Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαζι γραφαμε...

να σου ζησει η κοπελαρα σου.

ποτε βαπτιζετε?

Δυστυχώς εμείς θα τη βαπτίσουμε λίγο μεγάλη!!!!28 Μαίου στη Σαντορίνη....Θα είναι 14 μηνών...αλλά δυστυχώς για να πάμε εκεί έπρεπε να το κάνω προς το καλοκαίρι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα και από εμάς!!!!

Αλεξάνδρα καλώς μας ήρθες!! Να σου ζήσει η κορούλα σου!!

Πήγαμε και για το καφεδάκι μας (εγώ γουρούνιασα, καφές γιοκ), καλέ! ο εορτάζοντας ολάκερος άντρας!! σκούρυναν και τα μαλάκια ειδικά μια πολύ γοητευτική τουφίτσα μπρος!!! (κελεπούρι ο Νικόλας....).

Αλλά........ η έκπληξη ήταν η μαμά του που μας έχει αδυνατίσει αισθητά, και η Λούση την κοιτούσε με χαμόγελο!!! Φτου σκόρδα φιλενάδα keep on!!!

Α, και το ποιό ωραίο, Δήμητρα έχασες, πριν πληρώσω, μας βλέπουν 2 κυρίες και λέει η μία στην άλλη "Καλέ κοίτα ένα όμορφο αγοράκι!!!!" χαχαχαχα

και φορούσαμε μπουστάκι και φούστα ...

Ο μπαμπάς αποφάσισε να κάνει παρ-κουρ η Λούση. Το έχει άλλωστε το ταλέντο χαχα

GaiGp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Αλεξάνδρα βλέπω μια χαρά μπαίνεις στο κλίμα! Δικιά μας είσαι! Εξυπνη η ιδέα για Σαντορίνη! Και θα κάνετε και μίνι διακοπές;

Βικάκι να'σαι καλά. Κι όπως είπα μόνο ένα κιλό έχω χάσει αλλά προφανώς δεν είναι υγρά αλλά ξίγκια. Αντε να παίρνει μπρος ο μεταβολισμός. Καλά κορίτσια η Λούση θεά! Καίει καρδιές! Φορούσε και το συνολάκι λαμπάντα (δείτε φεισμπουκ)...!!! Απορώ και τις 2 κυριούλες που είδα το αγόρι.

Κι εμένα ο γιατρός μου είπε παπ μετά το εξάμηνο, τώρα αν λόγω θηλασμού θέλει να πάει πιο πίσω δεν ξέρω. Πάντως δυστυχώς μου έχει ήδη έρθει 2 φορές περίοδος και η δεύτερη ήταν ζόρικη.

Οι πάνες οι υφασμάτινες, μπιλίβ μι, δεν μυρίζουν! Σπάνια η πρωινή μόνο πάνα να έχει λίγη μυρωδιά αμμωνίας καθώς το κακόμοιρο τη φορούσε όλο το βράδυ!

Οσο για το άθλημα κάτι πάει να γίνει... :)

Αυριο θα πάμε να κλείσουμε εκκλησία. Θα πάμε να δούμε τον Αγιο Νικόλαο Καλλιθέας και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε για την προπαραμονή του Αγ. Νικολάου ώστε να προλάβει να γιορτάσει φέτος το ζουζούνι μου.

X4pTp3.png

Καλησπερα μανες!!!Ηρθα παλι!

Πηγαμε στον γιατρο και ειμαστε μια χαρα,εκανα και τεστ παπ και τελος!

Ειχαμε και τον μικρο κυριο μαζι μας και ητανε η μασκοτ του ιατρειου, ολοι μαζι του παιζανε.Εγω μολις ειδα τη μαια μου ηρθε να βαλω τα κλαματα γιατι θυμομουνα την ημερα του τοκετου τι ωραια περασαμε και συγκινηθηκα.Aπο πανες και εγω τις simply dry του φοραω αλλα δεν μυριζω τιποτα........φταιει η μυτη μου μαλλον ε???

Εμεις το αθλημα το συνεχιζουμε μια χαρα!Οποτε μπορουμε αθλουμαστε:roll:Μονο στις αρχες ειχα πονακια, μετα ολα καλα!

