Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικάκι μου στείλτο μου σε παρακαλώ κ πες μου και διεύθυνση! ;)

Μήπως έχουν κ site;;;;;

Εδω εχει ωραια...αν και...Θεσσαλονικη

Αλλα πιστευω μπορουν να στα στειλουν---δεν ξερω, εγω τα βρηκα υπεροχα!

http://www.kare.gr/customer/product.php?productid=17138&cat=354&page=1

http://www.kare.gr/customer/product.php?productid=17143&cat=354&page=1

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανετε βρε κοριτσια...δε σας καλησπερισα

σορυ, αλλα εχω μια μπουμπου που λαγοκοιμαται και κλαιει απο το εμβολιο κι ενα Στελιο μες τη γκρινια που δεν πινει ουτε το γαλα του

Ελπιζω να προλαβουμε να τα πουμε αυριο

φιλια!

QuW0p3.png

Εδω εχει ωραια...αν και...Θεσσαλονικη

Αλλα πιστευω μπορουν να στα στειλουν---δεν ξερω, εγω τα βρηκα υπεροχα!

http://www.kare.gr/customer/product.php?productid=17138&cat=354&page=1

http://www.kare.gr/customer/product.php?productid=17143&cat=354&page=1

αυτος ειναι βιοτεχνια .και εχει καποια μαγαζια.ενα μαγαζι απο αυτα ειναι στην γειτονια μου κ ειναι κ πελατης μου αλλα δυστυχως δεν εχει παπουτσακια αυτος.αν ειχε θα σας εξυπηρετουσα.

πηγα προχθες κ πηρα καλσον για την Κλειω κ κοιταξα κ δεν εχει .:|

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Παραλιγο να ξεχασω να ευχηθω...

Άννυ, να τον χαιρεστε τον νεοφώτιστο! Πάντα γελαστός κι ευτυχισμένος.

Ελισαβετ θα συμφωνησω με την taniabell να μην του ξαναδώσεις την κρέμα με το μπιμπερο για να καταλάβει ότι αυτο το τρώμε με κουτάλι. Προσπαθειτε πολλες μερες? Εγω χτες κ σημερα της εδωσα και δεν την ειδα να ενθουσιαζεται... Ο Στελιος τα ειχε παει πολυ καλυτερα... Της εδωσα Γιωτης και αυριο θα της δωσω ΝΟΥΝΟΥ...Βασικα προσπαθω κι εγω να εντοπισω αν φταιει το κουταλι ή η γευση...

despina77 σχετικα με τη δουλεια σου ευχομαι να ανακαμψει συντομα... Τι να πω κι εγω που γυρισα στη δουλεια ααγκαστικα για τα ενσημα (να μη μεινουμε οικογενειακως ανασφαλιστοι του χρονου), με εβαλε σε μια θεση (να μην την χαρακτηρισω καλυτερα) και σημερα πηρα πρεφα οτι παει απο το κακο στο χειροτερο και πως τους συναδελφους τους εχει με εναντι στο εναντι και εχει ο Θεος... Αυτο μου ελειπε τωρα...να τραβαω οτι τραβαω μακρια απο τα βλασταρακια μου και να παρκαλαω και για τα λεφτα μου απο πανω...

ωωωωωωωωωχ η γκρινια συνεχιζεται ντουετο

σας αφηνω

QuW0p3.png

αυτος ειναι βιοτεχνια .και εχει καποια μαγαζια.ενα μαγαζι απο αυτα ειναι στην γειτονια μου κ ειναι κ πελατης μου αλλα δυστυχως δεν εχει παπουτσακια αυτος.αν ειχε θα σας εξυπηρετουσα.

πηγα προχθες κ πηρα καλσον για την Κλειω κ κοιταξα κ δεν εχει .:|

Κι αυτα που ειναι στο site καλε τι ειναι?

Σορυ......Θεσσαλονικη μενεις? Εχω χασει την μπαλα τελικα...χαχα

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Κούκου!

Τί κάνετε; Εμείς καλά, ο Θοδωρής κοιμήθηκε σχετικά νωρίς και είπα να μπω να πω ένα "γεια"!

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω όμως τα νέα σας!

Εμείς στο γάμο του κουνιάδου μου περάσαμε πολύ ωραία κι ο Θοδωρής κύριος! Χορεψε και καλαματιανό στην αγκαλιά της μαμάς μου και μετά του πεθερού μου κι εγώ δίπλα του κρατούσα το χέρι και πηγαίναμε χορεύοντας!!! Κοιτούσε με μεγάλο ενδιαφέρον τα πάντα και δεν έκλαψε καθόλου! Απίστευτο αυτό για τα δικά μας δεδομένα! Και κοιμήθηκε στις 23:00 στο καρότσι του και ξύπνησε ξανά μόλις σταμάτησε η μουσική κατά τις 3 το πρωί! Μας εξέπληξε ευχάριστα όλη εκείνη την ημέρα!

