Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!ειμαι μανουλα Μαιου κ θα ηθελατη βοηθεια σας!ειμαι σε αναζητηση παιδιατρου,μηπως εχεται καποιον να μου συστησεται??μενω Ν.Φιλαδελφεια,αν καποια κοπελα ξερει καποιον εδω κοντα ας μου στειλει πμ ευχαριστω!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και απο την ψιλοβροχερη Καβαλα, στο τσαφ προλαβαμε και ηρθαμε σπιτι απο τον καφε, οχι οτι βρεχει πολυ μη σας πω οτι τωρα βγηκε ηλιος παλι!

Αννυ με το καλο η βαφτιση της μπουμπους, τυχερη και υγιης της ευχομαι να ναι σε ολη της τη ζωη!

Τανια μη το συζητας, τι ζητας συγνωμη να μαστε καλα, εχουμε μερες να βρεθουμε.Αλλωστε αφου εχουμε και καινουρια Ξανθιωτισσα θα μαζευτουμε περισσοτερες (καλως μας ηρθες Χριστινα!!).

Εμεις παλι για τη φρουτοκρεμα ειμαστε πολυ βολικοι, με οτι κουταλι εχουμε, τρωει αρκετα, κακως βεβαια του δινω απο τωρα γιατι επισημως ξεκιναμε απο τις 20,το μηλο εφαγε αλλα ξυνιζοταν, τη μπανανα την τσακισε!Οταν σταματησα μαλιστα εβαλε τα κλαματα το παιδι..Νομιζω οτι γενικα ειναι βολικο παιδι στο φαγητο παντως, να δουμε βεβαια πως θα παει και με τα λαχανικα.Ο γιατρος που τον ρωτησα παντως μου ειπε οτι για ενα μηνα δηλαδη ολο τον 5ο να του δινω φρουτα, οσα θελω και οτι ωρες θελω.Δηλαδη ας πουμε αν τρωει στις 10 το πρωι φρουτο και κατα τις 12 ξαναπειναει ας ξαναφαει.

Τωρα που λετε παντως για τα πρωτα μηνυματα μας εδω λεω να κανω μια αναδρομη, να βρω και το δικο μου...

γεια σας φιλεναδίτσες μου!!!!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΝΝΥ ΜΟΥ Η ΚΛΕΙΩ ΜΑΣ,Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΩ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΚΙ ΣΥ ΕΛΑΜΠΕΣ !!!!! πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι!!

εδώ βρέχει,πήγα το πρωί και πήρα τα παμπερς που σύστησε η Άννυ απο τα LIDL και δοκίμασα 2 ως τωρα και μου φαίνονται ίδια με τα pampers που παίρνω!για να δούμε..πήγα κ jumbo κ της πήραμε΄φορμάκια μακρυμάνικα και σύνεργα για κρέμες να μαστε προετοιμασμένες!

ΚΡΙΣΤΥ εσύ έχεις κανει αιτημα να μπεις στην ομάδ στο facebook?? γιατί έχουμε μαζευτεί πολλές κι έχω μπλεχτεί!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γυρίσαμε κι εμείς επιτέλους!

Πήγαμε στη βάστιση της Κλειώς, μετά στο τραπέζι μιας άλλη βάφτισης και μετά για καφέ, τώρα μόλις τους κοίμησα και τους 2 και κάνω ένα διάλειμμα γιατί στις 7 έχουμε γάμο.

Η Κλειώ ήταν κουκλάκι σήμερα όπως κι η μαμά της άλλωστε!

Έκλαψε πολύ το καημενάκι μάλλον επειδή ήταν άυπνη και νυσταγμένη αλλά στην αγκαλιά της μαμάς ηρέμησε αμέσως!

