Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια!!!

Νυστάζω πάρα πολύ!!!Η μπουμπού κοιμήθηκε 1:30 και ξύπνησε τώρα...Τι να κάνω;;;Πώς να της αλλάξω το πρόγραμμα...;;;

Δήμητρα με το καλό η βάπτιση του μπεμπάκου σου!!!

Βαλια μου καλημέρα!!!Πολύ λυπάμαι για την κοπέλα!!!Όσο σκέφτομαι ότι περίμενα 3 εβδομάδες στον 6ο για να σιγουρευτώ ότι δεν πρόκειται να μου πάρουν το μπεμπάκι και όλα είναι καλά...Τρελαίνομαι!!!!Τι να πω;;;...Κουραγιο στην κοπέλα!!!Είναι πολύ άσχημο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσάκια!

Εμεις μόλις γυρίσαμε απο τον γιατρο. Απο χτες το απογευμα βραχνιασε και αφου σηκωθηκε και ετσι το πρωι είπα να πάω να την δει . τελικα έχουμε φαρυγγολαρυγγιτιδα!!! Δεν μας έδωσε καμια θεραπεια, εκει έχει μηχανημα που κάνει μάσκες , κάναμε μια και αν χρειαστει θα ξαναπάμε να κάνουμε! Πως θα την κάνω να μην τσιρίζει???

Βαλια μου, τι να πω για την κοπέλα...Μακαρι γρηγορα να απαλύνει ο πόνος της με τον ερχομο ενος νέου παιδιού!!!

Και τωρα που θιχτηκε το θεμα ξέρει καμια γιατι σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται φυσιολογικος τοκετός? Το θεωρω πολύ ψυχοθφορο!

Δεν θυμαμαι τι άλλο ήθελα...

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα κοριτσάκια!

Εμεις μόλις γυρίσαμε απο τον γιατρο. Απο χτες το απογευμα βραχνιασε και αφου σηκωθηκε και ετσι το πρωι είπα να πάω να την δει . τελικα έχουμε φαρυγγολαρυγγιτιδα!!! Δεν μας έδωσε καμια θεραπεια, εκει έχει μηχανημα που κάνει μάσκες , κάναμε μια και αν χρειαστει θα ξαναπάμε να κάνουμε! Πως θα την κάνω να μην τσιρίζει???

Βαλια μου, τι να πω για την κοπέλα...Μακαρι γρηγορα να απαλύνει ο πόνος της με τον ερχομο ενος νέου παιδιού!!!

Και τωρα που θιχτηκε το θεμα ξέρει καμια γιατι σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται φυσιολογικος τοκετός? Το θεωρω πολύ ψυχοθφορο!

Δεν θυμαμαι τι άλλο ήθελα...

Περαστικά στη μικρούλα!!!!

Φαντάζομαι πως γίνεται ΦΤ για να αποφύγουν την ΚΤ!!!!Μάλλον αυτές οι 2 λύσεις θα υπάρχουν!!!Και ίσως να παίζει ρόλο και μέτα από πόσο διαστημα μπορεί να ξαναμείνει εγκυος...

Καλημέρα μανούλες!

Μαράκι να ζήσετε! Αντε και μας βλέπω σύντομα να είμαστε μανούλες Μαίου...Ιουνίου μαζί με την Αννη (andria). Χαχαχα!

Βάλια πολύ λυπάμαι για τη φίλη σου! Τραγικό!!! Για να φτιάξω λίγο την κατάσταση, και να δείξω την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, η φίλη μου που έχασε το μωράκι της πρόσφατα είναι πάλι έγκυος!!!

X4pTp3.png

Περαστικά στην πεταλουδίτσα σου κοπέλα μου!!!

Εγώ ξέρω ότι ο γιατρός είπε στην κοπέλα ότι θα κάνει ΦΤ κ δεν υπάρχει λόγος ΚΤ... Για ποιο λόγο της ειπε να γίνει ΚΤ κ να είσαι κ στο επόμενο μωράκι με ΚΤ;;;

Εγώ πάντως θα επέλεγα ΚΤ για να αποφύγω να το δω... Είναι αρκετά σοκαριστικό πιστευω... Παρακαλάω σε ένα θαυμα πάντως... Τόσο έχει εξελιχθεί η επιστημη ρε γαμωτο... δεν μπορούν με κάποιο τρόπο να αφαιρέσουν το υγρό;;; Και να φανταστείτε η κοπέλα την ημέρα του γάμου της την ώρα που ερχόταν στην εκκλησία τρακάρανε και αν δεν ερχόταν με τζιπ θα είχε πάθει μεγάλη ζημιά...

