Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες!!!

Έχουμε πολύ τρέξιμο και εχτές όλα πήγαιναν στραβά. Οι μπομπονιέρες ήταν διαφορετικές από αυτές που παρήγγειλα, δλδ αντί για τούλι έβαλε γάζα, τα παπούτσια του βαφτιστικού αντί για αγκαλιάς ήταν κανονικά και φυσικά 2 νούμερα μεγαλύτερα, το βαφτιστικό φόρεμα "ξέχασε" ή αυτή ή η μοδίστρα να του βάλουν το ζωνάκι και μας είναι φαρδύ, αυτή στο μαγαζί έβαλε τα κλάμματα εγώ την κοίταζα καλά καλά, και ομολόγησε ότι τελικά ότι είναι παραπονιάρα (???) Ρε δεν πάει καλά ο κόσμος................ χαχαχα

Πήγαμε όμως σήμερα και πήραμε με επιτυχία παπουτσάκια για πριν και μετά την βάφτιση αγκαλιάς, στα μέτρα μας, και εντελώς σούπερ, βρήκα και ένα πολύ όμορφο ρολόι για την νονά μας και το πήραμε, και το απόγευμα θα πάμε για του νονού.....

Καλησπερίζω τις νέες αφίξεις, θέλω να τα πούμε με την ησυχία μας κάποια στιγμή αλλά έχω την γκρινιάρα-Νιντζα Λούση εδώ, οπότε το καθήκον με καλεί.....

(κινδυνεύω να γίνω γραφική, αλλά τα ρούχα δεν σιδερώνονται μόνα τους......)

Θα τα πούμε το βράδυ (ελπίζω.......)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

άντε βρε φιλενάδα Βικάκι και σε ψάχναμε!! (πες μας που είνα αυτό το μαγαζί να μην πάμε!!) σε τρελλάνανε ,ε!? αφου βρήκες και παπουτσάκια εντάξει! με τις μπομπο τελικά τι έγινε? ήταν ωραίες με την παραλλαγή? (άκου έκλαιγε η άλλη!! έλεος!!) η Λούση μας τι κάνει? άντε κάνε τις δουλειές σου κι έλα!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια μαμάδες!

Τί κάνετε;

Εμείς όλα καλά αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως μου ήρθε περίοδος... :( Δεν πονάω όπως πριν την εγκυμοσύνη αλλά για να δούμε πως θα πάει...

Βίκυ, δεν ντρέπεσαι?!? Την καταρράκωσες την καημένη την μαντάμ!!! :tongue: Άκου εκεί να θέλεις παπούτσι στο νούμερό σας, τη μπομπονιέρα όπως τη ζήτησες και το φόρεμα να μην πλέει...! Αίσχος και να μην επαναληφθεί! :tongue::P :p :P

Όντως ο κόσμος δεν πάει καλά! ;)

Αλέκα, καλωσήρθες! Να χαίρεσαι το μπεμπάκι σου!!!

Αχ, ξύπνησε!

Θα επανέλθω για τα υπόλοιπα!

Στο καρφουρ σήμερα κι αύριο τα πάμπερς -35% για όποια ενδιαφέρεται!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλησπέραααααααααα............................Βίκυ έχεις τρελές απαιτήσεις κοπελιάααααααααααααααα......άκου παπούτσι στο νούμερο της Λούσης...που τα είδες αυτά;μάλλον έχουν πολύ δουλειά και δεν θέλουν πελάτες...έγώ τα προσκλητήρια που ζήτησα μου τα έφτιαξαν σε διπλάσιο μέγεθος(είναι μέσα σε σωληνάριο) κι αφού δεν μου άρεσαν τα έφτιαξαν σε μικρό και επειδή δεν χωρούσε μέσα στο μικρό σωληναριο τα έκοψαν με το ψαλίδι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:και φυσικά τα ξανατύπωσαν αφου τους τα πήγα πίσω όπως ήταν...καταπληκτικααααααααα......

Grya.jpgGryap3.png

A καλα και εμας το προσκλητηριο το παραγγειλαμε σε μπλε σκουρο, ηρθε γαλαζιο γιατι η εταιρεια δεν ειχε ειδοποιησει οτι δεν το βγαζει σε μπλε πια, ζητησαμε καποια να ειναι με γευμα και καποια χωρις, ηρθαν ολα με γευμα και τελευταιο δεν ηρθε η σωστη κορδελιτσα που επρεπε να μπει στο προσκλητηριο οποτε και ψαχναμε ολες τις αποθηκες να βρουμε την μπλε καρω κορδελιτσα!!Μετα απο ολααα αυτα οπως καταλαβαινετε, μοιραζω ακομη προσκλητηρια ...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Κοιμήθηκε το κοριτσάκι μου και σας διαβάζω! Καλά μιλάμε για σούπερ επαγγελματίες αυτοί με τα προσκλητήρια και τις μπομπό που λέτε!

