Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Aντζουλινα μου παλι με συγκινησες πρωι πρωι παναθεμα σε!!!!θα σε σκοτωσω ετσι κ εχω κυκλους στις φωτο!χαχαχα

σας ευχαριστω πολυ κοριτσαρες μου...

τελικα ενδομοιχα μαλλον αγχωθηκα γιατι ειμαι ξυπνια απο τις 6 κ κοιταω τους τοιχους!χαχαχαχα

σας φιλω!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ερωτήσεις: (μην πετάτε ζαρζαβατικά pls)

1) Με τί κουταλάκι τους δίνετε την κρέμα?

2) Τί τους τάζετε για να ανοίξουν το στόμα?

3) Τί τους τάζετε για να καταπιούν?

4) Τί τους τραγουδάτε εκείνη την ώρα, και αν τους δίνετε και οπτικά ερεθίσματα με παιχίδια κλπ

5) Μήπως να θηλάσουμε αποκλειστικά μέχρι να βγάλουν τα μόνιμα δοντάκια να πάνε κατευθείαν στο κοκορέτσι από τον ΜΘ ?

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! είσαι τρελλή!!!:D:D:D

αν και εγώ 2 φορές της έχω δώσει δοκιμαστικά να φάει θα σου πω...

1. με ο,τι κουταλάκι έχουμε διαθέσιμο,δικό μας γιατι δικό της δεν της έχω πάρει !

2.για να ανοίξει το στόμα της βαζω απλά το κουτάλι μπροστά κ κάνω και..μιαμ μιαμ μιαμ!!

3. για να καταπιεί δεν πιάνει τίποτα,της εξηγώ βεβαια οτι μια κυρία δε μπορεί να λερώνει τα ρουχα της και ο,τι υπάρχει γύρω της με κρέμα και σάλια,αλλά δεν πιάνει:|επίσης της είπα οτι η διαδικασία έχει ως εξής:ανοίγω-καταπίνω-χαμογελώ με ευχαρίστηση!-,αλλά δεν δείχνει να την ακολουθεί!:idea:

4. οτιδήποτε της αποσπάσει εκείνη την ώρα την προσοχή γυρνάει απο την αλλη,οπότε μένω εγώ με το κουτάλι στο΄χέρι! αρα no games!

5. δεν είν΄κακή η ιδέα σου φιλενάδα!χαχα! και πιο οικονομικά θα μας έρθει και δε θα ταλαιπωρηθούμε! θα φάνε και κατευθείαν κάτο γευστικο βρε παιδάκι μου!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Aντζουλινα μου παλι με συγκινησες πρωι πρωι παναθεμα σε!!!!θα σε σκοτωσω ετσι κ εχω κυκλους στις φωτο!χαχαχα

σας ευχαριστω πολυ κοριτσαρες μου...

τελικα ενδομοιχα μαλλον αγχωθηκα γιατι ειμαι ξυπνια απο τις 6 κ κοιταω τους τοιχους!χαχαχαχα

σας φιλω!

καλημέρα φίλη!!!με το καλό η βάφτιση της Κλειουλίνας μας κι όλα θα είναι τέλεια,θα το δεις!!βάψου,στολίσου να βγάλεις φώτο με την κοράκλα σου να τις βλέπουμε μεθαύριο να τα θυμόμαστε;)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

καλημερούδια κοριτσάκια μου!!! σήμερα κερνάω γλυκάκια βάφτισης αντί για καφέ μιας και βαφτίζεται η Κλειώ μας!! :-)

23.jpg

αύριο λέμε να πάμε καμια εκδρομούλα με τον Κώστα και τη μπέμπα πριν χαλάσει τελείως ο καιρός!

άντε ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Αντζούλα μου, τέλειο το ποιηματάκι κ τα γλυκάκια. Με το καλό να κάνει μπλουμ κ το Κλειουλίνι μας σήμερα!

Εμείς κοιμηθήκαμε δύο κ η Αθηνούλα 11:30-8:00 κ τώρα ξανακοιμάται με τον μπαμπά της. Την βάζω προς τα μένα κ εκείνη πάει κ κολλάει πάνω στον Κώστα ο οποίος όταν κοιμάται κάνει απότομες κινήσεις κ φοβάμαι οπότε αναγκαστικά κάθομαι στο κρεβάτι μην την πλακώσει.

