Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικάκι, κι εγώ δεν ήξερα τι να κάνω στους νονούς γιατί είχαν τα πάντα. Πάντως ρολόι είναι καλό δώρο και για τον κουμπάρο αν κάνεις κόσμημα στην κουμπάρα. Εμείς τους κάναμε τις διακοπές στο Πόρτο Χέλι. Το δωμάτιο δηλ και τα περισσότερα γεύματα.

Υπάρχει και ένα σάιτ που έχει πολλές ιδέες για δώρα για ζευγάρια και όχι μόνο. Εμάς η κουμπάρα μας μας είχε κάνει δώρο μαθήματα ιππασίας στην επέτειό μας πέρσυ. Νομίζω λέγεται baladeur.gr ή κάπως έτσι. Έχει σπα και διάφορα άλλα που θα μπορούσες να τους κάνες σαν ζευγάρι αντί για τον καθένα ξεχωριστά. Αν θες ρίξε μια ματιά μήπως σου αρέσει κάτι ή πάρεις καμμιά ιδέα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας φιλες μου!!!

Βρε Αντζυ τι επαθε το μπισκοτο και δεν επαιρνε μπιμπερο???Μαλλον επειδη ηταν πολλες οι ωρες μακρια της και ηθελε εσενα δεν δεχοταν το μπιμπερο.Εγω ετσι λεω, βεβαια εκεινη ξερει καλυτερα αλλα δεν μας λεει:tongue:

Παντως με γεια το μαλλι!Ελπιζω να ειναι καλο το αποτελεσμα και να σ αρεσει!

Αστα Βικυ μου και εδω ειχε ζεστη σημερα αλλα το βραδυ δροσισε!Ευτυχως!

Τωρα για δωρο για τους νονους συμφωνω με το Μαρακι!Ειπε διαφορες ωραιες ιδεες!Εμενα θα μου αρεσε να μου κανανε δωρο μια μερα σε ενα κεντρο spa και να με τριβουν ωωωωωρες!!!!!!!Ονειρο!Μηπως αφου ειναι αντρογυνο θελουν τιποτα για το σπιτι τους?Δεν ξερω και τι ποσο θες να διαθεσεις, μετα καμια καμερα καμια ψηφιακη φωτο....πιστευω οτι αρεσουν στους αντρες αυτα:confused:

Πηγαμε και εμεις στη βαφτιση, ωραια ητανε!Ειχε λιγο κοσμο και αυτο μου αρεσε πολυ!Ειχε κατι πααααρα πολυ ωραια παστακια (3 εφαγα και αν ειχα κι αλλα τωρα θα τα τσακιζα)και ειχε και εναν μινι μπουφε με διαφορα τυροπιτοειδη, δεν τραλαθηκα αλλα ενταξει!Κανανε οτι μπορουσανε τα παιδια μιας και τα οικονομικα τους δεν ειναι και τα καλυτερα, να φανταστειτε ουτε φωτογραφο ειχε, εβγαζαν οι καλεσμενοι.Οτι μπορει ο καθενας κανει για το παιδι του το καλυτερο!

Ο μιρκος κυριος!Αν και μου σπασανε λιγο τα νευρα γιατι ολοι ητανε πανω απο το κεφαλι του συνεχεια.Προς το τελος αρχισε να γκρινιαζει γιατι κουραστικε!

Αυτα και τα δικα μας νεα!!!!

sorry για το μεγαλο ποστ!:confused:

Γεια σας μανουλακια!

Ολη μερα ετρεχα σημερα...Σ.Μ., χασαπη, ανταλλακτικο για το πληντυριο (εχει χαλασει εδω κ 10 μερες...)...κλπ

Ιωαννυολα welcome back!

angie δε μας ειπες...παρ' ολη την ταλαιπωρια, τουλαχιστον βγηκε καλο το μαλλι? Και το κευωμα? Υποχωρησε καθολου? Περαστικουλια μωρε.

Οσο για τα δωρα νονων... παντα εχω ενα θεμα με αυτο και δεν ξερω τι να σκεφτω... Πιστευω παντως οτι μιας και ειναι ζευγαρι, κατι για το σπτι θα ηταν καλη ιδεα.

Κατι ηθελα να πω και το ξεχναω...

τεσπα, αν δεν το θυμηθω

ονειρα γλυκα!

QuW0p3.png

Καλημερα και απο εμενα, ο μικρος μετα απο τοσο καιρο θυμηθηκε το πρωινο ξυπνημα, βεβαια τωρα κοιμαται το πουλι μου.Κατα τις 6 αρχισε τα μουγκρητα, ηθελε να κανει κακακια του, εκανε μια φορα τον καθαρισα και μετα απο λιγο παλι τα ιδια ξαναεκανε οπου μεχρι να τον σηκωσω ειχε κοιμηθει!Μωρε μηπως φταιει το γαλα που ηπια;Τοσο καιρο απεφευγα τα αγελαδινα αλλα μου φαινεται τον ενοχλουν.

