Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τανια ακου τι θα κανεις!το καναμε κ εμεις οταν ηταν αρρωστη η Κλειω.οταν την πας για μπανιο,πριν μπειτε μεσα βαλε ενα βραστηρα με ανοιχτο το καπακι να βραζει κ ριξε μεσα λιγο χαμομηλι ή ευκαλιπτο (ελαιο)λιγο ομως.κ μπες μετα μεσα με το μωρο να αναπνευσει υδρατμους κ χαμομηλι.

κανει πολυ καλο.επισης βαζε πολυ ορο κ να ρουφας τις μυξουλες γιατι δημιουργουν φλεματα.

μακιααααα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!!!Λιγο αργά σήμερα...

Με το καλό η βάπτιση της μικρούλας σου Άννυ μου!!!!

Καλως ήρθες christy81!!! Να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!!!

Κορίτσια τα pampers προσφορά και στο Σκλαβενίτη...μέχρι 15 Σεπτεμβρίου...

Active Fit 60τεμ... τα 2 πακέτα 20,40? εαν θυμάμαι καλά...

Οπου κανονίσετε για καφεδάκι...θα προσπαθήσω να έρθω...θέλω πολύ να σας γνωρίσω!!!!

Τι καλά που μοιραζόσαστε όλη την περίδο της εγκυμοσύνης...Πιστεύω πως σίγουρα θα ενιωθα καλύτερα όλη την περίοδο που ήμουν στο σπίτι κλεισμένη...Αλλά δεν πειράζει...σας βρήκα τώρα...;)

Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα...η καλύτερη φίλη μου από το δημοτικό,γυμνάσιο, λύκειο...αυτές τις ώρες είναι στο ΜΗΤΕΡΑ...και αύριο...θα έχουμε άλλο ένα κοριτσάκι στην παρέα μας...Ευχομαι όλα να της πάνε καλά!!!:D:D:D:D:D

Αυτά και από εμένα....!!!!!!!

Αααααααααααααααα ξέχασα να σας πω...Το μπεμπάκι μου έφαγε σήμερα το απόγευμα όλη σχεδόν την βανίλια-ρυζάλευρο...

Όσο για το πρωί...της έδινα φρουτόκρεμα αλλά την έφτυνε...κι επειδή ήταν να δωσω στο ανηψοβαπτιστηράκι μου γιαούρτι...έδωσα λίγο στην μπέμπα...:oops:...έκανε σαν τρελή...ήθελε κι άλλο...όμως ο παιδίατρος μου είπε μετά τον 8ο...και της έκοψα τη φόρα...αυταααααααααα....

τανια ακου τι θα κανεις!το καναμε κ εμεις οταν ηταν αρρωστη η Κλειω.οταν την πας για μπανιο,πριν μπειτε μεσα βαλε ενα βραστηρα με ανοιχτο το καπακι να βραζει κ ριξε μεσα λιγο χαμομηλι ή ευκαλιπτο (ελαιο)λιγο ομως.κ μπες μετα μεσα με το μωρο να αναπνευσει υδρατμους κ χαμομηλι.

κανει πολυ καλο.επισης βαζε πολυ ορο κ να ρουφας τις μυξουλες γιατι δημιουργουν φλεματα.

μακιααααα

ευχαριστω φιλεναδα! Απο αύριο θα της βάζω και χαμομήλι. Τον ευκάλυπτο απο φαρμακειο τον παίρνω??/ Ορο βάζω μπόλικο αν και ούτε μυξούλες έχουμε.

Ετοιμη για αύριο ΄έχεις άγχος?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ευχαριστω φιλεναδα! Απο αύριο θα της βάζω και χαμομήλι. Τον ευκάλυπτο απο φαρμακειο τον παίρνω??/ Ορο βάζω μπόλικο αν και ούτε μυξούλες έχουμε.

Ετοιμη για αύριο ΄έχεις άγχος?

ναι απο φαρμακειο για να ειναι real ελαιο!

ορο βαζε καλου κακου!

αγχος ιδιαιτερο δεν εχω.με αγχωνει μονο το κλαμα της που δεν μπορω να ακουω κ θα κλαιω κ εγω στανταρ!

θα εχετε ανταποκριση απο Θαλεια κ Ιωαννα!

αυτα κοριτσαρες.σας ευχαριστω για τις ευχες.παω να την πεσω μπας κ κοιμηθω καθολου!

φιλακια!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπερα και απο μενα

Να καλωςορισω τις Αλεξανδρες και την κριστυ

Αννυ με το καλο αυριο η μικρουλα σου-καλοφωτιστη.:P

Βικυ υπομονη με τις ετοιμασίες.

