Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

πες τα ρε Αννα γιατι κ εγω τα σκεφτομαι αυτα.κ οπου το πω με λενε υπερβολικη κ με κοιτανε περιεργα!ειδικα η πεθερα μου που ειναι κ της εκκλησιας.εμενα δεν με ποβληματιζει τοσο το ψωμι κ το κρασι αλλα που παιρνουν κ αλλοι αυτο το κουταλι!!!!!!!!:?

Εγώ πήγα τον μικρό να τον κοινωνήσω και πήγα πρώτη πρώτη. Τον έδωσα στην νονά του να τον κοινωνήσει και της λέω να του πεις χωρίς ψωμάκι! Το λέει και η κουμπάρα μου και της λέει δεν είναι ψωμάκι τέκνο μου, είναι σώμα κυρίου. Καλά του λέει κι αυτή χωρίς σώμα κυρίου!!! Χαχα! Πεθανα στα γέλια που την άκουσα!!! Κι όσο για το κρασάκι (που είναι αίμα Κυρίου) ισα που έβρεξε τα χείλη του και πολύ του άρεσε του δικού μου!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

μανούλες που βαφτίσατε να ρωτήσω... πως κοινωνήσατε τα μωράκια σας; δε φτύνουν το κουτάλι; εμένα δεν εχει πάρει ακόμα κουτάλι και στανταρ δε θα το πάρει. επίσης, κάνει να καταπιούν κρασί αν υποθέσουμε ότι τα καταφέρνουν;και αν μπει και ψωμί και γουρλωθεί το μωρό μου; και τέλος, σιχαίνομαι να κοινωνήσει απο αυτό το κουτάλι του παππά. εδώ συνεχίζουμε την αποστείρωση και θα της δωσω αυτό το χιλιοχρησιμοποιημένο κουτάλι; καλή η παράδοση δε λέω αλλά δε μ' αρέσουν αυτά... εσείς που ετοιμάζεστε για τη βαφτιση τι λέτε

Πεστα χρυσόστομη. Εγώ έχω σκοπό να πάω πρώτη και να του ζητήσω να με κοινωνήσει εμένα και μετά το παιδί. Να γλύψω την κουτάλα καλά καλά και να πάρω όλα τα μικρόβια........................

μουαχαχαχαχα αηδίεςςςςςςς!

mU4Ep3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες! Αντζούλα πολύ ωραία η στάμπα. Εγώ θα έβαζα αυτήν πίσω κ μια φωτό της μικρής μπροστά. Όχι ότι θα την φοράει, αλλά έτσι, για μες στο σπίτι όπως είπες. Επίσης μου άρεσε η ιδέα της Βάλιας νομίζω αλλά με βιντεάκι από την παιδική του ηλικία μέχρι κ σήμερα με την μπισκοτίνα. Κ, αν γίνεται, να έχουν μαζευτεί όλοι στο σπίτι να του κάνετε έκπληξη όταν μπεί.

Βάλια, κι εγώ έξω προτείνω. Πολύ ταλαιπωρία το τραπέζι στο σπίτι σου κ θα έχεις κ τα τρεξίματα με την βάπτιση. Τώρα αν αποφασίσεις σπίτι, προτείνω παστίτσιο, να το ´χεις φτιάξει απ´το προηγούμενο βράδυ, καναδυό σαλάτες (να τα ´χεις όλα έτοιμα, πλυμένα κ να τις φτιάξεις επιτόπου), κατεψυγμένα τυροπιτο-σπανακο-λουκανοπιτάκια/πιροσκάκια. Κάτι τέτοιο τέλος πάντων, όχι πολλά πολλά κ πιστεύω ότι καταλαβαίνουν όλοι ότι δεν είναι εύκολο κ δεν έχουν τρελές απαιτήσεις. Πάντως το πιό εύκολο σίγουρα είναι το έξω κ θα το ευχαριστηθείτε περισσότερο.

Τούκι, εγώ που την βάπτισα ήδη κ την κοινώνησα, δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το να δεχτεί το κουτάλι παρ´ότι δεν ήταν καν τριών μηνών. Ο νονός της ήταν έμπειρος κ την κράτησε ξαπλωτή κ μια χαρά το ´βαλε ο παπάς. Ούτε έκλαψε ούτε τίποτα. Επίσης όλοι αφήνουν τα μωράκια να πηγαίνουν να κοινωνούν πρώτα, μάλιστα το απαιτούν οι παπάδες, νομίζω σε όλες τις εκκλησίες. Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς γενικώς ψιλοφοβόμαστε αλλά το κουτάλι μπαίνει μέσα στο κρασί που έχει οινόπνευμα κ ελπίζουμε ότι τα σκοτώνει όλα. Τώρα τι να πω; Από σας εξαρτάται.

