Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ειλικρινά, εύχομαι να μην το ζήσει καμία κοπέλα αυτό!! Η αλήθεια είναι ότι όλη την ώρα τον σκέφτομαι τον μικρούλη μου…& κλαίω…του ανάβω το καντηλάκι, να το προσέχει ο Θεός εκεί πάνω… ευτυχώς Παναγία μου, που έχω τον σύζυγο μου κ το περνάμε μαζί όλο αυτό.. κ τους γονείς μας!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα! Περιμένοντας το Γιαννάκη να ξυπνήσει, πέρασα να διαβάσω τα νέα σας. Εύχομαι περαστικά στα άρρωστα μωράκια...

Ο δικός μου από προχθές έχει πολλή γκρίνια χωρίς προφανή λόγο. Μάλλον τα δόντια του είναι... Μα γιατί να υποφέρουν τα καημένα και να μην μπορούμε να τα βοηθήσουμε;

Ιωάννα, σχετικά με τα κακά είχαμε κι εμείς πρόβλημα στις διακοπές, κάθε 5-6 μέρες τα έκανε και 2 φορές του βάλαμε υπόθετο. :( Άσε τα αέρια, χαμός...

Η παιδίατρος είπε πως όταν ξεκινήσουμε φρούτα θα είναι καλύτερη η κατάσταση. Τώρα κάνουμε κάθε 2η ή 3η μέρα. Θηλάζει όμως αποκλειστικά. Δε ρωτάς και τον δικό σου;

Αλεξάνδρα, η πισίνα που ανέφερες στους Αγ.Αναργύρους είναι του δήμου ή ιδιωτική; Όταν ξεκινήσετε, ενημέρωσέ μας, please!

Σας αφήνω, πάω να μαζέψω τα ρούχα. ;)

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φίλες μου! Περαστικά σε όλα τα μπεμπίνια... Εμένα ήταν την προηγούμενη εβδομάδα λιγάκι και τώρα είμαι εγώ :( Απελπισία!!!!

Κατάλαβα. Ναι την ξέρω αυτή την άποψη και πολλοί μου λένε ότι μου τον κρατάω αγκαλιά θα κακομάθει. Εγω προσωπικά δεν συμφωνώ. Απ'όσο έχω διαβάσει μέχρι 6 μηνών το μωράκι δεν καλομαθαίνει και σε αυτή την ηλικία το μωρό δεν έχει τόσο ανάγκη από παιχνίδια όσο από αγκαλιά. Κι έτσι ακολουθώ αυτή την "τακτική".

Εγώ πολλές φορές που τον κρατάω αγκαλιά φοβάμαι ότι θα τον σκάσω από το τοσο που τον σφίγγω :D:D:D Ο καλός μου βάζει τα χεράκια γύρω από το λαιμό μου κι είναι σαν να με αγκαλιάζει κι αυτός... Τώρα κοιμάται το αγγελούδι μου και μου έρχεται να του δώσω ένα ρουφηχτο φιλί :lol::lol::lol:

Εχω ξεφύγει με τον γιο μου, το ξέρω ;););)

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα μανούλες!!!!!

Βασούλα μου, εύχομαι να είναι καλύτερα σήμερα το αγόρι μας !! πες μας τα νέα σας όταν μπορέσεις.

Μαράκι όντως αντιδρά πλέον στις μη γνώριμες φιγούρες και ειδικά όταν κάνουν κινήσεις κοντά της (με καλή πρόθεση μεν, αλλά η μπουμπού δεν το βλέπει φιλικά μάλλον....). Ακόμα και ο μπαμπάς της που την κρατάει, με ψάχνει να δει αν είμαι εκεί δίπλα αλλιώς αρχίζει την γκρίνια. Ο προπάππους φαντάζομαι χαρά που θα έκανε!!! Τυχερή η Αθηνούλα που έχει τόσους παππούδες που την αγαπάνε!!! Εδώ ο παππούς μας (του μπαμπά της) ούτε τηλ να δει αν ζει το μωράκι.... και μετακομίζει λίγους ορόφους παρακάτω και δεν χτυπάει να δει την μικρή. (δεν μπορώ, δεν κρατιέμαι αν δεν γκρινιάξω, αλλά πόσο παράλογη είμαι?)

