Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανουλίτσες!

Αλεξάνδρα καλωσόρισες! Να σου ζήσει το μωράκι σου. Στις ερωτήσεις της Αντζούλας να συμπληρώσω κι εγώ: Από ποιά περιοχή είσαι?

Δημητρούλα μου να τους εκατομμριάσει ο Νικόλας μας! Πάντα γερός και ευτυχισμένος!

Αντζούλα, ούτε εγώ έχω δει περίοδο και πολύ χαίρομαι γι'αυτό. Βέβαια είμαι σίγουρη πως τώρα που θα πάω δουλειά θα μου'ρθει γιατί μου είχε πει η γιατρός πως όσο θηλάζω αποκλειστικά είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες να μου'ρθει. Τώρα όμως που θα την ταϊζει ο Κώστας κατά την διάρκεια της ημέρας, μάλλον θα την υποδεχτώ σύντομα-και καθόλου δεν θέλω.

Άντζυ, πού είδες τα γλυκά βάπτισης της Άννας? Εγώ δεν τα είδα πουθενά. Α, για τις δικές μας φωτό βάφτισης περιμένουμε να μας πάρει ο φωτογράφος τηλ γιατί πέσαμε μες στον Αυγουστο που έλειπαν. Τώρα λογικά από βδομάδα θα τις έχουμε. Εν τω μεταξύ είχαμε ξεχάσει να δώσουμε κάμερα και σε κάποιον δικό μας να τραβάει κι έτσι εξαρτώμαστε απολύτως από τους φωτογράφους.

Εγώ παπ έκανα στις 40 μέρες που πήγα στην γυναικολόγο. Για άλλη μια φορά ο κάθε γιατρός κάνει τα δικά του...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεσποινάκι, ξέχασα, εγώ έχω τις active fit τώρα και επίσης βρωμάνε. Δεν νομίζω να υπάρχει πάνα που να μην βρωμάει τελικά. Εκτός από τις πάνινες που χρησιμοποιεί η Δήμητρα. Όσο για το "άθλημα", 3 φορές σε 3 μήνες. Δράμα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κουκλες μπήκα να σας πω ένα γεια πριν σχολάσω!

Κι εγώ από περίοδο ακόμα τίποτα.

Αλεξάνδρα καλωσόρισες κι από μένα!

Δημητρούλα χαρούμενα μηνογενέθλια!

Στο θέμα με τα παπουτσάκια της βάφτισης κάτι δεν έχω καταλάβει. Πρέπει να είναι αγκαλιάς; :confused:Και μιλάτε γι αυτά που φοράνε πριν ή εκείνα που αγοράζουμε μαζί με τα βαπτιστικά; :confused::confused:θα βαφτίσουμε κι εμείς τον βαφτιστικό μας 30 Οκτώβρη και ακόμα δεν εχω πάει να του ψωνίσω!

mWsZp3.png

BΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Πήγα στα mothercare μανούλες κ βρηκα ενα ζευγάρι που ειναι σαν μοκασινι μέχρι 12 μηνων κ του κανει ισα ισα. Αγκαλιάς ειναι.

bubbles μου εγώ μιλάω για τα παπουτσάκια αγκαλιάς πριν τη βάπτιση.

Αλεξάνδρα μου να σου ζήσει το κοριτσάκι σου κ καλώς μας ηρθες!

Πάντως κι εγω του φόραγα τα active fit και δεν μου αρεσανε καθολου. Τωρα πλέον πέρνω τα baby dry κ νομίζω οτι ειναι καλυτερα.

Κι εγώ τεστ παπ στις 40 μερες εκανα κ με ρωτησε κιολας αν θηλαζω... αλλιώς δεν θα μου εκανε.

Μανούλες πως λέτε να χτενιστείτε στις βαφτίσεις των παιδιών σας;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα μου μυριζει πλαστικιλα νομιζω και οχι τα τσισακια του.Αλέξανδρα καλως μας βρηκες, για πες μας λιγα πραγματα για το μωρο σου..Αγγελικη εγω ειχα παει οταν τελειωσε το αιμα για τεστ παπ, να σου πω τωρα θελω να ξαναπαω παλι για να ακουσω ευχαριστα, δηλαδη πρωτα ο Θεος απο τον Απριλη και μετα που θα ξαναβαλουμε μπρος.Και τωρα που ειπα για μπρος..βρε κοριτσια πως τα πατε με το αθλημα, γιατι εμεις το εχουμε ψιλοαφησει στην ακρη, ποναει λιγο (μου εχουν πει οτι η ξηροτητα οφειλεται στο θηλασμο)και ολο το αποφευγω..

