Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα...καταρχήν Βάσω μου περαστικά στο μπεμπίνι σου...να κρύωσε;δεν πέρνεις πάλι το γιατρό;

Αντζούλιιιιιιιιιιιιιι μπας και είσαι του καλλιτεχνικού και μας το κρύβεις;;;;;:tongue::tongue::tongue:θα σου στείλω και την Αναστασία να τρώτε μαζί.....:D

Μαρία μου με το καλό να υποδεχτείτε τον παππούκο...

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!!

Βασούλα μου, περαστικά στο αγγελούδι σου... Εύχομαι να του περάσει γρήγορα.. Κρυωματάκι λες να είναι με αυτόν τον κ@λ@καιρο? Να του κάνεις και ζεστά μπανάκια να ανακουφίζεται κ να του πέφτει ο πυρετός... Σε καταλαβαίνω που στενοχωριέσαι αλλα θα περάσει...

Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε στις 6.00...... καιρό είχε να μου το κάνει αυτό.. Βέβαια άλλαξε κ το ωράριο του φαγητού τώρα. Το νεο μας ωραριο 8.00 ΓΑΛΑ - 11.00 ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΑΛΑ - 2.30 ΓΑΛΑ - 5.30 ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΒΑΝΙΛΙΑ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΑΛΑ - 10.00 ΜΠΑΝΙΟ & ΓΑΛΑ & ΝΑΝΙ... Μακάρι να το τηρησει...

Εχω αγωνία να δω τι θα κάνει πάλι σημερα με την φρουτόκρεμα...

Οι υπόλοιπες μανούλες είσαστε όλες καλα;;;

Εύχομαι να εχουμε μια καλή Κυριακή.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Βασούλα μου, περαστικά στο αγγελούδι σου... Εύχομαι να του περάσει γρήγορα.. Κρυωματάκι λες να είναι με αυτόν τον κ@λ@καιρο? Να του κάνεις και ζεστά μπανάκια να ανακουφίζεται κ να του πέφτει ο πυρετός... Σε καταλαβαίνω που στενοχωριέσαι αλλα θα περάσει...

Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε στις 6.00...... καιρό είχε να μου το κάνει αυτό.. Βέβαια άλλαξε κ το ωράριο του φαγητού τώρα. Το νεο μας ωραριο 8.00 ΓΑΛΑ - 11.00 ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΑΛΑ - 2.30 ΓΑΛΑ - 5.30 ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΒΑΝΙΛΙΑ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΑΛΑ - 10.00 ΜΠΑΝΙΟ & ΓΑΛΑ & ΝΑΝΙ... Μακάρι να το τηρησει...

Εχω αγωνία να δω τι θα κάνει πάλι σημερα με την φρουτόκρεμα...

Οι υπόλοιπες μανούλες είσαστε όλες καλα;;;

Εύχομαι να εχουμε μια καλή Κυριακή.

καλημέρα Βάλια μου...δεν ξέρω πόση κρέμα τρώει ο μπεμπάκος σου αλλά σύμφωνα με γνώμες μαμάδων πιο παλιών αν του δίνεις κρέμα και δεν την τρώει καλό είναι να αφήνεις κανένα μισάωρο να περνάει απ τη στιγμή που θα του δώσεις γάλα μετά την κρέμα γιατί θα το συνδυάσει....(δεν τρώω κρέμα αλλά έχει γαλά μετά)και το θεωρώ και σωστό από μια άποψη...

:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Βάσω μου περαστικά και γρήγορα!!! Μη στενοχωριέσαι ένα κρυωματάκι είναι. Αυτός ο κωλόκαιρος φταίει. Θα περάσει γρήγορα. Δωσε στο Γιωργάκη μας ένα φιλάκι στο μαγουλάκι από μένα.

Εμείς είμαστε καλά. Για πολλοστή φορά κοιμηθήκαμε μόνοι μας μιας και ο μπαμπάς δούλευε νύχτα. Μετά το τέταρτο ξύπνημα μεσα στη νύχτα κοιμηθήκαμε παρεούλα με τον Νικόλα αφού δεν την πάλευα άλλο. Κι ευτυχώς λιώσαμε.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!

Βάσω μου περαστικά στον Γιωργάκο μας , και υπομονή σε εσένα που θα ξενύχτησες φαντάζομαι.... Σιδερένιος, δώστου ένα φιλάκι από το Λουσάκι μας!!

Βάσω μου σε νοιώθω την λαχτάρα που θα πήρες με την τούμπα.... ουφ στο δευτερόλεπτο ξεγλυστράνε τα άτιμα.....