Σήμερα θα βρεθούμε με το ζευγάρι που γέννησε στο διπλανό μιυ κρεβάτι στο μαιευτήριο κ το αγοράκι τους. Θέλω να δω πώς θα αντιδράσει η Αθηνούλα η οποία μέχρι τώρα δεν έδειχνε ενδιαφέρον για άλλα παιδάκια. Χθες όμως έδωσε ρεσιταλ μπροστά στον καθρέπτη κ σκεφτόμαστε μήπως άλλαξε κάτι.

Τώρα ροχαλίζει ο Κώστας κι η Αθηνά πετάγεται στον ύπνο της. Πολύ γέλιο!

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμενα,μολις ηπιαμε το πρωινο μας γαλατακι...σας ευχαριστω όλες για το καλωσορισμα αν και ειχα ενα μικρο αγχος για το πως θα συστηθω!!Στα βασικα τωρα...Ειμαι 28 ετων,παντρεμενη,ζω στην Ξάνθη,γεννησα με φυσιολογικο τοκετο στις 28 Απριλιου 5 και 10 το απογευμα ενα κοριτσακι βαρος 3.200 και υψος 50...τωρα ειμαστε 6 κιλακια και 63 ποντους κανονικουλες θα ελεγε κανεις...ελπιζω να καλυψα βασικες πληροφοριες!!

Ερωτήσεις: (μην πετάτε ζαρζαβατικά pls)

1) Με τί κουταλάκι τους δίνετε την κρέμα?

2) Τί τους τάζετε για να ανοίξουν το στόμα?

3) Τί τους τάζετε για να καταπιούν?

4) Τί τους τραγουδάτε εκείνη την ώρα, και αν τους δίνετε και οπτικά ερεθίσματα με παιχίδια κλπ

5) Μήπως να θηλάσουμε αποκλειστικά μέχρι να βγάλουν τα μόνιμα δοντάκια να πάνε κατευθείαν στο κοκορέτσι από τον ΜΘ ?

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια!!!

Απαντήσεις στις 5 ερωτήσεις...

1. Τις έχω παρει της Nuby εαν την λεω καλά την εταιρεία...και της πήρα και της ίδιας εταιρείας το μπουκάλι με το κουταλάκι...Βολεύει θα έλεγα γιατί δεν απλώνει τα χεράκια να τα βάλει μέσα στο πιατάκι...αλλά δεν ξέρω ακόμη να πω αν το συστήνω...

2.Για να ανοίξει το στόμα της κάνω αεροπλανάκι την πιπίλα...και αντί να βάλουμε την πιπίλα στο στόμα βάζουμε το κουτάλι...

3.Για να καταπιεί...μμμμμμμμμ...ότι βγαίνει έξω πάλι μέσα...και συνέχεια αυτό...κάποια στιγμή βαριέται...και καταπίνει...εννοείται πως αυτό γινεται όσο πινέται...γιατί μετά ξεκινάει το φτύσιμο...

4.Λέμε το κουπεπε που γελάμε και ξεχνιόμαστε...έχουμε παιχνιδάκια όπως το σκυλάκι της Fisher Price...ή στη χειρότερη και αν δεν έχουμε πονοκέφαλο...κατσαρόλες...

5.Κορίτσια που θηλάζετε είσαστε μάλλον τυχερές...για μένα δεν υπάρχει άλλη επιλογή...

Καλημέεεερα όλη μέρα μανούλες και αγαπημένα μου μπεμπάκια!

Τρελά κέφια ε; Χαχαχα!

Είμαι χαρούμενη που βαφτίζεται το Κλειουλίνι μας! Αννυ σφίξε τα δόντια αλλά αν δεις ο παπάς να είναι άγαρμπος εννοείται πως πρέπει να του την πεις.

Αντζυ είσαι μεγάλη ποιήτρια!!!!!!!!!! Υπέροχο! Αφού κι εγώ συγκινήθηκα!

Βίκυ για μια ακόμα φορά υποκλίνομαι στο χιούμορ σου! Αλλα και η απάντηση της Αντζυς στα 5 καίρια ερωτήματά σου νομίζω τα λέει όλα.

Τάνια περαστικούλια στη ζουζούνα σου!

Σίδερο, σίδερο σίδερο...εφιαλτική λέξη!!!! Πάω...μπούχουυυυυυυυ.

