Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αντε καλο χειμωνα!

χαχαχα:rolleyes:

λοιπον η παιδιατρος μας βρηκε πολυ καλες! 6650 πηγαμε απο 6 που ηταν ενα μηνα πριν. μετα τις 15 θα ξεκινησουμε ρυζαλευρο βανιλια για καμια 10-15 μερες και μετα θα προσθεσουμε και φρουτα. απογευμα η κρεμα. αρχικα αρκετα αραιωμενη , 1-2 κουταλακια και περνωντας ο καιρος θα προσθετουμε και αλλο. μετα τους 6 θα βαλουμε και φρουτο το πρωι. μισο μηλο με λιγο νερακι και μετα και αχλαδι και μετα και μπανανα. πωπω! καλε πως μεγαλωνουν ετσι τα μωρακια μας... για ποτε θα τρωει διπλα μας την πατατα την τηγανιτη ουτε που θα το καταλαβουμε!

αννυ, εμεις που ακολουθουμε την ιδια τακτικη για το θηλαστρο, κανεις το ιδιο στηθος αντληση καθε φορα; εδω και καποιες μερες αντλω καθημερινα για να φτιαξω τραπεζα γαλακτος. νομιζω πως εχω πιο πολυ γαλα στο δεξι και παντα αφηνω το δεξι ολη νυχτα ανενεργο και αντλω το πρωι. μηπως ομως ετσι σταματησει να κατεβαζει πολυ αυτο το στηθος; λες να το κανω εναλλαξ;

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!

Τι υπέροχα γλυκά και πρωινά!

Ψύχραααα επιτέλους! Εγώ σήμερα του φόρεσα μακρυμάνικο φορμάκι γιατί φοβήθηκα και έξω στη βόλτα του φόρεσα μια ζακετούλα. Πρέπει να πάω να ψωνίσω κανά φορμάκι μακρυμάνικο γιατί τα 0-3 δεν του κάνουν πια και έτσι έχω μονο 1 που του πήρα πριν λίγες μέρες. Επρεπε να πάρω κι άλλα.

Δέσποινα στο μπρούμυτα-ανάσκελα κι εμένα τα ίδια μου κάνει. Τον έχω δει 2-3 φορές να γυρνάει μόνος του αλλά κατά κανόνα "με φωνάζει" να τον γυρίσω.

εμεις κανουμε μαχη για να την καταφερω να κατσει λιγο ανασκελα για να την αλλαξω την πανα! ολο μπρουμυτα! γυρναει συνεχεια! και αν την αφησω μονη για λιγη ωρα στο χαλακι δραστηριοτητων που εχουμε απο ικεα την βρισκω στην αλλη ακρη! εχει βγει στο πατωμα και συνεχιζει!

KOWTp3.png

εμεις κανουμε μαχη για να την καταφερω να κατσει λιγο ανασκελα για να την αλλαξω την πανα! ολο μπρουμυτα! γυρναει συνεχεια! και αν την αφησω μονη για λιγη ωρα στο χαλακι δραστηριοτητων που εχουμε απο ικεα την βρισκω στην αλλη ακρη! εχει βγει στο πατωμα και συνεχιζει!

Και μένα όλο μπρούμυτα πλεόν θέλει, εκτός και είναι στο γυμναστήριο του :-P

Αλλά αν θέλει να ξαναγυρίσει ανάσκελα φωνάζει γιατί δυσκολευέται.

X4pTp3.png

Κι η Αθηνούλα ακόμα δεν καταφέρνει να γυρίσει ανάσκελα. Αν και πριν ένα μήνα μια φορά μόνο από μπρούμυτα γυρισε πλάι, δεν το'χει ξανακάνει από τότε. Έχει πολύ πλάκα που κρατάει το κεφαλάκι της όταν είναι μπρούμυτα και γελάει από υπερηφάνια που τα καταφέρνει. Είναι τόσο γλυκούλικα! Εμείς σε ένα μήνα αρχίζουμε στερεες οπότε δεν μας είπε τίποτα η παιδίατρος αυτή τη φορά. Είμαστε 64 πόντους και 6500 κιλά. Ευτυχώς την τελευταία εβδομάδα έκανε ράλλυ βάρους και πήρε 450 γραμ. σε 10 μέρες, εκεί που τον υπόλοιπο μήνα είχε πάρει μόνο 170 γραμ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανούλες και μωράκια!

