Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια!

Βασούλα περαστικά σας κουκλίτσα μου!! Ευχομαι να μην ξανανεβάσει κι άλλο πυρετο! Να του δώσεςι φιλάκια απο την πεταλουδίτσα!

Αντζυ είσαι καλυτερα απο το παλιοσουβλάκι?

τι εχω πάθει ρε γμτ διαβάζω και σε ένα λεπτο τα έχω ξεχάσει όλα:confused:

Εγω σήμερα είχα τραπεζι πεθερικα και γονεις. Μιας και ήρθαν τα πεθερικα καλεσα και τους δικους μου να φαμε όλοι μαζι. /και τα χω πάρει άσχημα με όλους!(κυριως τη μανα μου) το μωρο μπαλακι απο αγκαλια σε αγκαλια! την έβαζα εγω στο ριλαξ και σε ένα δευτεροπλεπτο την πέρνανε!

ΚΑι ακτάλαβα ότι πρέεπι να βρω μια λύση άμεσα για τη μέρα του γάμου. Τι θα γινει με το μωρο στο γλεντι γιατι αν το αφησω στις γιαγιαδες την έκατσα είναι ικανες να γυρνάνε το μωρό απο τραπέζι σε τραπέζι!!

Η μικρη μου είναι καλυτερα! Το βράχνιασμα υποχωρεί!

Χριστινα την Τριτη σας περιμένω έτσι?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσάκια γεια σας! διαβαζω για κολυμβητηριο ε; και εγω θελω να την παω. απ οσο ξερω εχει και στο οακα που με βολευει αλλα νομιζω ρε κοριτσια οτι δεν τιθεται θεμα χλωριου. οι πισινες που φιλοξενουν μωρακια δεν καθαριζονται με χλωριο αλλα με ενεργο οξυγονο. θα το τσεκαρω ομως για σιγουρα

KOWTp3.png

Αλεξάνδρα, εμένα σπανίως κοιμάται έτσι. Αν δεν την πάρω αγκαλιά ή δεν την βάλω στο στήθος ξυπνάει για τα καλά μετά κ δεν κοιμάται με τίποτα. Οπότε αφού θέλω να κοιμηθώ αντί να είμαι πάνω της καμμιά ώρα, αν δεν κοιμηθεί αμέσως μόλις την γυρίσω πλάι κ της χαιδέψω πλατούλα, την παίρνω κατευθείαν αγκαλιά. Κάθε μωρό έχει τα δικά του κόλπα. Η δικιά μου πχ το μεσημέρι κοιμάται στην αγκαλιά μας αλλά μόλις την αφήσουμε τσιρίζει. Έτσι ή που θα την αφήσουμε να κοιμηθεί πάνω μας ώστε να ξεκουραστεί όσο γίνεται, ή την βάζουμε στο κρεβάτι μας και κοιμόμαστε αγκαλιά.

Μη μου πείτε ότι δεν τρελαίνεστε να κοιμούνται πάνω στον ώμο σας; Είναι από τις αγαπημένες μου φάσεις. Τι υπέροχα πλασματάκια! Κάθε μέρα ευχαριστώ την Παναγίτσα που μου την χάρισε.

Τάνια μου ακόμα βραχνιασμένη είναι η καημενούλα σου; Περαστικούλια!

Βασούλα μου είστε καλύτερα με το ντεπονάκι ε; Ελπίζω να περάσει εντελώς απόψε.

Εμάς ήρθε ο παππούς μας κ χαίρομαι πολύ. Πολύ τον αγαπώ! Χάρηκε πάρα πολύ που είδε κ την πρώτη του δισέγγονη. Κι η Αθηνά ευτυχώς δεν έκλαψε γιατί τώρα τελευταία μου κλαίει πολύ εύκολα με τους άλλους. Παρ´όλο που την μάθαμε από μικρή με πολύ κόσμο δεν ξέρω γιατί το κάνει τελευταία.