Βικακι στραβες ητανε οι κυριες???Ολοκληρο κοριτσαρο τον περασανε για αγορι???Αααα δεν ειμαστε καλα!

Αννυ εφαγε κρεμουλα η Κλειω ε???Τι καλα!!!!!!!!!Αντε να δουμε και εμεις πως θα παμε.....την επομενη Τεταρτη εχουμε γιατρο οποτε θα κανω υπομονη μεχρι τοτε;)

Δημητρα μπραβο σου για το κιλο που εχασες!!!!!!!!!!!Σημασια εχει οτι χανεις!Σιγα σιγα θα χασεις οσο θες!!!!!!!

Οχι σαν εμενα που αντι να χανω παιρνω!Δεν λεω να το ραψω με τιποτα:(:(

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

ευτυχως κοιμηθηκε γιατι και εγω είμαι κομμάτια! Αυτες τις μερες με έχει πιάσει το καλλιτεχνικο μου και σήμερα έβαλα κάτω έναν καθρεφτη και του άλλαξα τα φώτα ( κι αυτος τα δικά μου:tongue:)!

Δημητρούλα να τους εκατομμυριασετε τους μήνες!!! Και συνχαρητητρια για το κιλο!!! Κανεις αυτο με τις μοναδες που μας είχες πει? Σε αυτην τη διαιτα κατι δεν εχω καταλαβει:confused:

Εφαγε η κλειούλα μας ? Μπράβο το κορίτσι!!!

Περιοδος μου ήρθε στις 40 μέρες και απο τότε με επισκέπτεται κάθε μήνα! όσο για το σπόρ μπορώ να παω απο την αρχη σχεδον το ασκούμε!;)

Τι άλλο ήθελα να πω? Περιεργο.... δεν θυμάμαι χαχα

5Kiep3.png

hAk2p3.png

xaxax.Τανια μου τωρα ειδα το τικερακι για τον γαμο!τελειο!!!!

κ εγω σημερα αλλαξα παλι κατι στο ευχολογιο.αυτο με τους καθρεφτες το κανω κ εγω!θελω να παω κ στο ικεα να παρω κατι καδρακια να τα φτιαξω για το δωματιο της Κλειους αλλα να δω ποτε θα παω....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ευχαριστούμε για τις ευχές!

Ναι αυτό με τις μονάδες κάνω. Αργα και σταθερά!

Μπορείς να μου πεις κι εμένα τι είναι αυτό με τις μονάδες...είχα πάρει 17 κιλά...και τα 6 δεν λέω να τα χάσω για κανένα λόγο...όχι ότι προσπαθώ και πάρα πολύ...Καλοκαιράκι είχαμε....παγωτάκια....τώρα όμως πρέπει να μπούμε σε μια σειρά...

Δυστυχώς εμείς θα τη βαπτίσουμε λίγο μεγάλη!!!!28 Μαίου στη Σαντορίνη....Θα είναι 14 μηνών...αλλά δυστυχώς για να πάμε εκεί έπρεπε να το κάνω προς το καλοκαίρι...

κι εμείς του χρόνου θα τη βαφτίσουμε Μάιο να ναι καλός ο καιρός γιατι το χω άχτι απο το γάμο μου που ενώ ήθελα καλοκαίρι,λόγω της μπέμπας έγινε χειμώνας!!:rolleyes:θα ναι ενός τότε,μια χαρά!κυρία!χαχα! να χει χάσει και κανα κιλό ως τότε η μανούλα!:wink:

καλησπέρα και από εμάς!!!!

Αλεξάνδρα καλώς μας ήρθες!! Να σου ζήσει η κορούλα σου!!

Πήγαμε και για το καφεδάκι μας (εγώ γουρούνιασα, καφές γιοκ), καλέ! ο εορτάζοντας ολάκερος άντρας!! σκούρυναν και τα μαλάκια ειδικά μια πολύ γοητευτική τουφίτσα μπρος!!! (κελεπούρι ο Νικόλας....).

Αλλά........ η έκπληξη ήταν η μαμά του που μας έχει αδυνατίσει αισθητά, και η Λούση την κοιτούσε με χαμόγελο!!! Φτου σκόρδα φιλενάδα keep on!!!

