Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλομωρακια

κι εμεις καναμε σημερα 2 εμβολιακια στο ΙΚΑ (ηταν η μερα φαινεται) και η γιατρος ειπε γενικα πως ειναι πολυ δραστηρια, την εβαλε και να μπουσουλησει και την ειπε "ζηνα"...χαχαχα Ετσι τη λεμε κι εμεις

Βεβαια εγω ολα αυτα τα εχασα γιατι ημουν στο κ@λογραφειο

Να 'ναι καλα η μαμα μου που ετρεχε...

Κι επειδη η παιδιατρος μας θα ελειπε σημερα, εχουμε ρντβ τη Δευτερα για το ποσιμο και για οδηγιες περι κρεμουλας...κλπ... --- αν και πανω κατω τα θυμαμαι απο το Στελιο

Εγω 2 μερουλες τωρα της βαζω καλτσακια τα απογευματα και κοντομανικο, αλλα σε καμια περιπτωση μακρυμανικο. Ζεσταινεται ευκολα

Βλεπω τις φωτο σας στο φατσοβιβλιο με τις ετοιμασιες για βαφτισια κλπ... και τρελλαινομαι!!! Γινονται παιδαααααακια!!!

Ααα Νικολιτσα, σχετικα με τα φρουτα (αν και δεν το εγραφα ειδικα για την Αναστασια, απλα αναφερω οτι θυμαμαι...) να ξερεις οτι η φραουλα ειναι σοσ αλλεργιογονο (οχι οτι θα διναμε εμεις στα 5 μηνων βεβαια) αλλα και τα εσπεριδοειδη...που σημαινει οτι το πορτοκαλι αν και το δινουμε απο τα πρωτα φρουτα στα μωρα ειναι πολυ πιθανον να πειραξει. Επισης, ο Στελιος επειδη ηταν δυσκοιλιος θυμαμαι οτι ειχα ρωτησει για ακτινιδιο κ μου ειχαν πει καλυτερα μετα τον 6ο μηνα γιατι μπορει να του ερεθισει πολυ το εντερακι

Δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα...ως συνηθως...

Ημουν οπυ ημουν ηρθε και η δουλεια και με αποτελειωσε

φιλακια στα μπουτακια και ονειρα γλυκα!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρηνη μου κι εγω οτι μου ειπε ο γιατρος λεω...δεν το πηρα προσωπικα απλα ο καθε γιατρος λεει τα δικα του...σας φιλω

καλο κουραγιο με τη δουλεια....φανταζομαι κουραση ε...

Grya.jpgGryap3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Μαράκι μου και εγώ το ίδιο νοιώθω τώρα που έχει αρχίσει και κάνει ναζάκια και διάφορα άλλα κόλπα λέω ότι πάει το 'χασα και το λίγο που μου έμεινε μυαλό!!

Α, και για το φιλάκι του Νικόλα που έλεγες εχτές, εμείς τον χάσαμε τον Νικόλας, μας τον πήρε το μπισκοτάκι χιχι....

Δήμητρά μου ελπίζω το φτερνισματάκι να είναι άσχετο και να μην την άρπαξε ο Νικόλας μας!

Για την κρέμα ρυζάλευρο που σας έγραψα πριν, εννοούσα το "Ρυζάλευρο με γάλα", της Frezylac ", το οποίο το αραιώνεις με ζεστό νεράκι, δεν είπα με φριζολάκ (δεν το είχα ξανακούσει αυτό). Εξάλλου και τα απλά ρυζάλευρα εμπορίου έχουν μέσα γάλα σκόνη (τουλάχιστον αυτό που είχα πάρει εγώ για δοκιμή) και τα φτιάχνεις με νεράκι.

Νικόλ πολύ χαίρομαι που μας βγήκε ορεξάτη για φρουτάκια η Αναστασία μας!!! Μπράβο στο κορίτσι μας!!!

