Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Νικόλ! Τι κάνει η Αναστασία? Με τα της βαφτισης πως τα πας?

Άσε με την παλιο μελισσα, λες και ζουμε στους αγρους.

Καλά είναι..μια κλαίει μια ξανακλαίει....ακόμα δεν γελάει...:rolleyes:είμαστε πίσω και το ξέρουμε...οι προετοιμασίες καλά λέω...δεν έχω δώσει την απαιτούμενη προσοχή αλλά ελπίζω όλα να πάνε καλά...η ψυχολογία μου δεν είναι και στα καλύτερα της....δεν ξέρω που θα μου βγεί όλο αυτό το άγχος....το μωρουλίνι σου καλά;

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα κι απο μένα φιλεναδιτσες μου!!Δήμητρα με πέθανε το πρωινό σου!!κι αντί να τρώω τέτοια,κάθομαι και καθαρίζω το μπάνιο πρωί πρωί! είνα τα γενέθλια του Κώστα σήμερα,έχουμε το παρτυ έκπληξη..αν γίνει! :-) Θάλεια πέρασε τωρα?ωχ πρεπει να πόνεσε πολύ ε!μυρίζουν κ το γάλα μας οι άτιμες κ μας κυνηγάνε..

Νικολίτσα μου τι κάνετε?κοιμάται η Αναστασία μας?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο μένα φιλεναδιτσες μου!!Δήμητρα με πέθανε το πρωινό σου!!κι αντί να τρώω τέτοια,κάθομαι και καθαρίζω το μπάνιο πρωί πρωί! είνα τα γενέθλια του Κώστα σήμερα,έχουμε το παρτυ έκπληξη..αν γίνει! :-) Θάλεια πέρασε τωρα?ωχ πρεπει να πόνεσε πολύ ε!μυρίζουν κ το γάλα μας οι άτιμες κ μας κυνηγάνε..

Νικολίτσα μου τι κάνετε?κοιμάται η Αναστασία μας?

Αντζυ μου καλημέρα και να τον χαίρεσαι τον Κώστα σου και την μπισκοτίνα σου φυσικά....μια χαρά θα βγεί η έκπληξη...

η Αναστασία κοιμάται κι εγώ έχω ένα σωρό δουλειές αλλά καθόλου διάθεση....:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Καλη είναι η μπουμπουλινα μου, την εχω εδω διπλα στο ρηλαξ της και κουνιέται και λεω μπας και ξανακοιμηθεί μιας και ξύπνησε από τις 7, αλλά δεν το βλεπω.

Όσο για την μικρουλα σου, όπου να΄ναι θα το σκάσει το χαμογελάκι της και θα λιωσετε. Με τη βαφτιση τωρα δεν χρειάζεται άγχος, όλα θα γίνουν μια χαρα.

Και που θα πάει θα φύγει και αυτο το παλιοάγχος, θα έρθουν πιο ηρεμες μέρες!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Μια γλυκιά καλημέρα και από μένα. Ξεκίνησα ιδιαίτερα μαθήματα και τρέχω. Μπαίνω σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Φιλάκια κούκλες μου. Έχω πάλι μάθημα σε λίγο.

mU4Ep3.png

Καλημέρα κι από μένα! Αντζούλα να τον χαίρεσαι! Να τα εκατοστήσει και πάντα ευτυχισμένοι όλοι σας! Μια χαρά θα πετύχει η έκπληξη!

Κοριτσάκια χθες βράδυ έγραψα ολόκληρο κατεβατό στο κινητό και δεν μου το πέρασε και ξενέρωσα απίστευτα. Τώρα φυσικά δεν θυμάμαι τίποτα...

Βασούλα, πώς είναι ο Γιωργάκης μας? Ελπίζω να μην ξαναανέβασε πυρετό.

Δήμητρα, αστεράκι ο Νικόλας μας! Και εις ανώτερα!!!

Χθες έτρεχα όλη μέρα και με κάλεσαν εκτάκτως στην δουλειά για ένα δύωρο. Ήταν να μην πάω αλλά τελικά πήγα. Θεώρησα πως ήταν η πρώτη χάρη που μου ζήτησε το αφεντικό και δεν θα φαινόταν καλό να μην το έκανα, κι ας το ζήτησε τελευταία στιγμή.