Κατα τα αλλα εχω βαρεθει να περναω κορδελακια και να γραφω ονοματα στα προσκλητηρια.Ευτυχως θα ρθουν 2 φιλες σημερα να με βοηθησουν να τελειωσουμε γιατι μαλλον εχω μεινει λιγο πισω.

Εμεις δωρο τους πηραμε κοινο, ενα κουτι που ειναι σας μινι υπολογιστης για την τηλεοραση μαζι με εναν εξωτερικο σκληρο δισκο.Το ειχαμε και εμεις και τα παιδια μας ζητησαν κατι τετοιο.Γενικα παντως αν και ο αλλος δε σου λεει ειναι δυσκολο το θεμα με τα δωρα.

Καλημερα και μεις αν και Κυριακη ξυπνήσαμε νωρις νωρις!! Μονο ο μπαμπας μας κοιμάται ακόμη :mad: και η μικρη έχει αρπάξει την καμηλοπάρδαλη απο το λαιμο και την κοπαναει!καημένη Σοφία!!!

Χτες π΄πηγα και είδα τα προσχέδια απο τα προσκλητηρία και τέλος της άλλης εβδομάδας θα τα έχω. Το βιβλιο ευχων σχεδον τελειώνει!!

Βίκυ μου για το δώρο που λες αφου είναι ζευγάρι μπορεί να θέλουν κάτι για το σπίτι τους, γιατι δεν τους ρωτάς? εγω πήρα ατο νονο μια τηλεοράση και στον κουμπάρο λαπτοπ αυτα μου ζήτησαν δηλαδη!

Η μικρη μου επανηλθε στους κανονικους της ρυθμους και είμαστε μια χαρα. Με την κρεμα το παλεύει!! Που θα πάει θα το συνηθίσει:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα! τι εγινε ρε κοριτσια; ουτε ενας καφες κυριακατικα;;;

χθες βραδυ πηγαμε με ενα ζευγαρι σε ενα μεζεδοπωλειο στη ν. φιλαδελφεια. ηταν πολυ ωραια.η μικρη κοιμηθηκε μετα απο γαλα και λιγο κουνημα στην αγκαλια αλλα ξαναξυπνησε σε καμια ωρα. την πηρα παλι αγκαλιτσα οπου και ξανακοιμηθηκε και μετα φυγαμε, μπηκαμε στο αμαξι, γυρισαμε, την εβαλα στην κουνια και ακομα κοιμοταν. ευτυχωε ξυπνησε 5.20 να φαει και ξανακοιμηθηκε αλλα μετα σηκωθηκε με κεφι στις7.15 οποτε κζαι την πηρα μαζι μου να στριφογυρισει και λιγο βυζι, λιγο αγκαλια λιγο τυχη ξανακοιμηθηκε εως τις 10 παρα οποτε και ξυπνησαμε μαζι. φιλακια!

51+-+Freddo+sta+rakentia.JPG

KOWTp3.png

γεια σας μανουλες μου.τι κανετε?

εγω ειμαι κοκαλο!:?πηγαμε στον γαμο των φιλων μας χθες κ γυρησαμε στις 4!η μπεμπα ξυπνησε στις 6 για μαμ κ ευτυχως ξανακοιμηθηκε κ ξυπνησε 10.

εμεινε η μαμα μου χθες εδω κ το πουλακι μου με περιμενε να γυρισω απ την εκκλησια να την ταισω κ οταν εφυγα για την δεξιωση κοιμηθηκε κ δεν ξαναεφαγε.ετσι μου μειναν τα γαλατα να μπουν καταψυξη.

για το δωρο που λετε για τους νονους εγω σκεφτομουν να τους επαιρνα μια χειροποιητη εικονα για το σπιτι που παει σε καθε σπιτι,αλλα μετα τους ρωτησα τι εχουν αναγκη κ μετα απο σκεψη μου ειπαν ενα χαλί!οποτε θα τους παρω χαλι κ τελος κ αυτο!;)

σαν να στρωνει σημερα ο καιρος..ελπιζω το σαββατο να εχει καλη μερα για να φωτογραφηθουμε εξω που θελουμε...

χθες εβαλα κ τα σμαρτις πανω στις μπομπο κ ειμαστε ετοιμοι!

Αντζυ μου που εισαι?τι εγινε με το μαλλι τελικα?

το μπισκοτινι ηθελε μανουλα μαλλον για αυτο δεν ηθελε μπιμπερο.

θα επανελθω αν θυμηθω κατι αλλο...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Breakfast_Coffee_Muffin.jpg&t=1

Το καφεδάκι σερβιρίστηκε..... αλλά ο σερβιτόρος έχει νεύρα.

