Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

...απο βδομάδα που θα χω μαζευτεί και θα χω ξεμπερδέψει και με αυτή την βάφτιση πάμε για κανα καφεδάκι??πριν αρχίσουν οι βροχές..!

Άντε κανονίστε καλέ!!!!!!!!!!

το μπισκότο μου είναι αθώο!!(Δήμητρα μίλα!!!!!!) εμείς έχουμε καβατζώσει τον Γιώργο της Βασούλας!τώρα αν μας θέλει κι Ο Νικόλας,να το σκεφτούμε!!χαχα!!

Τραγανίστρα άσε κάτω τους γαμπρούς!!! ;);)

Συμπεθέρα Βάλια τον γαμπρό μας και τα μάτια σου, κυκλοφορεί ένα ύποπτο μπισκότο..........

Καλησπέρα και από εμάς μανούλες και μωράκια!!!

Η ζέστη επανέρχεται ή είναι η ιδέα μου? Τελικά δεν θα πάμε πουθενά το σ/κ μπας και προλάβω να μοιράσω καμία πρόσκληση γιατί το έχω ρίξει στο σορολό... Κανονίστε για καφεδάκι!!!

GaiGp3.png

Στο Ιλιον ειναι η δικια μας βαφτιση Αντζυ μου!Oυφ καθε εβδομαδα εχουμε γαμους και βαφτισια, βαρεθηκα πια!!!

Βικακι ειναι υποπτο το μπισκοτο λες???Αφου εχει κλεισει η συμφωνια, στην επομενη συναντηση μας θα γινουν οι αρραβωνες!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Παω να ετοιμαστω να βγουμε για τις αγορες μας!

Φιλακια!

Γεια σας κορίτσια, ελπίζω όλα να πάνε καλά. Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω. Αύριο είναι ο γάμος και αφού γλεντούσαμε όλη την εβδομάδα έχουμε μια μέρα χαλάρωσης μέχρι το αυριανό γλέντι. Πολύ άγχος μιας και ο ανιψιός μου κλαίει και έχει πολύ γκρίνια και δεν ξέρουμε τι θα κάνει στην βάφτισή του. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά. Ανυπομονώ να τελειώνουμε να ηρεμήσει το παιδί γιατί το έχουμε τρελάνει! Ο Λευτεράκης κύριος. Σαν να μην υπάρχει 2ο μωρό στο σπίτι. Αυτό αγχώνει και την αδερφή μου που πιστεύει ότι έχει το πιο νευρικό μωρό στον κόσμο και στεναχωριέται. Τεσπά, θα σας τα γράψω με το καλό από βδομάδα. Φιλάκια σε όλες και συγνώμη που δεν έχω χρόνο να σας διβάσω.

mU4Ep3.png

Καλησπέρα κοριτσια μετα απο πολυ καιρο!!!!!!!!!!!!

Σας εχασα.

Εχω διαβασει λιγα νεα σας.

Βάλια πώς αισθανεσαι τωρα στη δουλειά που γυρισες??Πώς τα βολευεις με το μικρο????

Μαρακι(2108)εσυ ξεκινησες στη δουλεια????? προσαρμοστηκες???? Με τη μικρη σου στο μπαμπάτης ή αλλου????Πώς αισθανεσαι που την αφηνεις???

Ατλαντισ καλο κουραγιο στη μετακομιηση.ειναι ονρως πολυ μεγαλη φασαρια ελπίζω να εχεις λίγο βοηθεια

΄¨Θάλεια πολύχρονη για προχτές

Δεσποινα τα ίδια τραβω και εγω με την μαμα μου Τι επιμονή πάντα στο δικο τους!!!!!ειναι απιστευτο

Νικόλ χαιρομαι που προοδευει το παιδακι σου

Και εμεις στην επομενη επισκεψη στο γιατρο θα μας πει για κρεμες. Εχω λίγο άγχος γιατι η μικρη μας ειναι δυσκολη γενικά στο φαγητο της κ επισης αυτη εδω και εναμιση μηνα κανει μονο 4 γευνατα .πώς θα τα κάνουμε τωρα 5 να χωρεσουν όλα και φροτα και κρεμες και γάλα δεν ξερω!!!!

Δε ν θυμαμαι κατι άλλο

θα προσπαθω να μαπινω συχνοτερα--φιλιά

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Ερημιά απόψε.

Βασ32 δεν ξεκίνησα δουλειά ακόμα. Στις 15 ξεκινάω δυστυχώς. Από τώρα το σκέφτομαι κ στενοχωριέμαι. Θα μου λείπει τρελά το ξέρω, αλλά δεν γίνεται αλλιώς.

Τα υπόλοιπα τα ´χω ξεχάσει γιατί τα διάβασα νωρίτερα.

