Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα. Βασούλα για δοντάκι ετοιμάζεται φαίνεται. Τα ουλάκια του πώς είναι?

Εμένα σήμερα έχει τρελαθεί να μου πιπιλάει το μάγουλο. Μου'χει κάνει και πιπιλιές! Μου αρέσει πολύ. Είναι σαν να με φιλάει, αλλά το κάνει προφανώς γιατί την τρώνε τα ούλα της την καημενούλα μου.

Αλέκα καλώς ήλθες στην παρέα μας! Να σου ζήσει ο παίδαρος. Αν έχεις και φέις μπουκ βρες την ομάδα μας. Μανουλες Απριλίου 2010 λέγεται. Πρέπει να κάνεις αίτημα για να μπεις. Θα πεις όμως στην Άντζυ ποιά είσαι και θα σε βάλει.

Δημητρούλα, κι εμένα με ΦΤ μου είπε μετά από ένα χρόνο. Γιατί?! Θέλω κι εγώ στους 6 μήνες!!!

Βασούλα, έτσι λένε για την θεία κοινωνία. Όμως η γιαγιά του άντρα μου, μαζί με κάτι άλλες κυρίες, έπαθαν ηπατίτιδα. Τι να πω? Γι'αυτό τα μωρά μπροστά μπροστά.

λεγε τετοια να φρικαρω τελειως!!!!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Andria, πραγματικά γέννησα τον κατάλληλο μήνα. Αν δεν προκύψει δεύτερο μπεμπάκι, θα πάω στο σχολείο τον επόμενο Σεπτέμβριο. Μου έχει λείψει πολύ η επαφή με τους μαθητές μου, ωστόσο είναι το ιδανικό να είσαι κοντά στο μωρό σου μέχρι να χρονίσει. Κρίμα που δε βρεθήκαμε στην Καβάλα, ίσως στις επόμενες διακοπές! Μπανάκια στους Αμμόλοφους, ήδη μου έλειψαν...

Είμαι στο Facebook αλλά δεν το πολυχειρίζομαι. Θα με βρείτε ως alexandra dimaki. Θα κάνω αίτημα να μπω στην ομάδα σας!

Σας αφήνω γιατί ο μπεμπάκος έχει πολλή γκρίνια, μάλλον τον ενοχλούν τα ούλα του... Καληνύχτα!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλώς σας βρήκα!! Να πω κάποια πράγματα για μένα. Είμαι 31 και ο μπεμπούλης είναι το πρώτο μου παιδάκι. Από το νέο έτος - πρώτα ο Θεός -λέμε να βάλουμε μπρος για το δεύτερο! Γέννησα φυσιολογικά και θηλάζω ακόμα αποκλειστικά. Τον άλλο μήνα ξεκινάμε φρουτάκια! Στις 10 Οκτωβρίου βαφτίζουμε το αγοράκι μας και θα τον πούμε Γιάννη. Είμαι δασκάλα και τώρα έχω την άδεια ανατροφής. Αυτά... Χαίρομαι που ήρθα στην παρέα σας κι απορώ γιατί δεν το έκανα νωρίτερα...

Καλώς ήρθες Αλεξ!!!!Κι εσύ λίγο καθυστερημένα σαν κι εμένα!!!Μάλλον το έχει τ' όνομα!!!

Εγώ δε νιώθω καθόλου έτοιμη για το δεύτερο...και βασικά έλεγα να ξεκινήσω όταν η μπεμπούλα είναι κοντά στα 2....θέλω να την ευχαριστηθώ και να νιώσει ότι είναι το μωρό μου...

Εαν κάνω κι άλλο μπεμπάκι τώρα...θα έρθει όταν η μπεμπούλα μου θα ξεκινήσει να καταλαβαίνει... όταν θα θέλει να είναι το μωρό μου... και ξαφνικά θα πρέπει να είναι η μεγάλη αδερφούλα...

Το έζησα αυτό με τα ανηψάκια μου...Δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος...

Αλλά αν κάτσω να συγκρίνω και τη διαφορά που έχω εγώ με την μεγάλη μου αδερφή... (2,5 χρόνια) είναι πολύ καλά...

Αλέκα σου κανα αίτημα στο facebook,όταν μπεις κάνε αποδοχή και θα σε βάλω και στην ομάδα! απλά περνάτε ένα τσεκ πρώτα!χαχα! επειδή είναι κλειστή η ομάδα μας! να σου ζήσει ο Γιάννης σου!

Αλεξάνδρα μου κι εγώ τις ίδιες σκέψεις έχω! ασε που ακόμα δεν ξέρω πότε θα χορτάσω αυτό το μωρο! που να κάνω κι άλλο..δεν είμαι έτοιμη! σε 2 χρονάκια και βλέπουμε!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Κοριτσάκια μου συζήτησα με τον άντρα μου για δεύτερο και είπαμε την ανοιξη που θα είναι ο μπεμπακος μας ενός! Αυτά από εμενα!!! Αυριο έχω κάτι δουλειές και θα λείπω όλη μέρα... Καληνύχτα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Αλέκα σου κανα αίτημα στο facebook,όταν μπεις κάνε αποδοχή και θα σε βάλω και στην ομάδα! απλά περνάτε ένα τσεκ πρώτα!χαχα! επειδή είναι κλειστή η ομάδα μας! να σου ζήσει ο Γιάννης σου!

