του εδωσα, αφου στεναχωριεμαι λεω λες να πειναει το παιδι μωρε να μην του φτανει το γαλα μου;Μπορει και να ναι λαιμαργος βεβαια.

Κάτι άσχετο...στο parents.gr μετά από πολύ κόπο είχα βάλει ticker...Τώρα δεν τα καταφέρνω...Δεν θυμάμαι πώς να βάλω...το έχω φτιάξει και πρέπει να βάλω κάποιο Link μέσα στην υπογραφη....Αλλά ποιο;;;Δεν τα καταφέρνω...Βοήθεια...

Αλεξάνδρα, βάζεις το bb code αν δεν κάνω λάθος ή τέλος πάντων όποιον κωδικό αρχίζει και τελειώνει σε . Αν δεν αρχίζει κανείς έτσι, απλώς αφαίρεσε τα προηγούμενα ώστε να τον κάνεις όπως πρέπει. Ελπίζω να τα θυμάμαι σωστά...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Τι κάνετε;;;

Βάσω μου πόσο χαίρομαι που είναι καλά επιτέλους ο Γιώργος μας. Αντε να κανονίζουμε επομένως το καφεδάκι.

Μαράκι καλή αρχή με τη δουλειά!

Αντζυ να χαίρεσαι τον Κώστα σου και Αννυ τη μαμά Μελίνα. Χιλιόχρονοι!

Βίκυυυυυυ!!!Ουυυυυυ!!! Που είσαι;;;

Για κουραδάκια ακούω και γελάω. Πλάκα έχει!!!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!!

Κουραδάκια ε? χεχε ... εμείς ακόμα δεν έχουμε δει κουραδάκια, αλλά οι θκατούλες μας είναι έξτρα βρωμερές εδώ και πάρα πολύ καιρό...

Σιδερένιος ο Γιωργάκος Βασούλα μου!!

Να χαίρεσαι τον άντρα σου Άντζυ μου, εύχομαι να ξετρελαθεί με το σουρπράις πάρτυ!!!

Δήμητρά μου χάθηκα, τρέχω με ΒΛΑΚΕΙΕΣ και στεναχωριέμαι με τα οικογενειακά μας (τους). Πού να τα γράψω όλα πιά? ξέμεινα από άγραφα παπούτσια.......

Κορίτσια και εγώ 2-3 μέρες της έφτιαχνα το βιολογικό ρυζάλευρο, και όλο και κοκκίνιζε όπου ακούμπαγε η κρέμα στο παιδί, αναρωτιόμουν τί να φταίει, το κουταλάκι, το μπωλάκι, η πετσέτα, η σαλιάρα, και εχτές τα άλλαξα όλα και κράτησα την κρέμα, γίναμε μέσα στην αναφυλαξία , μου πήγε να από την τρομάρα μου αλλά μέχρι το πρωί είχαν υποχωρήσει όλα τα σημαδάκια. (και κλάμα η μάααααννννναααααα χαχαχα).

Πάω να μπω στην μπρίζα γιατί μένω από μπαταρία και επιστρέφω.....

GaiGp3.png

Γεια σας και παλι φιλες!!!!

Κοιμαται ο μικρος μου και ετσι χαζευω στο net.........

Τωρα σκεφτομουνα οτι ερχετε χειμωνας και πρεπει να παω να παρω ρουχαλακια για τον μικρουλη μου.Βασικα και για τωρα θελω γιατι για να βγουμε μια βολτουλα το απογευμα χρειαζομαστε πλεον ζακετουλα, εχω μια βεβαια αλλα ειναι απο οταν βγηκαμε απο το μαιευτηριο και δεν ξερω αν του κανει:confused:που να παω ρε γμτ?και να ειναι και φτηνα γιατι δεν υπαρχουν λεφτα:rolleyes:

Τωρα που το σκεφτομαι αμφιβαλω αν θα μου κανει και εμενα τιποτα απο τα ρουχα μου.....πρεπει να κανω ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!Γιατι δεν λεω να το παρω αποφαση????????Αμαν πια!

