Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μολις εφτιαξα ενα κεικ-δεν ξερω αν θα μου πετυχει-..πρωτη φορα κανω κεικ!!χαχα!!τι κανετε εσεις βρε μανουλες?? πειτε μου τη γνωμη σας για αυτο το καροτσι ρε κοριτσιαααααααααααααααααααααα...........

http://www.bimbomarket.it/data/imgprodotto/6642.jpg ή σε κοκκινο ή σε ροζ...τι λετε????δεν εχω κι ιδεα απο καροτσια...

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τί κάνετε μανούλες;

Πολύ ταλαιπωρείστε βλέπω με πόνους στη μέση κ καούρες... Τί να πω βρε κορίτσια... υπομονή κ περαστικά! Καμιά φυσιοθεραπεία δε θα βοηθούσε λίγο; Δε ρωτάτε το γιατρό να σας παραπέμψει κάπου;

Χριστίνα μου, να βλέπεις τη θετική πλευρά... Θα κάνεις την καλύτερη διατροφή για το μωράκι σου! Θα του παρέχεις τα καλύτερα κ δε θα βάλεις κιλά! Άντε 3 μήνες έμειναν (στην χειρότερη περίπτωση!)

Κάποιος να με σταματήσει....!

Ευτυχώς το στομάχι μου σας απαλλάσει από την πολυλογία μου λόγω πείνας!

που είσαι παιδί μου...καλημέρα...μας άφησες για το φαϊ??? φτούσου άσπονδη στρουμφίτα!!!:tongue::tongue::tongue:

Να σου πω ακόμα δεν ξέρω αλλά μέχρι 4κλινο μας βλέπω γιατί το θέμα του οικονομικού μας πονάει όλες... θα σου πω τι σκέφτομαι για το 6κλινο. Ενω είναι πολύ μεγάλα σαν δωμάτια είναι σαν να είσαι σε ένα 3κλινο αλλά μοιράζεσαι τουαλέτα με 2 άλλες κοπέλες γιατί μέσα στο 6 κλινο υπάρχουν 2 τουαλέτες. Τώρα το 4 κλινο έχει επίσης 2 τουαλέτες αλλά θα την μοιραστείς με άλλη μια, θα μου πεις τώρα έστω και μια να είναι βρωμιάρα ή να έχει μεγάλο σοι όπου και να μπεις τα ίδια σκ@τ@ θα είναι αλλά τελος πάντων...δεν ξέρω θα δουμε θα μιλήσω και με τον γιατρό μου και βλέπουμε!!! αυτα...!!! πάντως θα ήταν πολύ ωραία αν τύχαινε και είμασταν όλες μαζί....:tongue::tongue::tongue:

Κοίτα... μου έχουν πει ότι 90% και 6κλινο να δηλώσεις σε βάζουν σε άλλο δωμάτιο και πληρώνεις απλά μια μικρή διαφορά γιατί δεν έχουν και πολλά 6κλινα... Οπότε και σε 4κλινο να πάμε μακάρι να είμαστε μαζι και οι 3 μας!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

μολις εφτιαξα ενα κεικ-δεν ξερω αν θα μου πετυχει-..πρωτη φορα κανω κεικ!!χαχα!!τι κανετε εσεις βρε μανουλες?? πειτε μου τη γνωμη σας για αυτο το καροτσι ρε κοριτσιαααααααααααααααααααααα...........

http://www.bimbomarket.it/data/imgprodotto/6642.jpg ή σε κοκκινο ή σε ροζ...τι λετε????δεν εχω κι ιδεα απο καροτσια...

Έγω ψηφίζω κόκκινο. Οχι γιατί το ροζ δεν μου αρέσει αλλά είναι πιο ουδέτερο σκέψου ότι μπορεί να το κρατήσεις και για το επόμενο μπεμπάκι πρώτα ο θεός....και μέχρι τότε μπορεί πάλι να παιρνάμε πάλι οικονομική κρισάρααααα μην το συζητάς ΚΟΚΚΙΝΟΟΟΟ!!! ΦΙΛΙΆ:tongue:

angie, δεν φαίνεται πολύ καλά το σχέδιο, τί μάρκα και μοντέλο είναι;

Πάντως κόκκινο ψηφίζω κι εγώ! Συμφωνώ με την προλαλήσασα Χριστίνα ως προς τους λόγους!

Και καλή επιτυχία με το κέικ! Μιαμ...!

Χριστίνα, τί να κάνω η φαταούλα; Το έφαγα το τοστάκι μου κι ακόμη πεινάωωωω... ΠΕΙΝΑΩ όμως, δεν είναι λιχουδίαση!

Εσείς οι Αθηναίες είστε όλες μαζεμένες και κανονίζετε και για το μαιευτήριο;! Μπράβο! Άντε εύχομαι να βολέψει και να συμπέσετε!

Καλά τί πείνα είναι αυτή;! Μια φορά ακόμη με έχει πιάσει τέτοιο πράγμα... Πάω για δεύτερο γύρο...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

angie, δεν φαίνεται πολύ καλά το σχέδιο, τί μάρκα και μοντέλο είναι;

Πάντως κόκκινο ψηφίζω κι εγώ! Συμφωνώ με την προλαλήσασα Χριστίνα ως προς τους λόγους!

Και καλή επιτυχία με το κέικ! Μιαμ...!

Χριστίνα, τί να κάνω η φαταούλα; Το έφαγα το τοστάκι μου κι ακόμη πεινάωωωω... ΠΕΙΝΑΩ όμως, δεν είναι λιχουδίαση!

Εσείς οι Αθηναίες είστε όλες μαζεμένες και κανονίζετε και για το μαιευτήριο;! Μπράβο! Άντε εύχομαι να βολέψει και να συμπέσετε!