Αχ, τι άλλα; Όλο ξεχνάω...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα μανουλες

Εμεις σημερα το πρωι ανοιξαμε καπως καλυτερα το στοματακι μας στο κουταλι που ειπα να της δοκιμασω φρουτακι και καταφερε να φαει ΕΝΑ ΑΧΛΑΔΙ!...με προσπαθεια βεβαια

Πηρα κι εγω χαρα...αλλα τσαμπα χαρηκα

Στην κρεμα τα ιδια μου εκανε το απογευμα και προσπαθω με το ζορι να την κρατησω καμαι ωριτσα για να της δωσω γαλα.

Δεν ξερω για τις βιολογικες κρεμες (αμ κι εμας μας τις προτεινε η γιατρος κ σκεφτομαι να δοκιμασω) αλλα γενικα ολες οι κρεμες θελουν ψιλο-χλιαρο νερακι...οσο πιο ζεστο, τοσο πιο νωρις νερουλιαζουν

maraki καλως τον δεχτηκατε τον παππουλη!

Σας αφηνω γιατι δεν κρατιεται η φαγανα μου!

φιλια

QuW0p3.png

καλησπερα μανουλες μου...

σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες σας για τις ευχες σας.να στε καλα κ εσεις κ τα μωρακια σας:P

οπως ειπαν κ οι ανταποκριτριες μας η Κλειω πλανταξε στο κλαμα,εγω την κλωτσια την ειχα ετοιμη με το 12ποντο,αλλα με συκρατουσε ο Κωστας κ η γιαγια.η Κλειω μετα κοιμηθηκε αλλα κανα μισαωρο μονο κ μετα εκανε κοσομανσιον στο τραπεζι με την πεθερα μου:evil::evil:(τανια να το ξεκαθαρισεις απο τωρα αυτο,μου σπασε τα νευρα):evil:

απο την ωρα που ηρθαμε σπιτι ομως κρεμαστηκε στο ζιζι κ μολις την αφηνα εκλαιγε σαν τρελη.ετσι κοιμηθηκαμε αγκαλια σαν τουβλα απ τις 10 παρα.

σημερα κοινωνησαμε με μεγαλη ανεση στο κουταλι:shock:το μεσημερι φαγαμε στον μπαμπα μου,αλλα μετα τον απογευματινο της υπνο ειχαμε παλι τρελα κλαματα τα οποια τα αποδιδω σε δοντια γιατι δεν εξηγηται αλλιως:|

σημερα ειμαστε μονες.ο μπαμπας μας δουλευει πρωτη μερα,νυχτα.αυριο θα ρθει ο νονος μας να κανουμε μπανιο επιτελους....:?

κ τωρα ας θυμηθω τι διαβασα.....

Βασω μου περαστηκα στον Γιωργακη μας.ελπιζω να ειναι ηδη πολυ καλυτερα.σε καταλαβαινω απολυτα πως ειναι να εχεις το παιδακι σου αρρωστο

Αννα μου ευχομαι να μην ξαναπεσει κανενα παιδακι

Νικολιτσααα ακομη θελω κολοκυθι:shock::oops:

Βικακι τελειωσαν οι μ?@λ@κιες με τα της βαπτισης?

Ατζυ μου...φιλεναδα μου καλη εισαι μεγαλη λιγουρωωωω:tongue:χααχαχα

Μαρακι καλως δεχτηκατε τον παππου σου.91 χρονων ε?μπραβοοο του:P

κ τωρα κενο...μαυρισαν ολα...δεν θυμαμαι τιποτα......

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

κ επειδη δεν προλαβα να μιλησω τα κοριτσια απο χθες..

Ιωαννα μου κ Θαλεια μου σας ευχαριστω πολυ για τα δωρα της Κλειους κ ειλικρινα ειναι αυτα που χαρηκα πιο πολυ:Pμονο εσεις μας πηρατε παιχνιδια κ ειναι πραγματικα τελεια:P:p:p:p

pSC1p2.png

Γεια σας μαμαδες!!Αν και μολις 9 και 20 η ωρα νυσταζω αφορητα...

neraidoula πως παει ο μικρουλης??ευχομαι να ειναι καλυτερα τα πραγματα...

maraki καλως τον δεχτηκατε τον παππου σας!μεγαλη συγκινηση φανταζομαι,ε δεν ειναι και λιγο να βλεπεις δυσεγγονη!!μακαρι κι εμεις καποτε... οσο για το οτι κλαιει με τους ξενους το κανει και η δικια μου πολυ, σε ολους, ακομη κι αν εχει δυο μερες να δει τη γιαγια της θα το κανει,το ιδιο και στην αδερφη μου κι εχει στενοχωρηθει πολυ η καημενη... πως να εξηγειται αραγε??ειναι επειδη αρχιζουν και γνωριζουν πιο καλα η κατι αλλο?