Αλεξάνδρα μου κι εγώ τις ίδιες σκέψεις έχω! ασε που ακόμα δεν ξέρω πότε θα χορτάσω αυτό το μωρο! που να κάνω κι άλλο..δεν είμαι έτοιμη! σε 2 χρονάκια και βλέπουμε!

Άντε μπράβο!!!!Γιατί είχα αρχίσει να αισθάνομαι άσχημα!!!Κι εγώ για τότε λέω...χαχαχαχα...

Κανονίστε καφεδάκι να σας γνωρίσουμε κι εγώ με την μπεμπούλα!!!!;)

Σήμερα λέω να βάλω τη μπέμπα να κοιμηθεί πρώτη μέρα στην κούνια...Ελπίζω να καταφέρω να κοιμηθώ και να μην έχω το άγχος....:(...

Άντε μπράβο!!!!Γιατί είχα αρχίσει να αισθάνομαι άσχημα!!!Κι εγώ για τότε λέω...χαχαχαχα...

Κανονίστε καφεδάκι να σας γνωρίσουμε κι εγώ με την μπεμπούλα!!!!;)

Σήμερα λέω να βάλω τη μπέμπα να κοιμηθεί πρώτη μέρα στην κούνια...Ελπίζω να καταφέρω να κοιμηθώ και να μην έχω το άγχος....:(...

Κ εγω για τοτε λεω μανουλες...σε 2-3 χρονια κ αν!

νομιζω οτι δεν μπορω να αγαπησω αλλο μωρο.....

μην αγχωνεσαι για το κρεβατακι που θα την αποχωρηστεις.την πρωτη μερα ειναι λιγο δυσκολο αλλα πιστεψε με θα κοιμαστε ολοι πολυ καλυτερα!

καλη αρχη!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κ εγω για τοτε λεω μανουλες...σε 2-3 χρονια κ αν!

νομιζω οτι δεν μπορω να αγαπησω αλλο μωρο.....

μην αγχωνεσαι για το κρεβατακι που θα την αποχωρηστεις.την πρωτη μερα ειναι λιγο δυσκολο αλλα πιστεψε με θα κοιμαστε ολοι πολυ καλυτερα!

καλη αρχη!

Λένε ότι όταν έρθει κι ένα άλλο μωράκι δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις...Τι να πω...έτσι θα είναι...η μαμά μου 4 έκανε...έτσι λέει...κάτι θα ξέρει...

Ελπίζω να κοιμηθώ απόψε Άννυ μου...Προς το παρόν αποφεύγω να πάω για ύπνο...η μπεμπούλα πάντως ήδη κοιμάται στην κούνια της...;)

Λένε ότι όταν έρθει κι ένα άλλο μωράκι δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις...Τι να πω...έτσι θα είναι...η μαμά μου 4 έκανε...έτσι λέει...κάτι θα ξέρει...

Ελπίζω να κοιμηθώ απόψε Άννυ μου...Προς το παρόν αποφεύγω να πάω για ύπνο...η μπεμπούλα πάντως ήδη κοιμάται στην κούνια της...;)

Έτσι πιστεύω κι εγώ. Η αγάπη της μαμάς είναι ατελείωτη και ανεξάντλητη. Φτάνει για πολλά πολλά παιδάκια. Μακάρι να το επέτρεπαν τα οικονομικά και θα έκανα όσα μπορούσα.

Η πρώτη νύχτα στην κούνια τους είναι δύσκολη. Εγώ ξυπνούσα ανά μία ώρα και την τσέκαρα. Φυσικά όλα ήταν μιά χαρά και κοιμήθηκε πολύ καλύτερα στην κούνια της απ'ότι στην καλαθούνα που στριμωχνόταν. Την δεύτερη νύχτα την τσέκαρα 2-3 φορές και από κει και πέρα μόνο αν τύχει και ξυπνήσω ή αν ακούσω κάτι. Εύχομαι να καταφέρεις να κοιμηθείς.

Καληνύχτα σε όλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας κοριτσαρες μου!!!

Εγω τωρα καταφερα και μαζεψα το σπιτι μιας και ειναι η μονη ωρα που οι αντρες του σπιτιου κοιμουνται και μπορω να τα κανω με την ησυχια μου!

Μαρακι δεν βλεπω διαφορα στα ουλα του αλλα βαζει οπως παντα στο στομα του οτι βρει!Τι να πω?Δεν ξερω....ισως ειναι και αλμα!