Η μικρή κυρία χτες έκανε πάλι άλμα από το κρεβάτι, αυτή την φορά το πήγε τοίχο-τοίχο και από το κομοδίνο κατέβηκε κουτρουβαλώντας στα πλακάκια. Ευτυχώς δεν έπαθε τπτ, ούτε καρούμπαλο, αλλά τέρμα τα πρωινά στο κρεβάτι της μαμάς. Ότι και να λέει η γιατρός, αμα ξυπνήσει το πρωί και δεν ξανακοιμάται αγκαλίτσα με την μαμά, γιατί να τί κάνει. Το σκάει. Σήμερα κοιμηθήκαμε 12.00-3.00-7.00-7.30 και πολύ μας ήταν ε? :wink:

Καλημέρα είπα ή γκρινιάζω ξεροσφύρι?

α, και καλή βδομάδα......

GaiGp3.png

καλημέρα κι απο μένα!!! Βικάκι μου η Λουσίτα μας είναι ενεργητικό μωρό και τσαχπινογαργαλιάρα!! δεν είναι κοιμισμένη! θέλει δράση!!! :-) απο δω και πέρα δε θα μπορούμε να τα μαζέψουμε πιστεύω ,οπότε πρόσεχε όσο μπορείς περισσοτερο! τρόμαξε που έπεσε ή δεν πήρε χαμπάρι? φυσικά τα μαξιλάρια δεν πιάνουν,ε?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα και από εμάς!!!

Βίκυ βάλτε και εμάς στο κλαμπ των πεσόντων τέκνων, και η δικιά μου χθες έπεσε από τον καναπέ!!! Εγώ μάλιστα ήμουν δίπλα και δεν την πρόλαβα, πότε γύρισε, πότε έπεσε δεν κατάλαβα. Ευτυχώς έπεσε πλάι με τον ώμο και δεν χτύπησε στο κεφάλι. Μιλάμε το ψυχούλι μου πήρε τέτοια τρομάρα... άρχισε να κλαει όπως δεν έχει ξανακλάψει ποτέ, πολύ φωνή. Αφού την ηρεμήσαμε και μετά άρχισε τα χαμόγελα πάλι και αρχίσαμε να την ζουλάμε να δούμε αν πονάει και δεν έδειξε τέτοια αντίδραση. Και το βράδυ μας ήταν καλό και ξυπνήσαμε με γέλια όπως συνήθως. Σήμερα πάμε και παιδίατρο για εμβόλια οπότε θα την δει και καλύτερα.

Άντε καλή εβδομάδα να έχουμε και να μην έχουμε άλλες πτώσεις!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

:tongue:maraki2108 24/07/2010 Αθηνά-Κατερίνα ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:rolleyes:Iwanna 22/08/2010 Θοδωρής ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:rolleyes:andria27 04/09/2010 Δημήτρης ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:tongue:angel_ 19/09/2010 Λουκία

:tongue:touki 19/09/210 Αλεξάνδρα

:rolleyes:despina77 (19/9/2010) Λάζαρος

:rolleyes:AngiCat 25/09/10 Ελευθέριος

:tongue:nikole 26/09/2010 Αναστασία

:rolleyes:valia81 26/09/2010 Κωνσταντίνος

:tongue:atlantis 03/10/210 Γεωργία

:tongue:thalia 31/10/2010 Θεοδώρα

:tongue:taniabell 14/11/2010 Θεοδώρα

:tongue:irev Γενάρης 2011

:rolleyes:elissabet1988 01/2011 Eμμανουήλ

:tongue:angie! (......) Xρυσάνθη

:rolleyes:neraidoula (......) Γεώργιος

:tongue:Annie (..........) Κλειώ[Kλεονίκη]

:rolleyes:dim_angel (.......) Νικόλας

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα κι από μένα!

Αχ, Δευτέρα πάλι! Ριξαμε κάτι ύπνους το σκ με την μπούμπι ...άλλο πράγμα! Χθες κοιμόμασταν αγκαλίτσα από τις 3 μέχρι τις 7 το απόγευμα (με διάλειμμα για ζιζί) και το ίδιο και το Σάββατο. Την νύχτα βέβαια εξακολουθεί να ξυπνάει 2 φορές τουλάχιστον για να φάει και ενίοτε για να παίξει:D:D Αυτό έκανε κ χθες την νύχτα, 1 με 3 έλεγε λογάκια κι έπαιζε στην μέση στο κρεβάτι και μας τρέλανε στο κλωτσίδι! Αλλά λόγω του απογευματινού ύπνου αντέξαμε!

Θάλεια και Βίκυ, τα μωρά μας είναι ακροβάτες! Θέλει πολλή προσοχή. Εμένα μπορεί όση ώρα είμαι δίπλα της να βαριέται να κουνηθεί και μόλις γυρίσω το μάτι μου να αρχίσει τις τούμπες!

Με τις στερεές δεν σημειώνουμε ιδιαίτερη πρόοδο, χθες κάναμε μισή ώρα τους καραγκιόζηδες για να φάει 1 κουταλάκι καρότο λιωμένο, το οποίο απέβαλλε αργότερα ανέπαφο :tongue::tongue:Πέρασε και δεν άγγιξε που λένε!

Φιλιά σε όλες και καλή εβδομάδα να έχουμε!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...