Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλωσήρθες Αλέκα!

Καλά μόνο ο δικός μου άντρας θέλει τόσο πολύ δεύτερο εδώ και τώρα!;;!!! Εγώ ήθελα να περιμένουμε λιγάκι. Βασικά μετά το καλοκαίρι για να κάνουμε διακοπές με το Νικόλα! Θα δείξει.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλωσήρθες Αλέκα!

Καλά μόνο ο δικός μου άντρας θέλει τόσο πολύ δεύτερο εδώ και τώρα!;;!!! Εγώ ήθελα να περιμένουμε λιγάκι. Βασικά μετά το καλοκαίρι για να κάνουμε διακοπές με το Νικόλα! Θα δείξει.

Θυμησε μου βρε Δήμητρα φ.τ ή κ.τ. έκανες εσύ??? Ο γιατρός σου τι σου είπε? Γιατί και εμένα ο άντρας μου θέλει δεύτερο πολύ πολύ άμεσα... :tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλώς σας βρήκα!! Να πω κάποια πράγματα για μένα. Είμαι 31 και ο μπεμπούλης είναι το πρώτο μου παιδάκι. Από το νέο έτος - πρώτα ο Θεός -λέμε να βάλουμε μπρος για το δεύτερο! Γέννησα φυσιολογικά και θηλάζω ακόμα αποκλειστικά. Τον άλλο μήνα ξεκινάμε φρουτάκια! Στις 10 Οκτωβρίου βαφτίζουμε το αγοράκι μας και θα τον πούμε Γιάννη. Είμαι δασκάλα και τώρα έχω την άδεια ανατροφής. Αυτά... Χαίρομαι που ήρθα στην παρέα σας κι απορώ γιατί δεν το έκανα νωρίτερα...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλώς σας βρήκα!! Να πω κάποια πράγματα για μένα. Είμαι 31 και ο μπεμπούλης είναι το πρώτο μου παιδάκι. Από το νέο έτος - πρώτα ο Θεός -λέμε να βάλουμε μπρος για το δεύτερο! Γέννησα φυσιολογικά και θηλάζω ακόμα αποκλειστικά. Τον άλλο μήνα ξεκινάμε φρουτάκια! Στις 10 Οκτωβρίου βαφτίζουμε το αγοράκι μας και θα τον πούμε Γιάννη. Είμαι δασκάλα και τώρα έχω την άδεια ανατροφής. Αυτά... Χαίρομαι που ήρθα στην παρέα σας κι απορώ γιατί δεν το έκανα νωρίτερα...

Να σας ζήσει, να είναι γερός και καλότυχος!!! Τέτοια θέλω να ακούω, βουρ για το δεύτερο!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Σφιχτηκε η ψυχη μου ρε κοριτσια με την κοπελα, ουφ γιατι να υπαρχουν και αυτα γαμωτο;

Αυριο θα βρεθουμε οι μανουλες Καβαλας-Ξανθης, πρωτο ραντεβου να γνωριστουμε και εμεις!

Ο γιατρος μου που τον ρωτησα για τις κρεμες και τα φρουτα μου ειπε αν αρεσουν στο μικρο τα φρουτα δινε οσα γευματα θελεις αρκει να τα τρωει.Να πω την αληθεια με βολευει αυτο γιατι αν ξεκινησω δουλεια τον αλλο μηνα θα επρεπε να του δωσει η μαμα μου ενα γευμα ξενο, οποτε τωρα σκεφτομαι οτι με τα φρουτα θα τον ξεγελα μεχρι να επιστρεψω σπιτι.

Διαφημίσεις

Θυμησε μου βρε Δήμητρα φ.τ ή κ.τ. έκανες εσύ??? Ο γιατρός σου τι σου είπε? Γιατί και εμένα ο άντρας μου θέλει δεύτερο πολύ πολύ άμεσα... :tongue::tongue::tongue:

Αννη μου έκανα φ.τ. και ο γιατρός μου είπε θεωρητικά 6μηνο περίπου. Τώρα τι 5 τι 6 μήνες. Χαχαχα!

Ετσι κι ο δικός μου. Πολύ πολύ άμεσα! :mrgreen:

X4pTp3.png

Να σου ζήσει!

