Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μόλις διάβασα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο με τίτλο Am I Spoiling My Child?

Οποια έχει όρεξη το διαβάζει.

Δήμητρα καλημέρα!!

Πολύ καλό, απλό και κατατοπιστικό. Λεπτά όμως τα όρια, και γενικά επειδή όλα είναι καινούργια για εμάς τις πρωτομανούλες, απαιτείται πολλές φορές και 2η σκέψη (λέω τώρα....).

Thank u!!!!!!!

GaiGp3.png

Γεια σας μανουλες γλυκες!!!

Αννυ χαρουμενα μηνογενεθλια στην Κλειουλα!

Εγω ειμαι κομματια!!!!!!!!!!!!!Ο μικρος απο τις 10 το βραδυ δεν ξανα ανεβασε πυρετο αλλα εκει που πηγαινε να κοιμηθει πεταγοτανε και εκλαιγε με λυγμους (πηρα και τον παιδιατρο 1 το βραδυ:rolleyes: και μου ειπε οτι μαλλον ειναι η κοιλια του)αυτο γινοτανε μεχρι τη 1:30 οπου τελικα τον εβαλα στο sling και κοιμηθηκε!Βεβαια μετα απο καμια ωρα ξυπνησε παλι με λυγμους, λιγο η κουραση λιγο που δεν ηξερα τι εχει εβαλα και εγω τα κλαματα:roll:του εδωσα και ντεπον και τον ξανακοιμησα.Βεβαια ολο το βραδυ γκρινιαζε ο καημενος στον υπνο του και ετσι δεν εκλεισα ματι και ακομα ενα βραδυ!

Το πρωι πηγαμε στον γιατρο και μας ειπε οτι ειναι ιωση και οτι ο λαιμος του ειναι ερεθισμενος.Δεν μου εδωσε καποιο φαρμακο, ειπε θα περασει μονο του!

Αυτα τα νεα μας!Παω νακοιμηθω λιγακι τωρα που κοιμαται και αυτος γιατι δεν την παλευω με τιποτα!

Φιλακια κοπελες μου!

Γεια σας μανουλες γλυκες!!!

Αννυ χαρουμενα μηνογενεθλια στην Κλειουλα!

Εγω ειμαι κομματια!!!!!!!!!!!!!Ο μικρος απο τις 10 το βραδυ δεν ξανα ανεβασε πυρετο αλλα εκει που πηγαινε να κοιμηθει πεταγοτανε και εκλαιγε με λυγμους (πηρα και τον παιδιατρο 1 το βραδυ:rolleyes: και μου ειπε οτι μαλλον ειναι η κοιλια του)αυτο γινοτανε μεχρι τη 1:30 οπου τελικα τον εβαλα στο sling και κοιμηθηκε!Βεβαια μετα απο καμια ωρα ξυπνησε παλι με λυγμους, λιγο η κουραση λιγο που δεν ηξερα τι εχει εβαλα και εγω τα κλαματα:roll:του εδωσα και ντεπον και τον ξανακοιμησα.Βεβαια ολο το βραδυ γκρινιαζε ο καημενος στον υπνο του και ετσι δεν εκλεισα ματι και ακομα ενα βραδυ!

Το πρωι πηγαμε στον γιατρο και μας ειπε οτι ειναι ιωση και οτι ο λαιμος του ειναι ερεθισμενος.Δεν μου εδωσε καποιο φαρμακο, ειπε θα περασει μονο του!

Αυτα τα νεα μας!Παω νακοιμηθω λιγακι τωρα που κοιμαται και αυτος γιατι δεν την παλευω με τιποτα!

Φιλακια κοπελες μου!

Περαστικά σας βρε κοριτσάκι μου. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα κρατήσει πολύ...

Εμένα δυο νύχτες, την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν με κλάμα όλη νυχτα και τον έπαιρνα στο κρεβάτι μαζί μας...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

γεια σας μανουλια.

Βασω μου γλυκεια μου μες στην κουραση σου κ τον πονο σου θυμηθηκες κ εμας:Pτι καλη μανουλα....σε ευχαριστω πολυ.

