Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θέλω τη βοήθειά σας!!!

Μετά τη βάφτιση έχουμε σκεφτεί 2 πράγματα με τον άντρα μου.. ή να πάρουμε τις οικογένειες κ τους κουμπάρους κ να βγουμε έξω ή να τους κάνω το τραπέζι στο σπίτι...

Αν κάνουμε το τραπέζι στο σπίτι μπορείτε να με βοηθήσετε στο τι να μαγειρέψω;;;

Το κακό είναι ότι εκείνη την ημέρα δεν θα μπορώ να έχω κάτι στο φούρνο αφού θα λείπουμε όλοι...

Βάλια μου εγώ πιστεύω οτι πιο πολύ θα σου κοστίσει στο σπίτι και θα ταλαιπωρηθείς,παρά έξω! πρώτα απ όλα εσύ θα πρέπει να χεις το μυαλό σου στη βάφτιση,να το χαρείς,αν είναι να σκέφτεσαι κ συνταγές κ σερβιρίσματα...θα τρελλαθείς απο το αγχος! μετά τι να κάνεις..να ετοιμάσεις κάποια πράγματα απο την προηγούμενη μέρα..κ πάλι,πιστευω όσα θα δώσεις για κρασί,μπύρες,αναψυκτικά ,κανα κρεατικό,κανα ορεκτικό κτλ κτλ τόσα θα ΄δωσετε κι εξω σε ένα ταβερνάκι και θα στα σερβίρουνε κιόλας!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βάλια μου εγώ πιστεύω οτι πιο πολύ θα σου κοστίσει στο σπίτι και θα ταλαιπωρηθείς,παρά έξω! πρώτα απ όλα εσύ θα πρέπει να χεις το μυαλό σου στη βάφτιση,να το χαρείς,αν είναι να σκέφτεσαι κ συνταγές κ σερβιρίσματα...θα τρελλαθείς απο το αγχος! μετά τι να κάνεις..να ετοιμάσεις κάποια πράγματα απο την προηγούμενη μέρα..κ πάλι,πιστευω όσα θα δώσεις για κρασί,μπύρες,αναψυκτικά ,κανα κρεατικό,κανα ορεκτικό κτλ κτλ τόσα θα ΄δωσετε κι εξω σε ένα ταβερνάκι και θα στα σερβίρουνε κιόλας!

συμφωνω απολυτα;)

KOWTp3.png

Βάλια να ζήσετε & να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι!!!

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βγείτε έξω!!!!Πολύ πιο ξεκούραστα!!!!Συνήθως λέμε να μαζευτούμε σπίτι για πιο οικονομικά και με αυτά που χαλάμε για να ευχαριστήσουμε τους καλεσμένους μας θα είχαμε πάει στο καλύτερο!!!

Άντζυ μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!!!Περιμένω να μου πείτε πότε θα κανονίσετε για καφεδάκι να σας γνωρίσω και από κοντά!!!!

Σας ευχαριστώ και για τις ευχές σας και για τη γνώμη σας. Και ο άντρας μου προτιμάει το έξω καλύτερα... Λέτε να στολίσω το τραπέζι στην ταβέρνα που θα πάμε;;;

Να αγοράσω τούλι ή κάτι περεμφερεί και να γεμίσω 2 τετράγωνα γυάλινα που έχω με χρωματιστή άμμο ή ζελέ (αν λέγεται έτσι) και να τα βάλω πάνω στο τραπέζι;;;

Θα είμαστε γύρω στα 15 ατόμα. Εχετε να μου προτείνεται καμιά ιδέα γι΄αυτό;;;

Με συγχωρείτε που σας πρήζω...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ και για τις ευχές σας και για τη γνώμη σας. Και ο άντρας μου προτιμάει το έξω καλύτερα... Λέτε να στολίσω το τραπέζι στην ταβέρνα που θα πάμε;;;

Να αγοράσω τούλι ή κάτι περεμφερεί και να γεμίσω 2 τετράγωνα γυάλινα που έχω με χρωματιστή άμμο ή ζελέ (αν λέγεται έτσι) και να τα βάλω πάνω στο τραπέζι;;;

Θα είμαστε γύρω στα 15 ατόμα. Εχετε να μου προτείνεται καμιά ιδέα γι΄αυτό;;;

Με συγχωρείτε που σας πρήζω...