X4pTp3.png

Να σας ζήσει, να είναι γερός και καλότυχος!!! Τέτοια θέλω να ακούω, βουρ για το δεύτερο!!!

Να 'σαι καλά! Κι εσένα να σου ζήσει το μωρό σου και εύχομαι όλα τα μωράκια να είναι γερά κι ευτυχισμένα!

Τον Αύγουστο ήμουν καλεσμένη σε βάφτιση στη Λυδία και ήταν υπέροχα. Φαντάζομαι θα βγάλατε φωτογραφίες σούπερ. Όσο για τον καφέ στο "μπρίκι", από τα ωραιότερα σημεία της Καβάλας... Πανέμορφη πόλη, ο άντρας μου κατάγεται από 'κει και ήμασταν όλον τον Αύγουστο διακοπές.

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Να 'σαι καλά! Κι εσένα να σου ζήσει το μωρό σου και εύχομαι όλα τα μωράκια να είναι γερά κι ευτυχισμένα!

Τον Αύγουστο ήμουν καλεσμένη σε βάφτιση στη Λυδία και ήταν υπέροχα. Φαντάζομαι θα βγάλατε φωτογραφίες σούπερ. Όσο για τον καφέ στο "μπρίκι", από τα ωραιότερα σημεία της Καβάλας... Πανέμορφη πόλη, ο άντρας μου κατάγεται από 'κει και ήμασταν όλον τον Αύγουστο διακοπές.

Τι γίνεται ρε παιδια??? Κι εμένα ο άντρας μου είναι από Καβάλα γι αυτό και κάναμε την βαπτιση εκει :mrgreen: Κι εμείς ήμασταν αρκετό καιρό επάνω... Ειδες να μην γνωριζόμαστε πιο πριν να βρεθούμε :(:(:(

Εσύ που είσαι και δασκάλα γεννησες τον καλύτερο μήνα!!!!! Τον Σεπτέμβρη του 2011 θα ξαναπας για δουλειά αν δεν κάνω λαθος :D:D:D

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Αννη μου έκανα φ.τ. και ο γιατρός μου είπε θεωρητικά 6μηνο περίπου. Τώρα τι 5 τι 6 μήνες. Χαχαχα!

Ετσι κι ο δικός μου. Πολύ πολύ άμεσα! :mrgreen:

Αχ δηλαδή εχετε ξεκινήσει προσπάθειες για 2ο???????

Αχ θέλω κι εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πες μου αν είναι να συγχρονιστούμε, να χω κι εγώ μια παρέα βρε αδερφέ!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλες μου γλυκες!!!!

Αλεκα καλως ηρθες στην παρεα μας!!Να χαιρεσαι τον μπεμπακο σου!!!!

Βαλια πολυ λυπαμαι για την κοπελα!!!Ειναι αδικο να συμβαινουν τετοια πραγματα!Ελπιζω να ξαναφουσκωσει γρηγορα η κοιλιτσα της!!

Δημητρα ειναι εγκυος η κοπελα ε????Τι ευχαριστο νεο!!!!Να πανε ολα τελεια!!!

Tανια περαστικα στην πεταλουδιτσα μας!!!Απο τις τσιριδες το επαθε????

Βικυ η κυριουλα με τις μπομπο πρεπει να ειναι τελειως "γεια σου" ετσι?????Θα μας τρελανουν τελειως αυτοι!!!

Αντζυ και η μπλουζα για τις μανουλες ειναι φοβερη!!!Μολις μπει ο χειμωνας θα παω να φιαξω κανα δυο για μεσα στο σπιτι!

Εμεις σημερα εχουμε φοβερη γκρινια!!Πρωτη φορα τοσο πολυ!Αφου ημουνα ετοιμη να του βαλω ντεπον στο τελευταιο γευμα μηπως ποναει αλλα τελικα δεν εβαλα.Απο τις 9:30 το πρωι που ξυπνησε εχει κοιμηθει ενα 45λεπτο και μεχρι πριν κανενα μισαωρο που ξανακοιμηθηκε ολα τον ενοχλουσαν:confused::confused::confused:

Τι επαθε σημερα ενας θεος ξερει..................