Άννυ, καλοφωτισμένος, ευτυχισμένος και γερός ο Δημήτρης σας!

Ειρήνη, εύχομαι τα καλύτερα με τη δουλειά σου, να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου, ούτε με καθυστερημένες πληρωμές ούτε με χαζά καθήκοντα...

Βάλια, κι ο Θοδωρής πήγε με τα ίδια χρώματα στην εκκλησία (είδα τη φωτό στο face!), γαλάζιο πουκάμισο, κρεμ παντελόνι και κρεμ παπουτσάκια camper που μας τα έφεραν δώρο αλλά νομίζω εύκολα θα βρεις τη μάρκα σε πολυκαταστήματα. Στη σελίδα τους στο νετ δε τα βρήκα, ίσως όμως τα πετύχεις στην αγορά. Εγώ είχα σκεφτεί να του και βάλω γαλάζια παπούτσια αλλά μας έκατσε ο συνδιασμός με αυτά που τα είχα ήδη. Εσύ το γαλάζιο το αποκλείεις; Θα ήταν όμορφο! Καλή επιτυχία πάντως ό,τι κι αν αποφασίσεις!

Πάω να την πέσω κι εγώ με τα αγόρια μου γιατί και χθές είχαμε κι άλλο γάμο και δεν έχω συνέλθει ακόμη...

Φιλάκια σε όλες!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Είπαμε να ξαπλώσουμε νωρίς σήμερα μιάς και η Αθηνούλα κοιμήθηκε πριν τις δώδεκα αλλά σαν να την ακούω να στριφογυρνάει. Θα δείξει. Προς το παρόν δεν φωνάζει οπότε συνεχίζω...

Ιωάννα μπράβο στον Θοδωράκο που ήταν τόσο καλό παιδί! Θα το ευχαριστηθήκατε πολύ!

Ειρήνη καλό κουράγιο κ ελπίζω να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα. Βρίσκουν όλοι σαν πρόσχημα την κρίση κ εκμεταλλεύονται καταστάσεις. Αν κ πολλοί έχουν πράγματι πρόβλημα.

Δεν θυμάμαι άλλα... Σας καληνυχτώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας και παλι φιλες μανουλες!

Δημητρουλα καλως ηρθατε!!Μας λειψατε πολυ!Χαιρομαι που περασατε καλα!!

Ιωαννα κυριος ο Θοδωρης μας ε?Μπραβο το πουλακι μου!!Το καλο μας το παιδι!!!

Ειρηνακι μαλλον ολα μαζι τα πιανει ε??Και ο δικος μου εχει μια ψιλογκρινια απο εχθες!

Εμεις ειχαμε επισκεψεις σημερα και φυγανε αργα οποτε μεχρι τωρα εκανα δουλειες:cry:Ο μικρουλης μου κοιμαται απο τις 10:30 και ετσι θα την κανω και εγω σιγα σιγα για νανακια!

Και κατι αλλο ηθελα αλλα το ξεχναω:confused::confused::confused:

Καλημερα κοριτσακια ο μικρος μιλαει με το γυμναστηριο του και εγω βρηκα ευκαιρια να μπω λιγο να σας διαβασω.Βασω τα μαθηματα που κανω ειναι μαθηματικα φυσικη χημεια.Καταλαβαινω οτι παντου ειναι δυσκολα, απλα ημουν μαλλον καλομαθημενη γιατι μεχρι προπερσι εδιωχνα παιδια γιατι δεν προλαβαινα και φετος παρακαλαω να χτυπησει το τηλεφωνο.

Κατα τα αλλα, οπως ειχα ξαναγραψει μου μυριζουν οι πανες του παιδιου..Αλλαξαμε και πηραμε ilbero που ο Μασουτης τις ειχε μαλιστα 50% το σ/κ οποτε πηραμε και πολλες, αλλα και παλι μου μυριζει το μωρο.Θα δοκιμασω να παρω της pampers τις active feet μπας και..αλλα νομιζω οτι και εκεινες το ιδιο θα ειναι.Να ρωτησω το βραδυ τα αλλαζετε τα παιδια, γιατι εγω μια που τον αλλαζω πριν κοιμηθει και μια το πρωι.Οσες φορες τον αλλαξα οταν ξυπνησε για να φαει μας ακουσε ολη η γειτονια και μετα δεν κοιμοταν με τιποτα!