Δήμητρά μου συμφωνώ και επαυξάνω, η αγκαλιά βάλσαμο και για το μπεμπάκι και για την μανούλα χιχι.... μέγα αγχολυτικό.... Έχει μόνο θετικές παρενέργειες. Μόνο που το βράδυ που ξυπνάει το Λουσάκι θέλει ζιζάκι και όχι αγκαλιά η άτιμη... (και εγώ θέλω να κοιμηθώ, αλλά άσχετο μάλλον ε?).

Εμείς το βράδυ κοιμηθήκαμε 11.30-12-12.30-1-1.15-1.30-2-4-7 και τώρα ξανακοιμήθηκε στο ριλάξ , εμ φυσικά, είναι ράκος το χαζούλι που χάνει τον βραδυνό της ύπνο. Όπως θα καταλάβατε την ξανάβαλα στην κούνια απόψε, γι'αυτό και το υπέροχο αυτό ωράριο. Εγώ κουτουλάω αλλά δεν με χωράει το ριλάξ να την πέσω δίπλα της.

Τάνια μου με έφτιαξε το τραγουδάκι σας πρωινιάτικα.....

GaiGp3.png

Καλημερα και καλή βδομαδα χωρις άρρωστα μωράκια!

Εμεις κοιμηθηκαμε οπως πάντα συνεχόμενα αλλα ξυπνήσαμε με γκρινια και τώρα ξανακοιμηθηκε!

Μαρακι εμενα δεν ξενιζεται με τους ξένους, , ίσα ισα οπου και να πάμε όποιος και να της μιλήσει γελαει! Ελπίζω να μην το αλλαξει και να αρχισει να γκρινιαζει στους ξένους.

Βικυ μου γιατι την πήρε τόσο στραβα την κούνια το Λουσάκη μας?

Το ωραριο σουπερ απορώ πως αντεχεις!

και το αλτσαχαιμερ καλα κρατει....

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Κατάλαβα. Ναι την ξέρω αυτή την άποψη και πολλοί μου λένε ότι μου τον κρατάω αγκαλιά θα κακομάθει. Εγω προσωπικά δεν συμφωνώ. Απ'όσο έχω διαβάσει μέχρι 6 μηνών το μωράκι δεν καλομαθαίνει και σε αυτή την ηλικία το μωρό δεν έχει τόσο ανάγκη από παιχνίδια όσο από αγκαλιά. Κι έτσι ακολουθώ αυτή την "τακτική".

Φυσικά και το παιδί μου το παίρνω αγκαλιά και παίζω μαζί του όλη μέρα...Άλλο το ένα άλλο το άλλο...Πολλές φορές το γραπτό λόγο τον παρεξηγούμε...και κάποια πράγματα σηκώνουν συζήτηση...

Καλημέρα & καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Βικάκι & Τάνια ευχαριστούμε πολύ για το καφεδάκι κ το γλυκο!!!

Βάσω μου εύχομαι ο μικρούλης σου να μην έχει τπτ όλα να είναι καλά.. Θα περιμένουμε νέα σου όταν γυρίσεις απο το γιατρό.

Τάνια μου σε καταλαβαίνω απόλυτα για αυτό που λες για γονεις κ πεθερικά...