Καλά τί πείνα είναι αυτή;! Μια φορά ακόμη με έχει πιάσει τέτοιο πράγμα... Πάω για δεύτερο γύρο...

ααααααα δεν σε προλαβαίνω στρουμφίτα....σήμερα που έμαθα εγω ότι πρέπει να προσέξω μου αρχήσατε η μια φτιάχνει κεϊκ...μιαμ-μιαμ...και η άλλη πάει για 2 τοστ.....μμμ να πω και γω σήμερα το πρωινό μου ήταν 1 τοστακι με χυμό πορτοκάλι και κατα τις 1 έφαγα άλλο ένα τοστάκι γιατί είχα λιγουρίτσα....χιχιχιχ:tongue::tongue::tongue::tongue: το απόγευμα που θα πάω σπίτι με περιμένουν γεμιστααααα γιούπιιιιιι!!! :P:p:p:p

μια απο τα ιδια!ξελογιασα κ σημερα!μακαροναδα με σαλτσα κ κεφτεδακια!

περιμενω τον αντρα μου τωρα να φαμε κ εχω ξελυγωθει!:tongue::tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλά μάλλον μας έχουν πιάσει για τα καλά οι πείνες και άντε να κρατηθω!!!!:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:-Θεούλη μου βοήθησε με....!!!-

Χριστινάκι, για να παρηγορήσω δεν τρώω 2ο τοστ! Τρώω σκέτα δημητριακά ολικής (άνοστα!) με αποξηραμένα φρούτα!

Μην αγχώνεσαι! είμαστε μαζί σου! :D;)

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Να σου πω ακόμα δεν ξέρω αλλά μέχρι 4κλινο μας βλέπω γιατί το θέμα του οικονομικού μας πονάει όλες... θα σου πω τι σκέφτομαι για το 6κλινο. Ενω είναι πολύ μεγάλα σαν δωμάτια είναι σαν να είσαι σε ένα 3κλινο αλλά μοιράζεσαι τουαλέτα με 2 άλλες κοπέλες γιατί μέσα στο 6 κλινο υπάρχουν 2 τουαλέτες. Τώρα το 4 κλινο έχει επίσης 2 τουαλέτες αλλά θα την μοιραστείς με άλλη μια, θα μου πεις τώρα έστω και μια να είναι βρωμιάρα ή να έχει μεγάλο σοι όπου και να μπεις τα ίδια σκ@τ@ θα είναι αλλά τελος πάντων...δεν ξέρω θα δουμε θα μιλήσω και με τον γιατρό μου και βλέπουμε!!! αυτα...!!! πάντως θα ήταν πολύ ωραία αν τύχαινε και είμασταν όλες μαζί....:tongue::tongue::tongue:

Κι εγώ Χριστινάκι να σου πω για τετρακλινο σκεφτομουν αρχικά αλλά η διαφορά στην τιμή μ' εκανε ν' αλλάξω γνώμη.. 3.100 το τετράκλινο και 1.900 το εξακλινο.. Κι αλλα τόσα ο γιατρός... Εγω όπως και να χει θα πάρω καθαριστικα για την τουαλέτα γιατι όπως ορθα λες δεν ξέρεις που θα πέσεις..

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

καλά μάλλον μας έχουν πιάσει για τα καλά οι πείνες και άντε να κρατηθω!!!!:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:-Θεούλη μου βοήθησε με....!!!-

υπομονή Χριστινάκι,είναι η πρώτη μέρα της-ψυχολογικής κυρίως-στέρησης,είναι λογικό και να πεινάς και να λιγουρεύεις!κράτα γεράαααααααα!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!ΠΩ,ΠΩ ΜΗ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΩ...ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΩ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ Και ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΩ ΟΜΑΔΑΣ!!ΧΙ ΧΙ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ SITE,ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΣ CHICCO Trio enjoy fun blossom http://www.bimbomarket.it/data/imgprodotto/6644.jpg ETSI ΛΕΕΙ,ΑΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!! :-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

πως να γιάσω η καψερή γυναίκα..παραγγείλανε εδω τα συναφελφάκια μου goodi s.....

και μυρίζει όλος ο όροφος....φταίω μετά...οχι οχι Χριστίνα κρατήσου..καλά έχω λαλήσει τώρα sorry!!!

Κι εγώ Χριστινάκι να σου πω για τετρακλινο σκεφτομουν αρχικά αλλά η διαφορά στην τιμή μ' εκανε ν' αλλάξω γνώμη.. 3.100 το τετράκλινο και 1.900 το εξακλινο.. Κι αλλα τόσα ο γιατρός... Εγω όπως και να χει θα πάρω καθαριστικα για την τουαλέτα γιατι όπως ορθα λες δεν ξέρεις που θα πέσεις..

Εννοείται αυτό!!! Καθαριστικά είναι η καλύτερη λύση!!! Και εγώ τετράκλινο σκεφτόμουν αλλά μάλλον για 6κλινο με κόβω... Πολλά λεφτά ρε κορίτσια...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!ΠΩ,ΠΩ ΜΗ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΩ...ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΩ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ Και ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΩ ΟΜΑΔΑΣ!!ΧΙ ΧΙ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ SITE,ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΣ CHICCO Trio enjoy fun blossom http://www.bimbomarket.it/data/imgprodotto/6644.jpg ETSI ΛΕΕΙ,ΑΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!! :-(

μην μιλας τσιλιμπιθρονι για κιλα!μια σταλια εισαι!

κ εγω κοκκινο λεω καροτσι για να το χρησιμοποιησεις κ αργοτερα.

αυτο ειναι πολυ ωραιο!αλλα φτιαξε λογαρισμο paypall αν δεν εχεις πιστωτικη!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...