Δημητρούλα το προσεγγίζεις πολυ καλά το θεμα -οτι ειναι καλο να γίνει ας γινει.μην αγχωνεστε!:rolleyes:

Τάνια περαστικα στην μικρουλα σου

Σήμερα εφυγε ο αντρας μου για ταξίδι και ειναι η πρωτη φορα που μενω μονη με τη μικρη και ειμαι λίγο ανυσηχη.Στο μυαλο ειναι όλα μάλλον!!!!!!

Δεν εχω διαθεση να ξεκινήσω την κρεμα ρε κοριτσια μια χαρα δεν ειμασταν με το γαλατάκι????????

Διαφημίσεις

γεια σας μαμαδες...δεν εχω ιδεα τι συμβαινει εδω... αλλα ειμαι κι εγω μαμα απο τις 28 Απριλιου οπου γεννησα ενα γλυκουλι κοριτσακι...ωραιο το παρεακι σας και ειναι πολυ ομορφο να μοιραζεσαι σκεψεις και συναισθηματα με ανθρωπους που βιωνουν αντιστοιχες καταστασεις...ελπιζω να με παιξετε κι εμενα και να γινουμε φιλες!!χι,χι...

καλωσήρθες κι εσύ Κρίστυ! να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! (καλέ μπας κι είστε φίλες οι3 νέες μεταξύ σας και συγχρονιστήκατε έτσι??) απάντησε μας στις βασικές ερωτήσεις κ εσύ! που γέννησες,πως,που μένεις κτλ!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

μικρή και φεγγαρόλουστη

με ρόδα στολισμένη

με μια μαμά πριγκίπισσα

κι ένα μπαμπά σαν μέλι!

αύριο τέτοια ώρα θα πάρω το όνομα μου

θα με φωνάζετε Κλειώ

να σκασει η γιαγιά μου!!!

σαν μια γοργόνα στο νερό θα πέσω,θα βουτήξω

και τη μαμά μου μόλις βγω αμέσως θα ζητήσω!

χίλιες ευχές σου στέλνουμε

γλυκό μας κοριτσάκι

να σαι γερό και δυνατό

το πιο καλό μωράκι!!

μακάρι να μασταν εκεί όλες για να σε δούμε

για τις φωτογραφίες σου θα ανυπομονούμε!!

φιλενάδα έγραψα μόλις τώρα αυτό το ποιηματάκι για τη φίλη μας την Κλειώ!! με το καλό αύριο να γίνι η βάφτιση της και να περάσετε τέλεια!! έστω κι απο μακρυά θα είμαστε μαζί σας :-) ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΗ Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΑΣ!!:tongue:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

μικρή και φεγγαρόλουστη

με ρόδα στολισμένη

με μια μαμά πριγκίπισσα

κι ένα μπαμπά σαν μέλι!

αύριο τέτοια ώρα θα πάρω το όνομα μου

θα με φωνάζετε Κλειώ

να σκασει η γιαγιά μου!!!

σαν μια γοργόνα στο νερό θα πέσω,θα βουτήξω

και τη μαμά μου μόλις βγω αμέσως θα ζητήσω!

χίλιες ευχές σου στέλνουμε

γλυκό μας κοριτσάκι

να σαι γερό και δυνατό

το πιο καλό μωράκι!!

μακάρι να μασταν εκεί όλες για να σε δούμε

για τις φωτογραφίες σου θα ανυπομονούμε!!

φιλενάδα έγραψα μόλις τώρα αυτό το ποιηματάκι για τη φίλη μας την Κλειώ!! με το καλό αύριο να γίνι η βάφτιση της και να περάσετε τέλεια!! έστω κι απο μακρυά θα είμαστε μαζί σας :-) ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΗ Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΑΣ!!:tongue:

Πολύ καλό Αντζυ μου!!!!Καλοφώτιστη η μικρή Κλειώ!!!!

Όλα να είναι τέλεια!!!:D

χελόου!!!!

τί κάνετε κορίτσια?

(άκουσα θέχ και ήρθα.......χαχαχαχα) Τί είχαμε πει στην εγκυμοσύνη.... ροζ φόρουμ κοντέψαμε να το κάνουμε....

Άννυ με το καλό κοριτσάρα!!!!!!!!Καλοφώτιστη!!!! Και σε θέλω ψύχραιμη, ε? Φιλούρες στην Κλειώ μας!! Αναμένουμε ανταπόκριση!

Λοιπόν , έπεσε τρελή φασίνα απόψε (Βάσω ζήλεψα τα ωράριά σου), τώρα τσάκισα και λίγα κουταλάκια χομ μέιντ παγωτάκι παρφέ (μου μύρισε... χεχε) και κάθισα να σας διαβάσω.