Δεσποινάκι κι εμένα μου μυρίζουν πολύ τα πάμπερς,λέω να δοκιμάσω κ κανα άλλο μιας και απο την αρχή όλο πάμπερς της φοράω,εκτός απο λίγο που δοκίμασα babylino.αλλα αυτα τα simply dry μυρίζουν πριν τα βάλουμε καν πλαστικίλα,αλλά μετα με τα τσισάκια μυρίζουν χάλιααααα!! :roll:όσο για το άθλημα,δεν έχω εξηγήσει μέσα μου τι φταίει,αλλά δεν είμαι κι όπως πριν! κι εγώ το αποφεύγω,βέβαια με κυνηγάει(θα βαρεθεί κάποια στιγμή!) αλλά απο συχνότητα και όρεξη καμία σχέση με πριν! εγώ και στην εγκυμοσύνη ακόμα λύσσαγα..τώρα μπα..!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=3711&reftab=37&t=%CE%97-%CE%98%CF%81%CE%AD%CF%88%CE%B7

διάβαζα αυτό το κείμενο τώρα του Μαμαλάκη και συγκινήθηκα! ( μηπως δεν πάω καλά?)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μπράβο Βάλια! Μεγειά!

Μάλλον είμαι η μόνη που το άθλημα μου φαίνεται καλύτερο από πριν αλλά όχι τόσο συχνό γιατί ο Θοδωρής κάνει το νυχτοφύλακα (όπως λέει κι η Βίκυ! :tongue:) ή είμαστε κομμάτια...! Αλλά αν βρούμε ευκαιρία δεν πάρχει πρόβλημα ξηρότητας, πόνου ή κάτι άλλο!

Περίοδος κι εμένα δεν μου έχει έρθει αν εξαιρέσουμε 2 σταγόνες αίματος από 2 φορές, μία τον Ιούνιο και μια τον Αύγουστο πριν τη βάφτιση... Κι εγώ δεν ανυπομονώ καθόλου να έρθει... Για ΠΑΠ είπε η δική μου στους 6 μήνες.

Τα πάμπερς εμένα μου βρωμάνε πλαστικό μόλις τα βγάλω από τη συσκευασία αλλά επειδή τα βάζω σε μια κρεμαστή θήκη κι αερίζονται μετά δεν μυρίζουν τόσο...

Βάσω, μάλλον φάση ανάπτυξης περνάει ο καημένος... Υπομονή!!!

Άντζυ μου, το διάβασα και συγκινήθηκα κι εγώ... :(

Αλεξάνδρα, καλωσήρθες! Να χαίρεσαι το μωράκι σου!

Θάλεια και Άννυ, την Πέμπτη το πρωί τί κάνετε; Πάμε για κανένα καφέ; Άννυ, εσύ έχεις τρέξιμο με τη βάφτιση;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

άκου κακοήθειες!!!καλέ μην την ακούς!!!φήμες.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αλήθεια όμως,μιας και το φερε η κουβέντα:wink:... που γέννησες?φυσιολογικά ή με καισαρική? 6 του μήνα ήταν ε? που μένεις?πως είναι το κανονικό σου όνομα? αυτές τις απλές ερωτήσεις μπορείς αν θες να τις απαντήσεις άμεσα να ξέρουμε τι μας γίνεται!!ευχαριστώ!!:roll:

Κοριτσια λυπάμαι πάρα πολύ που άργησα!!!Βλέπω κάνετε ωραία παρείτσα!!!!

Είμαι από Περιστέρι!!!!Γέννησα στο Λητώ!!!Φυσιολογικά!!!!Τρίτη 6 Απριλίου στις 5 και 10 το πρωί...Το κανονικό μου όνομα είναι Αλεξάνδρα!!!!Τη μπέμπα θα τη βαπτίσουμε Αννα-Σοφία!!!!

Αν μου λέγανε να ξαναγεννήσω θα πήγαινα αύριο...Το δύσκολο ήταν οι 9 μήνες!!!!Στον 6ο έκανα αμνιοπαρακάντηση κι έτσι δεν ήμουν και πολύ καλά κατά τη διάρκεια!!!!Τέλος καλό όλα καλά όμως!!!!