ελπιζω να ηρεμησετε σημερα κ να κοιμηθειτε.

η Κλειω τσιριζει ολο το μεσημερι κ μολις πηγε να γκρινιαξει την εκανα ινδιανα,κ την καταβρηκε με την καινουργια ηχώ της φωνης της κ δεν σταματαει.σαν γαλοπουλα κανει.χαχαχχαχαχαχα.τωρα τρωει κ μαλλον την βλεπω να κοιμαται.περιμενω τον νονο μας σημερα να την λουσει επιτελους.

Αντζυ που εισαι ρε συ?να περιμενεις συστημενο:wink:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Γεια σαου Αννυ μου! Και πάλι να σου ζήσει η Κλειώ! Να σε ρωτήσω αν ξέρεις, πειράζει αν πάω τον μικρό να κοινωνήσει αύριο (είναι του Σταυρού) που δεν είναι Κυριακή... Ξέρεις λένε 3 Κυριακές και αναρωτιέμαι...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Και εγω ξενυχταω!

Ανεβασε ο μικρος πυρετο και τα ειδα ολα!

Εκει που κοιμοτανε ητανε ανησυχος και ψιλογκρινιαζε αρκετη ωρα χωρις να ξυπνησει ομως.Του βαζω θερμομετρο 38,1 τρελαθηκα!Οσο περνουσε η ωρα και του ξαναεβαζα ανεβαινε....εφτασε 38,7 οπου πηρα τον παιδιατρο(να ναι καλα ο ανθρωπος, μου απαντησε) και μου ειπε να τον ξυπνησω και να του δωσω λιγο γαλα με ντεπον.Το εκανα αλλα δεν το επινε και ετσι το εβαλα στο στομα του κατευθειαν, το μισο το ηπιε το αλλο μισο το εφτυσε.

Τωρα που τον κοιμησα ειχε ιδρωσει οποτε του ξανα εβαλα θερμομετρο και ειχε 37,7!

Οπως καταλαβαινετε δεν θα κοιμηθω αποψε!Ας ειναι καλα το μικρο μου και ας μην κοιμηθω ποτε!!Εριξα ενα κλαμα μολις τον επιασα και εκαιγε....................

Αυτα!

νεραιδούλα το ίδιο εγινε και σε μας με την μικρη μας το 15Αυγουστο Ανημερα Τη νυχτα έφτασε 39,5 εκει να δεις καψιμο.Δυστυχως το ψιλοφτυνει κ η δικια μας μονο που εμας μας εδωσε πιο ισχυρο γιατι το ντεπον δεν την επιανε με τοσο υψηλο πυρετο.

Διαβασα οτι μετα το 4 μηνα αρχιζουν κ οι ιωσεις.Τι νακάνουμε υπομονη κ περαστικα σε όλα τα παιδακια

Γεια σαου Αννυ μου! Και πάλι να σου ζήσει η Κλειώ! Να σε ρωτήσω αν ξέρεις, πειράζει αν πάω τον μικρό να κοινωνήσει αύριο (είναι του Σταυρού) που δεν είναι Κυριακή... Ξέρεις λένε 3 Κυριακές και αναρωτιέμαι...

δε νομιζω να εχει σημασια να ειναι κυριακή κ αυριο θεωρειται μεγαλη γιορτη οποτε νομιζω μπορεις να τον πας

φιλιά

Γεια σας κι απο μενα!Πρωτα-πρωτα χαρουμενα μηνογενεθλια στην Κλειω...Τουρτιτσα δεν εχει???

Ειμαι κι εγω μια αυπνη μαμα καθως η μικρη ξυπνα εδω και μερικες μερες στις 6 το πρωι για να πιει το γαλατινι της με αποτελεσμα να τσουζουν τα ματια μου ολη την υπολοιπη ημερα...γιατι αφου πιει το γαλα της θελει παιχνιδια για κανα δυωρο πριν ξανακοιμηθει!!

bubbles ευχαριστουμε για το καλωσορισμα!! υπομονη με το κουταλι...ειναι και αυτο σαν το ποδηλατο αν το μαθεις μια φορα μετα δεν το ξεχνας με τιποτα!!παρε παραδειγμα εμενα,σαν το εμαθα ξεχασα να το βγαλω απ'το στομα μου ενα πραγμα...χι,χι!!ετσι και η μπουμπου σου με λιγη καλη θεληση και πολυ υπομονη απο μερους σου που θα παει...θα τα καταφερει!!εμεις εχουμε λιγο καιρο ακομα,απο Οκτωβρη θα ξεκινησουμε κρεμουλες...