Aλεξανδρα και εγω μια απ τα ιδια!!!!Την πρωτη νυχτα που τον εβαλα μονο του στο δωματιο του ενιωθα απιστευτες τυψεις και στεναχωριομουνα πολυ αλλα οσο περνανε νιωθεις καλυτερα;)

Λοιπον...............οι θεσσαλονικιες το ηπιαν το καφεδακι τους με εμας τις αθηναιες τι θα γινει????????Αντε απο αυριο λενε χαλαει ο καιρος!Μην χειμωνιασει και κλειστουμε μεσα!!!!Αντε βρε φιλες να μαζευτουμε, μου λειψατε:)

Παω να την πεσω σιγα σιγα γιατι με επιασε το αυχενικο μου παλι!!!!γμτ!

Φιλακια σε μανουλες και μωρακια!!

Διαφημίσεις

Αλεκα καλως μας βρηκες κι εσυ!

Περαστικα στα αρρωστουλια μωρακια μας.

Εμεις παλευουμε με την κρεμα για την οποια εκανα κι εγω το τεστ με το μπιμπερο και αποδειχτηκε πως η γευση της αρεσει. Το κουταλι την εκνευριζει τη φαγανουλα μου, αλλα που θα παει... θα συνηθισει

Βλεπω οτι σκεφτεστε καποιες να πατε τα μικρα σας στο δωματιο τους. Εγω εχω το Στελιο 5 νυχτες τωρα να μην ξεκολλαει απο το κρεβατι μας και επειδη το πρωι δουλευω δεν εχω το κουραγιο να κανω το γνωστο πηγαινε-ελα ολη νυχτα κι εστι τον αφηνω... Σημερα και αυριο ομως μιας και δεν δουλευω σ/κ λεω να το παλεψω

Πιστευω πως αν εβαζα και την αδερφη του στο δωματιο του δεν θα ξαναερχοταν, αλλα φοβαμαι πως μπορει να της κανει κατι στον υπνο της...μωρο ειναι κι αυτος, ποτε δεν ξερεις...

Φεεεευγωωωωωωω

φιλακια!

QuW0p3.png

Καλημέρα κι από μένα! Γράφω με τον μπεμπάκο αγκαλιά, πλάκα έχει!

Αλεξάνδρα, αργήσαμε λίγο, όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ, έτσι δε λένε;;;

Αντζι, έκανα αποδεκτό το αίτημα φιλίας. Στο θέμα του 2ου παιδιού θα συμφωνήσω με το Μαράκι πως η αγάπη της μάνας είναι ανεξάντλητη. Πιστεύω ότι όσο μικρότερη διαφορά έχουν τα αδερφάκια τόσο περισσότερο δένονται. Με την αδερφή μου έχουμε 2 χρόνια διαφορά και είμαστε πολύ κοντά. Βέβαια όλα είναι σχετικά σ' αυτή τη ζωή...

Δυστυχώς με περιμένει γενική καθαριότητα... :?

Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημέρα και απο εμάς! Τι ερημια ειναι αυτή? Που πηγατε όλες?

Εμείς όλα μια χαρά, περάσαμε το βράδυ μοναχούλες μανα και κορη μιας και ο μπαμπας μας έλειπε και ευτυχως δεν ειχαμε κανένα απροόπτο, γιατί εγώ είχα λιγο άγχος που θα ήμασταν μόνες.

Αλέκα καλως ήρθες και εσύ στο καφέ μας, να σου ζήσει ο γιόκας σου και ελπίζω να είμαστε ωραία παρέα!

Άννυ ο καιρός προς το παρόν είναι καλός, ελπίζω να είναι έτσι μέχρι αύριο το πρωι και να πάνε όλα καλά με τη βάφτιση και ας χαλάσει από το απόγευμα και μετά, να μπορέσετε να κάνετε τη φωτογράφιση σας παραλιακά!

Όσο για δεύτερο παιδάκι που λέτε, εύχομαι σε όσες θελέτε τώρα στα κοντά, σύντομα να ακούσουμε ευχάριστα νέα. Εμείς πάντως λέμε να γίνει πρωτα η μικρη γύρω στα 2 και μετά.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

καλημέρα κι απο μένα φιλεναδίτσες μου!!! ώρες ώρες σκέφτομαι όταν έχω ώρα να σας μιλήσω,τι θα έκανα χωρίς εσάς??!! να μέναμε κι όλες κοντά θα ήταν τέλεια! λοιπόν εγώ είχα βγει να πάω στην τράπεζα να κάνω μια ανάληψη και τωρα ήρθα,η μπισκοτίνα μου τσιρίζει απο χτες ΟΛΗ ΜΕΡΑ και χαίρεται μόνη της! 5 η ωρα το πρωί την ακουγα να τσιρίζει στην κούνια της...!! πήγα και παρήγγειλα κ το μπλουζάκι του Κώστα,μακάρι να μου το κάνει ωραιο :-) θα το παρω Δευτέρα! αντε αυριο είναι κι η βάφτιση της Κλειούλας μας!!τι χαράάάά!!!

(το Βικάκι που είναι κ δεν την έχω δει???)

ΑΘΗΝΑΙΕΣ μαζευτείτε μες στη βδομάδα να πιούμε καφεδάκι πριν χαλάσει ο καιρός! ( ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΦΛΟΙΣΒΟ,ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ!~~!!!!)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...