Όσο για τα φορμάκια του τζάμπο Βάσω μου έχεις δίκιο είναι λίγο γεια σας τα μεγέθη, πάντα θέλουμε μεγαλύτερο από το κανονικό και πάλυ μικρά μπορεί να είναι κάποια αναλογα το πανί. Σήμερα της φόρεσα ένα από τα πρεμαμάν που λέει 18 μηνών χαχα, γιατί όλα τα υπόλοιπα μας είναι κοντά στον καβάλο και τραβάνε τα μανίκια προς τα κάτω παρότι μας είναι οκ στο πλάτος.

Απόψε για 3 συνεχόμενη βραδυά θα κοιμηθούμε χωρίς αιρκο αφού έχουμε μόνο 29 βαθμούς στην κρεβατοκάμαρα , θα βάλω και τον ανεμιστήρα οπότε θα πάει στάνταρ 28, μια χαρά δλδ.

(μιλάμε το σίδερο δεν τελειώνει ποτέ όμωςςςςςςςςςς)

GaiGp3.png

Γεια σας και παλι φιλες!!!

Αντζυ που εισαι κοπελαρα??????Χαθηκες!!

Μαρακι μου και εγω οταν τον πηρε ο υπνος ετσι οπως λες και εσυ τον σκεπασα αλλα ο γιοκας μου οργωνει το κραβατι και το σεντονι γινεται ενα κουβαρι και μενει σε ενα σημειο του κρεβατιου, οποτε παω καθε τρεις και λιγο και τον σκεπαζω, μαλλον το χειμωνα θα εχουμε θεμα:confused::confused::confused:Anyway!

Ειρηνη κανατε και εσεις εμβολιακι ε?Μπραβο σας!!

Eγω ειπα να καθαρισω την κουζινα μιας και οι αντρες μου κοιμουνται.

Παω να τελειωσω το καθαρισμα και να παω να την πεσω!!

Φιλακια πολλα και ονειρα γλυκα σε μανουλες και μπεμπακια!!!!!

Μαρακι μου και εγω οταν τον πηρε ο υπνος ετσι οπως λες και εσυ τον σκεπασα αλλα ο γιοκας μου οργωνει το κραβατι και το σεντονι γινεται ενα κουβαρι και μενει σε ενα σημειο του κρεβατιου, οποτε παω καθε τρεις και λιγο και τον σκεπαζω, μαλλον το χειμωνα θα εχουμε θεμα:confused::confused::confused:Anyway!

!

Βασω μου και εγώ το σκεφτόμουν για το σκέπασμα επειδή η μπουμπού μου ξεσκεπάζεται 2 λεπτά αφού την σκεπάσω, και της πήρα έναν ελαφρύ υπνόσακο αμάνικο από τα ΙΚΕΑ, και έχω και έναν ακόμα που μου είχαν χαρίσει αλλά σε άλλο στυλ να δώ πώς θα βολευτούμε. Μακάρι ένα από τα 2 να το δεχτεί γιατί αλλιώς θα πρέπει να καρφιτσώνω τα σκεπάσματα..:):)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίνια. Κι εμένα έχει θεματάκι με τα σεντόνια. Ποτέ δεν μένει σκεπασμένη. Έχω κι εγώ δυό υπνόσακους, μάλλον έτσι θα την βγάλουμε τον χειμώνα.

Βικάκι, ΚΑΙ τον Νικόλα πήρε το μπισκοτάκι?! Μα δεν θ´αφήσει κανέναν άντρα αυτό το κορίτσι; Αντζούλα νομίζω πρέπει να πάρεις τα μέτρα σου!

Το κοριτσάκι μου ξύπνησε στις 7:30 για μαμ κ ξανακοιμήθηκε δίπλα μας αυτή τη φορά. Μόνο που θα πρέπει να το ξυπνήσω το καημένο κατά τις δέκα παρά γιατί θα πάμε το αμάξι στο συνεργείο. Αν την άφηνα μπορεί κ να ξύπναγε στις 11:00 όπως χθες. Ίδια με τον πατέρα της ακόμα κ σ´αυτό...