Τανια μου ναι να μας περιμενεις θελει η Ελευθεριτσα να σου ευχηθει στο σπιτι σου για την Θεοδωρουλα σου!!Καταλαβαινω το θεμα της αγκαλιας με τους γονεις,εμενα το κανει συνεχεια η πεθερα μου...και της εχω πει...οταν ειναι ηρεμη και παιζει μην την παιρνεις...αλλα τελικα δεν ξερω,μηπως μιλαω σουαχιλι και δεν το εχω καταλαβει??

Γεια σας κοριτσαρες μου!!!Σας ευχαριστω πολυ για τα φιλακια!!!!

Και ναι... εχουμε μηνογενεθλια σημερα αλλα με ολα αυτα το ξεχασα!

Ειμαστε στην ιδια κατασταση........ανεβαζει πυρετο μεχρι 38,8 του δινω ντεπον οπου κρατει κανενα 5ωρο περιπου και μετα ανεβαινει παλι.Πηρα τον παιδιατρο και τελικα θα παμε αυριο το πρωι εκει να τον δει.Αντε να δουμε τι θα μας πει.........

Παω ανα τον ταισω.

Φιλακια σε ολες!!

Κοιμηθηκε επιτέλους μετα απο κλάμματα και γκρίνιες!! Ε λογικο όλη μερα χτες και σήμερα απο αγκαλιά σε αγκαλιά δεν της άρεσε που εμεις την είχαμε κάτω!!

Ξεχασα να σας πω, σήμερα φάγαμε λίγο καλύτερα την κρέμα μας. Καί ο τρόπος της έβαλα το αγαπημενο της τραγούδι και μια χαρα η κυρια! Αυτο της το έβαλα μια φορά για να κοιμηθεί και απο τότε είναι το μόνο που την ηρεμεί!

ελπίζω να πιάσει και αύριο...

Να το τραγουδι ( λίγο άκυρο για παιδια ,αλλά της αρέσει :tongue::tongue:)

http://www.youtube.com/watch?v=KngJVhcu8Ys&feature=related

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Ειμαστε στην ιδια κατασταση........ανεβαζει πυρετο μεχρι 38,8 του δινω ντεπον οπου κρατει κανενα 5ωρο περιπου και μετα ανεβαινει παλι.Πηρα τον παιδιατρο και τελικα θα παμε αυριο το πρωι εκει να τον δει.Αντε να δουμε τι θα μας πει.........

Παω ανα τον ταισω.

Φιλακια σε ολες!!

Βασω μου μακαρι να μην είναι τίποτα!!! Και ευχομαι να έχετε μια καλή νύχτα!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Τον πρώτο καιρό που η μπέμπα μου το έκανε αυτό και δεν κοιμόταν την έπαιρνα αγκαλιά...κοιμόταν...με το που την αφηνα σε λίκνο ή καλαθούνα η μπεμπα ξύπναγε...και είπα ότι δεν γίνεται από ένα σημείο και μετά...την βάζω στο πλάι...τη χαϊδευω στην πλατούλα...της λέω τραγουδάκια...αλλά όχι αγκαλιά....Αυτό εννοώ...

Κατάλαβα. Ναι την ξέρω αυτή την άποψη και πολλοί μου λένε ότι μου τον κρατάω αγκαλιά θα κακομάθει. Εγω προσωπικά δεν συμφωνώ. Απ'όσο έχω διαβάσει μέχρι 6 μηνών το μωράκι δεν καλομαθαίνει και σε αυτή την ηλικία το μωρό δεν έχει τόσο ανάγκη από παιχνίδια όσο από αγκαλιά. Κι έτσι ακολουθώ αυτή την "τακτική".

X4pTp3.png

Παω ανα τον ταισω.

