Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλά μάλλον μας έχουν πιάσει για τα καλά οι πείνες και άντε να κρατηθω!!!!:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:-Θεούλη μου βοήθησε με....!!!-

και εγώ απο τα ίδια αυστηρή διααιτα όσο αντέχουμε βεβαια και λιγότερο αλάτι ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Ανδρια πηρες τηλ το Ιασω Ειναι ανοικτο το λογιστήριο τέτοια ώρα ??βεβαι μη χασουν κανα πελάτη αυτοι.

Αν ειναι 1950 μαζι με εξετάσεις και φάρμακα καλά ειναι !!!

Δεν σου ειπαν δηλ κάτι για 730 ευρώ επιπλέον για εξετασεις στο φυσιολογικο και 1000 επιπλέπιν για εξετάσεις+φαρμακα στην καισαρική ???

Λιγο μπερδεμένα μας τα λένε φιλάκια

Τους ρώτησα επι τουτου και μουλένε οχι σ' αυτήν την τιμή συμπεριλαμβανονται και εξετάσεις και φαρμακα για τη μαμα και το μωρο. Παρε κι εσύ αν θες στο 210- 6184000 να διασταυρώσουμε τις απαντήσεις!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Τους ρώτησα επι τουτου και μουλένε οχι σ' αυτήν την τιμή συμπεριλαμβανονται και εξετάσεις και φαρμακα για τη μαμα και το μωρο. Παρε κι εσύ αν θες στο 210- 6184000 να διασταυρώσουμε τις απαντήσεις!!!

Ευχαριστώ Andria αν ειναι ετσι καλά ειναι δε νομίζεις??/ βεβαι καλο ειανι να κρατάμα κάτι παραπάνω μαζίμας. Πρέπει να προσέχουμε γενικά τι θα μας δίνουν και να ρωτάμε οτι μας προσφέρουν αν χρεώνεται εξτρα. Ο ξαδελφος μου την πάτησε τον Αυγουστο που γέννησε στο Μητερα γιατι τον ρωτησαν αν θελουν μια μαια να τους φροντιζει κ αυτοι χωρίς να υποψιαστουν ειπαν ναι και τελικά τους τη χρεώσαν έξτρα!!!!!προσοχή λοιπόν.

εισαι 28 εβδομάδα ετσι??? εγώ σημερα μπηκα 27η αισιως. Με εχουν λιγο πιασει τα άγχη μου.

ελπίζω όχο εσενα . Καθεφορά που πηγαινω στο γιατο μου βρισκει την πιεση λιγοαανεβασμένη και ταχυπαλμίες. Τι νακανω??? ειναι ψυχολογικο. Αν συνεχίσω όμως μου ειπε θα μου δωσει χαπι πιεσης γιατι δεν ειναι καλο .

Το εχετε πάθει καμία???? Ασ μας πουν τιποτα οι αισιδοξες της παρεας!!!(Χριστινα Ιωάννα κλπ..)

Τί κάνετε κορίτσια;

Να ρωτήσω κάτι τις πιο ψαγμένες;Όσον αφορά τα καρότσια τί διαφορά έχουν αυτά που έχουν μια συνεχόμενη χειρολαβή και αυτά που έχουν δύο;;Είναι καθαρά αισθητικό το θέμα ή υπάρχει κάποιος λόγος;

Και επίσης εσείς τα πήρατε τα καρότσια σας;Γιατί εγώ σκέφτομαι άντε να το πάρω, πού θα το βάλω;;;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Να σου πω εγώ προς το παρόν τουλαχιστον δεν έχω καθόλου αγχος για τον τοκετο. Το μόνο που έχω είναι τρελή ανυπομονησία... Θέλω να περάσει ο καιρός...