Αντζούλα σε έφαγε το σουβλάκι ε? :wink: Είναι μην σου κάτσει χαλασμένο τρόφιμο, σου κάνει ένα στομάχι κwλος.....

Άννυ μου καλοφώτιστη για άλλη μια φορά η Κλειώ σας!!! (μάλλον το ξανάπα αλλά το αλσχάιμερ.....)

Μαράκι σε 3 μέρες ξεκινάς ε? Όλα έτοιμα είναι? Θα σου λείψει τρελά η Αθηνούλα σας αλλά θα αλλάξεις και παραστάσεις.

Και εγώ γουστάρω τρελά το baby swimming αλλά έχω εγώ αλλεργία στο χλώριο (από υπερχλωρίωση πισίνας σε γυμναστήριο το έπαθα γγκκκρρρρ) οπότε άκυρο για εμάς. Ο μπαμπάς ούτε συζήτηση να την πηγαίνει. Δεν πειράζει, την έκανα πολλά μπάνια στην θάλασσα το καλοκαίρι, και του χρόνου θα αρχίσουμε νωρίτερα να αναπληρώσουμε χιχι...

Τρέχουμε και εμείς με τα τελευταία της βάφτισης, αγχώνομαι για τα ρούχα μου που είναι καλοκαιρινά, με βλέπω να ξαναψωνίζω χαχα (και με χαλάει...... χαχαχα)

Σήμερα μπήκα στο παλιό μου τζήν κανονικότατα !!!!! ολαλα!!! Καλά, ποτέ δεν ήμουν λεπτή αλλά πάω στα φυσιολογικά και πάλι!!! Μόλις ξεκινήσω την δουλειά θα αρχίσω και το μασάζ και θα φτιάξουν όλα.

Εμείς κοιμηθήκαμε οικογενειακώς νωρίς χτες, φυσικά και οι 3 στο ίδιο κρεβάτι!!

Σας φιλώ όλες, να έχετε μία όμορφη Κυριακή, πάω να ετοιμαστώ για να πάμε για καφεδάκι.

GaiGp3.png

Ούτε προλαβαίνω να σας διαβάσω κούκλες. Καλωσορίζω τις καινούριες κοπέλες και χαίρομαι που γίναμε 3 Ξανθιώτισσες. Να κανονίσουμε καφέ αμέσως Τάνια. Φιλάκια στην ζουζούνα Θοδωρούλα μας και εύχομαι να είναι καλά.

Εμείς τρώμε κρέμα ρυζάλευρο. Δίνει καμιά σας την βιολογική της HOLLE γιατί θέλω να ρωτήσω κάτι. Μου νερουλιάζει σχεδόν αμέσως. Τώρα τρώει 70μλ και σε 2-3 μέρες θα αντικαταστήσουμε πλήρως το γεύμα με κρέμα. Πως να την κάνω να μην νερουλιάζει γρήγορα; Ο μικρός τρελαίνεται για το κουτάλι!

Σήμερα έχει κρύο και είμαστε καλεσμένοι σε βάφτιση. Ούτε ξέρω τι να φορέσω! Πάω να ψάξω.

Να ευχηθώ κι εδώ στην Άννυ και στην Κλειώ. Να ναι καλοφώτιστη η κούκλα μας! Συγκινήθηκα κι εγώ με το φατσουλίνι.

oles oi viologikes nerouliazoune pio grigora vale mia me duo koutalia parapanw krema!!! egw toulaxiston etsi kanw giati molis nerouliazei o dikos mou den ti thelei me tipota.k sunithws na vazeis oso nero prepei k meta krema k anakateuontas vlepeis esu poso pixti ti theleis giati kathe paidi tin thelei diaforetika!!!! min koitazeis tin dosologia pou grafei.to exw psaksei polu to olo thema

Σας ευχαριστουμε κοριτσια μου!!Θα του δωσω πολλα φιλακια!

Τελικα φτασαμε παλι 38,7 ηπιαμε ντεπονακι και τωρα ειμαστε στο 37,1.

Πηρα παλι τον παιδιατρο και μου ειπε οτι αν και σημερα το βραδυ εχει πυρετο να παμε αυριο να τον δει.Ευτυχως ειναι ευδιαθετος κα παιζει!

Ειναι η ωρα μας να φαμε οποτε σας αφηνω!

Φιλακια!!!

Σας ευχαριστουμε κοριτσια μου!!Θα του δωσω πολλα φιλακια!

Τελικα φτασαμε παλι 38,7 ηπιαμε ντεπονακι και τωρα ειμαστε στο 37,1.

Πηρα παλι τον παιδιατρο και μου ειπε οτι αν και σημερα το βραδυ εχει πυρετο να παμε αυριο να τον δει.Ευτυχως ειναι ευδιαθετος κα παιζει!