Ήρθα και πάλι....

Χρόνια πολλά σε όλες τις Σταυρούλες και τους Σταύρους σας, και Άννυ μου πολύχρονη η μανούλα σου!!!

Σήμερα έχει τα γενέθλιά του ο αδερφούλης μου και επίσης και την γιορτή του για το δεύτερο όνομά του. Όλο μικρέ τον λέω και έχουμε 6 χρόνια διαφορά.... 27 λοιπόν σήμερα για τον μικρό μου!!

Μαράκι μου καλή αρχή για αύριο!!! Όλα να πάνε καλά!

Δεσποινάκι μου και εμένα καμιά φορά ορμάει σε φρούτα αλλά αμα της άλεσα δεν τα γούσταρε η μαδάμ... Τί να πώ..

Χτες το βράδυ κάναμε και πολλά αψου, και νααααα οι παλιομύξες, ώχου λέω (παρέα με την αναφυλαξία) τί έπαθα απόψεε.... τράβα-ρούφα τις μύξες, (μπου-χουυ με σφάζουν η Λούση) λέω μακάρι να μην αρρώστησε γιατί την κάτσαμε την βάρκα με την βάφτιση. Σήμερις είναι σχεδόν περδίκι, και κοιμάται 1,5 ωρίτσα τώρα, το πρωί την είχα πάει στην κολλητή μου και παίζανε με την κόρη της που τρελαίνεται η μία για την άλλη παρότι το κοριτσάκι είναι 5 χρονών παίζουν πολύ καλά! Σε λίγο θα πάμε με την νονά μας στην μοδίστρα να μας φτιάξει το βαφτιστικό μας στα μέτρα μας, γιατί η άλλη μας συνέδεσε με Κάιρο όπως σας είπα...

Δήμητρά μου, άντρακλας ο Νικόλας μας ε? Και άρχισε και το μπουσούλημα, ποιός τον πιάνει τώρα, θα το εξερευνήσει όλο το σπίτι!!!! μπράβο το ζουζούνι!!

Κάτι άλλο ήθελα να πώ αλλά το ξεχνάω, θα επανέλθω!!!

GaiGp3.png

Γεια σας και παλι φιλες!!!!

Κοιμαται ο μικρος μου και ετσι χαζευω στο net.........

Τωρα σκεφτομουνα οτι ερχετε χειμωνας και πρεπει να παω να παρω ρουχαλακια για τον μικρουλη μου.Βασικα και για τωρα θελω γιατι για να βγουμε μια βολτουλα το απογευμα χρειαζομαστε πλεον ζακετουλα, εχω μια βεβαια αλλα ειναι απο οταν βγηκαμε απο το μαιευτηριο και δεν ξερω αν του κανει:confused:που να παω ρε γμτ?και να ειναι και φτηνα γιατι δεν υπαρχουν λεφτα:rolleyes:

Τωρα που το σκεφτομαι αμφιβαλω αν θα μου κανει και εμενα τιποτα απο τα ρουχα μου.....πρεπει να κανω ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!Γιατι δεν λεω να το παρω αποφαση????????Αμαν πια!

Βασούλα μου για ρουχαλάκια ποιο οικονομικά γιατί δεν κοιτάς σε στοκ? Εγώ από το στοκ του ΗΡΑ στο Ελληνικό της πήρα μπουφανάκι λεπτό κοτλέ που το φόρεσε άνοιξη και το φοράει άνετα και τώρα με 10 ευρώ.

Έχει πολλά μαγαζιά τέτοια αμα ψάξεις!!

Όσο για τα δικά μας τα ρούχα και την δίαιτα γκουχου γκούχου, τί άλλα νέα εσύ? όλα καλά???:cool::cool:

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...