Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα μοίρασες εσύ;ωραία καλά πάμε... πως νοιώθεις για την ημέρα που πλησιάζει;έχω άγχος..δεν ξέρω πόσα είναι καλά να της δώσω...πείτε καμιά τιμή...

Μου έχουν μείνει 5-6 ακόμα... Εχω κι εγώ πολύ άγχος για τη μέρα εκείνη...

Θα κλαίει, θα γκρινιάζει, θα είναι όλα καλά.... ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ...

Νομίζω ότι μέχρι 200 ευρώ καλά θα ήταν.... ;)

Αννη μου να σου ζήσει - και από εδώ ευχές - ο Δημητράκης σου!!!

Να είναι γερός κ καλότυχος κ να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!

Πως είναι σήμερα; Εύχομαι να είναι καλύτερα ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

KAΛΗΜΕΡΑ φιλεναδίτσες μου!!! μας πήρε ο ύπνος σήμερα,κοιμήθηκε πάλι 21.30 το βράδυ αλλά ξύπνησε 06:30 το πρωί ,δεν ξέρω γιατί,πεινούσε κιόλας και έτσι κάτσαμε στο κρεβάτι με τη ζιζο πιπίλα ως τις 11!Νικολίτσα μου δοντάκια ε? κουραγιο,μακάρι να σκάσουν γρήγορα και να μη βασανιστούν τα παιδάκια μας!Άντρια μου αναμένουμε φώτο σας!μπράβο που ο Δημήτρης μας ήταν καλό παιδί και το απόλαυσε κιόλας!! :-)

ας κεράσω ένα καφεδάκι γιατι έχω ξυπνήσει με νεύρα.............

ή μαλλον ο Κώστας με ξύπνησε με νευρα..γκρρρρρρρρρρρρ!

cappuccino-for-web.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Νικόλ μου εγώ στην κουμπάρα μου έδωσα 350 ευρώ και στον κουμπάρο πηραμε ρολοι με 350 ευρώ. Τα βαφτιστικα όμως είχαν περίπου 1000 ευρώ γι αυτό και καναμε τετοια δώρα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει θεμα παρεξηγησης όσα και αν δώσεις. Σημασία έχει το γεγονός κι όχι τα δώρα ;)

Βάλια μου ευτυχώς σήμερα δεν έχει πυρετό αλλά κάνει δίαιτα. Δεν τρώει πολύ αλλά αυτό δεν με πειράζει... Ευτυχώς προς το παρόν δεν έχει και γκρίνια...

Αντζυ μου γιατί σε εκνεύρισε το στεφάνι σου???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα και πάλι!

Οι καμπάνες μας έχουν ξυπνήσει από τις 7 και τώρα ο μικρούλης μου κοιμήθηκε αφού ήταν χώμα. Πήγαμε να κλείσουμε και εκκλησία για τη βάφτιση αλλά τελικά δεν μας άρεσε. Γύφτοι απέξω ζητιάνευαν, βρώμικη η εκκλησία, ρωτήσαμε για θέρμανση και μας λέει ο παπάς ααααααμαααα χρειάζεται την ανάβουμε (σαν να λέει αν τα σκάσετε κάτι μπορεί να γίνει). Τελοσπάντων θα κοιτάξουμε για άλλη.

Μαίρη δικιά σου η δίαιτα.

Δέσποινα σωστά κατάλαβες, μέ ένα τοστ να σου 4 μονάδες. Δε λέει.

Αννη να σου ζήσει ο Δημήτρης και περαστικά.

Θα ξαναπεράσω μετά γιατί τώρα τον ακούω.

X4pTp3.png

Νικόλ μου εγώ στην κουμπάρα μου έδωσα 350 ευρώ και στον κουμπάρο πηραμε ρολοι με 350 ευρώ. Τα βαφτιστικα όμως είχαν περίπου 1000 ευρώ γι αυτό και καναμε τετοια δώρα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει θεμα παρεξηγησης όσα και αν δώσεις. Σημασία έχει το γεγονός κι όχι τα δώρα ;)

Βάλια μου ευτυχώς σήμερα δεν έχει πυρετό αλλά κάνει δίαιτα. Δεν τρώει πολύ αλλά αυτό δεν με πειράζει... Ευτυχώς προς το παρόν δεν έχει και γκρίνια...