Το κοριτσάκι μου κοιμήθηκε οπότε πάω κι εγώ νάνι. Σας φιλώ όλες. Καληνύχτα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας μαμάδες!

Τί κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά όπως και τα μωράκια! Κανονικά θα έπρεπε να κοιμάμαι αλλά μου λείψατε!!! Δεν έχω διαβάσει τπτ όμως... (Μη με εξετάσετε σήμεραααα....!)

Σήμερα γυρίσαμε από Χαλκιδική όπου κάναμε μόνο ένα μπάνιο γιατί χάλασε ο καιρός και φυσούσε πολύ... Πλάκα είχε ο Θοδωρής όταν τον βουτήξαμε στη θάλασσα! Είχε μείνει να κοιτάζει αφού έκλαψε λίγο στην αρχή (έκανε το καημένο ένα "Ααααα" και σταμάτησε)!

Πολυ γκρίνια όμως και πολλά ξυπνήματα το βράδυ αν και κοιμόταν νωρίς.

Αύριο παντρεύεται ο αδερφός του Στέλιου και θα έχουμε νταβαντούρια οπότε μάλλον από Δευτέρα θα ξαναμπώ να διαβάσω και τί έγινε όσο έλειπα!

Φιλιά πολλαααααά!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλημέρα μανουλομάνουλα!!!!τι κάνετε?Ιωαννούλα μας έλειψες!

κερνάω ένα πρωινούλι γιατί θα φύγω κατά τις 09:30 να πάω κομμωτήριο!και σιγά μην έχετε ξυπνησει ως τότε!! σηκώθηκα πάλι χάλια,μπουκωμένη τελείως γμτ..πίνω χαμομήλι πάλο τώρα :-(

φίλη Άννυ τα πήρα που λες τα λεφτά, κι όπως κι εσένα ,ήταν 760! χιχι! γιατί 28/7 έληγε κι εμένα! τι καλάάάάά΄~!!:oops:

για κοπιάστε παρακαλώ!!!!!

plaza-0063-0.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημερα! Μυριστηκα πρωινο και σηκώθηκα χαχα!!!

Επιτέλους μας έφυγε η γκρινια!!! Δυο μέρες τώρα έγινε το γλυκο κοριτσάκι που ήξερα!!!:tongue:

Μαρια μου με το καλο να πάτε στο καινουργιο σας σπιτάκι! Μεχρι τότε όμως υπομονή και να σαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά!!!

Αντζυ μου κομμωτηριο ε? Αντε πήγαινε να γίνεις ακομη πιο θεα!!! Αλλα θα σε παρακαλούσα να αποφασίσετε ποιον θέλετε για να παίρνουν κι άλλες σειρά!!!!χαχαχ

Και συ ρε Βασω , τι αρραβωνιάσματα ακούω δεν βλέπεις πως το μπισκότο παίζει σε τριπλο ταμπλό??? Τέτοια νύφη θες??? Τζαμπα το κορίτσι μου έκανε τόσες χαρές??:tongue::tongue::tongue:

Ιωαννα καλώς μας ήρθες!!!

Χτες με έπιασε προκοπή και έφτιαξα το βιβλιο ευχων, έκανα τη συναρμολόγηση, εξώφυλλο και τις λίγες εσωτερικες!! Θα βάλω φώτο μετα!!!

Καλο σκ να έχουμε όλοι!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημέρα Τάνια μου!! είδες μωρέ η πεταλουδίτσα??που πήγες να τη βγάλεις κακό μωρό??!! επανήλθε!! :-) λοιπόν όσο για τους γαμπρούς δεν΄ξέρω ποιους μας χρεώνετε,εμείς τον Γιώργο έχουμε πάρει!!τώρα αν μας θέλουν κι άλλοι ,ας μας διεκδικήσουν! εξάλλου κι η Λούση έχει καβατζάρει τους άλλους μισούς!χαχα! άντε βάλε φώτο να δούμεεεεεε !!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

καλημέραα! τι ωραια ντονατσ ειναι αυτα αντζουλα; πωπω τα λιγουρευομαι τωρα!

με ταλαιπωρησε ΄λιγο η μικρουλα μου χθες. ενω κοιμηθηκε τι ωραια 10 παρα, ξυπνησε ξανα 1 παρα, 3 παρα, 6 και εκτοτε την πηρα μαζι μου οπου μια στριφογυριζε μια την επαιρνε λιγο και γενικα πολυ νυστα. λετε να παερναει φαση; θυμαμαι που ελεγα οτι τα προγραμματα των μωρω αλλαζουν αλλα μου κακοφαινεται τωρα!

ιωαννα καλως ηρθατε!

αντζυ καλο μαλλι!!!

