Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Goodmorning!!!!

Δήμητρα, χαρούμενα μηνογενέθλια!!! 5 μηνών ε; Μπράβο!

Βάλια, κι εμείς το έχουμε το πρόβλημα με το κουντεπιέ, κάτι ωραία που του είχε αγοράσει η μαμά μου τα έβαλε μια φορά, άρχισε να κλαίει επειδή τον στένευαν και δεν τα ξαναβάλαμε ποτε... Τί εννοείς κανονικά; Όχι αγκαλιάς; Τί να πειράξει καλέ;!; Ό,τι θέλεις βάλτου, σιγά μη σκάσεις κιόλας! Εγώ για το παντελόνι του βγήκα 2 μέρες πριν τη βάφτιση στο χαλαρό... Αν είναι να αγχωνόμαστε και για τέτοια θα αποτρελαθούμε! :D

Δέσποινα, κι εγώ μετά το μπανάκι δεν τον ξαναλλάζω ως το πρωί εκτός κι αν κάνει κακά -που αποκλείεται γιατί τα κάνει κάθε 3-4 μέρες!- γιατί ξυπνάει κι άντε να ξανακοιμηθεί! Για τη μυρωδιά που λες, μυρίζει πλαστικό ή από τα τσισάκια;

Θάλεια, μια χαρά η μπεμπούλα, και με το πέσιμο, και με την ανάπτυξη και με το εμβόλιο! Αντιπυρετικό δίνεις αν δεν ξεπεράσει τους 38;

Βίκυ, κουράγιο! Εμάς έτσι μας είχε στις διακοπές! Λιώμα γυρίσαμε! Σε καταλαβαίνω και υπομονή εύχομαι και να περάσει γρήγορα η φάση! Πάντως μπορείς να πάρεις από αυτά τα προστατευτικά κάγκελα για το κρεβάτι το δικό σας γιατί η Λούσυ μας βγήκε λίγο νίντζα! Γερή να είναι!

Ξέχασα! Τάνια ευχαριστούμε για το κέικ! Τέλειο φαίνεται! Μου έστειλε χθες η νουνού δειγματάκια κρέμας για το μωρό και μόλις τσάκισα τη βανίλια! Χεχεχε! Καημένε Θοδωρή! Εσύ θα φας βιολογική χωρίς ζάχαρη και γάλα κι η μαμά τις μπισκοτόκρεμες!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα μανούλες! αχ αυτα τα εμβόλια! ταραζουν τα μωράκι μας! τουμπίτσες διαβασα είχαν κάποια ζωηρά παιδάκια, ονόματα δε λέμε χαχαχα! να ναι καλά, πάντα σιδεροκέφαλα να είναι και ας μας στέλνουν την ψυχή στην κουλουρη!

εγω την Κυριακή κοίμισα πρώτη φορά την κορούλα μου μόνη της στο δωμάτιό της. το έριξα το κλαμματακι μου αλλα εκείνη κοιμηθηκε πρώτη φορά πολύ σερί! ήταν πολύ κουρασμένη και έπεσε 9 παρα και ΄πήγε μεχρι τις 6 το πρωι. τυχαιο βέβαια αλλά πολυ με βολεψε συναισθηματικα. και εχθες ομως κοιμηθηκε μεχρι το πρωι. νομιζω ξυπνησε καποια στιγμη γιατι οταν πηγα να την παρω ηταν σε μια ασχετη θεση, ξεσκεπαστη βεβαια αλλα δεν εκλαψε και προφανως την ξαναπηρεο ο υπνος και ετσι δεν καταλαβα ποτε εγινε αυτο.

χθες εκλεισα και τα γλυκα της βαφτισης. πηρα πυραμιδακια κουκις και πορτοκαλι-σοκολατα απο πασαρελα. ενω χρεωνουν 1,40Ε το τεμχ (!) πηρα 13 κιλα που μου ειπαν οτι βγαινουν 16 τμχ στο κιλο και βγαινει πολυ φθηνοτερα! δηλ για 200τμχ 16*13=208Ε αλλιως 1,40*200=280Ε! ασε που αν παραγγειλεις σε τμχ δεν εχεις δικαιωμα και για αλλη γευση εκτος απο κουκις. αυτα. εχω ξεχασει βεβαια αλλα τεσπα. φιλακια!

