Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!

Τι κάνετε;

Εγώ πετάω σήμερα...κοιμηθήκαμε 12-7 σερί μετά από πάααααρα πολύ καιρό! Φυσικά με την μπούμπι στο κρεβατι μας αφού από τις 9.30 ως τις 12 που ήταν στην κούνια της ξύπνησε 4 φορές:evil: Τέλος η μόνη λύση είναι καινούργιο τριπλό:-D κρεβάτι να χορτάσουμε ύπνο!

Mary73 πως έγινε αυτό με την μείωση του γάλακτος και πως το κατάλαβες; από τις αντλήσεις; Έχω κι εγώ αυτόν το φόβο τώρα με την δουλειά.

Δημητρούλα παράξενη αυτή η δίαιτα. Με ένα τοστάκι δηλαδή παίρνω 4 πόντους;;;

Touki με γεια τα βαφτιστικά σας!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες και από εμένα!

Τελικά οι περισσότερες από εσάς θηλάζετε ακόμα! Μπράβο κορίτσια!!! Κάνετε πολύ καλά!!!

Θα ήθελα κι εγώ να τον θήλαζα ακόμα αλλά βλέπετε ήταν λίγο τεμπελάκος ο δικός μου και δεν ήθελε στήθος... Εύχομαι στο δεύτερο όταν με το καλό κάνω να τα καταφέρω...

Δημητρά μου συγχαρητήρια με τη δίαιτα!!! Keep going!!! Θα τα καταφέρεις!

Πάντως με το θέμα sex και εγώ δεν έχω τρομερή διάθεση κ όταν το αποφεύγω ο αντρούλης μου μου κρατάει μούτρα...

bubbles μου μια χαρά το ωράριο σας!!! Μακάρι να συνεχίσει έτσι αλλά να είναι στην κούνια της..

Touki μου μεγειά τα βαπτιστικά σας και με το καλό η βάπτιση!

Ποιες μανούλες έχουν σειρά τώρα;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

bubbles, τον τελευταίο ένα μήνα, το γάλα μου εμφάνισε μείωση στην ποσότητα. Στην αρχή ήταν μικρή, και μου είπε μια μαία, οτι με το νοσοκομειακό θήλαστρο που χρησιμοποιώ, εμφανίζεται σταδιακά μείωση μετά το 4 μηνο. Εγώ δεν άλλαξα τίποτα, γιατί μπήκα στη λογική του αποθηλασμού, δηλαδή είχα στο μυαλό μου να αποθηλάσω στο 6μηνο. Θεωρητικά μπορείς να το αποφύγεις αν αυξήσεις τις αντλήσεις, αλλά δεν το έκανα. Μη φοβάσαι, γιατί δε συμβαίνει σε όλες η μείωση και αν το θες αντιμετωπίζεται. Εγώ πηγαινοερχόμουν στη δουλεια 3 μήνες και είχα γάλα φουλ. Αν θέλεις, θα τα καταφέρεις. Συν του οτι τώρα που μπαίνουν τα στερεά, το παιδί θα χρειάζεται λιγότερο γάλα, έτσι κι αλλιώς.

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

Καλημέρα ξανά!!

Εμείς σήμερα είπαμε να πάρουμε ρεπό από τα τρεξίματα, μια και ξεκουραστήκαμε κάπως το βράδυ (την πήρα από την αρχή στις 11 μαζί μου και κοιμηθήκαμε έως τις 8.30 με 3-4 ταΐσματα στον αυτόματο πιλότο).

Εμείς το άθλημα το τιμούμε, η αρχή ήταν λίγο δύσκολη αλλά μπήκαμε στους ρυθμούς μας. Αλλά όσο και να θες, την μία είσαι κουρασμένος, την άλλη είναι ο άλλος κουρασμένος, και την άλλη η μπέμπα έχει κέφια και αυπνίες, τί να κάνεις......... και εκεί που λες όλα οκ, αδιαθετείς... γγγκκκρρρρρρ

Τα ασιδέρωτα ότι και να κάνω μεγαλώνουν, και σήμερα λέω να βάλω άλλα 2 πλυντήρια, μήπως να τα πετάξω από το παράθυρο? (ουπς, μου έπεσαν??)