Οφείλω να τονίσω ότι οι κυρίες με τα βαφτιστικά/παπούτσια, και μπομπο είναι 2 διαφορετικές επιχειρήσεις , θα μου πείτε λαχείο τράβηξα ε? αχ...... Εγώ πάντως το μόνο που είπα ότι τίποτα δεν είναι όπως πρέπει, τπτ άλλο. Πού να άνοιγα δλδ το στόμα μου..... Ότι του φανεί του λωλοστεφανή βλέπω και αλλού είναι γεια σας οι τύποι. Και αμα πεις ότι δεν σου αρέσει θίγονται κιόλας λες και εσύ έκανες το λάθος....ανταγωνισμός κυρίες και κύριοι......το νου σας!!!

Για τα πάμπερς, πήγα απόψε σκλαβενίτη, στα active fit -4 ευρώ κουπόνι εταιρίας και -3 ευρώ από σκλαβενίτη σύνολο -7 ευρώ ανά συσκευασία!!! Αύριο πάω να στοκάρω 6-7 πακέτα!!!! (δλδ όσα έχει γιατί είναι μικρό το μαγαζί εδώ...).

Προχτές σε άλλον σκλαβενίτη η πάμπερς στην μία μεγάλη συσκ έκανε -4 ευρώ και στις 2 μεγάλες συσκ -12 ευρώ.

Αντζούλα λες και ποιηματάκιαα??????????????

Θέλουμε και εμείς!!!!

Τελικά 3 οι νέες μαμάδες στην παρέα μας!!! Φοβερός συγχρονισμός :wink:

Να σας ζήσουν τα μπεμπόνια σας, εσείς πάνω κάτω μας ξέρετε, καιρός να σας μάθουμε και εμείς.

Τάνια μου περαστικά στην πεταλουδίτσα, να γίνει περδίκι σύντομα!!!! Πάντως ο ορός έστω και αν νομίζεις ότι δεν βγάζει τπτ είναι σωτήριος μην τον σταματάς. Εμένα η γιατρός μου είχε πει πριν από κάθε γεύμα ορό και ρούφηγμα όταν είχε κρυώσει η μπουμπού μας.

Έχω στάνταρ ξεχάσει τα μισά.........

GaiGp3.png

μαρη κουφαλα Αντζυ

(πώς μιλάτε έτσι... τς τς τς:oops::oops::oops: )

Βικυ...ρε συ!!τι γκαου ειναι αυτοι ρε!καλα την εκανες κ εκλαιγε!χαχαχα!

(για αυτο εγω τα εκανα ολα μονη μου κ δεν ειχα αγχος);)

Μα να σου πω την αλήθεια, δεν τα έκανα μόνη μου για να μην ταλαιπωρηθώ και τώρα τελευταία στιγμή τρέχω για όλα μαζί.....

δεν θυμαμαι τι αλλο ειπατε!

α θυμαμαι το πατατα καροτο κολοκυθι της Αναστασιας το οποιο το λιγουρευτηκα!αν ειναι δυνατον!:?

Λιγουρεύτηκες το πατάτα κολοκύθι καρότο? Να σου πάρουμε μία πίεση? Θα φταίει η συγκίνηση!!!!!

Αναστασία γερά με τα φρούτα, τα λαχανικά είναι μπλιάχ κορίτσι μου καλά κάνεις και δεν τα τρως χαχαχαχα

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Ερωτήσεις: (μην πετάτε ζαρζαβατικά pls)

1) Με τί κουταλάκι τους δίνετε την κρέμα?

2) Τί τους τάζετε για να ανοίξουν το στόμα?

3) Τί τους τάζετε για να καταπιούν?

4) Τί τους τραγουδάτε εκείνη την ώρα, και αν τους δίνετε και οπτικά ερεθίσματα με παιχίδια κλπ

5) Μήπως να θηλάσουμε αποκλειστικά μέχρι να βγάλουν τα μόνιμα δοντάκια να πάνε κατευθείαν στο κοκορέτσι από τον ΜΘ ?

GaiGp3.png

Ρε σεις λέτε να είμαι η πρώτη με 2ο μωράκι. Θα δούμε... Οποτε θέλει ας έρθει.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Καλά χθες είχα πάει για καφέ σε μια φίλη και δεν είχε ντεκαφεινέ. Ηπια για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο και καφέ με καφείνη και το σκυλομετάνιωσα. Ο μικρός πάρτυ το βράδυ! Δεν έλεγε να κοιμηθεί με τίποτα. Με σήκωνε κάθε 5 λεπτά!!!! Τελικά τον πήρα και κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα και ηρέμησε.

Πω πω τί πάθατε!!!!

Θα έγινε τούρμπο ο Νικόλας!!! Γιατί δεν μου τον έστελνες εδώ να κάνει παρέα με την Νίντζα-Λούση που βρυκολακιάζει?

