Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα φιλενάδες!

καλα το πρωινο σούπερ!

Νικολ μου μην ανησυχεις όλα καλά θα πάνε με τη βάπτιση! Και όσο για τη διαθεση σου μην ανησυχεις θα στην ανεβάσουμε εμεις! όπου να ναι θα σου σκάσει και το πρωτο χαμόγελο και θα τα κάνεις πάνω σου:tongue:

Δημητρα μια χαρά ο Νικόλας! ολόκληρο παλικάρι!!!!! Για το πρωινο δεν έχω λόγια...

Αντζυ μου, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Μια χαρά θα γίνει η εκπληξη, μην ανησυχεις;) Την μπλούζα την πήρες? καλή έγινε?

Η πεταλουδίτσα μου κοιμάται και περιμενουμε την Χριστινα με τη μικρη της και μια ακομη κοπελα για καφεδάκι. Χτες της έδωσα αχλαδάκι και το έφαγε καλύτερα απο το ρυζάλευρο. Την αναγούλιασε στην αρχη αλλα το έφαγε πολύ καλύτερα. Που θα πάει σιγά σιγά θα στρώσουμε!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φίλες μου! Εμείς πήγαμε σήμερα και κοινωνήσαμε!!! Κύριος! Αντζυ μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!! Πολύχρονος! Τι κάνετε? Που εξαφανίζεστε όλες???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Ξέχασα να σας πω.. Είναι κλειστά τα φαρμακεία σήμερα λόγω του Σταυρού και εγώ θα αναγκαστώ να περπατήσω τα κερατά μου για να πάω στο εφημερεύον... :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα Αννη μου!!! Μπράβο στον γιοκα σου! Ηταν η πρώτη φορά που κοινώνησε;

Μανούλες, το παιδάκι μου σήμερα μέχρι τώρα έχει κάνει 3 φορές κακάκια (κουραδάκια - συγνωμη που το γράφω έτσι...) Κ την 3η φορά ηταν πιο μεγάλα απο τις πρώτες... Είναι φυσιολογικό;;;;;;;;;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημερα μανουλες κ απο εμας!

Αννυ μου γιατι κλειστα ταφαρμακεια?εδω ανοιχτα ειναι.κοινωνισε ευκολα ο Δημητρης?εμεις προχθες τελεια.μολις ειδε κουταλι ανοιξε το στομα η φαγανα!

Βαλια κουραδακια????εχω πεθανει στο γελιο!!!!!δηλ με τις κρεμες κανουν κουραδακια?κ μυριζουν????

Νικολιτσα μου λιγη υπομονη ακομη να κανεις κ θα ανταμηφθεις απο ενα χαμογελο της Αναστασιας!!!

ο Γιωργακης καλα,ο Νικολας παιδαρος!η πεταλουδιτσα νομιζω οτι θα τσακισει την μπανανα!

εμεις κανουμε παλι την ινδιανα-γαλοπουλα κ ξεκαρδιζομαστε!χθες ηρθε κ ο νονος κ καναμε κ μπανιο.παλι εκλαιγε η Κλειω αλλα νομιζω οτι σοκαρεται απο τον κοσμο κ απ την μερα της βαπτισης δεν χαλαρωσαμε κ καθολου.ελπιζω απο σημερα να ειναι πιο υσηχο το παιδακι μου...

Αντζυ μου να χαιρεσαι τον Κωστα σου κ απο εδω.

σημερα εχει κ η μαμα μου γενεθλια κ δεν ηξερα τι να της παρω,κ τελικα της πηρα προιοντα περιποιησης κ ευεξιας!

παλι δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω.....Μπλακ αουτ!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Αννυ μου γιατι κλειστα ταφαρμακεια?εδω ανοιχτα ειναι.κοινωνισε ευκολα ο Δημητρης?εμεις προχθες τελεια.μολις ειδε κουταλι ανοιξε το στομα η φαγανα!

Βαλια κουραδακια????εχω πεθανει στο γελιο!!!!!δηλ με τις κρεμες κανουν κουραδακια?κ μυριζουν????

Νικολιτσα μου λιγη υπομονη ακομη να κανεις κ θα ανταμηφθεις απο ενα χαμογελο της Αναστασιας!!!

ο Γιωργακης καλα,ο Νικολας παιδαρος!η πεταλουδιτσα νομιζω οτι θα τσακισει την μπανανα!

εμεις κανουμε παλι την ινδιανα-γαλοπουλα κ ξεκαρδιζομαστε!χθες ηρθε κ ο νονος κ καναμε κ μπανιο.παλι εκλαιγε η Κλειω αλλα νομιζω οτι σοκαρεται απο τον κοσμο κ απ την μερα της βαπτισης δεν χαλαρωσαμε κ καθολου.ελπιζω απο σημερα να ειναι πιο υσηχο το παιδακι μου...

Αντζυ μου να χαιρεσαι τον Κωστα σου κ απο εδω.

σημερα εχει κ η μαμα μου γενεθλια κ δεν ηξερα τι να της παρω,κ τελικα της πηρα προιοντα περιποιησης κ ευεξιας!

παλι δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω.....Μπλακ αουτ!