KOWTp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Σήμερα σας ανακάλυψα...η αλήθεια είναι ότι έχω πει καιρό στο parents αλλά δεν είχα δει το cafe....

Θα ήθελα πάρα πολύ να διαβάσω τις συζητήσεις σας αλλά είναι πάρα πολλά!!!!

Η μπεμπούλα μου χθες έκλεισε 5 μήνες!!!Δεν είναι και πολύ φαγανή!!!!

Την περασμένη εβδομάδα της ξεκίνησα φρουτόκρεμα και χθες κρέμα βανίλια- ριζαλευρο!!!

Δεν τα πάει καλά ούτε με το κουταλάκι!!!Σήμερα πρώτη μέρα χρησιμοποίησα το μπιμπερό με το κουτάλι για να μπορώ να υπολογίζω πόσο τρώει και μήπως μας διευκολύνει λίγο γιατί τα χεράκια μας ήταν όλη την ώρα μέσα στο πιατάκι!!!

Με τα εμβόλια ευτυχώς μέχρι στιγμής τα 3 που έχουμε κάνει τα πήγαμε πολύ καλά!!!

Γεια σας φιλεναδίτσες μου!!!! :-) έκανα δουλίτσες και σας έχασα λίγο..Άννα μου τρέχουν τα σάλια με τα γλυκά της βάφτισης σας!!!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!!!

Ιωαννάκι μου τι κάνει το αγόρι μας?

α,τώρα που είπα αγόρι μας...συμπεθέρα μάζεψε το γαμπρό που άρχισαν να του αρέσουν κι οι μεγαλύτερες γιατί θα χουμε βεντέτα!!!κι ας είμαι απο τα Γιάννενα,κι όχι απο την Κρήτη!

Βάλια πάρε παιδί μου κανονικό παπουτσάκι ,όποιο του κάνει! σιγά μην καταπιεσουμε το παιδί για τις παραδόσεις!

η Άντρια που είναι να μας πει νέα???

Μαράκι χρωστάς φώτο βάφτισης ε!!μην ξεχνιέσαι!!

alexandrak καλώς ήρθες!να χαίρεσαι την κορούλα σου!!είσαι κι εσύ μια μανούλα Απριλίου! καλή αρχή με τις κρέμες σας,εννοείται πως δεν έιναι όλα τα μωράκια ίδια,σε άλλα θα αρέσει,σε άλλα όχι..σιγά σιγά θα συνηθίσουν !!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

αντζυ μου είσαι καλά? κατι έχεις εσυ, δε με ξεγελας!!!

πως και δεν πέρασες ανακριση την κοπέλα!!χαχαχα:tongue::tongue:

άκου κακοήθειες!!!καλέ μην την ακούς!!!φήμες.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αλήθεια όμως,μιας και το φερε η κουβέντα:wink:... που γέννησες?φυσιολογικά ή με καισαρική? 6 του μήνα ήταν ε? που μένεις?πως είναι το κανονικό σου όνομα? αυτές τις απλές ερωτήσεις μπορείς αν θες να τις απαντήσεις άμεσα να ξέρουμε τι μας γίνεται!!ευχαριστώ!!:roll:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Γεια σας φιλες μανουλες!!!!

Aλεξανδρα καλως ηρθες!!!Να χαιρεσαι την μπεμπα σου!!!Απο Αθηνα εισαι?

Βικυ μου τι επαθε το κοριτσι μας????Δοντακια θα βγαζει το καημενο και τραβαει ζορι ε?

Τανια κολαση το κεικ...............!!!!!!!!!!

Που χαθηκες μαρη Αντζυ??????????????????????Ο γαμπρος μπορει να γελαει στα κοριτσακια αλλα ειναι κυριος!Δεν κανει αταξιες!!;)

Δημητρα χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις μια χαρα κοιμηθηκαμε 10:30 με 10 οποτε ξεκουραστηκα!!!Σημερα θα παω και στον γυναικολογο το απογευμα να με δει και μετα σ/μ, και δεν εχω ορεξη για τιποτα!!!!!Βαριεμαι!!!

Γεια σας κοριτσάκια!!!!