Αντζυ μου γιατί σε εκνεύρισε το στεφάνι σου???

καλέ αυτός ζηλεύει και του ύπνο μου!! με πήρε πρωί πρωί με νεύρα...λέει πως κοιμήθηκες? ε,καλά λέω!(λες κι ήταν σε άλλο κρεβάτι αυτός!) και μου λέει εγω εμεινα ως τις 3 ξύπνιος κ έβλεπα ταινίες..ε,μπράβο λέω κι εγώ.τι όνειρο έβλεπες μου λέει? Ε,που να θυμάμαι κάλε?? τίποτα,ξερω γω... αναστέναζες λέει στον ύπνο σου σα να κανες sex! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!! δε με λυπάται ούτε ο ύπνος,ούτε ο Κώστας! ε,κάτι θα βλεπα ίσως λέω κ δεν το θυμάμαι! ναι ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΣ??? παιδί μου είναι ανισόρροπος ο άνθρωπος!!!!!!!:evil:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Angie μου χαίρομαι παρα πολύ που δεν θα είμαι η μόνη που θα βαπτίσω τη μπουμπού ολόκληρη γυναίκα!!!!:)

Έχω facebook... θα με βρείτε... Alexandra Kemou...

Δήμητρα σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Θα προσπαθήσω να την κάνω...εαν έχω κάποια απορία θα σ' ενοχλήσω!!!!;)

Κορίτσια σχετικά με το "άθλημα" τις πρώτες 40 ημέρες τίποτα...Το είχε απογορέψει και ο γιατρός αλλά δε νομίζω να έκανα κιόλας...σπό κει και πέρα σιγά σιγά γιατί πόναγα...αλλά τώρα φυσιολογικά όπως πριν...Βέβαια πάντα να έχει κοιμηθεί το μπεμπάκι...αυτό είναι ένα πρόβλημα...αλλά όλα καλα΄!!!:oops:

καλέ αυτός ζηλεύει και του ύπνο μου!! με πήρε πρωί πρωί με νεύρα...λέει πως κοιμήθηκες? ε,καλά λέω!(λες κι ήταν σε άλλο κρεβάτι αυτός!) και μου λέει εγω εμεινα ως τις 3 ξύπνιος κ έβλεπα ταινίες..ε,μπράβο λέω κι εγώ.τι όνειρο έβλεπες μου λέει? Ε,που να θυμάμαι κάλε?? τίποτα,ξερω γω... αναστέναζες λέει στον ύπνο σου σα να κανες sex! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!! δε με λυπάται ούτε ο ύπνος,ούτε ο Κώστας! ε,κάτι θα βλεπα ίσως λέω κ δεν το θυμάμαι! ναι ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΣ??? παιδί μου είναι ανισόρροπος ο άνθρωπος!!!!!!!:evil:

Χαχαχα!! Δεν παίζεται ο Κώστας! Αφού δεν σε ξύπνησε μες στην νύχτα παλι καλά να λες!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Περαστικά σε όλα τα μπεμπάκια που πονάνε τα δοντάκια τους!!!!

Εμένα τις τελευταίες μέρες έχει πάρα πολύ γκρίνια και μάλλον είναι από αυτό....

Εδώ και μήνες (θα έλεγα από τον 3ο) κοιμάται όλη τη νύχτα... Την δίνω όμως ξένο γάλα - δεν θηλάζω... Αλλά κοιμάται μετά τις 12:30 - 1:00...

Από πάνες επειδή μου φαίνονται όλες ίδιες χρησιμοποιώ τις libero και προτιμώ όταν βάζουν τα carrefour 50% να πηγαίνω...Παίρνω και τα κουπόνια που μου στέλνουν και βγαίνει πολύ φτηνά... Από τα libero στέλνουν τα περισσότερα κουπόνια...