Η Άννυ μας κυρία, δεν άρπαξε την Κλειώ από την κολυμπήθρα όπου την κρατούσε ο παπάς πάρα πολύ ώρα (αφού αναρωτιόμουν τί κάνει εκεί μέσα τόση ώρα το μωρό και πέρασαν από το μυαλό μου εικόνες με την Κλειώ με βατραχοπέδιλα να παίζει με παπάκια! :P) αλλά συγκινήθηκε αρκετά! Αφού κι εγώ συγκινήθηκα!

Ήταν πάρα πολύ ωραία όλα, και οι μπομπό και το βιβλίο ευχών που από κοντά είναι πολύ πιο ωραίο απ' ότι στη φωτό!

Η καριέρα μου ως ανταποκρίτρια τελειώνει πριν καν αρχίσει αφού ξέχασα την κάμερα στο σπίτι...! :shock::(:oops:

Άντζυ, ναι, μπορείς να με απολύσεις!!! Είχα στο μυαλό μου να μην ξεχάσω τις σερβιέτες και γίνω ρεζίλι κ αποσπάστηκα... Ευτυχώς η Θάλεια έφερε σε πέρας επάξια την αποστολή!

Τάνια, περαστικά σας, ελπίζω να μην κρατήσει πολύ και ταλαιπωρηθεί!

Κλαίει... Αχ, μόνο τόσο ήταν!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γυρίσαμε κι εμείς επιτέλους!

Πήγαμε στη βάστιση της Κλειώς, μετά στο τραπέζι μιας άλλη βάφτισης και μετά για καφέ, τώρα μόλις τους κοίμησα και τους 2 και κάνω ένα διάλειμμα γιατί στις 7 έχουμε γάμο.

Η Κλειώ ήταν κουκλάκι σήμερα όπως κι η μαμά της άλλωστε!

Έκλαψε πολύ το καημενάκι μάλλον επειδή ήταν άυπνη και νυσταγμένη αλλά στην αγκαλιά της μαμάς ηρέμησε αμέσως!

Η Άννυ μας κυρία, δεν άρπαξε την Κλειώ από την κολυμπήθρα όπου την κρατούσε ο παπάς πάρα πολύ ώρα (αφού αναρωτιόμουν τί κάνει εκεί μέσα τόση ώρα το μωρό και πέρασαν από το μυαλό μου εικόνες με την Κλειώ με βατραχοπέδιλα να παίζει με παπάκια! :P) αλλά συγκινήθηκε αρκετά! Αφού κι εγώ συγκινήθηκα!

Ήταν πάρα πολύ ωραία όλα, και οι μπομπό και το βιβλίο ευχών που από κοντά είναι πολύ πιο ωραίο απ' ότι στη φωτό!

Η καριέρα μου ως ανταποκρίτρια τελειώνει πριν καν αρχίσει αφού ξέχασα την κάμερα στο σπίτι...! :shock::(:oops:

Άντζυ, ναι, μπορείς να με απολύσεις!!! Είχα στο μυαλό μου να μην ξεχάσω τις σερβιέτες και γίνω ρεζίλι κ αποσπάστηκα... Ευτυχώς η Θάλεια έφερε σε πέρας επάξια την αποστολή!

Τάνια, περαστικά σας, ελπίζω να μην κρατήσει πολύ και ταλαιπωρηθεί!

Κλαίει... Αχ, μόνο τόσο ήταν!