Καλημέρα να έχουμε!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα κι απο μας μανούλίνια μου!!!! άντε να μαζευομαστε σιγά σιγά,βαρέθηκα να σας πω την αλήθεια το καλοκαίρι...απο βδομάδα που θα χω μαζευτεί και θα χω ξεμπερδέψει και με αυτή την βάφτιση πάμε για κανα καφεδάκι??πριν αρχίσουν οι βροχές..!

το μπισκότο μου είναι αθώο!!(Δήμητρα μίλα!!!!!!) εμείς έχουμε καβατζώσει τον Γιώργο της Βασούλας!τώρα αν μας θέλει κι Ο Νικόλας,να το σκεφτούμε!!χαχα!!

χτες ήρθαν όλοι,ο κουμπάρος μου,η θεία μου και αυτή η ..πρώην φίλη μου που σας έλεγα να φέρει το προσκλητήριο για το γάμο της..αύριο πάω κομμωτήριο να βάψω τα μαλλιά μου!! δεν ξέρω τι θα κάνω ,αλλά σίγουρα θα σας βάλω φώτος μετά!

το γάλα που έβαλα κατάψυξη για πόσο κρατάει εκεί? 1 του μήνα το βαλα.να κανω λετε σιγα σιγα τραπεζα,με έστω λίγα μπουκαλάκια για να τα κρατησω κ για τις κρέμες για την αρχή?ή όχι?ποιος αλλος λόγος θα υπήρχε να κάνω τραπεζα ας πουμε? για να ξερω αν χρειαζεται μιας και καθομαι να το ξεκινήσω..

ας κερασω κι ενα καφεδακι απο δω!!

984755892_8c8efe15e3.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

75b5a477dd63e59c12a13d1f10d54a9bsoapoprah.jpg

cokies.jpg

Καλημέρα μανούλες με ζεστό καφεδάκι κ cookies!!!

Επιτέλους Παρασκευή για εμάς τις εργαζόμενες μανούλες...

Πολλά εμβόλια χτες!!! Εύχομαι να είναι καλά τα ζουζούνια σας!!!

Εμείς θα πάμε να κάνουμε τα εμβολιάκια μας την Πέμπτη και περιμένω πως κ πως να μάθω τι θα κάνουμε με κρεμούλες!!!

Εγώ μέσα στο σπίτι τον έχω με φανελάκι αμάνικο ακόμα κ το βράδυ τον σκεπάζω με σεντονάκι. Δεν νομίζω ότι κάνει τόσο πολύ κρυο ακόμα για μακρυμάνικο... Εχουμε καιρό... Προς το παρόν το σπίτι μας ειναι ακομα ζεστό. Βέβαια έχω σκεφτει να του βάλω μακρυμάνικο αλλά με λέει τρελή ο άντρας μου... χιχιχι

Αύριο θα πάμε σε παιδικό πάρτυ!!! Το 1ο του και ελπίζω να είναι καλό παιδάκι!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημέρα Βάλια μου!!! τέλειο το πρωινό σου!! θα το φάω πριν μαζευτούν όλες!!!χαχα!!

αντε έρχεται Σ/Κ να απολαύσεις το γιόκα σου!!πρωτο του παρτυ??τυχερούλης!!!!!!!άντε καλή διασκέδαση!! :-)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

καλημέρα Βάλια μου!!! τέλειο το πρωινό σου!! θα το φάω πριν μαζευτούν όλες!!!χαχα!!

αντε έρχεται Σ/Κ να απολαύσεις το γιόκα σου!!πρωτο του παρτυ??τυχερούλης!!!!!!!άντε καλή διασκέδαση!! :-)

Πως είναι η μπισκοτίνα σου;;; :D Πως τα πάτε;

Αύριο βαπτίζεται κ ο μικρούλης της Αννης!!! ;) Με το καλό κοριτσάκι μου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

καλά μου κοριτσάκια καλημέρα κι από μένα!

