Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

geia sas koritsia k mwrakia ti kanete???oute egw prolavainw pia afou o manos den kethetai pouthena k episis anakalupse ki ekeinos tin strigglia tin opoia den mporw allo na tin akouw alla kanw upomoni.

gia to athlima pou legate.oreksi den exw katholou k den kserw an sunexisoume etsi giati tin exoume asxima!!!!o antras mou einai olo mir mir mir....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα μανουλομάνουλα μου!!! τι κανετε? είπα να σερβίρω κανα καφεδάκι γιατί αν περιμένω να ξυπνήσετε.........!

photo,900,181,20090824,continental-breakfast-of-coffee-and-croissants.jpg

μου χει λείψει ο χειμώνας..τα χειμωνιάτικα ρούχα,φαγητά,οι εκδρομές!σα να παρακράτησε το καλοκαίρι μου φαίνεται !!

τώρα τάισα το κοριτσάκι μου (Μαράκι εμένα κάθε πρωί με πιάνει στάνταρ κρίση αγάπης!!) και λέω να ετοιμαστώ σε καμια ώρα να πάω να δω για μπλούζα για τον Κώστα :-) αλλά προτείνετε κανενα λογότυπο ,τι να γράφει μπροστά??

ρε κορίτσια,όσες θηλάζετε,για να ξέρω με σιγουρια,όταν τώρα αρχίσουμε κρέμες,θα δίνουμε ας πούμε μια φορά το απόγευμα κ όλη την άλλη μέρα θηλάζουμε κανονικά??

άντε καλέ ξυπνήστεεεεεεεεεε !!ξενυχτάτε με το greys anatomy και δεν έχετε σηκωμό!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Kαλημέρα και απο εμάς!!!

Άντζυ πρωινη-πρωινη και εσυ ε? Και εμείς ειμαστε ξυπνητες απο τις 6:30 και παίζουμε στο κρεββάτι, βέβαια η μικρη τωρα ξανακοιμαται αλλα εμενα μου εφυγε ο υπνος... Οπότε ας πιούμε ένα καφεδακι πρωινο μαζί, γιατι μετά θα παμε για καφεδακι οι Θεσσαλονικιες!

Οσο για τη μπλουζα του Κωστα δεν μπορω να σε βοηθησω, ειναι και πρωι ακομα δεν κατεβαινουν ιδεες.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Αααα και επειδη το μυαλο μου είναι αλλου

Αννυ να σας ζήσει ο Δημητράκης, καλωφώτιστος να ειναι, γερος και δυνατός! Και ελπίζω όλα τα μωράκια μας να του μοιάσουν και να μην κλάψουν στη βαφτιση!

Επίσης, αν και πολύ καθυστερημένα, Αλεξανδρα καλως ορισες στην παρέα μας, και εσυ και το μωράκι σου είστε δυο κούκλες!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε;

Δήμητρα μου με το καλό να βαπτιστεί κ ο Νικόλας μας!!!

Ειρήνη μου όποτε μπορείς και είσαι ξεκούραστη μπαίνε να μας λες τα νέα σου!

Αννη μου απίθανη η νονά. χαχαχαχαχαχα

Εγώ από χτες το βράδυ δεν είμαι καθόλου καλά... Εμαθα ότι η κόρη των κουμπάρων των γονιών μου που είναι έγκυος δεν πάει καλά. Η κοπέλα είναι στον 6ο μήνα και πρέπει να της πάρουν το παιδί. Πήγε να κάνει Β-επιπέδου (την οποία την έκανε 2 φορές) και είδαν ότι το έμβρυο είναι υδροκέφαλο. Της είπε ο γιατρός ότι κ 10 μέρες να την αφήσει ακόμα δεν έχει νόημα γιατί δεν πρόκειται να μειωθεί το υγρό κ την Δευτέρα θα μπει με προκληση τοκετού να γεννησει φυσιολογικά. Εχω πάθει σοκ. Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η εγκυμοσύνη κ ο ερχομός ενός παιδιού στον κόσμο είναι ότι καλύτερο υπάρχει στη ζωή. ΓΙΑΤΙ να συμβαίνουν τέτοια πράγματα;;; ΓΙΑΤΙ;;;

Σας έκανα την καρδιά σας "περιβόλι" αλλά κάπου ήθελα να το πω... Είμαι να σκάσω...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Μανουλίτσες καλημέρα!!! Η Αθηνά χθες κοιμήθηκε 10:00-11:00 κ 11:30-9:30! Κι εμείς για τρίτη συνεχόμενη μέρα κοιμηθήκαμε 2:00 γιατί «αθλούμασταν». Δεν ξέρω τι τον έπιασε. Λέτε να διαβάζει αυτά που γράφω;

Εγώ από τις 6:00 ξύπναγα κάθε μια ώρα να την κοιτάω. Ουσιαστικά κοιμήθηκα ένα τετράωρο.