X4pTp3.png

καλημέρααααα...Αννυ μου όλα θα είναι τέλεια στη βάπτιση...περιμένουμε νεάαα.

Βίκυ όσο για τα ερωτήματα σου ένα θα σου πώ...επειδή τα παραμυθάκια δεν τα πολυθυμάμαι ξεκινάω μια ιστορία στην Αναστασία που περιλαμβάνει τον κακό τον λύκο(της εξηγώ πως άδικα τον λένε κακό,κατά βάθος είναι καλό παιδί)τα 3γουρουνάκια,τη χιονάτη,την κοκκινοσκουφίτσα...ένας αχταρμάς δηλαδή...ώρες ώρες γελάω μόνη μου με τις μ@@@@κιες που της λέω....πρέπει να εμπλουτίσω τα παραμύθια μάλλον γιατί μάλλον η χιονάτη δεν είναι φίλη με τον κακό λύκο που έγινε καλός και δεν κάνουν παρέα στη γιαγιά της κοκκινοσκουφίτσας που έχει για κατοικιδιο το λύκο...ε;;;;;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ζουζούνες!!!

Διαβάζω τα χθεσινα σας και τα σημερινα και έχω πεθάνει στα γέλια!!!

Βικυ μου εμεις εδω κα ιδεκα μερες είμαστε στην προσπάθεια με αυτην την κρέμα! τωρα μάλιστα που έμαθε κια να φτύνει, γμσ τα:tongue: .Το παράξενο είναι πως τρωει συνολικα ας πούμε δεκα κουταλακια και μετα κοιμάται τρίωρο! Λογικα αυτο δε σημαίνει ότι χορταίνει??? Καλα είμασταν με το γαλατάκι!!

Αλεξάνδρα αυτο με την πιπίλα δεν το είχα σκεφτει, λες να πιάσει!! ξεκιναμε δοκιμες:tongue:

Αννυ όλα να πάνε καλά!!

Νικολ θέλω πολύ να ακούσω αυτό το παραμύθι!!! χαχαχα

Χριστινα μη μου πεις οτι εισαι αυτη που φαντάζομαι!!!!

Κοριτσια τσεκαρισμένο το κορίτσι ,ένα φεγγάρι που διδασκα σε ιεκ (ναι το έκανα και αυτο!) την είχα μαθήτρια:tongue: Και έχει και μια κόρη κούκλα!

Η μικρη κοιμάται και εγω αφου τέλειωσα με τις δουλειές πίνω καφεδάκι μέχρι να υποδεχτώ τα πεθερικά!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Ναι Τάνια μου... ειμαι αυτη που φανταζεσαι!!Τα καταφερα επιτελους και μπηκα...Να ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου η Κλειουλα να εχει μια υπεροχη βαφτιση και οι γονεις να καμαρωνουν περηφανοι το ζουζουνι τους!!Εμεις θα την βαφτισουμε στις 30 Απριλιου του 11,λιγο μεγαλουτσικη ισως να πειτε αλλα δε βολευομαστε να βρεθουμε οικογενειακως πιο νωρις... οποτε θα κανουμε βαφτιση και γενεθλια μαζι.το πολυ πολυ να παει η μπεμπουλα περπατωντας στην εκκλησια!!

Καλησπερα κοριτσαρες μου!!!!!!!!

Αννυ μου να σου ζησει η Κλειουλα!!!Καλοφωτιστη!!!!Να ειναι γερη και ευτυχισμενη παντα!!!!!Ειναι μια κουκλα!!!!Πηρε απο τη μαμα του το παιδι:D:D:D:D:D

Καλησπερα κοριτσακια και αγορακια

Τρεχω, τρεχω και δε φτανω...

Σημερα που δε δουλευω, μακαρι να ειχα παει στο γραφειο..Απο το πρωι γλειφω το σπιτι μπας και τελειωσω σημερα και παω αυριο τα ζουζουνια μου καμια βολτιτσα!

Καλως μας βρηκες κι εσυ Χριστινα με τη μπουμπουκιτσα σου

Νικολ, μν ξεχασεις το παραμυθι...τραβηξε βιντεο κι ανεβασε το youtube...χαχα

Αννυ μου ευχομαι ολα να πανε τελεια σημερα γαι τη μικρη Κλειουλα!

Δε θυμαμαι κ τιποτα αλλο η κουλη...

Σας αφηνω να ταισω τα μπομπιρακια μου

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...