Α, και το ποιό ωραίο, Δήμητρα έχασες, πριν πληρώσω, μας βλέπουν 2 κυρίες και λέει η μία στην άλλη "Καλέ κοίτα ένα όμορφο αγοράκι!!!!" χαχαχαχα

και φορούσαμε μπουστάκι και φούστα ...

τη Λούση μας ΑΓΟΡΑΚΙ??? έλεος!!! εμένα πάντως στην Εύβοια 2-3 μου το χανε πει και πάντα τη βλέπανε με φορμάκια ροζ,φουστίτσες και μαγιώ! τώρα πως τους ήρθε οτι μοιάζει με αγόρι δεν ξέρω!!!:twisted:

Ευχαριστούμε για τις ευχές!

Ναι αυτό με τις μονάδες κάνω. Αργα και σταθερά!

έτσι σε θέλω Δημητρούλα μου!!! αργά αλλά αποτελεσματικά!

καλά Άννυ οι φώτο της Κλειούς με την κρέμα φοβερές!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Η δίαιτα που κάνω δίνει τη δυνατότητα να τρώει κανείς αρκετή ποσότητα φαγητού, μέχρι να χορτάσει, αρκεί να τρώει λιγότερους από 7 πόντους την ημέρα.

Maximum 7 πόντοι κάθε μέρα (εγώ παίρνω 5 πόντους)

Ενδεικτικά κάποιες τροφές σε πόντους ...

Δύο (2) πόντοι:

Αναψυκτικά (κανονικά και light)

Ένας (1) πόντος:

Κρέας (ένα είδος)

Ψάρι (ένα είδος)

Πουλερικά

Γάλα

Τυρί (ένα είδος)

Πατάτες

Ρύζι

Ζυμαρικά

Καλαμπόκι

Όσπρια

Λάδι (ανά είδος φαγητού)

Ζάχαρη (ένα κουταλάκι του γλυκού)

Ψωμί (20γραμμάρια, δηλ. μία φέτα)

Αυγά

Φρούτα (σταφύλι – σύκα – μπανάνες – καρπούζι – πεπόνι – τροπικά φρούτα)

Αλκοολούχα ποτά

Μηδέν (0) πόντοι:

Φρούτα (όλα τα υπόλοιπα)

Όλα τα φρέσκα λαχανικά

Όλοι οι χυμοί χωρίς ζάχαρη

Προσοχή στο «ένα είδος». Δύο διαφορετικά κρέατα, ψάρια, τυριά και λάδι σε διαφορετικά φαγητά, προστίθενται διπλά.

Μπορείτε να κάνετε πολλούς συνδυασμούς με βάση το αγαπημένο σας φαγητό π.χ. άφθονη μακαρονάδα χωρίς λάδι, με πολλά λαχανικά και τη σάλτσα τους (ένας πόντος μόνο). Αν βάλετε και λάδι, δύο πόντοι κ.ο.κ. Αλλά και άλλα πολλά.

X4pTp3.png

καλημέρα κορίτσια. Είστε όλες καλά? Μια στο τόσο που μπαίνω, διαβάζω κατεβατά των περασμένων ημερών για να μάθω νέα σας. Βλέπω οτι όλες τα ίδια μας απασχολούν...

Τα δικά μας νέα είναι τα εξής...Πάμε για αποθηλασμό σιγά σιγά, μιας και το γάλα μου μειώθηκε αισθητά και ξεκίνησα μια κρέμα δημητριακών απο κουακερ, την οποία δε τη θέλει καθόλου.

Προσπαθώ να οργανώσω βάφτιση, αλλά δε ξέρω κατα πόσο θα το προλάβω για τον Οκτωβριο.

Πολλές ευχές σ όλες τις μανούλες για τα μωράκια που έχουν βαφτιστεί!!!

Δήμητρα, ωραία δίαιτα! Να την αντιγράψω για τους μπόμπιρες? Θα χαρούν οι μανούλες που διαβάζουν!!!

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

καλημέρα!!!

praline-coffee-sl-521838-l.jpg

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ! ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ, ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ!

ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ... "ΑΘΛΗΜΑ"... ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΘΕΛΩ 1 ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ. ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΑ ΧΘΕΣ! ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...