Τώρα πάλι για όσες ενδιαφέρονται για pampers αυτές τις μέρες ο Σκλαβενίτης έχει προσφορά 4? εκπτωτικό για ένα πακέτο & 12? εαν πάρεις 2 οικονομικές συσκευασίες....

Καλημερα και απο εμας!!

Αφου φάγαμε την κρεμούλα μας (λεμε τωρα)και γεμισαμε όλο τον τόπο τώρα λεμε λογάκια και γελαμε μόνες μας:tongue:

Νικολ μου περαστικα στην Αναστασια μας! Ευτυχως που ήταν τα δοντάκι!! ΚΑι με το καλο η βάπτιση!!!

Αννυ καλοφωτιστος ο μικρος!Να ναι πάντα γερος!!!

ΚΑλα αντζυ δεν παιζεται ο Κωστας!!! Τυχερη ήσουν που δεν σε ξυπνησε!! Αλλα τωρα για πες μας! Μεταξυ μας, τι έβλεπες πονηρο κοριτσι?χαχαχα:D

Απο πάνες και γω τωρα αρχισα του λιντλ , τις δοκιμασα και εμεινα πάρα πολυ ευχαριστημενη σαν τα παμπερς είναι! Και απο τιμη σούπερ! οι 52 9 και κατι!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

να σαι καλα αντζουλα! μας εκανες και γελασαμε!!! χαχαχαχαχα:P:p:p:p

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Aχ βρε Αντζυ μου, δεν παίζονται οι άντρες... Απίστευτος ο Κώστας... χαχαχα

Τάνια μου είσαι ευχαριστημένη από τα pampers του lidl;;; Μου το έχουν πει και άλλοι ότι είναι καλά αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα.

Σήμερα εχουμε επέτειο γάμου με τον καλό μου!!! Αλλά ούτε που ξέρω τι θα κάνουμε... Μας βλέπω να καθόμαστε σπίτι...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Αλεξάνδρα είσαι μια κούκλα μανούλα ,αλλά κι η κόρη σου όλα τα λεφτά!!!! να τη χαίρεσαι! (κορίτσια δείτε φωτο στην ομάδα μας!)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Θέλω τη βοήθειά σας!!!

Μετά τη βάφτιση έχουμε σκεφτεί 2 πράγματα με τον άντρα μου.. ή να πάρουμε τις οικογένειες κ τους κουμπάρους κ να βγουμε έξω ή να τους κάνω το τραπέζι στο σπίτι...

Αν κάνουμε το τραπέζι στο σπίτι μπορείτε να με βοηθήσετε στο τι να μαγειρέψω;;;

Το κακό είναι ότι εκείνη την ημέρα δεν θα μπορώ να έχω κάτι στο φούρνο αφού θα λείπουμε όλοι...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Aχ βρε Αντζυ μου, δεν παίζονται οι άντρες... Απίστευτος ο Κώστας... χαχαχα

Τάνια μου είσαι ευχαριστημένη από τα pampers του lidl;;; Μου το έχουν πει και άλλοι ότι είναι καλά αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα.

Σήμερα εχουμε επέτειο γάμου με τον καλό μου!!! Αλλά ούτε που ξέρω τι θα κάνουμε... Μας βλέπω να καθόμαστε σπίτι...

Να ζησετε Βαλια μου και να στε πάντα ευτυχισμένοι!!!!

όσο για τις πάνες εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη! ούτε διαρροες, ούτε κοκκινιλες!Μια χαρα

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Θέλω τη βοήθειά σας!!!

Μετά τη βάφτιση έχουμε σκεφτεί 2 πράγματα με τον άντρα μου.. ή να πάρουμε τις οικογένειες κ τους κουμπάρους κ να βγουμε έξω ή να τους κάνω το τραπέζι στο σπίτι...

Αν κάνουμε το τραπέζι στο σπίτι μπορείτε να με βοηθήσετε στο τι να μαγειρέψω;;;

Το κακό είναι ότι εκείνη την ημέρα δεν θα μπορώ να έχω κάτι στο φούρνο αφού θα λείπουμε όλοι...

εξω!( αν σας παίρνει βεβαια) αλλα εκεινη την μερα να κλειστεις μεσα και να ετοιμαζεις?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...