Αντζούλα, το πρωί είναι η καλύτερη ώρα. Όταν ξυπνάει, σε κοιτάει κ χαμογελάει λιώνεις! Εμένα μου κάνει κ το άλλο, όταν την σηκώνω το πρωί, το πρώτο που κάνει είναι να μου πιπιλίσει το μάγουλο ή κ λίγο στόμα. Μες στον ύπνο της κ στην πείνα της νομίζει πως είναι ζιζί μάλλον. Εγώ ομως λέω ότι με κάνει μάκια. Τι τυχερές που είμαστε που έχουμε τέτοια πλασματάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Μόλις ξύπνησα από τις 11 και πολύ το ευχαριστήθηκα ( με ενα διαλειμμα στις 7 για φαι). Ο γιος μου ακόμα κοιμάται..

Αντζυ super η στάμπα όπως και το πρωινο!

Δεσποινα77 η βαπτιση έγινε στη Λυδια και πήγαμε στην Παναγία την άλλη μέρα για να κοινωνήσει!!! Να ευχαριστηθούμε και καφε στο "μπρίκι"!

Βάλια μου κόπηκαν τα πόδια με αυτό που είπες...

Πάω να φτιάξω καφεδάκι κι επιστρεφω!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Μανουλίτσες καλημέρα!!! Η Αθηνά χθες κοιμήθηκε 10:00-11:00 κ 11:30-9:30! Κι εμείς για τρίτη συνεχόμενη μέρα κοιμηθήκαμε 2:00 γιατί «αθλούμασταν». Δεν ξέρω τι τον έπιασε. Λέτε να διαβάζει αυτά που γράφω;

Εγώ από τις 6:00 ξύπναγα κάθε μια ώρα να την κοιτάω. Ουσιαστικά κοιμήθηκα ένα τετράωρο.

Αντζούλα, το πρωί είναι η καλύτερη ώρα. Όταν ξυπνάει, σε κοιτάει κ χαμογελάει λιώνεις! Εμένα μου κάνει κ το άλλο, όταν την σηκώνω το πρωί, το πρώτο που κάνει είναι να μου πιπιλίσει το μάγουλο ή κ λίγο στόμα. Μες στον ύπνο της κ στην πείνα της νομίζει πως είναι ζιζί μάλλον. Εγώ ομως λέω ότι με κάνει μάκια. Τι τυχερές που είμαστε που έχουμε τέτοια πλασματάκια!

Πάλι μαζί γράφαμε!!!! Μια χαρά σας βρίσκω Μαράκι ;););) Πάντα τέτοια!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορώ να διανοηθώ τι ώρες περνάει η κοπέλα... Δεν το χωράει το μυαλό μου.

Σήμερα θα πάμε να κάνουμε τα εμβολιάκια μας το απόγευμα και λογικά να πάρουμε οδηγίες για κρεμούλες!!! Ειμαι περίεργη να δω πόσα κιλά είναι ο μικρός μου κ πόσο ύψος έχει γιατί όσοι τον βλέπουν μου λένε ότι είναι τεράστιος και δεν πιστευουν ότι είναι μόνο 5 μηνών.

Πάντως Μαράκι συμφωνώ μαζί σου... Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα να ανοίγουν τα ματάκια τους και να σου χαμογελάνε!!! Κι εγώ λιώνω!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!

Στα γρήγορα σας διάβασα και θυμάμαι ελάχιστα.....

Βάλια μου, τί να πω για την κοπέλα, μου κόπηκαν και τα δικά μου πόδια. Και εγώ την είχα κάνει εις διπλούν την ίδια εξέταση γιατί μας είχαν πει για ανεγκεφαλία και δισχιδή ράχη που έλεγαν και τελικά ήταν εντάξει αλλά η καρδούλα μου το ξέρει τί τράβηξα μέχρι τότε. Εύχομαι να περάσει και να μην το θυμάται, και σύντομα να της χαρίσει ο Θεός ένα γερό μωράκι.