Α, Αντζούλα, το μαλλί σου υπέροχο!

Αλεξάνδρα, φτου σας παιδί μου! Κουκλιά όλοι σας! Να ´στε πάντα γεροί κι ευτυχισμένοι!

Άννυ μου, να σου ζήσει ο Δημητράκης! Μπράβο που δεν έκλαψε το αστεράκι! Ανυπομονώ για φωτογραφίες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Εγώ πήγα τον μικρό να τον κοινωνήσω και πήγα πρώτη πρώτη. Τον έδωσα στην νονά του να τον κοινωνήσει και της λέω να του πεις χωρίς ψωμάκι! Το λέει και η κουμπάρα μου και της λέει δεν είναι ψωμάκι τέκνο μου, είναι σώμα κυρίου. Καλά του λέει κι αυτή χωρίς σώμα κυρίου!!! Χαχα! Πεθανα στα γέλια που την άκουσα!!! Κι όσο για το κρασάκι (που είναι αίμα Κυρίου) ισα που έβρεξε τα χείλη του και πολύ του άρεσε του δικού μου!!!

Τρελή η κουμπάρα!!!!Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω....Ανέκδοτο...

Άντζυ μου τέλειο το μπλουζάκι!!!!!:)

Διαφημίσεις

Συγχρόνως γράφαμε. Φαντάσου πόσην ώρα κάνω να ποστάρω απ΄το κινητό!

Καλά, απίστευτη η κουμπάρα! Πολύ γέλιο!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κορίτσια, δουλεύω και δεν προλαβαίνω ούτε να σας διαβάσω ούτε να σας γράψω αλλά θέλω λίγο βοήθεια για κάτι. Τσιρίζουν τα μωρά σας; Ο Λευτεράκης, εκεί που ήταν άψογος μέχρι τώρα ξαφνικά άρχισε να τσιρίζει δυνατά. Δεν το κάνει 1-2 λεπτά την μέρα αλλά συνεχόμενα. Δεν είναι πόνος, ούτε όταν βαριέται, τσιρίζει από χαρά ΣΥΝΕΧΕΙΑ......... Στην αρχή ξετρελαθήκαμε με την νέα ανακάλυψη του φωνήεντος ιιιιιιιιι αλλά όσο συνεχίζεται μας κουράζει ειδικά τώρα που το άγχος είναι φουλ. Προσπαθώ να του μιλάω σιγά και ήρεμα για να μάθει να μιλάει κι αυτός έτσι αλλά άδικος κόπος. Λέτε να είναι φάση και να περάσει; Πάμε στο 2ο 24ωρο.

mU4Ep3.png

Καλησπερα και απο εμενα, ο μικρος αγκαλια να τρωει και εγω να προσπαθω να γραψω.Λοιπον Αγγελικη τελεια ιδεα το μπλουζακι, ο δικος μου εχει γενεθλια στις 12 και θα του κανω και εγω ενα τετοιο δωρο!

Αντρια να σας ζησει το παλλικαρι σας, καλοφωτισμενο να ειναι,σε ποια εκκλησια το βαφτισατε;

Λοιπον και εγω τα ιδια σκεφτομαι με την θεια κοινωνια και οχι μονο για το παιδι αλλα και για μενα, ομως δεν τολμω να πω κατι γιατι η οικογενεια του αντρα μου ειναι πολυ της εκκλησιας και ο αντρας μου επισης.Οποτε οπως ειπατε θα το παμε πρωτο πρωτο, να πω ομως οτι ο παππας μας που ειναι και πνευματικος μας, δεν το βαζει στο στομα του παιδιου ιδιως οταν ειναι ετσι μικρο αλλα του ριχνει λιγο χωρις να το πολυακουμπησει.

Μαράκι, join the club! Η Αθηνούλα από τότε που ανακάλυψε την νέα της φωνή/στριγγλιά, την χρησιμοποιεί πολύ συχνά. Είναι τόσο εκνευριστική αυτή η νέα φωνούλα, αφού όταν δεν την βλέπεις νομίζεις πως γκρινιάζει. Όταν όμως την δεις, βλέπεις πως την κάνει κ γελάει. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να σταματήσει. Μάλλον πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή κ να περιμένουμε να ξεπεράσουν κι αυτό το στάδιο. Μέχρι τότε εμείς προσπαθούμε να το δούμε ως αστείο (άλλωστε αυτή γελάει με την ανακάλυψή της) ώστε να μην εκνευριζόμαστε. Καλή τύχη!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Κλείσαμε κι εμείς για τη βάφτιση!!! 5 Δεκεμβρίου στο Μοσχάτο! Γιούπι!!!

Οσο για τη Θεία Κοινωνία λεγεται ότι δεν μπορεί να μολυνθεί το "σώμα και αίμα του Χριστού", ό,τι και να έχει ο άλλος. Παρόλα αυτά πόσο δίκιο έχετεεεεεε!!!!!!!!!!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!

