Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα και απο μας....Αλεξία καλωσήρθες στην παρέα μας.....Για δεύτερο παιδάκι ακούω...με το καλό σε όσες το αποφασίσουν...;)Δήμητραααααααα ουουουουου.....μάλλον θα είσαι η πρώτη;γιουπίιιιιιιιιιιιιι....να κάνω χαρές για εσάς γιατί εγώ δεν.....

Χθές είπα να της δώσω πατάτα καρότο κολοκύθι....δεν έφαγε ΚΑΘΟΛΟΥ:D:tongue::tongue::tongue::tongue:δεν πίνει γάλα καθόλου (σχεδόν)και φτιάχνω τις κρέμες με γάλα:rolleyes:ευτυχώς δεν ανέβασε πυρετό απ το μπούκωμα κάτι δέκατα έκανε μόνο....και έχουν αρχίσει και τις αρέσουν οι βόλτες:-P:razz:

ελπίζω σήμερα να καταφέρω να σας βάλω το λερωμένο μουτράκι της φώτο.....ματσ μούτσ σε όλες...

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ!!ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΓΩ..ΕΙΝΑΙ 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!! :-)

41395_1028077621_2086_q.jpg

Anni Inpanic3 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:40 π.μ.

kalh mou!!!ti ginetai me to internet sou????angie mou k egw mallon koritsaki exw k einai 300 gr!!!!!tha bebaiwthw stis 21/12 ston megalo uperhxo!!!!!ola kala???me ton gamo sou den mou eipes .....htan ola teleia????

Άννυ δες μήνυμα που βρήκα!! 250 και 300 γραμμαρια!!! απίστευτο! δεν ξεραμε καλά καλά το φύλο τότε και τωρα είναι ολόκληρα κορίτσια!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ!!ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

kalh mou!!!ti ginetai me to internet sou????angie mou k egw mallon koritsaki exw k einai 300 gr!!!!!tha bebaiwthw stis 21/12 ston megalo uperhxo!!!!!ola kala???me ton gamo sou den mou eipes .....htan ola teleia????

Άννυ δες μήνυμα που βρήκα!! 250 και 300 γραμμαρια!!! απίστευτο! δεν ξεραμε καλά καλά το φύλο τότε και τωρα είναι ολόκληρα κορίτσια!

πως περνάει έτσι ο καιρός;;;;;;;;;;συγκινήθηκα τώρα...

Grya.jpgGryap3.png

καλά εσένα Νικόλ έχω ολόκληρο φάκελο με τα μηνύματα σοΥ! ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ που τα διαβάζω,εδω όταν πήγε η Άννυ να γεννήσει το βράδυ γράφαμε στο msn και δεν τα σβηνα τις επόμενες μέρες,τα διάβαζα κάθε μέρα κι έλεγα κοίτα..λες και το ξέραμε ότι θα γεννήσει σήμερα!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

πω πω διαλογοι!!!!!!ουτε καν ξεραμε τι προκειται να επακολουθησει όντως αλλο να σου περιγραφουνε κ άλλο να το ζεις!!!!!! Ηταν γλυκες στιγμες κ μετανιώνω για όσες στιγμες σπαταλησα σε άγχη χωρις λογο . μακαρι να τις ξαναζησουμε

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλάκια!!!

Καλά είστε! Νικόλ μου περαστικά στη ζουζούνα σου!

Αννυ μην αγχώνεσαι για αύριο! Ολα τέλεια θα είναι!

Ρε σεις λέτε να είμαι η πρώτη με 2ο μωράκι. Θα δούμε... Οποτε θέλει ας έρθει.

Καλά χθες είχα πάει για καφέ σε μια φίλη και δεν είχε ντεκαφεινέ. Ηπια για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο και καφέ με καφείνη και το σκυλομετάνιωσα. Ο μικρός πάρτυ το βράδυ! Δεν έλεγε να κοιμηθεί με τίποτα. Με σήκωνε κάθε 5 λεπτά!!!! Τελικά τον πήρα και κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα και ηρέμησε.

X4pTp3.png

γεια σας μανούλες! ρε σεις συγκινηθηκα και εγω με τα μνμ... μου αρεσε πολυ η περιοδος της εγκυμοσυνης! και μαλλον θα μου αρεσει περισσοτερο η δευτερη γιατι θα ξερω πως θα ειναι στιγμη που θα αποκτησω το μωρακι μου!