Τανια το τσουρεκι μεγαλη αμαρτια... μου ανοιξες την ορεξη!!Αφου σκεφτομουν την επομενη φορα που θα παω Θεσ/νικη να κανω ενα ντου στον Τερκενλη!!

Και για οσες μανουλες εχετε αρρωστουλικα η κακοδιαθετα νινακια ευχομαι να ειναι γρηγορα περαστικα και να μην ταλαιπωρειται καμια μαμα και κανενα μωρακι...

Καλο απογευμα...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίνια!

Βάσω μου (για χθες) και Αννυ μου χαρούμενα μηνογενέθλια! Να είναι πάντα καλά τα μωράκια μας και μακρυά οι ιοί!

Εμείς έχουμε εμβόλιο σε λίγο. Θα τα πούμε το βράδυ.

X4pTp3.png

Γεια σας μανουλες!!!

Δημητρα ευχαριστουμε πολυ!!!Περιμενουμε νεα απο τον γιατρο!!

Ο μικρος μου δεν εχει ξανακανει πυρετο και χαιρομαι πολυ!!Ελπιζω να μην ξανακανει!Ετοιμαζομαστε για νανακια!Να δουμε πως θα παει κι αυτο το βραδυ.:rolleyes:

Η Αντζυ που ειναι χαμενη σημερα οεο???

Πολύ καλά νέα Βάσω μου! Αντε γρήγορα το ξεπέρασε ο Γιώργος μας! Δυνατό αντράκι. Αντε να γίνει καλά καλά να πάμε βολτούλα.

Εμείς πήγαμε στη γιατρό σήμερα και ο Νικόλας της έκανε επίδειξη όλων των πρόσφατων κατορθωμάτων. Γέλια, τα πόδια να τα κρατάει, να ρολλάρει, να της μιλάει. Πολύ πλάκα είχε. Αν είχε χώρο να μπουσουλήσει θα το έκανε κι αυτό μιας και το ξεκίνησε χθες!

Στο εμβόλιο ήταν κύριος δεν έκλαψε. Μια γκρινίτσα όταν μπήκε η βελόνα και αυτό ήταν. Εφτασε τα 68εκ και 7130γρ. Μια χαρούλα όλα.

Για κρέμες μας είπε μετά και το επόμενο εμβόλιο δηλαδή περίπου 6+ μηνών θα αρχίσουμε. Απ'ό,τι κατάλαβα θα ξεκινήσουμε με ρυζάλευρο και μετά σιγά σιγά φρούτα ώσπου μέσα σε ένα μήνα να κάνει 3 γεύματα την ημέρα.

Εσείς που είστε καλέεεε; Χαθήκατε σήμερα!

X4pTp3.png

Καλημέρα και από εμάς!

Είδα σούπερ πρωινο και έκανα εμφάνιση! Τις υπόλοιπες θα σας καανονισει η Αννυ! Όλο το βραδυ δεν κοιμήθηκα, ήταν δυο κουνουπια μέσα στο δωμάτιο και όλο το βράδυ ζουζουνιζαν στα αφτια μου, αλλα πρωι πρωι τα κανονισα, πήρα το αιμα μου πίσω! Να μην σας πω για χθες το πρωι που με τσίμπησε μέλισσα.... καθόμουν ωραία ωραία στην πολυθρόνα μου και ηρθε η ατιμη απο πίσω και με καρφωσε στην πλάτη! Μιλάμε λες και με χτύπησε ηλεκτρικο ρεύμα, πάλι καλά που δεν είχα το μωρό στα χέρια έτσι που πετάχτηκα.

Αυτά λοιπόν, πολλά είπα πάλι....

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...