Μαράκι μου να χαίρεσαι και από εδώ την Αθηνούλα σου, να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!

Κάναμε και εμείς το εμβόλιό μας χτες το βράδυ, καλά τα πήγε, έκλαψε για λίγα δεύτερα και μετά το ξέχασε και χαμογελούσε. Τελικά πήρε 500 γρ σε ένα μήνα που είναι οκ, και 2 πόντους μόνο στο ύψος γι'αυτό κάναμε μπουτάκι και μαγουλάκια (που τσιμπάω συνεχώς χεχε)΄.

Κάναμε και έναν ωραίο υπνάκο 11-6.30-11 παρά και ξεκουραστήκαμε. Στις 12 και κάτι που βγήκαμε έξω για φαρμακείο και σ/μ ξανακοιμήθηκε μέχρι τις 1.30 που γυρίσαμε και τώρα ξανακοιμάται για μεσημέρι (??). Αναπληρώνει τον χαμένο ύπνο φαίνεται :wink:

Εμείς ρολάρουμε κανονικά μπρούμυτα ανάσκελα, και κάνει προπόνηση κοιλιακούς να σηκωθεί μόνη της καθιστή.

Και αρχίζουμε τα παράξενα... την προηγούμενη φορά που είχα πει στην παιδίατρο για βιολογικό ρυζάλευρο μου είχε πει όχι γιατί είναι άνοστο και θα είναι τραυματική σαν πρώτη εμπειρία, εχτές μου είπε να πάρουμε το βιολογικό ρυζάλευρο με γάλα φρέζυλακ και μάλιστα σκέτο χωρίς βανίλια..... Τί να πω?

Σιγά μην το φάει.... Εδώ της έδωσα την προηγούμενη εβδομάδα για δοκιμή κανονικό ρυζάλευρο βανίλια και το έφτυσε, λέτε να φάει την ανοστίλα? Θα δούμε στις 19 που θα ξεκινήσουμε.

Πάντως σήμερα παρότι το πρωί ήταν δροσερά, όταν βγήκα έξω κατά τις 12 έλιωσα. Για μακρυμάνικα λέω ότι έχουμε ακόμα μπροστά μας εμείς εδώ.

Κάτι άλλο ήθελα να πω αλλά ξεχνάω....

Α, ναι. Μας έδωσε και πρόγραμμα, 19 Σεπτ. έναρξη ρυζάλευρο απόγευμα μέχρι να τρώμε 5 μεζούρες, 29 Σεπτ. έναρξη πρωινή φρουτόκρεμα μήλο-αχλάδι μέχρι να τρώμε 1 γλυτζάνι, και 10 Οκτ. μεσημεριανή χορτόσουπα.

Αλλά πολύ χλωμό το βλέπω να τρώει η κοντέσα, τί θα κάνω που θα γυρίσω στην δουλειά? οεο?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα που δεν το συμπαθεί το χαλάκι ? Πάνω του κλαίει, και αμα το βγάζω και την βάζω πάνω στο σεντόνι οργιάζει ........

GaiGp3.png

Γεια σας μανούλες!!!

ευτυχως και σήμερα το βράδυ κοιμήθηκε και καλά και η γκρινια μειωθηκε αισθητα!!! ίσως τώρα που δρόσισε είναι καλύτερα... και εδω για να βγουμε έξω απαραίτητα ζακετα κια καλτσάκια, έχει πέσει πολύ η θερμοκρασια! Μεσα στο σπίτι έχω 22!!!