Από αύριο όμως κανονικά...

Ελπίζω να προλαβαίνω να σας διαβάζω και να σας γράφω. Ξέρω σίγουρα ότι από την δουλειά δεν θα μπορώ, ελπίζω όμως να τα καταφέρνω το βραδάκυ.

Καλημέρα μανουλίτσες...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανουλίνια!!!

Αντζυ μου να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Μια χαρούλα θα είναι η έκπληξη!!! Να περάσετε τέλεια.

Νικόλ μου γιατί κορισάκι μου δεν εχεις διάθεση;;; Μην αγχώνεσαι με την βάπτιση. Εχουμε αλλη μια εβδομάδα..

Θαλεια μου ελπίζω να μην πονάς.

Δήμητρα μια χαρούλα ο Νικόλας μας!!! Παίδαρος!

Μαράκι καλή αρχή αύριο! Εύχομαι να είναι όλα καλά!

Σήμερα κάναμε τα πρώτα μας κουραδάκια!!! χαχαχαχαχα... Πολύ γέλιο κορίτσια!!!

Οσες δίνεται κρέμες στα παιδιά σας τι κακάκια κάνουν;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίνια!!!

Αντζυ μου να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Μια χαρούλα θα είναι η έκπληξη!!! Να περάσετε τέλεια.

Νικόλ μου γιατί κορισάκι μου δεν εχεις διάθεση;;; Μην αγχώνεσαι με την βάπτιση. Εχουμε αλλη μια εβδομάδα..

Θαλεια μου ελπίζω να μην πονάς.

Δήμητρα μια χαρούλα ο Νικόλας μας!!! Παίδαρος!

Μαράκι καλή αρχή αύριο! Εύχομαι να είναι όλα καλά!

Σήμερα κάναμε τα πρώτα μας κουραδάκια!!! χαχαχαχαχα... Πολύ γέλιο κορίτσια!!!

Οσες δίνεται κρέμες στα παιδιά σας τι κακάκια κάνουν;;;

καλημέρα Βάλια μου...εδώ και καιρό δεν έχω αλλά το παλεύω....

Όσο για τα κουραδάκια:tongue::tongue::tongue:όντως έχουν πλάκα....είναι κανονικά μπακακάκια πια....

Grya.jpgGryap3.png

καλημέρα Βάλια μου...εδώ και καιρό δεν έχω αλλά το παλεύω....

Όσο για τα κουραδάκια:tongue::tongue::tongue:όντως έχουν πλάκα....είναι κανονικά μπακακάκια πια....

Είσαι δυνατή μανούλα εσύ!!! Θα την βρείς πάλι τη διάθεσή σου!!!! :wink:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

θα τη βρώ Βάλια μου...με φίλες σαν και εσάς σίγουρα θα τη βρώ....όλα έτοιμα για τη βάπτιση;

Nαι... Σχεδόν έτοιμα!!! ;)

Θα πάω να πάρω τις μπομπονιέρες για τους μεγάλους το Σάββατο, τελειώνω τις παιδικές, τα γλυκά τα έχουμε παραγγείλει, θέλω να πάω πάλι από το φωτογράφο και μετά τα μόνα που μένουν είναι βάψιμο μαλλιού, χτένισμα κ μανικιού - πεντικιούρ.. Το μόνο που θέλω είναι να κάνει καλό καιρό!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημερα και απο εμενα! τι ωραιο πρωινο ηταν αυτο!!! και προσπαθω να κρατηθω λιγο μεχρι την Κυριακη που ειναι η βαφτιση!εχω καλοκαιρινο φορεμα και πεδιλα να βαλω, ελπιζω ναμην κανει ψοφο! εχω ψιλοαγχωθει και εγω... θελω να ειναι ολα ομορφα και εχω αγωνια αλλα νιωθω και κουραση και θελω να γινει γρηγορα και να χαλαρωσω! στεναχωριεμαι που νιωθω έτσι ομως...

Νικόλ μια χαρα ειναι το κοριτσακι σου! ερχεται και το χαμογελακι και μολις ξεκινησει θα σου γελαει συνεχεια!

αντζυ να χαιρεσαι το αντρουλη σου! παντα γεροι και ευτυχισμενοι να ειστε!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...