Εμένα φαντάσου χτες το παιδί ήταν μέσα στην γκρίνια απο το πρωί, δεν είχε κοιμηθεί καθόλου και το απόγευμα ήρθαν τα πεθερικά κ οι κουνιάδα μου με τον άντρα της σπίτι και ενω το παιδί ηταν να κοιμηθεί, το είχαν απο αγκαλιά σε αγκαλιά... Τα νεύρα μου κρόσσια... Κ ο άντρας μου στον κόσμο του... ΕΛΕΟΣ ποια... δεν αντέχω να μου λένε τι θα κανω στο παιδί μου, πως θα το κάνω κ να έχουν αποψη ότι το παιδι κάνει έτσι γιατι παίζει... ΟΧΙ γιατί ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ... Αλλα δεν φταίει κ κανένας άλλος. Το φταίξιμο είναι όλο δικό μου που δεν μιλάω για το παιδί μου εγώ για να μην μιλήσω άσχημα... Αααααααα

Χτες την φρουτόκρεμα την φάγαμε όλη!!! Γιουπι!!! Πολύ το χάρηκα! Σήμερα έχει να φάει 3/4 μήλο και αύριο ολόκληρο το μήλο και μεθαύριο 1 μηλο & 1/4 αχλάδι...

Το ωράριο μας πήγε 7.30-12-2.30-5.30-11 αλλά ξυπνησε πάλι στις 6.00 το πρωι...

Να έχουμε μια καλή μέρα!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Κορίτσια για όσες ενδιαφέρονται για baby swimming στους Αγίους Αναργύρους ξεκινάνε τα μαθήματα 20 Σεπτέμβρη!!!!

Η εγγραφή είναι 20? και η μηνιαία συνδρομή είναι 40?...

Τα μαθήματα είναι μία φορά την εβδομάδα από 30'...

Τους είπα ότι η μπέμπα θα είναι 5,5 μηνών και όχι 6 και μου είπαν ότι δεν πειράζει...

Τα μαθήματα είναι πρωινά 9-1...Εμένα με έβαλαν Παρασκευή στις 11...τώρα όταν ξεκινήσω δουλειά θα δούμε...

Θα πάω μέσα στην εβδομάδα για να με ενημερώσουν αναλυτικά...

Τα χαρτιά που χρειάζονται για να μπούμε πισίνα είναι:

Για τη μαμά...Γυναικολόγος,παθολόγος,δερματολόγος (δεν διευκρίνησα εαν θέλει από δημόσιο υποχρεωτικά)

Για το μπεμπάκι...Παιδίατρος...

Αυτάααα...το τηλέφωνο για τους Αγίους Αναργύρους είναι:6982119856

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες και μπομπιράκια!

Δεν μπήκα καθόλου το σκ, καλά πόοοσα γράψατε; Ζει μέρες δόξας το καφέ!

Για να δούμε τι συγκράτησα από το γρήγορο διάβασμα που έκανα!

Αννυ πολλές ευχές και πάλι για την νεοφώτιστη Κλειώ (υπέροχες είστε στις φωτογραφίες) και φυσικά Angie το ποιηματάκι είναι άπαιχτο.

Βασούλα περαστικούλια στο Γιώργο σου! Δεν θα είναι τίποτα, θα δεις, αναμένουμε νέα!

Αλεξάνδρες και Κρίστυ δεν θυμάμαι αν σας καλωσόρισα! Welcome on board!

Ήθελα κι εγώ babyswimming αλλά δυστυχώς δεν βολεύουν οι ώρες λόγω δουλειάς!

Λοιπόν τα νέα της μπούμπης! Την έβαλα να κοιμηθεί στην κούνια της γύρω στις 23.00 χθες που την πήρε ο ύπνος, ξύπνησε στις 1 και κλαψούριζε, της έδωσα πιπίλα και ΝΑΙ ΝΑΙ την έπιασε και ξανακοιμήθηκε μόνη της! Αυτό για εμάς είναι τρελή πρόοδος!!! Μετά ξύπνησε 4.30 έφαγε και κοιμήθηκε στο κρεβάτι μας πλέον μέχρι τις 7.30 που ξύπνησα και βρήκα τα πόδια της στην μούρη μου και το κεφάλι της στην κοιλιά μου!:D:D:D

Με τις κρέμες, τα λαχανικά και γενικότερα με το κουτάλι...καμία πρόοδος, θέλει μόνο να βάζει το κουτάλι άδειο στο στόμα της και να το μασάει, ίσως λόγω δοντιών.

mWsZp3.png

Ήθελα κι εγώ babyswimming αλλά δυστυχώς δεν βολεύουν οι ώρες λόγω δουλειάς!