KOWTp3.png

πηγα κομμωτηριο.γυρισα κοντευοντας να τρακαρω στο δρομο,αφου πρωτα εβρισα κι εναν που με ειχε κλεισει με ενα μηχανακι..η μπεμπα εφαγε 08:30 το πρωι,κοιμοταν ,εγω εφυγα 10 κι η ηλιθια στο κομμωτηριο με ειχε εκει ως τις 14:15.ειχα αφησει 2 μπουκαλια γαλα,τα οποια η μπεμπα τα εβλεπε και ουρλιαζε σαν τρελλη,εγω την ακουγα απο το τηλ,η μανα μου εψελνε και ουτω καθεξης..πολυ ωραια τα περασα,εφυγα απο κει χωρις καν να τα δω τα μαλλια,βρεγμενα και με ενα κλαμερ στο χερι... ηρθα,επεσε πανω στο βυζι η μπεμπα ,και επεσε ξερη για υπνο..αυτη η αρνηση με ΟΛΑ τα μπιμπερο που χει παθει πως προεκυψε??? τα μαλλια μου δεν ξερω πως βγηκαν,ουτε εχω παει να κοιταχτω απο την συγχυση μου.κι αυτη η μανα μου με ταραζε πιο πολυ,η κομμωτρια να καθυστερει κ εγω να θελω να φυγω απο κει με τα αλουμινοχαρτα στο κεφαλι...καλα δεν παμε καλααααααααααααα

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Πωπώ βρε Αντζούλα μου, τι έπαθες! Ελπίζω να βγήκε καλό τελικά το μαλλί τουλάχιστον να αποζημιωθείς. Τι έπαθε το μπισκοτάκι κ δεν ήθελε μπιμπερό; Με τις ώρες τους είναι κι αυτά.

Εμείς σήμερα πάλι φουλ πρόγραμμα. Το πρωί πήγαμε στην γιαγιά μου κ το απόγευμα θα πάμε στον θείο μου. Πάλι δεν θα προλάβω να κάνω δουλειές...

Πάω να ξαπλώσω τώρα αφου κατάφερα κ κοίμισα το ζουζουνάκι μου.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!

Ξανακαλοκαίριασε εδώ, την μπέμπελη βγάλαμε έξω....

Επιτέλους πήγαμε και πήρε ο μπαμπάς ρούχα για την βάφτιση και τώρα του λείπουν μόνο παπουτσάκια και τέλος τα δικά μας.

Θέλω και εγώ ένα μικρό λεπτό ζακετάκι γιατί το φόρεμά μου είναι αμάνικο ξώπλατο χαχα μπας και κάνει κανένα κρύο μέχρι τότε (χλωμό αλλά ποτέ δεν ξέρεις)...

Ρε Άντζυ, τί θα γίνει με τις κόρες μας που δεν θέλουν μπιμπερό? Κατευθείαν για καρμπονάρα τις βλέπω.....

Και εγώ έχω δουλειές με φούντες αλλά δεν προβλέπω να κάνω τπτ, και τις περισσότερες προσκλήσεις θα τις στείλω ταχυδρομικώς γιατί δεν προλαβαίνουμε να πάμε να τις δώσουμε......και δεν μου αρέσει αυτό, θα προτιμούσα να τις δίναμε προσωπικά. Τεσπά, ελπίζω να μην μας παρεξηγήσουν.

Ερώτηση : Δώρα νονού-νονάς?

Εμάς θα μας βαφτίσει το ανδρόγυνο που μας πάντρεψε. Αλλά σκέφτομαι τί να τους πάρω και έχω κολλήσει. Λέω κάτι σε κόσμημα στην κουμπάρα, ή ρολόι, αλλά για τον κουμπάρο μου τί? SOS, πείτε καμία γνώμη κορίτσια μου!!!

GaiGp3.png

με ταλαιπωρησε ΄λιγο η μικρουλα μου χθες. ενω κοιμηθηκε τι ωραια 10 παρα, ξυπνησε ξανα 1 παρα, 3 παρα, 6 και εκτοτε την πηρα μαζι μου οπου μια στριφογυριζε μια την επαιρνε λιγο και γενικα πολυ νυστα. λετε να παερναει φαση; θυμαμαι που ελεγα οτι τα προγραμματα των μωρω αλλαζουν αλλα μου κακοφαινεται τωρα!

Ελπίζω να είναι φάση σύντομη σαν την δικιά μας. Εμάς αυτή την φορά κράτησε 4 μέρες, την πήρα μαζί μου στο κρεβάτι και την 5η μέρα ήταν οκ. Σαν να κάνουν ανήσυχο ύπνο είναι ε? Ε άμα νοιώθουν την μανούλα δίπλα είναι καλύτερα. Υπομονή κοριτσάρα!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...