Να την χαίρεσαι την μανούλα σου!!! :lol::lol:

Θα στρώσει & η Κλειούλα μας!!! Είδε πολύ κόσμο μαζεμένο το καμάρι μου, ίσως γι'αυτο. :wink:

Ναι, ναι... κουραδακια :lol::lol::lol::lol: Εγώ να δεις γελια το πρωι που τα είδα... Προς το παρων δεν μυρίζουν!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα Αννη μου!!! Μπράβο στον γιοκα σου! Ηταν η πρώτη φορά που κοινώνησε;

Μανούλες, το παιδάκι μου σήμερα μέχρι τώρα έχει κάνει 3 φορές κακάκια (κουραδάκια - συγνωμη που το γράφω έτσι...) Κ την 3η φορά ηταν πιο μεγάλα απο τις πρώτες... Είναι φυσιολογικό;;;;;;;;;;;

πιο φυσιολογικο δε γινεται Βάλια μου...στην πορεία μυρίζουν κιολας:rolleyes::cool::cool:

Grya.jpgGryap3.png

Kαλησπερα μανουλακια!!!!

Δημητρα τελειο το πρωινο!!!!Για τον Νικολα μας τι να πω?Το τελειο παιδι ειναι!Μπραβο στο αγορι μας!!

Αντζυ μου να χαιρεσαι τον Κωστα!Πολυχρονος!

Αννυ μου να χαιρεσαι τη μανουλα σου!

Μαρακι την εκανες την αρχη στη δουλεια ε?Αν και δυωρο η αρχη εγινε:)

Θαλεια πισωπλατο χτυπημα η ατιμη μελισσα ε??????Ελπιζω να μην πονας τωρα!

Νικολιτσα μου λογικο ειναι να αγχωνεσαι, λιγακι ομως!!!Δεν σου επιτρεπουμε παραπανω!!!!Εδω εγω που βαφτιζα την ανηψια μου πριν 3 χρονια απο το αγχως δεν κοιμηθηκα το βραδυ πριν τη βαφτιση!Χαραλωσε;);););)

Βαλια οι πρωτες θκατουλες ε???Χιχι!Καλη αρχη!

Εμεις κοιμηθηκαμε σερι το βραδυ!!!!!!!!Επιτελους ηρθα στα ισα μου!!!Ο μικρος ειναι μια χαρα δοξα το Θεο!!!!!!Ειναι μες την καλη χαρα και απυρετος απο την Κυριακη το βραδυ!Παει κι αυτο......την περασαμε την πρωτη μας ιωση!Βεβαια προσεχουμε ακομα αλλα λεμε τωρα!

Και χρονια πολλα σε οσους εχουν Σταυρους και Σταυρουλες!!

Τι αλλο ηθελα να πω δεν θυμαμαι!Οπως παντα!!!

Βάλια μου ήταν η δεύτερη φορά που κοινώνησε και μια χαρά :D Εγώ περίμενα να κλαίει!!! Θα πάμε και την Κυριακή και θα ξεμπερδέψουμε με τα τυπικά!!! Εμένα κάνει κουραδίτσες κι ας μην τρώει ακόμα κρέμες!!! Αλλά μυρίζουν πολύ...

Δεν ξερω ρε Αννυ εδώ στην Αθήνα είναι κλειστά γιατι είναι προστάτης... Ελεος! Κι έχει πάει κι ο άντρας μου για δουλειά στην Κατερίνη αυθημερόν και θα γυρίσει αργα, έχει πάρει και το αυτοκίνητο με το καρεκλάκι... Γαμ.. τα!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Kαλησπερα μανουλακια!!!!

Εμεις κοιμηθηκαμε σερι το βραδυ!!!!!!!!Επιτελους ηρθα στα ισα μου!!!Ο μικρος ειναι μια χαρα δοξα το Θεο!!!!!!Ειναι μες την καλη χαρα και απυρετος απο την Κυριακη το βραδυ!Παει κι αυτο......την περασαμε την πρωτη μας ιωση!Βεβαια προσεχουμε ακομα αλλα λεμε τωρα!

Αντε επιτέλους!!! Παει κι αυτό! Ξουτ ξουτ βρωμό ιώσεις!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

κοινωνισε ευκολα ο Δημητρης?εμεις προχθες τελεια.μολις ειδε κουταλι ανοιξε το στομα η φαγανα!

Ο ανιψιός μου κάθε φορά που πάει να κοινωνήσει νομίζει ότι είναι φαί και κλαίει που του δίνουν μόνο μια κουταλιά!!!! Χιχιχιχιχι! Ανοιγει το στόμα να ξανά φάει!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Εν τω μεταξύ πάντα έχω ένα κουτί back up αλλά επειδή θα πάρουμε το Νο 2 από αυριο ξέμεινα!!! Γκρρρρ....

Μάλλον αυτό που ψάχνεις είναι γάλα...Αν αλλάζεις αύριο νούμερο για ρώτα την/τον παιδιατρο αν μπορείς να το ξεκινήσεις από σήμερα!!!Μην πάρεις κουτί για 1 ημέρα...

Όταν μου είπε ο παιδίατρος πότε πρέπει να της αλλάξω γάλα μου τόνισε ότι 2 μέρες πριν 2 μέρες μετα δεν παίζει ρόλο...όταν σου τελειώσει...

Τώρα τι να πω...ο κάθε γιατρός φυσικά έχει τη δική του γνώμη...ό,τι σου πει...

Εν τω μεταξύ πάντα έχω ένα κουτί back up αλλά επειδή θα πάρουμε το Νο 2 από αυριο ξέμεινα!!! Γκρρρρ....

αννυ θα συμφωνησω με την αλεξάνδρα πάρε απο σήμερα το νο 2, για μια μέρα δεν έγινε κάτι

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Βρε μην αγχώνεσαι... Πάρε το Νο 2 απο σημερα... Δεν παθαίνει τίποτα :wink:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...