Οι ώρες αυτές είναι για Αγ'ιους Αναργύρους...Σε άλλες περιοχές έχει και απογευματινά...

Valia μου πόσο σε καταλαβαίνω... Καμια φορά οι γιαγιάδες, παππούδες, θείες,κλπ νομίζουν ότι το παιδί είναι παιχνίδι και το θέλουν όλη την ώρα στα χέρια... Δεν καταλαβαίνουν ότι μπορεί να έχει γκρίνια για οποιοδήποτε λόγο ή απλά θέλει να κοιμηθεί....

Ένα μήνα διακοπές με το σόι του άντρα μου και ο Γιάννης ήταν συνέχεια από χέρια σε χέρια. Και παρεξηγούνται αν τους πεις και τίποτα και φυσικά πετάνε τη γνωστή ατάκα: μεγαλώσαμε κι εμείς παιδιά, δεν κάναμε έτσι!

Αυτά βέβαια ισχύουν και για τους δικούς μου, δεν κάνω διακρίσεις...

Όσο για την αγκαλιά κι εγώ τη θεωρώ απαραίτητη, όμως το μωρό πρέπει κάποιες στιγμές να απασχολείται και μόνο του στο γυμναστήριό του, στο ριλάξ, γιατί δυστυχώς οι δουλειές του σπιτιού δεν γίνονται αυτόματα...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημέρα μανούλες!

Ελπίζω να είχατε ένα καλό βράδυ...καλά Βίκυ και Βάλια σας τσάκισαν το βράδυ ε;

Εγώ στο πρώτο ξύπνημα τον πήρα στο κρεβάτι μιας και ο άντρας μου πάλι δούλευε νύχτα και δεν κατάλαβα τι έγινε μετά. Αυτό θα επαναληφθεί και απόψε και μετά ο καθένας στο κρεβατάκι του.

Το πρωί πάιζαμε, γελάγαμε και ναι άρχισε τα πρώτα δείγματα μπουσουλήματος προς τα μπροστά!!! (γιατί όλες τις άλλες πλευρές τις ψιλοκατάφερνε). Πολύ πλάκα το τούρλωμα του πωπού και το σύρσιμο μπροστά.

Αλεξάνδρα μου καταλαβαίνω πως το εννοείς αλλά εγώ εκμεταλλεύομαι στο έπακρο αυτό που διάβασα περί αγκαλιάς. Να με δω τι θα κάνω από 7 Οκτώβρη που θα κλείσει τον 6ο. Χαχα. Πάντως σοβαρά τώρα δεν καταλαβαίνω αυτό που λένε οι μεγαλύτεροι για να μην το έχουμε αγκαλιά...θα κακομάθει. Ασφαλώς δεν μιλάμε για παθολογική κατάσταση να το έχεις όλη μέρα αγκαλιά σε σημείο να μη μάθει τίποτα. Οντως μεγάλη συζήτηση.

X4pTp3.png

Bubbles, σ' ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα! Πώς συγχρονιστήκαμε έτσι οι 3 "νέες"!

Αλεξάνδρα, θα περιμένουμε τις εντυπώσεις σου απ' το baby swimming! Θα το σκεφτώ κι εγώ, με βολεύει και η περιοχή.

Τάνια, τι μας κάνεις πρωί πρωί; Θα τσακίσω τη νουτέλα μου φαίνεται...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...