Δεν υπαρχει λογος βασ32 να αγχωνεσαι. Ολες οι γυναικες του κόσμου τα έχουν καταφέρει εμείς δεν θα μπορεσουμε???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Τί κάνετε κορίτσια;

Να ρωτήσω κάτι τις πιο ψαγμένες;Όσον αφορά τα καρότσια τί διαφορά έχουν αυτά που έχουν μια συνεχόμενη χειρολαβή και αυτά που έχουν δύο;;Είναι καθαρά αισθητικό το θέμα ή υπάρχει κάποιος λόγος;

Και επίσης εσείς τα πήρατε τα καρότσια σας;Γιατί εγώ σκέφτομαι άντε να το πάρω, πού θα το βάλω;;;

Η αδερφή μου, μου είπε να μην πάρω καρότσι με συνεχομενη χειρολαβη γιατι στο "κλείσιμο" πιανει περισσότερο χωρο. Ειναι θέμα αποθηκευσης με δύο λόγια :wink:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Να σου πω εγώ προς το παρόν τουλαχιστον δεν έχω καθόλου αγχος για τον τοκετο. Το μόνο που έχω είναι τρελή ανυπομονησία... Θέλω να περάσει ο καιρός...

Δεν υπαρχει λογος βασ32 να αγχωνεσαι. Ολες οι γυναικες του κόσμου τα έχουν καταφέρει εμείς δεν θα μπορεσουμε???

Σε ευχαριστώ πολύ ανδρια ετσι ειανι οπως τα λες απλά με πιάνει μια απελπισία. Βέβαι και σαν άνθρωπος εχω απο τη φύση μου πολλές φοβίες οποτε τώρα μου μεγάλωσε σε ευχαριστώ πάντως και μράβι που εισαι θαρρετή φιλάκια

Η αδερφή μου, μου είπε να μην πάρω καρότσι με συνεχομενη χειρολαβη γιατι στο "κλείσιμο" πιανει περισσότερο χωρο. Ειναι θέμα αποθηκευσης με δύο λόγια :wink:

Αυτο ισχύει το δοκιμάσαμε απο το μαγαζι και εμεις στο πορτ παγκαζ οισυνεχομενες χειρολαβές μπορει να έχουν το πλεονέκτημα οτι μετακινειται το τιμονι μπρος πισω στην αποθηκευση κλεινουν σε σχημα τετραγώνου ενω με τα τα δυο χερουλια κλεινουν σαν μπαστουνι και πιανουν λιγοτερο χωρο στο πορτ παγκαζ

βασ32 μη βάζεις το κακό με το νου σου.Αφού ο γιατρός σου το ξέρει και το παρακολουθεί μην ανησυχείς.Αν ήταν για ανησυχία θα σου έλεγε να κάνεις κάτι ή να προσέξεις κάτι.

Σε καταλαβαίνω, κι εγώ πάντα αναρωτιέμαι γιατί αυτό και γιατί το άλλο αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε γιατροί και η ημιμάθεια μας τρελαίνει

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ ανδρια ετσι ειανι οπως τα λες απλά με πιάνει μια απελπισία. Βέβαι και σαν άνθρωπος εχω απο τη φύση μου πολλές φοβίες οποτε τώρα μου μεγάλωσε σε ευχαριστώ πάντως και μράβι που εισαι θαρρετή φιλάκια

Η αδερφή μου φοβόταν πάρα πολύ και είναι έτσι απο τη φύση της. Από τη δική της εμπειρία μου λέει ότι αν κάνω επισκληριδιο δεν θα καταλάβω τιποτα από πόνο. Σκέψου μου λέει ότι λέγαμε ανέκδοτα μέσα στον προθάλαμο με τις υπόλοιπες κοπέλες και τους άντρες του! Ποιος η αδερφή μου :o:o:o

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

hello!!

angie και εγώ κόκκινο ψηφίζω πρώτον για το ότι είναι ουδέτερο και δεύτερον γιατί το ροζ του συγκεκριμένου είναι πολύ ανοιχτό και θα βρομίζει για πλάκα συνέχεια.