Απόψε είναι η πρώτη βραδυά που την κοίμισα μεν στο διπλό στις 12 αλλά την πήρα 1 παρά αγκαλίτσα στην κούνια και δεν έκλαψε αλλά κοιμήθηκε!!!

Όλα τα άλλα βράδια κοιμόμαστε αγκαλίτσα (αυτή κοιμάται, εγώ λαγοκοιμάμαι......)

GaiGp3.png

Καλησπέρα κι από μένα! Καλως ήρθατε οι καινούριες! Φοβερός συγχρονισμός!

Απόψε είχαμε παρεούλα. Κ το ΣΚ μας γεμάτο θα ´ναι. Από Δευτέρα εντατική προετοιμασία γιατί Τετάρτη αρχίζω δουλειά δυστυχώς.

Βικάκι, απίστευτα αυτά που σου τύχανε αν κ απ´ότι φαίνεται οι περισσότερες αντιμετώπισαν προβλήματα. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς εξακολουθούν κ έχουν πελάτες με τόση ασχετοσύνη.

Άννυ μου, με το καλό η Κλειούλα μας αύριο να πάρει το ονοματάκι της.

Τάνια, περαστικά στο λαιμάκι.

Νικολίτσα, έχει γούστο το παιδί. Νερόβραστα λαχανικά; Μπλιάχ. Καλά λέει το Βικάκι για κοκορέτσια. Καλά βρε Άννυ, πώς τα λιγουρεύτηκες;!

Με συγκινήσατε με τα πρώτα μηνύματα. Θα ψάξω να βρω κ το δικό μου μόλις βρω λίγο χρόνο.

Πάλι ξέχασα τα μισά βέβαια...

Καληνύχτα μανουλίτσες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας φιλες!!!Να μαι και εγω!!!

Καθε βραδυ σχεδον τετοια ωρα μπαινω!!!Οταν δεν ειναι καμια σας!!!Ειμαι τρελη το ξερω!!!

Εγω σημερα εκανα τις δουλειες μου το απογευματακι και τωρα συμαζεψα την κουζινα!Χιχι!Το αλλαξα το προγραμμα σημερα!!!!!Αυριο εχω πλυντηρια 3-4 και σιδερο μεχρι το ταβανι!!!!:cry::cry::cry:Ετσι κι αλλιως δεν νομιζω να βγουμε εξω(βγαλανε δελτιο επικυνδινων καιρικων φαινομενων)οποτε παλι δουλειες!Εβαψα τωρα και τα νυχια μου και εκανα και σχεδιακια παναθεμαμαι, αυτα με μαραναν!!!

Βικακι η καλυτερη ωρα για δουλειες ειναι αυτη για εμενα!!!Ανωμαλια στο φουλ!!Δεν ερχεσαι αυριο να σιδερωσουμε παρεα να ξεχασουμε τον πονο μας???Mαρηηηη τωρα που το ξανα διαβασα..........νιντζα το παιδι??????????????χιχιχι!!!!!Εισαι απαιχτη!Λουσιτσα μην ακους τηα μαμα!Εισαι καλο παιδι εσυ!!!!

Τανια μου ακομα η πεταλουδιτσα βραχνιασμενη ε?Ελπιζω να της περασει γρηγορα!!

Αννυ μου δεν σε προλαβα!!!Με το καλο η βαφτιση της κουκλας μας!Πολλα φιλακια στο Κλειουλακι!!!!!!!Περιμενουμε φωτο απο τις ανταποκριτριες!!

Αντζυ το ποιημα απλα ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!Εισαι ταλεντο!!!!!

Κριστι καλως ηρθες και εσυ στην παρεα μας!!!!!!!Να χαιρεσαι το μπεμπακι σου!Οπως ειπανε και τα κοριτσια παραπανω περιμενουμε λεπτομερειες για τις γεννες κτλ κτλ!!

Τι εγινε καλε????Πολλα καινουρια μελη στο καφε μας!!!!

Παλι κατι ξεχναω, το ξερω!Αποσυρομαι σιγα σιγα να κοιμηθω να μπει το μυαλο στη θεση του:rolleyes:Εγραψα ενα κατεβατο παλι!!sorry!:confused:

Φιλακια σε ολες!!!!

Γεια σας φιλες!!!Να μαι και εγω!!!

Καθε βραδυ σχεδον τετοια ωρα μπαινω!!!Οταν δεν ειναι καμια σας!!!Ειμαι τρελη το ξερω!!!

Νομίζεις..........χιχι:tongue::tongue::tongue:

Διαβάζω θεματάκι στο πάρεντς:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=69057

Καληνύχτα!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...