ενα έχω να πω!!να λες ευτυχώς που ήταν η Θάλεια γιατί αν δεν έβλεπα φώτο δεν ξέρω και γω τι θα κανα!!χαχα!!!:Dάντε επειδή είσαι φίλη,δεν απολύεσαι!! είστε πού τυχερές που είστε κοντά και πήγατε!καλέ εσύ σήμερα είσαι απο γάμο σε βάφτιση κα τούμπαλιν???αυτός ο βλακοπαππάς γιατί το βασάνισε το κορίτσι μας?(Άννυ μην ανησυχεις,οργανώνω πούλμαν,θα έρθουμε όλες οι Αθηναίες,Καβαλιώτισσες ,Ξανθιώτισσες και περίχωρα και θα τον κάνουμε μαύρο στο ξύλο όπως τα ράσα του!)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Angie οχι δεν εχω κανει αιτημα αλλα ειναι στο αναπτυξιακο κι αυτο... επισης δεν σας απαντησα που και πως γεννησα!Κλινικη Αγιος Δημητριος,η μοναδικη αλλωστε που εχουμε στην Ξανθη,οσο για τον τοκετο μου ηταν οτι ακριβως μου ευχοντουσαν για 9 μηνες...δηλαδη με εναν πονο!!Παντως οσο ευκολη ηταν η γεννα αλλο τοσο δυσκολευομαι με την μπουμπου μιας και δεν ειναι ιδιαιτερα ευκολο παιδι...αλλα οταν χαμογελαει...τα κανω πανω μου...χε,χε!!

Τανια διαβαζω οτι ειναι αρρωστουλα η μπουμπουκα σας, ευχομαι γρηγορα περαστικα κ υπομονη...

Κατα τα αλλα απο καιρο εχουμε αστατο εδω,φυσαει ατελειωτα, 5 μποφορακια τα εχει σιγουρα και βρεχει κατα διαστηματα... ααα!να ρωτησω τωρα που το θυμηθηκα,βρε κοριτσια τι ωρες μπαινετε συνηθως??μη μπαινω οταν δεν ειναι καμια σας...

Καλησπέρα και απο εμάς!

Ναι, ναι ήμασταν και εμείς στη βαφτιση της Κλειως! Μαμά και κόρη κούκλες! Όλα, όπως είπε και η Ιωάννα, ήταν υπέροχα απο κοντά, οι μπομπονιέρες, οι παιδικες (πηραμε και από τις 2!!), το βιβλίο ευχών, τα είχε κάνει όλα τέλεια η Άννυ μας. Μόνο ο παπάς μας τα χάλασε, που την ταλαιπώρησε την Κλειούλα μας και απορώ γιατί? Αφού το έβλεπε το παιδάκι οτι έκλαιγε και ζοριζόταν γιατί την πίεζε? Δεν πονάει η καρδιά τους να τα ακούνε να κλαίνε έτσι? Δεν ξέρω τι να πω! αφού γλίτωσε από τα χέρια της Άννυ, η οποία ήταν έτοιμη να τον αρπάξει, τυχερός ηταν! Μετά η μανούλα Άννυ συγκινήθηκε, μαζί και η Ιωάννα, εγώ κράτησα την ψυχραιμία μου, γιατί είχα και ένα έργο να επιτελέσω.... Άντζυ ελπίζω να σε ικανοποίησα με το φωτογραφικό υλικό!

Και τώρα σας αφήνω πάω να κάνω καμιά δουλειά, γιατί άυριο πειμένουμε τους κουμπάρους μας για φαγητό και έχω ένα σπίτι μπάχαλο......

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπέρα μανούλες και μωράκια!

Αnnie, να σου ζήσει η Κλειώ! Καλοφώτιστη! Να είναι πάντα υγιής και χαμογελαστή και να την καμαρώνετε!

Πήγαμε κι εμείς για τα βαφτιστικά, αλλά τζίφος... Ακόμα δεν έχουν φέρει τα φθινοπωρινά/ χειμερνά... Άκουσον, άκουσον...Ελπίζω μέσα στη βδομάδα να ξεμπερδεύουμε, γιατί άρχισα να αγχώνομαι...

Για όσες ενδιαφέρονται, το mothercare έχει φορμάκια ολόσωμα 20 ευρώ τα τρία. Για άλλη μια φορά ξεσήκωσα όλο το κατάστημα και το ευχαριστήθηκα!!

Κορίτσια, όσες έχετε ξεκινήσει φρούτα-λαχανικά, τι αξεσουάρ θα πρέπει να προμηθευτούμε; Εσείς βράζετε λαχανικά-κρέας σε κατσαρόλα, χύτρα ή πήρατε ατμομάγειρα που θεωρείτε πιο υγιεινός;

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Γεια σας ομορφα κοριτσια!!!!!