Καλημέρα κορίτσια

Θέλω ένα κουβά καφέ σήμερα..... κοιμηθήκαμε 2-7.30 μόνο (φυσικά σε λίγο θα θέλει να ξανακοιμηθεί... αλλά εγώ δεν μπορώ να κοιμάμαι με διαλείμματα.... ). Έχουμε απίστευτη γκρίνια, σάλια και γενικά τσαντίλες. (m2)

Βάζω το καφεδάκι και αν με αφήσει η μικρή σειρήνα μου θα ξαναμπώ...

frappe.jpg

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Δεσποινα σου εύχομαι σιγά σιγά να επανέλθεις δυναμικά στα επαγγελματικά σου, μην αγχώνεσαι πάντως, όλα θα γίνουν στην ώρα τους, εμείς να είμαστε καλά. Όσο για τις πάνες η γνωστή σε όλους μπόχα "πανίλα" δεν νομίζω να έχει να κάνει με την μάρκα της πάνας αλλά με τα τσίσα των μπουμπουκιών μας.... Και εγώ κατεβάζω σκουπίδια 500 φορές την μέρα για να μην μένει ούτε 1 λερωμένο πάμπερ στο σπίτι μπλιαχ....

Ειρήνη ο εργοδότης σου πρέπει να είναι πολύ αδιάφορος άνθρωπος. Πώς μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα σε οικογενειάρχες?

Βασούλα μου πώς αντέχεις να μαζεύεις τέτοια ώρα? πω πωωωω

Χτες τελικά ψωνίσαμε του μπαμπά μας τα πραγματάκια και είμαστε κομπλέ. Τώρα θα ήθελα να ψάξω για την ζακετούλα μου, ίσως βρω σήμερα τπτ που θα ξαναπάω Καλλιθέα για τα γλυκάκια.

GaiGp3.png

καλημερα!!! εμενα μετα απο πολυ καιρό κοιμηθηκε 9:30 - 9! οπότε με το που ξύπνησα εφτιαξα ένα κεικ καρότου ΄( στον ύπνο μου το βλεπα) αν και ούτε εγκυος τα έκανα αυτα! και τωρα το τρωω πίνοντας το καφεδάκι μου και η μικρη πάιζει!

Αννυ μου σας ειδα στον υπνο μου ( πριν το κεικ)! Δεν ήτνα πολυ καλο το όνειρο και ελπίζω να στε καλα!

Ειρήνη τι να πει κανεις για τον εργοδότη σου, οκ έχουμε κριση αλλα αμφιβάλλω κατα πόσο τους έχει χτυπήσει όλους αυτους και με αφορμη αυτο δεν πληρώνουν! Λες και δουλεύουμε απο χομπι!Υπομονη κοριτσάκι!!

Ιωαννα μου καλως μας ήρθατε ! Μπράβο στον Θοδωράκη μας που ήτανε καλό παιδι!!! ΚΑι χορευταρας ε?

Βικυ μου τι έπαθε το Λουσάκη μας πάλι? Μαλλον την πειράζουν τα εμβόλια! και την προηγουμενη φορα μετα το εμβόλιο δεν άρχισε τα ξενυχτια? και πανω που είχε επανάλθει κάνατε ξανα εμβόλιο??? Υπομονη!!!

Να κεράσω και ένα κεκάκιimages?q=tbn:ANd9GcTBU0fXxDMcjQqIK6l-SX-O66j8lXHcpuV58Dm6jqQO7A6-PBk&t=1&h=161&w=230&usg=__Gy_Qr_hWZOVD3-YQbd1x_NfvHVA=

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημερα!!! εμενα μετα απο πολυ καιρό κοιμηθηκε 9:30 - 9! οπότε με το που ξύπνησα εφτιαξα ένα κεικ καρότου ΄( στον ύπνο μου το βλεπα) αν και ούτε εγκυος τα έκανα αυτα! και τωρα το τρωω πίνοντας το καφεδάκι μου και η μικρη πάιζει!

Αννυ μου σας ειδα στον υπνο μου ( πριν το κεικ)! Δεν ήτνα πολυ καλο το όνειρο και ελπίζω να στε καλα!

Ειρήνη τι να πει κανεις για τον εργοδότη σου, οκ έχουμε κριση αλλα αμφιβάλλω κατα πόσο τους έχει χτυπήσει όλους αυτους και με αφορμη αυτο δεν πληρώνουν! Λες και δουλεύουμε απο χομπι!Υπομονη κοριτσάκι!!

Ιωαννα μου καλως μας ήρθατε ! Μπράβο στον Θοδωράκη μας που ήτανε καλό παιδι!!! ΚΑι χορευταρας ε?

Βικυ μου τι έπαθε το Λουσάκη μας πάλι? Μαλλον την πειράζουν τα εμβόλια! και την προηγουμενη φορα μετα το εμβόλιο δεν άρχισε τα ξενυχτια? και πανω που είχε επανάλθει κάνατε ξανα εμβόλιο??? Υπομονη!!!