Όντως πολύ συγκινητικά τα πρώτα μηνύματα! Εγώ δεν σας ήξερα τότε, ήμουν στο -παροπλισμένο- καφέ του Μάρτη! Θυμάμαι όμως ότι έγραψα πρώτη φορά σ' αυτό το καφέ ένα βράδυ που είχατε λυσσάξει να γράφετε για σεξ και σας διάβαζα και γέλαγα:tongue::tongue:

mWsZp3.png

γεια σας μαμαδες...δεν εχω ιδεα τι συμβαινει εδω... αλλα ειμαι κι εγω μαμα απο τις 28 Απριλιου οπου γεννησα ενα γλυκουλι κοριτσακι...ωραιο το παρεακι σας και ειναι πολυ ομορφο να μοιραζεσαι σκεψεις και συναισθηματα με ανθρωπους που βιωνουν αντιστοιχες καταστασεις...ελπιζω να με παιξετε κι εμενα και να γινουμε φιλες!!χι,χι...

Καλησπέρα μανούλες!!!

Έχουμε πολύ τρέξιμο και εχτές όλα πήγαιναν στραβά. Οι μπομπονιέρες ήταν διαφορετικές από αυτές που παρήγγειλα, δλδ αντί για τούλι έβαλε γάζα, τα παπούτσια του βαφτιστικού αντί για αγκαλιάς ήταν κανονικά και φυσικά 2 νούμερα μεγαλύτερα, το βαφτιστικό φόρεμα "ξέχασε" ή αυτή ή η μοδίστρα να του βάλουν το ζωνάκι και μας είναι φαρδύ, αυτή στο μαγαζί έβαλε τα κλάμματα εγώ την κοίταζα καλά καλά, και ομολόγησε ότι τελικά ότι είναι παραπονιάρα (???) Ρε δεν πάει καλά ο κόσμος................ χαχαχα

Πήγαμε όμως σήμερα και πήραμε με επιτυχία παπουτσάκια για πριν και μετά την βάφτιση αγκαλιάς, στα μέτρα μας, και εντελώς σούπερ, βρήκα και ένα πολύ όμορφο ρολόι για την νονά μας και το πήραμε, και το απόγευμα θα πάμε για του νονού.....

Καλησπερίζω τις νέες αφίξεις, θέλω να τα πούμε με την ησυχία μας κάποια στιγμή αλλά έχω την γκρινιάρα-Νιντζα Λούση εδώ, οπότε το καθήκον με καλεί.....

(κινδυνεύω να γίνω γραφική, αλλά τα ρούχα δεν σιδερώνονται μόνα τους......)

Θα τα πούμε το βράδυ (ελπίζω.......)

Καλά τραγικοί οι τύποι!!!! Τι επαγγελματισμός!!

Ευτυχώς που βρήκες παπουτσάκια και ξεμπέρδεψες και με το δώρο.

X4pTp3.png

Καλησπέρα!

Κοιμήθηκε το κοριτσάκι μου και σας διαβάζω! Καλά μιλάμε για σούπερ επαγγελματίες αυτοί με τα προσκλητήρια και τις μπομπό που λέτε!

Όντως πολύ συγκινητικά τα πρώτα μηνύματα! Εγώ δεν σας ήξερα τότε, ήμουν στο -παροπλισμένο- καφέ του Μάρτη! Θυμάμαι όμως ότι έγραψα πρώτη φορά σ' αυτό το καφέ ένα βράδυ που είχατε λυσσάξει να γράφετε για σεξ και σας διάβαζα και γέλαγα:tongue::tongue:

Καλά μιλάμε η λίμπιντο χτύπαγε κόκκινο απ'όσο θυμάμαι. Κι η φαντασία οργίαζε γιατί για να βολευτεί η κοιλούμπα χρειάζονταν ακροβατικά.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Δήμητρα μακάρι σου το εύχομαι!!! Εχω χάσει επεισόδια μάλλον, είχατε κάποιο ατύχημα ή ξεκινήσατε προσπάθειες???

Αντζυ μου τι ωραία συναισθηματα... Θελω κι εγώ να βρω το πρώτο μήνυμα που εγραψα εδώ...

Είχαμε κάποιο ατύχημα και μέτα είπαμε ... χαλαρά κι ότι γίνει.

X4pTp3.png

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ!!ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΓΩ..ΕΙΝΑΙ 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!! :-)

41395_1028077621_2086_q.jpg

Anni Inpanic3 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:40 π.μ.

kalh mou!!!ti ginetai me to internet sou????angie mou k egw mallon koritsaki exw k einai 300 gr!!!!!tha bebaiwthw stis 21/12 ston megalo uperhxo!!!!!ola kala???me ton gamo sou den mou eipes .....htan ola teleia????