Δέσποινα κοιμηθήκατε και εσείς? ουάου!!! χεχεχε , ήταν γουρλίδικο το χτεσινό βράδυ!!!

Μαιρούλα πόσα γεύματα βγάζεις την ημέρα?

GaiGp3.png

καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια...Αλεξάνδρα καλωσήρθες στην παρέα μας και να σου ζήσει το νινί σου....χθές πήγαμε γιατρό την Αναστασία γιατί είναι μπουκωμένη και μας είπε οτι είναι απ τα δόντια:mad::mad:πολύ ταλαιπωρία...χθές δεν μπορούσε να κοιμηθεί και έβαζε όοοολο το χέρι μες το στόμα...της έδωσα ντεπονάκι αλλά τζίφος....από σάλια δεν το συζητάμε:rolleyes:έκανε και δέκατα....όλα μαζί...έχω πολλές φώτο να σας βάλω αλλά δεν προλαβαίνωωωωωωωωωω......έχω λιώσει απ την κούραση και τρέχω και για τα της βάπτισης.....προχθές έριξε απίστευτη βροχή και κολύμπησαν μαγαζιά στο Ναύπλιο....είχε κανα 3μηνο να βρέξει και το έριξε όλο μαζί το νερό.....διαβάζω για το άθλημα και γελάω.....δεν έχω καθόλου όρεξη και ο Χρήστος είναι μες τη γκρίνια....Βάλια να κάνουν παρέα οι άντρες μας:-D:-D

Η Λούση με τη φούστα μοιάζει για αγόρι;χαχαχαχα....δεν πάμε καλά...@@@@!!!

Άννυ η Κλειώ είναι μια κούκλα:D

Τάνια το ευχολόγιο τέλειο...η ώρα η καλή και να απολάυσεις κάθε στιγμή όταν θα έρθει η ώρα....

Άντζυ θέλουμε φώτο απ το νέο μαλλί...

Είρήνη υπομονή με τη δουλειά...υπάρχουν και 2ποδα ζώα σ αυτό τον κόσμο και μάλιστα πολλά....

κάτι ξεχνάω αλλά ο γερμανός (αλτσχάιμερ)δεν λέει να με εγκαταλείψει.....

σας φιλώ όλες.....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες! Κ μιας κ μιλάμε πάλι για το άθλημα, χθες ήταν η τέταρτη φορά στους 3 μήνες κ συνέβη αυτό που όλοι παρακαλάμε να μην. Ξύπνησε η Αθηνά! Κ όχι απλώς ξύπνησε αλλά άρχισε να ουρλιάζει! Τι να σας λέω! Ελπίζω αυτό να μην μας ξενερώσει κ σταματήσουμε πάλι τώρα που φαίνεται να αρχίζουμε λίγο συχνότερα. Πάντως θα ήταν ψέματα να πω ότι δεν έχω διάθεση, κάθε άλλο. Στην αρχή βέβαια πονάει λίγο αλλά μετά όλα καλά.

Τι άλλα; Ξέχασα...

Α, κι εγώ έχω την αίσθηση ότι μου μειώνετε το γάλα. Ειδικά το ένα στήθος το πρωί που ξυπνάω δεν είναι τούμπανο όπως το άλλο πιά. Κ χθες το βράδυ σαν να μην είχα αρκετό. Ίσως γι ´αυτό ξύπνησε η Αθηνά κ στις 1:30 (την πιο ακατάλληλη ώρα) αλλά κ στις 4:30. Θα το δω κι απόψε. Ελπίζω να μην έχω τέτοιο πρόβλημα ακόμα γιατί εμείς σε ένα μήνα αρχίζουμε στερεές.

Καλημέρα σε όλες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Νικολ κρίμα το Αναστασάκι να πονάει, αλλά μην ανηυσυχείς..αυτό με τα δοντάκια όλες θα το περάσουμε ή το περνάμε ήδη. Τελειώνεις με τις ετοιμασίες της βάφτισης;

Μαίρη μου άρα ήταν απόφαση σου ο αποθηλασμός; Εγώ ελπίζω να συνεχίσουμε διότι με τις στερεές δεν βλέπω φως ακόμη...ένα δυο κουταλάκια με το ζόρι τρώει άρα έχουμε μέλλον μέχρι να αντικαταστήσουν ένα γεύμα.