Για τα μαιευτήρια που λέτε, συμφωνώ ο Θεός και η ψυχή τους τί χρεώνουν, μακάρι να τα αξίζουν τουλάχιστον.

Per μασα... ουδής λόγος....

Τρώω τα πάντα (όχι τα αρκουδάκια... :-) ) σοκολάτες κλπ, ένα φλιτζανάκι καφέ κάθε πρωί ελαφρύ, τους υπόλοιπους ντεκαφεϊνέ. Κρασάκι με το σταγονόμετρο και μόνο σε κάποια γιορτή δλδ ούτε μία φορά τον μήνα, τσιγάρο γιοκ εντελώς παντελώς.

Και κάααααθομαι........έτσι πρέπει.....

Ποιός είπε για γεμιστά? είναι το αγαπημένο μου (μετά από τα μακαρονάκια...), ένα ταπεράκι και κατά 'δω?

annie & angie! κρατήστε μου και εμένα καμία φετούλα κέικ..προλαβαίνω?????

GaiGp3.png

βασ32 μη βάζεις το κακό με το νου σου.Αφού ο γιατρός σου το ξέρει και το παρακολουθεί μην ανησυχείς.Αν ήταν για ανησυχία θα σου έλεγε να κάνεις κάτι ή να προσέξεις κάτι.

Σε καταλαβαίνω, κι εγώ πάντα αναρωτιέμαι γιατί αυτό και γιατί το άλλο αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε γιατροί και η ημιμάθεια μας τρελαίνει

Ελισάβετ μου σε ευχαριστώ αλλά το προβλημα μου δεν ειναι οργανικο. Τοπροβλημα μου ειναι οτι η πιεση μου ανεβαινει μονο οταν πάω στο ιατρείο επειδη το περιβάλλον μου θυμίζει το αντικειμενο του φόβου μου δηλ τον τοκετο!!! Ενώ βλέπω μωράκια και τρελαινομαι απο χαρα μολις σκεφτομαι τοκετους πόνους κλπ παθαινω ταχυπαλμίες. Η πίεση δηλ δεν ειναι οργανική. Παρόλααυτα αν συνεχίσει να ανεβαινει ε ναι τοτε θα το ελέγξουμε και οκ. Τα πάντα ειναι θεμα Ψυχολογίας. Και να φαναταστειτε έχω πτυχίο Ψυχολογίας τρομαρα μου!!!!!!!!!!!!!

Η αδερφή μου φοβόταν πάρα πολύ και είναι έτσι απο τη φύση της. Από τη δική της εμπειρία μου λέει ότι αν κάνω επισκληριδιο δεν θα καταλάβω τιποτα από πόνο. Σκέψου μου λέει ότι λέγαμε ανέκδοτα μέσα στον προθάλαμο με τις υπόλοιπες κοπέλες και τους άντρες του! Ποιος η αδερφή μου :o:o:o

Ειναι πολύ ενθαρρυντικο αυτο που λες και ναι το έχω ξανακουσει. Σε ευχαριστώπολύ Αυτο που με προβληματίζει ειναι η διαρκεια μέχρι να έρθει η ώρα για την επισκληρίδιο δηλ αν γνωρίζω καλα πρεπει να φτάσεις τα 4 εκατοστα. Μέχρι τα 4 εκατοστα ειναι αγνωστο πόση ώρα ή ώρες θα περάσουν. Ειδες πάλι το κακό βάζω στο μυαλό μου ε δεν τρόγωμαι!!!!

Ευχαριστώ πάντως για τν ενθάρρυνση με βοηθάει!!!

ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΓΧΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!ΒΑΣΟΥΛΑ ΟΛΕΣ ΦΟΒΟΜΜΑΣΤΕ,ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 24!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ!!!

ANGEL ΕΧΩ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΕΙΚ ΓΙ ΑΥΡΙΟ,ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...