λοιπον ναι κανονιστε να βρεθουμε! εγω σαν γαλατσιωτισα προτεινω αλσος βεικου. χωρος για καροτσαδα, σχετικα ανετο παρκιν, παγκακια σε δεντρα για να θηλασεις χωρις να σε παρουν χαμπαρι, καφετερια κλπ. μη με βρισετε εσεις οι νοτιοπραστιτισες αλλα και για εμενα ηταν μακρια το π.φαληρο... και οταν ειπα να ερθω μου τα χαλασε η μικρουλα μου με τον πυρετακο της. τεσπα, προτεινετε και εσεις τιποτα!

α! αλεξ καλως ηρθες! εκπαιδευτικος και εγω, νηπιαγωγος, τωρα πηρα την αδεια ανατροφης και παω για δουλεια 28/5/11. να σου ζησει!

KOWTp3.png

Γεια σας girls, εμεις τελικα δεν καταφεραμε να βρεθουμε, ειπαμε απο εβδομαδα.Δευτερο παιδι ακουω και χαιρομαι και εγω θελω απο του χρονου την Ανοιξη να προσπαθησουμε και αν θελει ο Θεος να μας δωσει ενα αδερφακι στο Λαζαρακι!

Καλε πολλους οπαδους εχει η Καβαλα, αμμολοφους ακουω και νοσταλγω...το επομενο καλοκαιρι κοριτσια θα οργανωθουμε να συναντηθουμε ολες μαζι με τα μπεμπακια μας!

Καλησπερα φιλες μου!!!

Νικολιτσα μου σε λιγο καιρο δεν θα θελει το σπιτι με τιποτα!!!!Ολο βολτα θα ζου ζηταει!!!!Παλι καλα που δεν ανεβασε πυρετο η ζουζουνα!!!

Μαρη Αντζυ που το βρηκες το μηνυμα?????Αχχχχ ωραιες μερες!!!Ελπιζω να ξαναρθουν συντομα!!!!

Αλεκα και εσυ Αμμολοφους πηγαινες????Διπλα διπλα θα καναμε μπανια!!!Εμεις βεβαια ημασταν στη Δραμα αλλα πηγαιναμε καθε μερα εκει για μπανιο!

Εγω κοριτσακια μου για το καφεδακι δεν εχω προβλημα παντως με τον Φλοισβο (αν και μενω Ν.Ιωνια)μου αρεσει πολυ εκει και το παρκο που μου εδειξε η Δημητρα ειναι πολυ ωραιο!!!!!!Εσεις αποφασιζετε!!

Βικυυυυυυυυυυυυυ που εισαι φιλεναδα??????????????

Χμμμ τι αλλο θελω να πω???????Δεν θυμαμαι!!!!!:confused::confused:

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλάκια!!!

Ρε σεις λέτε να είμαι η πρώτη με 2ο μωράκι. Θα δούμε... Οποτε θέλει ας έρθει.

Αχ βρε Δήμητρα μακάρι σου το εύχομαι!!! Εχω χάσει επεισόδια μάλλον, είχατε κάποιο ατύχημα ή ξεκινήσατε προσπάθειες???

Αντζυ μου τι ωραία συναισθηματα... Θελω κι εγώ να βρω το πρώτο μήνυμα που εγραψα εδώ...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

το μήνυμα είναι απο το facebook..έσβηνα μερικα σήμερα και το βρήκα! έχω όλων σας στο κινητό μου από τη μέρα που γεννήσατε και ειδοποιούσατε! ουφ...ωραίες αναμνήσεις!

Η ΒΙΚΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ????

με το καφεδάκι συμφωνώ κι εγώ με τη Δημητρούλα,η φώτο με το πάρκο ήταν τέλεια! εμενα ο Φλοίσβος μου αρέσει πολύ,αλλά βαρέθηκα αυτήν την καφετέρια και επίσης πρέπει να ρθω και μόνη μια φορά κα δεν ξέρω το δρόμο :-( κάποια θα με βοηθήσει!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

andria27:

Καλησπέρα κι απο μένα! Κάντα 10 τα αγοράκια! Την προηγούμνεη Παρασκευη έμαθα ότι θα κάνω γιο! Τέλεια!

αυτό βρίσκω σαν πρώτο σου μήνυμα!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...