Εγώ θα έπαιρνα runner είναι πολύ πιο λεπτό από το τούλι και δεν θα ενοχλούσε στο τραπέζι....θα το έβαζα κατα μήκος... Ίσως σε κάποια σημεία αν δεν ενοχλούσε να του έκανα σούρα...με κορδελίτσα και εκεί θα έβαζα τις γυάλες...Πιο ωραία ίσως να ήταν με χρωματιστό πετραδάκι και κεράκι...;)

Κορίτσια θέλω τις ιδέες σας!!την Τρίτη 14 έχει ο Κώστας τα γενέθλια του! κι επειδή είναι τα πρώτα του γενέθλια που θα γιορτάσουμε οι 3 μας θέλω να του κάνω έκπληξη!! :-) αφου no money για εξόδους,λέω να του παραγγείλω μια τούρτα που να χει μια φωτο πάνω με τους 3 μας,να πω στους δικούς μας να έρθουνε (εμείς κι εμείς!) και να χω ποτάκι,ξηρους καρπούς κ αναψυκτικά!μαζεμένα.. αλλά λέω ..τι άλλο να κάνω έτσι σαν έκπληξη? ας πούμε έλεγα όταν θα μπούνε όλοι να βάλω στη μεγάλη τηλεόραση του σαλονιού να παίζει το βιντεάκι που χω φτιαξει με τη μπέμπα! πείτε έτσι καμια ωραία ιδέα ή για έκπληξη ή για δωράκι..

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Βάλια κορίτσι μου χαλαρά εξω... Θα ταλαιπωρηθεις πολυ στο σπίτι και δεν θα το ευχαριστηθείς!!!

Συμφωνώ με την Αλεξάνδρα παρε ενα ρανερ σε τυρκουάζ χρώμα!!!

Μάλλον θα καταλήξουμε στο έξω απ' ότι φαίνεται!!! Αντε τώρα να βρω ράνερ...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αντζυ μου καλά θα ήταν να τους μάζευες όλους στο σπίτι και εσείς να λείπατε κ όταν θα μπείτε να τους δει ο Κώστας όλους μπροστά του!!!

Αυτό με το βιντεάκι μου αρέσει πολύ κ μπορείς να προσθέσεις και φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Angie μου ιδέα γαι δωράκι είναι και ένα μπλουζάκι με τύπωμα με κάτι σε στυλ "στα...(ηλικία) είμαι μπαμπάς του μπισκότου" ή κάτι τέτοιο. Εγώ είχα κάνει μπλουζάκια στην 1η μας επέτειο γάμου.

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Angie μου ιδέα γαι δωράκι είναι και ένα μπλουζάκι με τύπωμα με κάτι σε στυλ "στα...(ηλικία) είμαι μπαμπάς του μπισκότου" ή κάτι τέτοιο. Εγώ είχα κάνει μπλουζάκια στην 1η μας επέτειο γάμου.

το σκέφτηκα κι εγώ για μπλουζάκι,το οποίο δεν ξέρω βέβαια αν θα φορέσει,διότι είναι κ ιδιότροπος,αλλά σίγουρα θα το φοράει για πρόχειρο..αλλά να γραφει κατι έξυπνο όπως αυτό που λες ή να χει κ φώτο της?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

μανούλες που βαφτίσατε να ρωτήσω... πως κοινωνήσατε τα μωράκια σας; δε φτύνουν το κουτάλι; εμένα δεν εχει πάρει ακόμα κουτάλι και στανταρ δε θα το πάρει. επίσης, κάνει να καταπιούν κρασί αν υποθέσουμε ότι τα καταφέρνουν;και αν μπει και ψωμί και γουρλωθεί το μωρό μου; και τέλος, σιχαίνομαι να κοινωνήσει απο αυτό το κουτάλι του παππά. εδώ συνεχίζουμε την αποστείρωση και θα της δωσω αυτό το χιλιοχρησιμοποιημένο κουτάλι; καλή η παράδοση δε λέω αλλά δε μ' αρέσουν αυτά... εσείς που ετοιμάζεστε για τη βαφτιση τι λέτε

KOWTp3.png

μανούλες που βαφτίσατε να ρωτήσω... πως κοινωνήσατε τα μωράκια σας; δε φτύνουν το κουτάλι; εμένα δεν εχει πάρει ακόμα κουτάλι και στανταρ δε θα το πάρει. επίσης, κάνει να καταπιούν κρασί αν υποθέσουμε ότι τα καταφέρνουν;και αν μπει και ψωμί και γουρλωθεί το μωρό μου; και τέλος, σιχαίνομαι να κοινωνήσει απο αυτό το κουτάλι του παππά. εδώ συνεχίζουμε την αποστείρωση και θα της δωσω αυτό το χιλιοχρησιμοποιημένο κουτάλι; καλή η παράδοση δε λέω αλλά δε μ' αρέσουν αυτά... εσείς που ετοιμάζεστε για τη βαφτιση τι λέτε

πες τα ρε Αννα γιατι κ εγω τα σκεφτομαι αυτα.κ οπου το πω με λενε υπερβολικη κ με κοιτανε περιεργα!ειδικα η πεθερα μου που ειναι κ της εκκλησιας.εμενα δεν με ποβληματιζει τοσο το ψωμι κ το κρασι αλλα που παιρνουν κ αλλοι αυτο το κουταλι!!!!!!!!:?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...