Αχ δηλαδή εχετε ξεκινήσει προσπάθειες για 2ο???????

Αχ θέλω κι εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πες μου αν είναι να συγχρονιστούμε, να χω κι εγώ μια παρέα βρε αδερφέ!!!

Βρε andria μου-Αννυ αν θυμάμαι καλά???Και εγω θα θελα αλλα πολυ προβλιματιζομαι.Θα τα καταφερνουμε οταν κ τα δυο θα ειναι πολυ μικρα δηλ αν εχουν ενα χρονο διαφορα το ένα θα θελει κυνηγι να το πιάσεις το άλο θα θελει συνεχεια φαγητο --πως θα τα προλαβαινουμε????

ΕιναικΙ και η δουλεια εμεις στον ιδιωτικο τομεα δεν ειναι ευκολο -αν ακουσουν για δευτερη αδεια και τα γνωστα αμφιβάλλω αν μπορεσουμε να διατηρησουμε τη θεση μας. τι ναπω???Ειναι δυσκολα ή εγω τα βλέπω ετσι????

κοριτσια οσο για αυτοπου λέγατεγια τη θ κοινωνια πιστευω οτι δεν ειναι απλα ψωμι κρασι ενα κυπελο και ενα κουτάλι. Ειναι μυστηριο και εχουν γραφτει εκατοντδες βιβλια για αυτο . Ποτε στην ιστορια δεν εχει αναφερθει μεταδοση ασθενειας απο θ κοινωνια Αυτα ειανι πραγματα που εξηγουνται με την πιστη κ οχι με τη λογική. Αν πηγαινε με τη λογικη θα επρεπε όλοι μας να ειμαστε αρρωστοι.

Αυτη βεβαια ειναι προσωπικη μου γνωμη κ απλα την εκφραζω δεν προσπαθω να σας πεισω αλλα να σας καθησυχασω

φιλακια

Καλησπέρα. Βασούλα για δοντάκι ετοιμάζεται φαίνεται. Τα ουλάκια του πώς είναι?

Εμένα σήμερα έχει τρελαθεί να μου πιπιλάει το μάγουλο. Μου'χει κάνει και πιπιλιές! Μου αρέσει πολύ. Είναι σαν να με φιλάει, αλλά το κάνει προφανώς γιατί την τρώνε τα ούλα της την καημενούλα μου.

Αλέκα καλώς ήλθες στην παρέα μας! Να σου ζήσει ο παίδαρος. Αν έχεις και φέις μπουκ βρες την ομάδα μας. Μανουλες Απριλίου 2010 λέγεται. Πρέπει να κάνεις αίτημα για να μπεις. Θα πεις όμως στην Άντζυ ποιά είσαι και θα σε βάλει.

Δημητρούλα, κι εμένα με ΦΤ μου είπε μετά από ένα χρόνο. Γιατί?! Θέλω κι εγώ στους 6 μήνες!!!

Βασούλα, έτσι λένε για την θεία κοινωνία. Όμως η γιαγιά του άντρα μου, μαζί με κάτι άλλες κυρίες, έπαθαν ηπατίτιδα. Τι να πω? Γι'αυτό τα μωρά μπροστά μπροστά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

γεια σας μανουλινια!

σας διαβασα με δοσεις κ δεν θυμαμαι πολλα!

καλως μας ηρθες Αλεκα!να σου ζησει ο παιδαρος!

Τανια μου η πεταλουδιτσα πως ειναι?

Βικυ γκαου μπιου να πουμε οι μπομπονιεριστες!χαχαχ πως τα λεω ετσι.....

εμεις σημερα σουρτουκεψαμε πολυ!το πρωι για καφε με τα κοριτσια κ το αγορι!το απογευμα παλι βολτες στην γειτονια!τωρα κοιμηθηκε το Κλειουλινι.

ακουσα ρε γμτ ομως οτι το Σαββατο το πρωι θα χει κρυο κ θα χαλασει ο καιρος κ στεναχωρηθηκα γιατι ετσι μπορει να μην παμε για φωτος στην παραλια που θελουμε:?ενιγουει...ειδωμεν....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...