Αννα κια Βικυ μπράβο για τα εμβόλια! Ελπίζω να μην έχουμε παρενέργειες!!!!

Αντε με το καλό και οι στερεές!!!!

Βίκυ αφου έχεις δικό σου γάλα γιατι να το κάνεις με φριζολακ?? Αν είναι να πάρεις βιολογικο ρυζάλευρο φτιάχτο με δικό σου!!

Καλά πως γίνεται μέσα σε ένα δευτερόλεπτο να ξεχναω τι ήθελα να πω????

5Kiep3.png

hAk2p3.png

γεια σας μανουλινια μου.χαθηκα λιγο κ σας εχασα!

χθες πηγαμε σε μια φιλη μου που παντρευεται το Σαββατο,στρωσανε κρεβατι κ ηθελε την Κλειω να την βαλει πανω!το Κλειουλινι πηρε ποζες στην φωτο κ επιανε τα λεφτα!!!(ηθελε να παει για ψωνια)

ετσι την πηρα σημερα με τον μπαμπα της κ πηγαμε Jumbo (πηρα κ αλλα μολυβια για μπομπο γιατι τελικα δεν μου φταναν..μαζευτηκαμε κ αλλοι)κ μετα πηγαμε lidl.

χθες το βραδυ με κουρασε πολυ μεχρι να κοιμηθει!μιλουσε με το ζιζι στο στομα ,με κοιτουσε,γελουσε,κ ξανα τα ιδια.μετα το μπανιο εχεθε 2 φορες κ τραλαλα τραλαλα!πηγε 11 για να κοιμηθει!

το σημερινο κορυφαιο!....κοιμαται διπλα μου με πιπιλα!!!!!jesus!

κοιμηθηκε κ στο αυτοκινητο με πιπιλα το μεσημερι αλλα το αμαξι την εχει ξαναπαρει.σπιτι ομως ποτε!

εμεις μπρουμυτα δεν γυρναμε ακομη αλλα ολο κανουμε κοιλιακους για να σηκωθουμε!

Αννα μου καλα που το ειπες!νομιζω οτι δεν πρεπει να αφηνουμε παντα το ιδιο στηθος μην μειωθει η παραγωγη με τοσες ωρες ''αχρηστιας''.χαχαχ.

σημερα λοιπον αλλαγη στο στηθος!

χαιρομαι πολυ που περναμε σε αλλο σταδιο!ανυπομονω κ εγω να παει 15 του μηνα να παμε στον γιατρο κ να μας δωσει προγραμμα!

αν κ την βλεπω πολυ βαρυα την Κλειω κ να δουμε τι θα μας πει!

πολλα ειπα μαζεμενα......

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαβαζω για τις στερεες και σκεφτομαι οτι οι παιδιατροι σας σας ξεκινανε λιγο πιο αργα απο τον δικο μου.Εμενα μου ειπε να ξεκινησω φρουτα απο τις 17 και μετα δηλαδη οταν γινει 5 μηνων και μαλιστα μου εκανε εντυπωση γιατι και εγω πιστευα οτι θα ξεκινησω λιγο πριν τον 6.Απλα το κακο ειναι οτι ο δικος μου ο παιδιατρος ειναι λιγο χυμα δηλαδη δεν εξηγει και πολλα, οποτε ρουφαω οτι γραφετε εσεις απο τους δικους σας.

Τανια μου...επειδη κ εγω ξεχναω...συνεχιζω!

κρυουλακι εχει κ εδω.σημερα την εβγαλα με ζακετα ,κολαν κ καλτσες.οταν γυρνουσαμε ομως το μεσημερι ειχε ζεστη.για αυτο προσεξτε γιατι ειναι οτι πρεπει ο καιρος για κρυωμα.

οσο για το φριζολακ?γιατι να το κανεις με γαλα?κ με νερο δεν γινεται?

υπαρχουν κ αλλα βιολογικα της holle (ετσι ειναι η μαρκα νομιζω) εκτος απο ρυζαλευρο.εχει σιμιγδαλι κ αλλα δημητριακα.δεν ρωτας μηπως κανει να δωσεις?