Γιατι το ταλαιπωρησε το κοριτσακι μας ο τραγοπαπας?Αααααα οπως λεει και η φιλη Αντζυ θα ανεβουμε ομαδικως επανω και θα του βγαλουμε τα γενια!!!!!Αντε τωρα!!!!!Με τον καθε ανωμαλο!

Αννυ μου εισαστε θεες και οι δυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και παλι να σου ζησει!!!

andith εχεις πμ.Ελπιζω να βοηθησα!

Ιωαννακι και γαμο εχεις σημερα???????:shock::shock::shock::shock:Χαρα στο κουραγιο σου!!!

Επιτελους εβρεξε!!!Δροσισε αρκετα μπορω να πω!!Σιδερωσα κιολας αλλα δεν χαιρομαι μιας και εχω βαλει αλλα 3 πλυντηρια οποτε η γκρινια μου θα εχει συνεχεια:cry::cry::cry:

Χμμμμ δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω......

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κ από εμένα!!!

Καταρχήν να καλωσορίσω όλες τις μανούλες που ήρθαν στο καφέ μας! Να χαιρόσαστε τα παιδάκια σας!

Από χτες ήθελα να σας γράψω αλλα έμπλεξα με την δουλειά... Πανικός χτες.

Πήγαμε στην παιδίατρο την Πέμπτη. Είναι 7190gr κ 69 πόντους. Εκανε τα εμβολιάκια του αλλά ο κακομοίρης σπάραξε στο κλάμα. Είναι μια χαρούλα και σήμερα πρώτη μερα ξεκινήσαμε φρουτόκρεμα κ ρυζάλευρο βανίλια!!!

Η φρουτόκρεμα δεν μας άρεσε... αλλά το ρυζάλευρο το φάγαμε ΟΛΟΟΟΟΟΟ!!!

Ααα, πάει κ η αποστείρωση!!!

Αδιαθέτησα κίολας σήμερα και είμαι χάλια.

Αννη μου καλοφώτιστη η Κλειούλα μας!! Να είναι γερή & καλότυχη & να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γεια σας και απο εμένα!

Άννυ μου να σου ζήσει η νεοφώτιστη! Πάντα γερή και ευτυχισμένη η Κλειώ σου! θα μπω να φωτο τωρα!

Καλώς ήρθατε νέες μανούλες στην παρέα μας!

Ωραία η δροσούλα σήμερα ε;

Α! βαλτε και εμενα στο κλαμπ των πεσόντων μωρων! Χθές έκανε ένα καρουμπαλάκι καθώς ο μπαμπάς της που δεν ήταν εξοικειωμένος με τις γυμναστικές της επιδόσεις την είδε να πέφτει απο το κρεβάτι μας... ! εγώ έκανα αποτρίχωση εκείνη την ώρα, άκουσα το γκουπ-γκουπ και ετρεξα και ηδη βεβαια εκλαιγε η μικρούλα μου στην αγκαλιά του Τάσου. Εγώ του φώναξα χτυπώντας τα χερια μου "εισαι ηλιθιος!εισαι ηλιθιος" και σχεδόν εβαλα τα κλάμματα και εκεινος ο κακομοιρης με κοιτου΄σε σα βρεγμενο γατι. το κοριτσακι μόυ έκανε καρουμπαλο που έφυγε πολυ γρηγορα γιατι της έβαλα αμέσως αλουμινονερο και ηρέμησε γρήγορα στα χέρια μου. μετά στεναχωρέθηκα που φώναξα στον Τάσο γιατί κακα τα ψέμματα στον καθενα μας θα μπορούσε να τύχει. Η παιδίατρος ειπε να την πρακολουθουμε και να την ξυπναμε καθε 3 ωρες αλλα δεν το πολυέκανα. Σηκώθηκα κανα 2 φορες, της έδωσα φιλακια και ψιλοενοχληθηκε, γύρισε πλευρο και τετοια αλλα δεν επέμενα και να την ξυπνησω τελειως. ουφ... ευτυχως ολα καλα.