Βίκυ τέλεια που κοιμηθήκατε κι εσείς!

Τώρα για το φλέγον θέμα "σεξ" καλύτερα να μην συμμετάσχω στην συζήτηση, το μεν πνεύμα πρόθυμο η δε σαρξ ασθενεστάτη!

mWsZp3.png

διαβάζω για το άθλημα και γελάω.....δεν έχω καθόλου όρεξη και ο Χρήστος είναι μες τη γκρίνια....Βάλια να κάνουν παρέα οι άντρες μας:-D:-D

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Αστα Νικόλ μου... μιλάμε για πολύ γκρίνια κ μούτρα.

Τι κάνει το κοριτσάκι μας;;; Αντε να βγάλει τα δοντάκια της να ηρεμήσει το πουλάκι μου... Τα δόντια έχουν πυρετό, γκρίνια, διάρροια, μπορεί μπούκωμα, καταροή... πολλά πράγματα... Πρέπει να εφοπλιστούμε με ΑΡΚΕΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανουλομπεμπακια!!!

Και εμείς χθες είχαμε ενα σχετικα καλο βράδυ, κοιμήθηκε λίγο αργα κατα τις 11, ξύπνησε για ενα γρηγορο σνακ στις 1 και μετά κοιμήθηκε μέχρι τις 6 παρα, όπου ξαναέφαγε και κοιμήθηκε μέχρι τις 8, μια χαρα! Χθες τελικα ο πυρετος της επεσε χωρίς ντεπον, οπότε δεν είχαμε παρατραγουδα.

Δέσποινα μην αγχωνεσαι με το θηλασμό, τώρα που θα τρώει κρεμούλες σταδιακά θα φτάουμε σε ένα πρόγραμμα όπου θα τρωνε μόνο δύο φορες γάλα (πρωι και βραδυ), όποτε θα τα καταφέρεις και καλυτερα με την δουλειά!

Νικόλ ευτυχώς που είναι δοντάκια και δεν αρρώστησε η Αναστασία μας, ελπίζω βέβαια να μην την ταλαιπωρήσουν πολύ και να είναι μόνο στο πρωτο δοντάκι έτσι. Άντε βαλε μας φωτο που έχουμε καιρό να σας δούμε!

Βίκυ και εμένα με έχουν ρωτήσει αν είναι αγοράκι και ένας όταν του είπα τι αγοράκι καλέ? μου λέει που να το καταλάβω και του λέω δεν βλέπεις τα ροζ και τα φρου φρου και παρεξηγήθηκε κιόλας:evil::evil::evil:!!! Άνοιξε τα μάτια σου χρυσέ μου!

Ιωάννα και εγώ μέσα για καφεδάκι αύριο το πρωι. Άντε να κανονίσουμε που βολεύει.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

καλά είναι το πουλάκι μου...κοιμάται....μιας και το βράδυ είχαμε ξενύχτια....με τη βάπτιση έχω να στείλω προσκλητήρια και κάτι άλλα ψιλά...να ρωτήσω ;;;στη νονά θα δώσω χρήματα...πόσα λέτε;;;;;;;;;

Βάλια γελάς;;;;;;:D:D:D:Dόλες βλέπω του αθλήματος είμαστε ε;χαχαχαχχα ο δικός μου έχει δεί όλη τη γειτονιά γυμνή...κυκλοφορούν όλες γυμνές με το παράθυρο ανοιχτό...οπότε πέρνει μια ιδέα ο άνθρωπος....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

καλά είναι το πουλάκι μου...κοιμάται....μιας και το βράδυ είχαμε ξενύχτια....με τη βάπτιση έχω να στείλω προσκλητήρια και κάτι άλλα ψιλά...να ρωτήσω ;;;στη νονά θα δώσω χρήματα...πόσα λέτε;;;;;;;;;