Για το τραπέζι , στάνταρ έξω, πολύ τρέξιμο θα έχεις ούτως ή άλλως, μην έχεις και ένα σπίτι άνω κάτω μετά.

Μαράκι, βουρ στο ψητό μανούλα μου!!! Με το καλό και το 2ο λοιπόν σύντομα!!! Να ζήσετε για την επέτειό σας και να χαίρεσαι την Αθηνούλα σας με τα μηνογεννέθλιά της!!!

Άντζυ πολύ ωραία η ιδέα σου!! Ότι και να του κάνεις δεν αλλάζει το γεγονός ότι τώρα ποια έχει μια υπέροχη οικογένεια που τον αγαπάει!!!!

Με πήρε προχτές αυτή με τις μπομπονιέρες και τί μου λέει? Αντί για τούλι στις μπομπο έβαλε γάζα χρωματιστή. Θα πάω εκεί τώρα και έτσι και είναι φόλες θα γίνει Τέξας. Α, και το αστείο ποιό είναι? μου είπε ότι με πήρε για να με ρωτήσει αν θέλω να βάλι τις μπομπο σε καλάθια, της λέω πώς αλλιώς ? σε σακούλες θα τις πάρω? ε λέει μήπως είχες άλλα καλάθια από πριν. 50 ευρώ για τα καλάθια εγγύηση, και 20 ευρώ η τοποθέτηση.... Κουφαθήκατε? πλακάκια θα τοποθετήσει και θέλει μεροκάματο?

Να πως χάνουν τις συστάσεις τους μερικοί.

Φεύγω σαν την τρελή , θα τα πούμε αργότερα φιλενάδες μου!!!

GaiGp3.png

Bικάκι τι κουταμάρες είναι αυτά που σου λέει για τις μπομπονιέρες;;; Μα αν είναι δυνατόν... Τα καλάθια δεν τα χρεώνουν γιατί έτσι κι αλλιώς τα πηγαίνεις πίσω...

Ε, ρε ζόρια που τραβάει ο κόσμος..

Μαράκι μου, χίλια συγνώμη.. Δεν σου ευχήθηκα πριν. Να ζήσετε και να είσαστε πάντα χαρούμενοι κ ευτυχισμένοι μαζί με την Αθηνούλα σας!!!

Δεν έχω διάθεση ούτε να δουλέψω σήμερα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Μόλις διάβασα τα νέα της Βάλιας και έσκασα, δεν υπάρχουν λόγια γι' αυτήν την κοπέλα και για καμία στην θέση της.

Βικάκι ξύπνια η κυριούλα με τις μπομπό, άκου τοποθέτηση; Δηλαδη στην σακούλα δεν θα τις τοποθετούσε;

Αντζουλίνι δεν έχω ιδέα για την στάμπα του μπλουζακίου, maybe later!

Τα πρωινά φιλιά με την μπούμπι είναι και για μας κορυφαία! Τα δε απογευματινά όταν την παίρνω από την γυναίκα...δεν φαντάζεστε!

Θεσσαλονικιές καλό καφέ!

mWsZp3.png

ρε κορίτσια,όσες θηλάζετε,για να ξέρω με σιγουρια,όταν τώρα αρχίσουμε κρέμες,θα δίνουμε ας πούμε μια φορά το απόγευμα κ όλη την άλλη μέρα θηλάζουμε κανονικά??

QUOTE]

Φιλενάδα δίνεις κρεμούλα μια φορά την ημέρα στην αρχή, όχι απαραίτητα απόγευμα, όποτε σε βολέψει καλύτερα και θηλάζεις κανονικά όλη μέρα - και όλη νύχτα αν το μπισκότο ακολουθήσει τα χνάρια της μπούμπης! Η κρέμα δεν αντικαθιστά το γεύμα του θηλασμού για αρκετό καιρό νομίζω κι αυτό γιατί τρώνε ελάχιστα. Τώρα αν αρχίσει να τρώει πχ 150μλ κρέμα προφανώς δεν θα την θηλάσεις σ εκείνο το γεύμα. Αλλά η μάστερ/κάπταιν/τυφλοσούρτης Αγλαϊα :P:p λέει ότι και το 2ο εξάμηνο ο θηλασμός παραμένει η βασική τροφή και τα υπόλοιπα δίνονται συμπληρωματικά.

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...