Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για πρωι ή απογευμα? ...αν και γενικα ο Φλοισβος μου πεφτει λιγο μακρια... Αλλα αν υπαρχει χρονος δεν με πειραζει.

Ειναι που δεν εχει και ωραρια ο Βασιλης...

To ξερω βρε!Γειτοννισες ειμαστε!Και για εμενα ειναι μακριουτσικα αλλα μου αρεσει πολυ εκει και υπαρχει και καλη παρεα οποτε μου αρεσει διπλα!!!!!!!

Αλλα ας κανονισουμε πρωτα ολες μαζι και μετα τα λεμε............μην τα λεω τωρα μονη μου και στο τελος παμε αλλου!!:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο γιατρός μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα...παρά μονο η κουραση για τη μαμά...

Τώρα ότι ένα παιδί μπορεί να κολλήσει στην ανάρρωση αυτό είναι αλήθεια...αλλά τι να κάνουμε;;;Αν σκεφτόμαστε έτσι...ούτε γενέθλια...ούτε κλειστοί χώροι...τίποτα...

Ίσως να το σκεφτώ καλύτερα...αλλά προς το παρόν είμαι πιο χαλαρή...

Άντε κανονίστε για καφεδάκι...να τα πούμε και από κοντά...

Γεια σας και απο εμένα!

Άννυ μου να σου ζήσει η νεοφώτιστη! Πάντα γερή και ευτυχισμένη η Κλειώ σου! θα μπω να φωτο τωρα!

Καλώς ήρθατε νέες μανούλες στην παρέα μας!

Ωραία η δροσούλα σήμερα ε;

Α! βαλτε και εμενα στο κλαμπ των πεσόντων μωρων! Χθές έκανε ένα καρουμπαλάκι καθώς ο μπαμπάς της που δεν ήταν εξοικειωμένος με τις γυμναστικές της επιδόσεις την είδε να πέφτει απο το κρεβάτι μας... ! εγώ έκανα αποτρίχωση εκείνη την ώρα, άκουσα το γκουπ-γκουπ και ετρεξα και ηδη βεβαια εκλαιγε η μικρούλα μου στην αγκαλιά του Τάσου. Εγώ του φώναξα χτυπώντας τα χερια μου "εισαι ηλιθιος!εισαι ηλιθιος" και σχεδόν εβαλα τα κλάμματα και εκεινος ο κακομοιρης με κοιτου΄σε σα βρεγμενο γατι. το κοριτσακι μόυ έκανε καρουμπαλο που έφυγε πολυ γρηγορα γιατι της έβαλα αμέσως αλουμινονερο και ηρέμησε γρήγορα στα χέρια μου. μετά στεναχωρέθηκα που φώναξα στον Τάσο γιατί κακα τα ψέμματα στον καθενα μας θα μπορούσε να τύχει. Η παιδίατρος ειπε να την πρακολουθουμε και να την ξυπναμε καθε 3 ωρες αλλα δεν το πολυέκανα. Σηκώθηκα κανα 2 φορες, της έδωσα φιλακια και ψιλοενοχληθηκε, γύρισε πλευρο και τετοια αλλα δεν επέμενα και να την ξυπνησω τελειως. ουφ... ευτυχως ολα καλα.

φιλακια...[

Τι γινεται ρε κοριτσια με αυτα τα πεσίματα τελειωμο δεν έχουν !!!!!!

τα καυμενουλια πρεπει ναναι πολυ δυνατα δεν παθαινουν τιποτα τρομαριτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ναι βρε, αν σου ειπε και ο γιατρος οτι ειναι οκ το νερο της πισινας κι εχεις χρονο, πηγαινε. Θα δεις μετα μακροβουτια στην κολυμπηθρα...χαχαχα

Σας καληνυχτιζω κοριτσακια

μεχρι να μαζεψω, παλι 1 και θα ξαπλωσω

φιλια!

QuW0p3.png

Ο γιατρός μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα...παρά μονο η κουραση για τη μαμά...

Τώρα ότι ένα παιδί μπορεί να κολλήσει στην ανάρρωση αυτό είναι αλήθεια...αλλά τι να κάνουμε;;;Αν σκεφτόμαστε έτσι...ούτε γενέθλια...ούτε κλειστοί χώροι...τίποτα...

Ίσως να το σκεφτώ καλύτερα...αλλά προς το παρόν είμαι πιο χαλαρή...

Άντε κανονίστε για καφεδάκι...να τα πούμε και από κοντά...

Αλεξανδρα γεια σου τυχαια σε βρηκα μεσα

αρρωστουλα εισαι????? ή το παιδι???? να προσεχετε απο Αθηνα εισαι????

Διαφημίσεις

Εχεις δικιο βρε Αλεξανδρα!Ετσι ειναι!!!Εγω ειμαι λιγο περιεργη και σκεφτομαι ακραια!Τελος παντων!!

Αντζυυυυ δεν μας τα ειπες αυτα!Που εισαι???Τι κανεις????Η Νικολιτσα εβγαλε τα αλπυτα σου στη φορα!!!!!Χιχιχι!!!!Αντε απο αυριο να κανονισουμε καφεδακι!Αντε προεδρεεεεεε!!!

Αλεξανδρα γεια σου τυχαια σε βρηκα μεσα

αρρωστουλα εισαι????? ή το παιδι???? να προσεχετε απο Αθηνα εισαι????

Γεια σου!!!

Όχι καλέ...κανείς μας δεν είναι άρρωστος...είχαμε συζήτηση περί πισίνας...και της επαφής με άλλα παιδάκια...

Ναι από Αθήνα...Περιστέρι βασικά....Εσύ;;;;

Γεια σου!!!