Να κεράσω και ένα κεκάκιimages?q=tbn:ANd9GcTBU0fXxDMcjQqIK6l-SX-O66j8lXHcpuV58Dm6jqQO7A6-PBk&t=1&h=161&w=230&usg=__Gy_Qr_hWZOVD3-YQbd1x_NfvHVA=

Πω πω....... έτσι που τα είπες μου άνοιξε και εμένα η όρεξη για κέικ... και ΔΕΝ πρέπει να φάω γλυκό, το ξέρω......γιατί η ζυγαριά έχει κολλήσει και εκείνο το 2κιλο που θέλω να χάσω κάθεται εκεί πεισματωμένο επειδή δεν αποφασίζω να τηρήσω αυστηρά την δίαιτά μου.....

Τάνια μου, τώρα πάλι την κοίμισα, τα κατάφερα για πρώτη φορά στο καρότσι μέσα στο σπίτι. Μα ήταν με 5,5 ώρες ύπνο, πώς αντέχει? και κοιμήθηκε στις 2 επειδή της έδωσα ντεπόν αλλιώς ακόμα στην προσπάθεια θα ήμασταν. Μάλλον δοντάκια ανέβαιναν πάλι....

Σχεδόν 12ωρο η μικρή σου ε? Σούπερρρρρρρρρ!!!!!!!!!! (ζηλεύωωωωωωω)

Κορίτσια εσείς που δουλεύετε, τί ώρα τα κοιμίζετε το βράδυ τα μωρά σας? εφόσον ξυπνάνε το πρωί πριν φύγετε για μαμ.......

GaiGp3.png

Καλημέρα μανούλες!!! Πως είναι τα μικράκια σας; Σας ευχαριστώ πολύ όλες για το ψάξιμο που κάνατε για εμένα για τα παπουτσάκια!!! Εχω άλλο θέμα τώρα όμως... Ο γιοκας μου έχει μεγάλο πόδι. Χτες πήγα στο Μουστάκα μη τυχον βρω εκει αλλά μπα... κ ετσι του πήρα κάτι αθλητικά με τον μικυ για να εχει 6-12 μηνών, δηλ. 19-20 Νο... ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝ... Στο κουντεπιε του σφηνώνει... και εχω την εντυπωση ότι δεν πρεπει να βγαινει μεγαλυτερο νουμερο αγκαλιας. Σημερα θα πάω κ μια βόλτα στο MALL μπας κ βρω τπτ...

Ιωάννα μου το έχω σκεφτει κ το γαλάζιο παπουτσι... Κανονικό δεν κάνει να του πάρω;;; Στην τελική ειναι η μόνη λύση...

Βικάκι μου εμείς τον ταϊζουμε τον Κωνσταντίνο μας 11-11.30 το βράδυ κ το πρωί του δίνω το γάλα κατά της 8.00 πριν φύγω. Βέβαια μάλλον πρέπει να του αλλάξω το ωράριο κ να κοιμάται νωρίτερα γιατι μεγαλώνει κ θα συνηθήσει το αργα κ το χειμώνα δεν νομίζω να την βγάλουμε καθαρή...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα και από εμάς μανούλες και μπεμπάκια!

Εμείς ενω κοιμηθήκαμε νωρίς κατα τις 10, ξύπνησε μία φορά στις 3:30 εφαγε και κοιμήθηκε στις 4, μετά ξύπνησε στις 6 και από τότε δεν ξαναέκλεισε μάτι. Εγώ βέβαια σκουντουφλάω και ο ντεξαφεινε δεν κάνει τπτ, τσάμπα τον πίνω. Πηγαμε και εμεις χθες παιδίατρο, η μπουμπουλίνα μου έφτασε τα 6580 και 66,5 εκ, στο υψος την ξεπεράσαμε την καμπύλη!!! Κατά τα άλλα την βρήκε πολύ καλά και δεν βρήκε τπτ ανησυχητικο από το πέσιμο ευτυχως. Κάναμε και 2 εμβόλια και σήμερα η μικρή μου έκανε πυρετό μέχρι 37,8. Ακόμα δεν της έδωσα ντεπον γιατί την βλέπω ζωηρή και γελαστή. Θα δούμε πως θα πάει.

Ιωαννα καλως ήρθατε και πάλι. Άντε σε χάσαμε, να κανονισουμε και για κανένα καφεδάκι!

Ειρήνη ελπιζω να πληρωθείς κανονικά και να μην σε έχει στην αναμονή. Δεν φτάνει που γύρισες νωρίτερα να σ έχει κα ξεκρέμαστη.

Βικυ, τι έπαθε το Λουσάκυ γιατί το ριξε στα ξενύχτια? Πάντως και εγώ την έχω την απορία, καλά αυτα δεν νυστάζουν?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...