Άννυ δες μήνυμα που βρήκα!! 250 και 300 γραμμαρια!!! απίστευτο! δεν ξεραμε καλά καλά το φύλο τότε και τωρα είναι ολόκληρα κορίτσια!

μαρη κουφαλα Αντζυ με συγκινησες ειχες δεν ειχες!κ καθομαι κ κλαιω κ ο αλλος με κοιταει με απορεια!!!

200 κ 300γρ!θεε μου!κ αυριο την βαπτιζω!αυτες οι κουκιδες ειναι τωρα πλασματακια που δεν καθονται στον κωλο τους!!!!!

θα μου το πληρωσεις αυτο που μου κανες βραδυατικο!!!:cool:

Christy καλως ηρθες!περιμενουμε να μας συστηθεις κ εσυ,πριν σου κανει ανακριση η προεδρος!χαχαχ:tongue:

Βικυ...ρε συ!!τι γκαου ειναι αυτοι ρε!καλα την εκανες κ εκλαιγε!χαχαχα!

(για αυτο εγω τα εκανα ολα μονη μου κ δεν ειχα αγχος);)

δεν θυμαμαι τι αλλο ειπατε!

α θυμαμαι το πατατα καροτο κολοκυθι της Αναστασιας το οποιο το λιγουρευτηκα!αν ειναι δυνατον!:?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Πέρασα κι εγώ να σας πω ένα γεια!

Christy, να χαίρεσαι το μωράκι σου!

Touki, συνάδελφε, η δική μου άδεια τελειώνει στις 31 Μαΐου. Θα πάω στο γραφείο ή σε κάποιο σχολείο ως τις 21 Ιουνίου και μετά από Σεπτέμβριο. Το ίδιο φαντάζομαι κι εσύ. Αλήθεια, σε ποια περιοχή δουλεύεις; Εγώ έχω οργανική στην Αγία Βαρβάρα, αλλά παίρνω αποσπάσεις κάθε χρόνο για Περιστέρι.

Νεραϊδούλα, Δέσποινα, στους Αμμόλοφους ευχαριστηθήκαμε μπάνια φέτος. Ανυπομονώ από τώρα για το επόμενο καλοκαίρι που θα κάνει και ο γιόκας μου μπανάκια! Θα είναι τέλεια!!

Αύριο θα πάμε με τη νονά μας για τα βαφτιστικά και είμαι πολύ χαρούμενη! :P

Καληνύχτα κορίτσια και μπεμπάκια!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

καλησπέρα και απο εμας κοριτσάκια!!

Δυστυχως σήμερα δεν συναντηθηκαμε με τις καβαλίώτισσες μιας και δεν ήθελα να ταλαιπωρησω την μικρη , με την φαρυγγιτιδα που καλα κρατεί!!Κοριτσια σορυ και απο δω, ελπίζω να τα πουμε σύντομα απο κοντά!

Η μικρη συνεχίζει να είναι βραχνιασμένη και ευτυχως δεν ανεβασε πυρετο. Την βάζω πάνω απο ατμό, ελπίζω σε μια δυο μερούλες να επανέλθει!

Και μεσα σε όλα αυτα έρχονται τα πεθερικα μου αυριο,( το μεσημερι το έμαθα) κια απο εκεινη την ώρα πέθανα στις δουλειες!!!Εκανα και ένα γλυκάκι και για αύριο έμεινε σίδερο και μπαλκόνι!

Αννυ μου με το καλό να βαπτίστει αύριο η Κλειώ μας!!!!!!! Περιμενουμε νέα....

Καλε ρε Βικυ τι να πω??? Πας και ζητάς παπούτσια στο νουμερο σας? Ελεοοοςςςς!!! :tongue:

cristy81 καλως μας ήρθες!!! Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

μπήκα για καληνύχτα....καλώς το καινούργιο κορίτσι μας...περιμένουμε να μας συστηθείς.Άντζυ ξεκίνα ανάκριση:tongue::tongue::tongue::tongue:

Άννυ ζήλεψες τα κολοκύθια καρότα πατάτα;μάλλον απ τη συγκίνηση θα είναι:rolleyes:αλλιώς δεν το εξηγώ!με το καλό η βάπτιση,αύριο δεν είναι;

Δημητρούλα μακάρι....μ'αρέσει ν' ακούω για νέα μπεμπάκια.....άντε καλεεεεεε.....και μακάρι να ακούσω αύριο για κάποια,στο σόι είναι...αν είναι θα σας πώ...

φιλιά μανουλίνια....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...