Βρε μανούλες, τώρα αυτη η κοπέλα θα γεννησει ζωντανό το παιδάκι της;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Μαράκι να ζήσετε! Αντε και μας βλέπω σύντομα να είμαστε μανούλες Μαίου...Ιουνίου μαζί με την Αννη (andria). Χαχαχα!

Βάλια πολύ λυπάμαι για τη φίλη σου! Τραγικό!!! Για να φτιάξω λίγο την κατάσταση, και να δείξω την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, η φίλη μου που έχασε το μωράκι της πρόσφατα είναι πάλι έγκυος!!!

ΜΠΡΑΒΟ στην φίλη σου!!! Να έχει μια τέλεια εγκυμοσύνη ευχομαι μέσα από την καρδιά μου και όλα να της πάνε καλα!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Δημητρα πόσο χάρηκα για τη φίλη σου!!! τόσα περάσανε μακαρι όλα τώρα να πα΄νε καλά!!!

Αχ και εγώ χάρηκα πάρα πολύ κορίτσια!!! Ημουν σίγουρη ότι είναι έγκυος γιατί μια μέρα την είδα ασυναίσθητα να χαιδεύει την κοιλιά της. Χθες όμως μου το ανακοίνωσε.

X4pTp3.png

Βάλια μου, δεν ξέρω αν το γεννάνε ζωντανό ή όχι. Τι φρίκη η καημένη η κοπέλα. Τι θα'χει τραβήξει και έχει ακόμα...

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας. Όσο για το δεύτερο, δεν τολμάμε ακόμα να προσπαθήσουμε. Αν και πολύ θα το΄θελα, η γιατρός είπε να περιμένουμε έναν χρόνο και ο Κώστας δεν το ρισκάρει, αν και η μάνα μου έμεινε έγκυος όταν ήμουν 4 μηνών. Έτσι έχω 13 μήνες διαφορά με τον αδερφό μου. Πολύ θα το'θελα και για την Αθηνούλα αλλά δύσκολο να τον πείσω...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι κι εγώ μανούλα Απριλίου! Λέγομαι Αλέκα, μένω στους Αμπελοκήπους και γέννησα το αγοράκι μου στις 26 Απριλίου στο Μητέρα. Έχετε φτιάξει μια πολύ ωραία παρεούλα εδώ και σας διάβαζα πότε πότε από τότε που ήμουν έγκυος. Είναι ωραίο να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου με ανθρώπους που είναι στην ίδια φάση με σένα. Μόλις ξύπνησε το αστεράκι μου!! Καλό μεσημέρι σε όλες!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι κι εγώ μανούλα Απριλίου! Λέγομαι Αλέκα, μένω στους Αμπελοκήπους και γέννησα το αγοράκι μου στις 26 Απριλίου στο Μητέρα. Έχετε φτιάξει μια πολύ ωραία παρεούλα εδώ και σας διάβαζα πότε πότε από τότε που ήμουν έγκυος. Είναι ωραίο να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου με ανθρώπους που είναι στην ίδια φάση με σένα. Μόλις ξύπνησε το αστεράκι μου!! Καλό μεσημέρι σε όλες!

κι άλλη Αλεξάνδρα στην παρέα μας? καλέ γιατί δε μας μιλάτε αφού μας διαβάζετε τόσο καιρό????? !!! να σου ζήσει κι εσένα το αγοράκι σου !! :-) καλώς μας ήρθες κι εσύ..και για να μην ξεχνιόμαστε απάντησε όποτε βρεις χρόνο σε όλες τις βασικές ερωτήσεις!!!!:-D

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Βάλια μου στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για την φίλη σου.....μακάρι ο Θεός να κάνει το θαύμα του να μη χαθεί έτσι αυτό το μωράκι..... τι να πω...ο,τι κι αν πω λίγο θα είναι..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μπράβο βρε Δήμητρα, πολύ χαίρομαι για την φίλη σου! Εμείς με τον άντρα μου ενώ θέλουμε δεύτερο έχω φοβηθεί επειδή γέννησα με καισαρική και όλο το αναβάλω... Αλλοι λένε μετα τους 6 μήνες, άλλοι μετα τον χρόνο... Ο γιατρός μου μου είπε με το νέο έτος ξεκινα (ο Δημητράκης μου θα είναι 9 μηνών!). Οποτε μάλλον θα περιμένω μεχρι τότε αν και θα ήθελα Οκτωβρη με Νοεμβρη...

Alex 1979 καλως ήρθες!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...