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές! 5 μηνών!! Σχεδόν μισός χρόνος! Πότε πέρασε ο καιρός....οεο;;;;

Εμείς είμαστε μια χαρά και μιας και κοιμάται ο μικρός είπα να περάσω να πω μια καλησπέρα. Αργότερα θα πάμε να βγούμε με τη φίλη μας τη Λούση εδώ κοντά (μιας και είαμστε σχεδόν γειτόνισσες) παρόλα αυτά η πρόταση για καφέ ισχύει. Αντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!!

Αλεξάνδρα καλως ήρθες! Να χαίρεσαι το μπεμπάκι σου!

Αντζυ μια χαρά είσαι! Αφού ρώτησες τα βασικά όλα οκ. Χαχαχα.

Βάσω μου καλό γιατρό. Θα κάνεις παπ; Θέλω να κλείσω κι εγώ να κάνω που δεν έχω κάνει μετά τη γέννα.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΣΕΤΕ!!!!! άκου 5 μήνες...λες κι ήταν πριν λίγο καιρό που σε πιάσαν οι πόνοι..πω πω!! ορίστε και μια τούρτα για το Νικόλα μας!!

3298_504-350.jpg

8yrVp3.png

WAy0p2.png

και τώρα που λέτε για γυναικολόγο...εγώ ακόμα δεν έχω δει περίοδο,βέβαια καλύτερα! αλλά θέλω κ να πάω απο τον γιατρό μου,το πιστεύετε οτι μου χει λείψει που πήγαινα τόσο καιρό για εξετάσεις,υπέρηχους κτλ??αλλά όχι να μαι έγκυος πάλι! ας περάσω κι ένα χειμώνα με κανονικά ρουχα!! α και να ρωτήσω τις καισαρικόπληκτες!! η τομή πως πάει? εμένα ακομα κόκκινη είναι πάντως και ενώ δε με πόναγε στις αρχές καν..τώρα τελευταία με τραβάει και με πονάει καποιες φορές!why??

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Να μαι παλι:tongue:

Δημητρουλι μου ειχε πει ο γιατρος να παω να με δει μετα απο 2 περιοδους και ετσι θα κανω και παπ γιατι εχω να κανω λιγο πριν την εγκυμοσυνη αν θυμαμαι καλα!

Αγγελικουλα μου εμενα η τομη ειναι κοκκινη μονο επανω στη γραμμη.Δεν με τραβαει αλλα οταν κανει τα ακροβατικα του ο μικρος και παταει επανω ποναω, οχι πολυ αλλα ποναω.

Τον ταισα κιολας πριν λιγο αλλα ρε γαμωτο οταν ητανε να κοιμηθει παντα τον εβαζα στο κρεβατι του με την πιπιλα και κοιμοτανε μονος του.Αυτες τις μερες που αρχισε η ψιλογκρινια δεν μπορει να κοιμηθει μονος πια.Ουτε αγκαλια θελει να τον κουναω.Ειχα βαλει 1-2 φορες ενα μαξιλαρι κατω στα ποδια μου τον εβαζα επανω και τον κουνουσα και σε 2 λεπτα τον επαιρνε ο υπνος.Λετε να εμαθε ετσι ή να ειναι απο τα δοντια που εχει και την γκρινια αυτες τις μερες και θελει κουνιμα για να κοιμηθει?:confused::confused::confused::confused:Μονο τωρα τον εβαλα στο κρεβατι του και μετα απο πολυ γκρινια τον κουνουσα μεσα στο κρεβατι του και κοιμηθηκε σε 1 λεπτο................τι επαθε οεο?????

Τελος παντων, θα δουμε!Παω να κανω ενα μπανακι και να ετοιμαστω!

Φιλακια κοριτσια μου!

Ιωαννα μου μυριζει πλαστικιλα νομιζω και οχι τα τσισακια του.Αλέξανδρα καλως μας βρηκες, για πες μας λιγα πραγματα για το μωρο σου..Αγγελικη εγω ειχα παει οταν τελειωσε το αιμα για τεστ παπ, να σου πω τωρα θελω να ξαναπαω παλι για να ακουσω ευχαριστα, δηλαδη πρωτα ο Θεος απο τον Απριλη και μετα που θα ξαναβαλουμε μπρος.Και τωρα που ειπα για μπρος..βρε κοριτσια πως τα πατε με το αθλημα, γιατι εμεις το εχουμε ψιλοαφησει στην ακρη, ποναει λιγο (μου εχουν πει οτι η ξηροτητα οφειλεται στο θηλασμο)και ολο το αποφευγω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...