Ειναι η ωρα μας να φαμε οποτε σας αφηνω!

Φιλακια!!!

εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά το αντράκι μας...και χαπι μηνογεννέθλια...να του δώσεις ένα φιλί απ την Αναστασία μου που ακόμα μπουκωμένη είναι κι αυτή απ τα κ@@δόντια...

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Βάσω περαστικά σας! Με όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία εύχομαι! Το ότι παίζει και έχει καλή διάθεση είναι πολύ καλό σημάδι πάντως!

Άννυ, τί κάνει η Κλειώ;

Ο Θοδωρής εδώ και κανένα μήνα έχει δύσοσμα αέρια και κάνει 3-5 μέρες να κάνει κακά... Τα βράδια ξυπνάει από τα αέρια και κλαίει και θέλω να πάρω τον γιατρό (που μας είχε πει στην αρχή να μην ανησυχούμε κ δεν είναι τπτ) να του πω να ξεκινήσουμε στερεές τώρα μήπως και ησυχάσουμε...

Να προσπαθούμε να τον κοιμήσουμε 2 ώρες στην αγκαλιά τα βράδια, να κοιμάται τελικά κ να ξυπνάει μετα από 10 λεπτα λόγω αερίων είναι πολύ σπαστικό! :evil:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Αλεξάνδρα μου που έχει κοντα μας ,ξέρεις? εγω μόνο στον Πειράιά έχω μάθει ότι έχει baby swimming και θέλω κι εγώ να την πάω!:tongue:

Αντζυ μου μπήκα στο babyswimming.gr...Εχει και τα κολυμβητήρια αλλά μπορείς να πάρεις και τηλέφωνο...αλλά σύντομα...Γιατί λέει για απογευματινα σε βάζουν σε λίστα αναμονής...Εγώ θα πάω για αρχή σε μεσημεριανό...και όταν ξεκινήσω δουλειά θα την αλλάξω σε απογευματινό...

Περαστικούλια στο μπεμπάκι σου neraidoula!!!!

Μαράκι δυστυχώς δεν θηλάζω...αν την πάρω αγκαλιά θα την κοιμήσω...απλά προσπαθω να αποφυγω να την καλομαθαίνω!!!:rolleyes:

Αντζυ μου μπήκα στο babyswimming.gr...Εχει και τα κολυμβητήρια αλλά μπορείς να πάρεις και τηλέφωνο...αλλά σύντομα...Γιατί λέει για απογευματινα σε βάζουν σε λίστα αναμονής...Εγώ θα πάω για αρχή σε μεσημεριανό...και όταν ξεκινήσω δουλειά θα την αλλάξω σε απογευματινό...

Περαστικούλια στο μπεμπάκι σου neraidoula!!!!

Μαράκι δυστυχώς δεν θηλάζω...αν την πάρω αγκαλιά θα την κοιμήσω...απλά προσπαθω να αποφυγω να την καλομαθαίνω!!!:rolleyes:

Αλεξάνδρα τι εννοείς να την καλομαθαίνεις;

X4pTp3.png

Βάσω περαστικά σας! Με όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία εύχομαι! Το ότι παίζει και έχει καλή διάθεση είναι πολύ καλό σημάδι πάντως!

Άννυ, τί κάνει η Κλειώ;

Ο Θοδωρής εδώ και κανένα μήνα έχει δύσοσμα αέρια και κάνει 3-5 μέρες να κάνει κακά... Τα βράδια ξυπνάει από τα αέρια και κλαίει και θέλω να πάρω τον γιατρό (που μας είχε πει στην αρχή να μην ανησυχούμε κ δεν είναι τπτ) να του πω να ξεκινήσουμε στερεές τώρα μήπως και ησυχάσουμε...

Να προσπαθούμε να τον κοιμήσουμε 2 ώρες στην αγκαλιά τα βράδια, να κοιμάται τελικά κ να ξυπνάει μετα από 10 λεπτα λόγω αερίων είναι πολύ σπαστικό! :evil:

Ιωάννα μου μήπως είναι κολικοί;

X4pTp3.png

Αλεξάνδρα τι εννοείς να την καλομαθαίνεις;

Τον πρώτο καιρό που η μπέμπα μου το έκανε αυτό και δεν κοιμόταν την έπαιρνα αγκαλιά...κοιμόταν...με το που την αφηνα σε λίκνο ή καλαθούνα η μπεμπα ξύπναγε...και είπα ότι δεν γίνεται από ένα σημείο και μετά...την βάζω στο πλάι...τη χαϊδευω στην πλατούλα...της λέω τραγουδάκια...αλλά όχι αγκαλιά....Αυτό εννοώ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...