Φιλακια σε ολες!!

Περαστικά Βασούλα. Ελπίζω να έχετε ένα ήρεμο βράδυ!

Φιλάκια!

X4pTp3.png

Κατάλαβα. Ναι την ξέρω αυτή την άποψη και πολλοί μου λένε ότι μου τον κρατάω αγκαλιά θα κακομάθει. Εγω προσωπικά δεν συμφωνώ. Απ'όσο έχω διαβάσει μέχρι 6 μηνών το μωράκι δεν καλομαθαίνει και σε αυτή την ηλικία το μωρό δεν έχει τόσο ανάγκη από παιχνίδια όσο από αγκαλιά. Κι έτσι ακολουθώ αυτή την "τακτική".

Σωστα.κ εγω ετσι κανω.

δεν μπορω να αφησω το μωρο να κλαιει κ εγω να αρνουμαι την αγκαλια...

pSC1p2.png

Καλησπέρα μανούλες και μπεμπακια!

Πέρασα για ένα γεια σας στα γρήγορα , μιας και δεν μπηκα ολη μέρα.

Βάσω περαστικά στον Γιωργάκη σου, ελπίζω να μην έχει ξανανεβάσει πυρετο το παιδάκι σου και να έχετε καλύτερο βράδυ από το χθεσινό. Κουράγιο δεν θα είναι κάτι σοβαρό και θα περάσει γρήγορα.

Όσο για τις αγκαλιές που λέτε και εμένα όσο και να μου λένε μην την κάνεις έτσι θα την κακομάθεις, εγώ τους απαντάω "ας την κακομάθω, μία την έχω". Πάντως νομίζω η κάθε μιας, μετά τις δύσκολες πρωτες μέρες που ξυπνούσαν με το που τα αφήναμε από την αγκαλιά μας, βρήκε το δικό της τρόπο που βολεύει για να κοιμηθεί το παιδάκι της.

Φιλιά και καληνύχτα!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπέρα κι από μένα. Μάλλον δεν σας πρόλαβα. Η Αθηνούλα μου σήμερα κοιμήθηκε από τις 9:30. Βέβαια ξύπνησε δυό φορές μέχρι στιγμής αλλά μόλις την έβαλα στο στήθος ξανακοιμήθηκε. Ήλπιζα να αρχίσει να κοιμάται νωρίς σχετικά τώρα που θ'αρχίσω δουλειά. Λέτε να το κατάλαβε το μωράκι μου? Περιμένω να δω τι ώρα θα ξυπνήσει το πρωί, κι αν θα με ξυπνήσει μες στη νύχτα. Συνήθως όταν μου κοιμάται τόσο νωρίς, με ξυπνάει κατά τις 4:00. Για να δούμε...

Βασούλα μου, περαστικά του Γιωργάκη μας. Ελπίζω την νύχτα να μην σου κάνει καθόλου πυρετό και να μην χρειαστεί καν να πας στην παιδίατρο.

Δήμητρα, το'χω διαβάσει κι εγώ αυτό για τους 6 μήνες. Και αυτό λέω σε όσους μου λένε "θα την κακομάθεις". Όμως η αλήθεια είναι πως μοιάζει να την έχω ήδη κακομάθει. Δεν ξέρω, αλλά δεν με νοιάζει κιόλας. Όσο έχει ανάγκη αυτή από αγκαλιά, άλλο τόσο έχω κι εγώ ανάγκη να την αγκαλιάζω. Επίσης έχω ακούσει ότι από 6-9 μηνών αρχίζουν να φοβούνται τους αγνώστους ή και τους γνωστούς που δεν βλέπουν πολύ συχνά. Η δικιά μου όμως το κάνει από τώρα όπως είπα προηγουμένως. Το ίδιο νομίζω είπε και η Τάνια και η Βίκυ. Ελπίζω, όπως τους ξεκίνησε πιο νωρίς, να το ξεπεράσουν και πιό νωρίς, γιατί στενοχωριέμαι πολύ που κλαίει όταν βλέπει τον μπαμπά μου ας πούμε.

Αυτά μανουλίτσες μου. Σας φιλώ και σας καληνυχτώ...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...