Βάλια γελάς;;;;;;:D:D:D:Dόλες βλέπω του αθλήματος είμαστε ε;χαχαχαχχα ο δικός μου έχει δεί όλη τη γειτονιά γυμνή...κυκλοφορούν όλες γυμνές με το παράθυρο ανοιχτό...οπότε πέρνει μια ιδέα ο άνθρωπος....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βρε δεν εχεις μοιράσει τα προσκλητήρια;;; Βαφτίζουμε την ίδια μέρα τα παιδάκια μας!!! ;)

Τη νονά αν έχεις θάρρος μπορείς να την ρωτήσεις τι θέλει... αλλιώς δεν νομίζω οτι ειναι ασχημο να δώσεις λεφτά.. Το πόσα εξαρτάται και από την δική σας οικονομική κατάσταση... 8):cool:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βρε δεν εχεις μοιράσει τα προσκλητήρια;;; Βαφτίζουμε την ίδια μέρα τα παιδάκια μας!!! ;)

Τη νονά αν έχεις θάρρος μπορείς να την ρωτήσεις τι θέλει... αλλιώς δεν νομίζω οτι ειναι ασχημο να δώσεις λεφτά.. Το πόσα εξαρτάται και από την δική σας οικονομική κατάσταση... 8):cool:

τα μοίρασες εσύ;ωραία καλά πάμε... πως νοιώθεις για την ημέρα που πλησιάζει;έχω άγχος..δεν ξέρω πόσα είναι καλά να της δώσω...πείτε καμιά τιμή...

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα μανούλες! Επιστρέψαμε κι εμείς από την βαφτιση με τον Δήμητράκη μου πλέον!!!! Γυρίσαμε Δευτέρα βράδυ, αλλά εχθές όλη την ημέρα ήταν με γκρίνια, διάρροια και 37,9 και δεν είχα το κουράγιο να σας γράψω... Δεν είχε κοιμηθεί κι όλη νύχτα... ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ...Σήμερα από ότι καταλαβαίνω είναι καλύτερα :)

Η βάπτιση ήταν πολύ ωραία, ο μικρός μου δεν έκλαψε καθόλου, είχε κλείσει και τα μάτια μες την κολυμπήθρα κι ολο χαμογελο το απολάμβανε όπως όταν κάνουμε μπάνιο!!! Επαθαν πλάκα όλοι! Από εβδομάδα θα έχω φωτογραφίες οπότε θα βάλω να δείτε!

Εμείς από sex μια χαρά δεν έχω παράπονο ;););) Ειδικά χθες βράδυ παρ' ολη την κουρασή μας του δώσαμε και κατάλαβε!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Νικόλ μου καλημέρα!! Λέω γύρω στα 150 με 200 max πάνω-κάτω, είναι ένα καλό δώρο στις μέρες μας για την νονά αν είναι μία. Και εγώ τόσο θα δώσω (150) για το δώρο του καθενός (είναι 2). Για τους 2 όχι άνω των 300 γιατί μετά ξεφεύγει πολύ.....

Προσκλητήρια 3-4 μου έμειναν, που έλεγα ότι θα βρεθούμε να τα δώσω από κοντά αλλά δεν μας βόλεψε τελικά!!

Περαστικά στην Αναστασία μας, τελικά δοντάκια ε? πω πω!!! πότε μεγαλώνουν έτσι....

πότε ήταν στην κοιλιά μας και πότε θα περπατήσουν σιγά σιγά...

GaiGp3.png

Καλημέρα μανουλομπεμπακια!!!

Βίκυ και εμένα με έχουν ρωτήσει αν είναι αγοράκι και ένας όταν του είπα τι αγοράκι καλέ? μου λέει που να το καταλάβω και του λέω δεν βλέπεις τα ροζ και τα φρου φρου και παρεξηγήθηκε κιόλας:evil::evil::evil:!!! Άνοιξε τα μάτια σου χρυσέ μου!

χαχα!!!:tongue::tongue: Εγώ δεν λέω τπτ, μα με φούστα τσαχπίνα, πουκάμισο με παγιέτες δετό και μας λέει αγοράκια? Γκαβομάρα ολε!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...