Οσο για τη Θεία Κοινωνία λεγεται ότι δεν μπορεί να μολυνθεί το "σώμα και αίμα του Χριστού", ό,τι και να έχει ο άλλος. Παρόλα αυτά πόσο δίκιο έχετεεεεεε!!!!!!!!!!

με το καλό φιλενάδα ο Νικόλας μας να βαφτιστεί!!!!!!! και μια μέρα πριν την γιορτή του!τέλεια!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα μανούλες!

Μπράβο Δημητρούλα! Θα προλάβει να γιορτάσει φέτος!!! Με το καλό!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Τι κανετε μανουλομωρακια μου?

Μου λειπετε πολυ και δεν προλαβαινω οχι να γραψω αλλα ουτε καν να σας διαβασω καλα καλα

Με την κ@λοδουλεια γυριζω πτωμα και βεβαια απο την ωρα που θα μπω ως τις 1 περιπου καθε βραδυ δεν καθομαι λεπτο. Και πα'ρολα αυα το σπιτι μες τη βρωμα...και τα ασιδερωτα ...βουνο

Βεβαια μια βδομαδα περασε, ελπιζω να βρουμε τους ρυθμους μας, σιγα σιγα.

Ειδα οτι μιλατε για το "αθλημα"... Μεχρι πριν 10 μερες με ξεζουμισε ο ατιμος (οχι οτι δεν ηθελα...χαχαχα) Απο τη μερα που γυρισα στο γραφειο, ουτε για δειγμα...

Ααα Αλεξανδρα καλως μας ηρθες!!! Να τη χαιρεσαι κι εσυ τη μπεμπουλινα σου

Κοριτσια, ποια εχει προχειρη τη λιστα βαπτισεων να προσθεσουμε και τη μπουμπουκα της...

Σας φιλω και σας σκεφτομαι!

QuW0p3.png

Γεια σας φιλες!!!

Δημητρα με το καλο η βαπτιση του Νικολα μας!!!!Μες τον χειμωνα ε?Θα ειναι πολυ ωραια πιστευω!!!!:P:p:p

Βαλια να ζησετε!!Συμφωνω με τα κοριτσια και εγω στο θεμα του τραπεζιου!Και εμεις αυτο θα κανουμε;)

Αντζυ η ιδεα για την μπλουζα σουπερ!!!

Δεσποινα μια χαρα κοιμηθηκε η μπουμπη μας το βραδυ ε???Αντε να συνεχισει ετσι!!

Νικολιτσα περαστικα στην Αναστασια μας!!!Βασανιζονται τα ερημα με αυτα τα δοντια!!!!Τι τα θελουν?Πιο ωραια δεν ειναι φαφουτακια??????

Για τα παμπερς του λιντλ εχω αρχισει να το σκεφτομαι και εγω!Ειναι πολλα τα λεφτα για αυτα που παιρνω!Αν κανουν τη δουλεια τους και αυτα και ειναι πιο φτηνα γιατι να δινουμε τοσα λεφτα γι αυτα???

Σημερα καναμε πολλες βολτουλες ολη μερα και μολις γυρισαμε ηρθε η κουμπαρα μου:?Ο μικρος μια ψιλογκρινιτσα την εχει ακομα αλλα εχει μειωθει αισθητα απο τις προηγουμενες 2 μερες!

Τι αλλο ηθελα να πω δεν θυμαμαι..................

Κορίτσια, εσείς που έχετε τις πάνες του λιντλ, πού είναι φτιαγμένες;

Σήμερα, 9/9 έχουμε επέτειο γάμου. 4 χρόνια. Κ η Αθηνά είναι τεσσάρων μηνών κ γεννήθηκε τέσσερις του μήνα. Χμ... Μήπως να παίξουμε κάτι στο τέσσερα;

Πάλι με έπιασε κρίση αγάης για την κόρη μου. Το παθαίνω ώρες ώρες, συχνά πυκνά. Την αγαπάω τόσο πολύ! Τώρα σκέφτομαι ότι θέλω άλλο ένα μωράκι ΤΩΡΑ! στο καπάκι να της κάνω ένα αδερφάκι! Αχ, να ´χαμε λεφτά να μην είχαμε ανάγκη να δουλεύουμε, τι καλά που θα ´ταν...

Άλλες ώρες πάλι σκέφτομαι πως δεν θα μπορούσα να αγαπήσω άλλο παιδάκι τόσο πολύ. Όμως νιώθω να πλυμμηρίζω από αγάπη για αυτό το αγγελούδι που θα το πνίξω στο τέλος.

Άβυσσος η ψυχή της μάνας...

Καληνύχτα μανούλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...