Όχι καλέ...κανείς μας δεν είναι άρρωστος...είχαμε συζήτηση περί πισίνας...και της επαφής με άλλα παιδάκια...

Ναι από Αθήνα...Περιστέρι βασικά....Εσύ;;;;

Σορρυ μολις συνηδητοποιησα οτι μιλατε για πισινες και τα σχετικα δεν διαβασα ολοκληρωμενα τα μυνηματα και μπερδευτηκα

Ωραια ιδεα το κολυμπι .Εγω ειμαι απο Αργος και εχω ένα κοριτσακι 5 μηνών Εσυ εισαι η δασκάλα ή ηάλλη κοπέλα που νομιζω τη λενε κ αυτα Αλεξανδρα???

Ναι βρε, αν σου ειπε και ο γιατρος οτι ειναι οκ το νερο της πισινας κι εχεις χρονο, πηγαινε. Θα δεις μετα μακροβουτια στην κολυμπηθρα...χαχαχα

Σας καληνυχτιζω κοριτσακια

μεχρι να μαζεψω, παλι 1 και θα ξαπλωσω

φιλια!

Καλησπέρα και καληνυχτα συγχρόνως ειρηνη και απο μενα

Διαφημίσεις

Μανουλίτσες καλησπέρα! Ήρθα κι εγώ... Η μικρή μου είχε πολύ γκρίνια το μεσημέρι. Πάλι πιπιλάει τα πάντα. Παρ'όλο που δεν βλέπω ούτε κι εγώ αλλαγή στα ούλα της, δεν μπορώ παρά να υποθέσω ότι είναι αυτά που την ενοχλούν. Τελικά κοιμήθηκε στις πέντε και κοιμάται ακόμα!

Άννυ μου να σου ζήσει η νεοφώτιστη! Πάντα γερή, τυχερή κι ευτυχισμένη! Είσασταν κούκλες και οι δυό (όπως πάντα άλλωστε).

Μιάς και βλέπω αρκετές τούμπες τώρα τελευταία θα σας γράψω αυτά που είπαν στην κουμπάρα μου στο Παίδων που πήγε το κοριτσάκι της που επίσης είχε πέσει:

- Αν πέσει από ύψος ίσο με το ύψος της, σε ότι επιφάνεια και να είναι, δεν παθαίνει τίποτα (εκτός αν χτυπήσει σε κάτι αιχμηρό)

- Αν κλάψει αμέσως (μέσα στα 3 πρώτα λεπτά) σημαίνει ότι δεν έπαθε τίποτα

- Αν δεν κάνει εμετό στο επόμενο τέταρτο σημαίνει ότι είναι οκ.

Αν δεν κλάψει ή κάνει εμετό, ίσως έχει πάθει διάσειση και πρέπει να την δει γιατρός.

Αυτά της είπαν, ελπίζω να είναι σωστά.

Σας αφήνω γιατί την ακούω...

Ευχαριστουμε για τις χρησιμες οδηγίες Μαρακι

Καλησπέρα νεραιδουλα(Βάσω νομίζω) καιρο έχουμε να μιλήσουμε.όλα καλά με το μωρο ????

Νομίζω όλες εχετε μπει στην κρεμα εκτος απο μενα!!!

Καληνυχτα Ειρηνακι!Ονειρα γλυκα!

Γεια σου κοριτσακι!Ναι Βασω!Μια χαρα ειναι ο μικρος μου!Τις τελευταιες μερες ειχε γκρινια αλλα στρωνουμε σιγα σιγα!Ουτε εγω εχω δωσει κρεμα!Τεταρτη παμε γιατρο οπου θα μας δωσει οδηγιες για στερεες!Ενα αγχος το εχω για το αν θα παρει το κουταλι η οχι, ακουω απο εδω που αλλα μωρακια το παιρουν και αλλα οχι και εχω αγχωθει λιγο!

Μανουλίτσες καλησπέρα. Απόψε θα την πέσω νωρίς. Επιτέλους πιστεύω πως κοιμήθηκε η Αθηνούλα. Θα δείξει βέβαια γιατί από τις έντεκα υποτίθεται οτι την έχω κοιμίσει αλλά όκο μου ξυπνάει το ζουζουνάκι.

Βασ32 δεν είναι άρρωστη η Αλεξάνδρα. Απλώς συζητούσανε για τις πισίνες κ ότι μπορεί τα μωρά να κολλήσουν κρύωμα από άλλα μωράκια.

Η ιδέα του baby swimming είναι πολύ καλή, αλλά είμαι κι εγώ σιχασιάρα. Εδώ σιχαίνομαι εγώ να κολυμπήσω σε πισίνα, δεν το συζητάω για το μωρό. Ίσως αργότερα. Δεν ξέρω. Ίσως είμαι υπερβολική στο θέμα αυτό αλλά έχω ακούσει διάφορα κ φοβάμαι.

Βικάκο, πού είσαι σήμερα;

Αντζούλα πώς την έπαθες έτσι; Χαλασμένο ήταν; Εμείς φάγαμε χθες σουβλάκια. Θα μπορούσα να τρώω κάθε μέρα. Ευτυχώς τα τζατζίκια δεν ενοχλούν την μικρή στο γάλα.

Αχ, συνάντηση ακούω κ ελπίζω να τα καταφέρω. Τετάρτη αρχίζω δουλειά κ δεν ξέρω αν θα μπορέσω.

Τι άλλα; Πάλι ξέχασα...

Καληνύχτα μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλέ πόσα γράψατε μέχρι να ποστάρω;! Ουφ αυτό το κινητό...

Βασούλα ούτε εγώ εχω ξεκινήσει κρέμες. Σε έναν μήνα μας είπε η γιατρός. Ανυπομονώ κι εγώ να δω αντιδράσεις...

Φιλάκια κ καληνύχτα σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...