φιλακια...

KOWTp3.png

Μανουλίτσες καλησπέρα! Ήρθα κι εγώ... Η μικρή μου είχε πολύ γκρίνια το μεσημέρι. Πάλι πιπιλάει τα πάντα. Παρ'όλο που δεν βλέπω ούτε κι εγώ αλλαγή στα ούλα της, δεν μπορώ παρά να υποθέσω ότι είναι αυτά που την ενοχλούν. Τελικά κοιμήθηκε στις πέντε και κοιμάται ακόμα!

Άννυ μου να σου ζήσει η νεοφώτιστη! Πάντα γερή, τυχερή κι ευτυχισμένη! Είσασταν κούκλες και οι δυό (όπως πάντα άλλωστε).

Μιάς και βλέπω αρκετές τούμπες τώρα τελευταία θα σας γράψω αυτά που είπαν στην κουμπάρα μου στο Παίδων που πήγε το κοριτσάκι της που επίσης είχε πέσει:

- Αν πέσει από ύψος ίσο με το ύψος της, σε ότι επιφάνεια και να είναι, δεν παθαίνει τίποτα (εκτός αν χτυπήσει σε κάτι αιχμηρό)

- Αν κλάψει αμέσως (μέσα στα 3 πρώτα λεπτά) σημαίνει ότι δεν έπαθε τίποτα

- Αν δεν κάνει εμετό στο επόμενο τέταρτο σημαίνει ότι είναι οκ.

Αν δεν κλάψει ή κάνει εμετό, ίσως έχει πάθει διάσειση και πρέπει να την δει γιατρός.

Αυτά της είπαν, ελπίζω να είναι σωστά.

Σας αφήνω γιατί την ακούω...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Άννα μου σε καταλαβαίνω τι τρομάρα πήρες,εύχομαι να ναι το πρώτο της και το τελευταίο της πέσιμο! μόλις έφαγα σουβλάκι με μια φίλη που χε έρθει εδώ κ με πιασε το στομάχι μου ...γκρρρρ...που είστε όλες???η φίλη Άννυ που πήγε??

Δήμητραααααααααααααααααααα!!!!!!!ουουου!!!!!Βασούλαααααααααααααα!!!!ουουο!!!!!!!

η Ιωαννα κι η Θάλεια έδωσαν παρών...οι υπόλοιπες??

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Αννυ μου καλοφώτιστη η Κλειούλα μας!!! Να είναι πάντα υγιής κι όλα τα άλλα έρχονται! Ελπίζω να ξεπεράσατε το σοκ του κλάματος και να είστε και οι 2 πολύ ήρεμες και ευτυχισμένες! Ολη μέρα σας σκέφτομαι σήμερα!!!

Μαράκι ευχαριστούμε για τις οδηγίες. Πολύ χρήσιμες αλλά ελπίζω να μην ξαναπέσει κανένα μωράκι.

Βάλια πολύ καλά νέα! Αντράκι! Και οι μπομπονιέρες πανέμορφες!

Αννα και η δικιά σου έπεσε; Οχου το καημενάκι. Τουλάχιστον όλα καλά!

Κρίστυ νομίζω ότι πιο συχνά μπαίνουμε πρωί πρωί για καλημέρα και το βραδάκι όταν πάνε για ύπνο τα μωράκια μας. Βέβαια έχουμε κι εξαιρέσεις όπως τη νεραιδούλα και την angel που τις πιάνει η προκοπή μέσα στη μαύρη νύχτα και μπαίνουν μεταμεσονύκτια.

Κλασικά δε θυμάμαι τι άλλο ήθελα να πω.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...