φεύγω τώρα για τον οτε και μπήκα να σας πω ένα μικρό μικρό αντίο-για λίγο καιρό.

θέλω να μου είστε όλες και όλοι καλά,να ξέρετε οτι θα σας σκέφτομαι και θα τα ξαναπούμε σύντομα!

η ώρα η καλή για όσες βαφτίσεις χάσω,να περάσετε καλά και να το χαρείτε!εύχομαι υγεία για όλα τα μωράκια!!!

να μου φιλήσετε τα ζουζουνάκια σας πολύ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

see you!!!!!!!!

forever_friends.jpg

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλά μου κοριτσάκια καλημέρα κι από μένα!

φεύγω τώρα για τον οτε και μπήκα να σας πω ένα μικρό μικρό αντίο-για λίγο καιρό.

θέλω να μου είστε όλες και όλοι καλά,να ξέρετε οτι θα σας σκέφτομαι και θα τα ξαναπούμε σύντομα!

η ώρα η καλή για όσες βαφτίσεις χάσω,να περάσετε καλά και να το χαρείτε!εύχομαι υγεία για όλα τα μωράκια!!!

να μου φιλήσετε τα ζουζουνάκια σας πολύ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

see you!!!!!!!!

forever_friends.jpg

Μαράκι μου καλή μετακόμιση,ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ !! ΌΛΑ να πάνε τέλεια,να έχετε το σπιτάκι σας μετά που θα το ευχαριστηθείτε οι 3 σας πολύ! εύχομαι στη μικρή να της αρέσει πολύ στους παππούδες της και να μην γκρινιάξει ούτε λεπτό!! μη χαθείς,στέλνε κανα μήνυμα ε!! φιλάκια κι ολα να πάνε καλά!!:-P:-P

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Αχ βρε μανούλες, γράψατε ένα σωρό και μέχρι να τελειώσω το διάβασμα τα έχω ξεχάσει!

Απ΄ότι κατάλαβα για τις στερεές ο κάθε γιατρός τα δικά του λέει. Εγώ πήρα το βιολογικό ρυζάλευρο της holle και δεν έχει τρόπο παρασκεύης μόνο με νερό. Λέει ότι αναμιγνύεται είτε με γάλα (σκόνη ή μητρικό) είτε με φρούτα. Εδώ κάνω τόσο κόπο να αντλώ για να πίνει γάλα η μικρή δεν θα το βάζω στο ρυζάλευρο, έλεος! Ας μην φάει ρυζάλευρο καθόλου.

Αννυ με το καλό η βάφτιση!

Μαρία να πάνε όλα τέλεια με την μετακόμιση κ το σπίτι σας!

Ούτε η δικιά μου ανέχεται σεντόνια στον ύπνο και ευελπιστώ κ εγώ ότι θα κοιμάται με τον υπνόσακο, θα δείξει...μέχρι να χειμωνιάσει εδώ έχουμε πολύ μέλλον!

mWsZp3.png

Καλησπερα φιλες μου!!!!

Τι κανουν τα ζουζουνια????

Ατλαντις μου με το καλο να μπειτε στο καινουριο σας σπιτακι!Υπομονη μεχρι τοτε!Οποτε μπορεις να μας λς νεα σου!!!

Αντζυ ελπιζω να λες αληθεια οτι δεν τρεχει κατι με το Νικολα!!χιχι!!!

Εγω η τρελη μεχρι τις 4 παρα το βραδυ καθαριζα την κουζινα γιατι αλλη ωρα της ημερας δεν επαιζε να το εκανα!Ο μικρος κοιμοτανε απο τις 11 το βραδυ και το πηγε σερι μεχρι τις 11 και το πρωι!Μαλλον καταλαβε το γιαβρι μου οτι ειναι κομματια η μανουλα και με αφησε να κοιμηθω!

Το απογευμα θα βγω να παρω και δωρο για τη βαφτιση που εχουμε αυριο:?

χμμμ αλλοοοοο δεν θυμαμαι!:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...