Χαρηκα πάρα πολύ που μπήκα στην παρέα σας!!!!

γεια σας μανουλες μου.με τσακισε σημερα η Κλειω.κοιμηθηκε μονο ενα τεταρτο το μεσημερι κ εγω νυσταζα τρελα.

το απογευμα της εκανα λιγο ρυζαλευρο να δω πως θα αντιδρασει γιατι ζηλεψα απο εσας που δινετε.η Κλειω νομιζω οτι σε λιγο καιρο θα τρωει κ το πιατο.της φανηκε λιγο περιεργο το κουταλι αλλα δεν εφτυσε τιποτα.το βγαζε λιγο εξω στα χελια της κ μετα το ξαναετρωγε.χαχαχα:P:p

τεστ παπ εμενα μου ειπε ο γιατρος να κανω οταν θα σταματησω να θηλαζω κ μου ρθει 2-3 φορες περιοδος.:P:roll:

το αθλημα κ εγω ξεχασμενο το χω.ποναω κ εγω κ η ολη διαδικασια με τα προφυλακτικα κ τα λιπαντικα μου την δινει.:?

τα μαλλια μου στην βαπτιση λεω να τα εχω κατω (δεν πιανονται κιολας)κ να βαλω μια ορχιδεα,την οποια θα την ξηλωσω απο το μπαλκονι μου:mrgreen:

οσο για τα παμπερς.εμενα μου βρωμανε ολα γενικα αλλα οχι τιποτα ιδαιτερο.για αρκετο καιρο της φορουσα κ λιμπερο κ ημουν ευχαριστημενη αλλα πηγα προχθες λιντλ κ πηρα τις πανες που εχει να της δοκιμασω κ ειλικρινα ειναι τοσο καλες οσο τα παμπερς.δεν ειχαμε ουτε διαροες ουτε κοκκινιλες.τις συνιστω;)

Δημητρα μου να τους εκατομυριασετε.να ειστε παντα ευτυχισμενοι:P

Αλεξανδρα καλως μας βρηκες κ ας αργησες:tongue:περιμενουμε να μας συστηθεις:P

κατι ξεχναω..αλλα πολλα ειπα παλι

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κοριτσια λυπάμαι πάρα πολύ που άργησα!!!Βλέπω κάνετε ωραία παρείτσα!!!!

Είμαι από Περιστέρι!!!!Γέννησα στο Λητώ!!!Φυσιολογικά!!!!Τρίτη 6 Απριλίου στις 5 και 10 το πρωί...Το κανονικό μου όνομα είναι Αλεξάνδρα!!!!Τη μπέμπα θα τη βαπτίσουμε Αννα-Σοφία!!!!

Αν μου λέγανε να ξαναγεννήσω θα πήγαινα αύριο...Το δύσκολο ήταν οι 9 μήνες!!!!Στον 6ο έκανα αμνιοπαρακάντηση κι έτσι δεν ήμουν και πολύ καλά κατά τη διάρκεια!!!!Τέλος καλό όλα καλά όμως!!!!

Χαρηκα πάρα πολύ που μπήκα στην παρέα σας!!!!

μαζι γραφαμε...

να σου ζησει η κοπελαρα σου.

ποτε βαπτιζετε?

pSC1p2.png

α ναι....

Ιωαανα κ Θαλεια προς το παρον Πεμπτη πρωι μπορω.

δεν εχω κατι να κανω,ολα ετοιμα ειναι.

για που λετε?κανα ποσειδωνιο παλι η καπου αλλου>?

pSC1p2.png

Μάλλον έχετε συνηθίσει και βλέπω όλες τις συζητήσεις μαζι...Θα προσπαθήσω να συντονιστώ!!!!:D

Εγώ περίοδο είχα στις 35 μέρες δηλαδή αμέσως...δεν θήλασα και πολύ... επομένως μάλλον παίζει ρόλο...από τότε κανονικά....:(

Τεστ παπ μου είπε ο γιατρός ότι θα μου κάνει μετά τους 6 μήνες...θα πάρω δηλαδη για ραντεβού μετά τις 6 Οκτωβρίου...

Στις 40 ημέρες με είδε αλλά δεν μου έκανε τεστ παπ...:roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...