οσο για την γευση που λενε οτι δεν θα τους αρεσει εγω διαφωνω.πως να μην τους αρεσει οταν δεν ξερουν αλλη γευση εκτος απο γαλα?????

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Διαβαζω για τις στερεες και σκεφτομαι οτι οι παιδιατροι σας σας ξεκινανε λιγο πιο αργα απο τον δικο μου.Εμενα μου ειπε να ξεκινησω φρουτα απο τις 17 και μετα δηλαδη οταν γινει 5 μηνων και μαλιστα μου εκανε εντυπωση γιατι και εγω πιστευα οτι θα ξεκινησω λιγο πριν τον 6.Απλα το κακο ειναι οτι ο δικος μου ο παιδιατρος ειναι λιγο χυμα δηλαδη δεν εξηγει και πολλα, οποτε ρουφαω οτι γραφετε εσεις απο τους δικους σας.

Δεσποινακι κ εμεις 13/9 κλεινουμε τον 5ο.15 ή 16 θα παω για εμβολιο κ μου ειπε οτι μετα το εμβολιο θα μου πει για στερεες.

pSC1p2.png

Α ενταξει Αννυ, οποτε δεν ειμαι η μονη που θα ξεκινησω στις αρχες του 5ου.Για να πω και την αληθεια δε με ενοχλει και τοσο, θελω να δωσω και κατι αλλο στο μωρο, νομιζω βρε κοριτσια οτι πειναει, οταν τρωω κατι μεσα στο στομα με κοιταζει, μη σας πω ορμαει..λετε μωρε να πειναει το πουλακι μου και να μην χορταινει μονο με το γαλα μου;

Καλησπερα κοριτσαρες!!

Επιτελους δροσισε!!!!!!:D:D:D:D:D

Αννα και Βικυ κανανε τσιμπι τσιμπι οι κοπελες μας ε???Μπαβο τα ζουζουνια!

Βικακι μου γιατι σου ειπε να την κανεις με γαλα?Και εγω με νερο ξερω, απο τη στιγμη που την θηλαζεις δεν καταλαβαινω τον λογο να παιρνεις και ξενο γαλα:confused::confused::confused:

Νικολιτσα θελουμε φωτο με την λερωμενη μουριτσα της Αναστασιας μας!!!!Τωρα για το οτι βαζει το χερι απο το στομα στα μαλλια μαλλον κατι ξερει, στα κομμωτηρια δεν βαζουν μασκες με φρουτα κτλ για θρεψη??Ε η Αναστασια τα κανει μονη της;);););););)

Δεπσοινα και εμεις 15 του μηνα εχουμε παιδιατρο οπου θα ξεκινησουμε στερεες και θα ειμαστε 5 μηνων και 3 ημερων, οποτε ιδια ειμαστε;)Να πω την αληθεια και εγω ηξερα οτι ξεκινανε αφου κλεισουν τον 6ο αλλα μαλλον λαθος εκανα

Και εμεις πηγαμε σημερα μια βολτα απο τα jumbo να παρουμε φορμακια για μεσα στο σπιτι γιατι αυτα που ειχαμε ητανε μεχρι 3 μηνων και ειχαμε προβλημα:confused::confused::confused:Του πηρα καμια 10αρια αλλα ειναι για 12 μηνων, αυτα που ητανε για 6 μηνων δεν του κανουν γιατι ειχα παρει ενα και τωρα με το ζορι του μπαινει.Εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο περιεργα τα νουμερα του jumbo........ή ειναι σωστα και αν ο γιος μου ειναι πιο ανεπτυμενος ?????

Θα παω αυριο και απ το Λητω να ριξω μια ματια να δω κι εκει τα νουμερα.

Αααα να ρωτησω...το βραδυ τα σκεπαζετε τα ζουζουνια σας?Εγω μεχρι εχθες δεν το σκεπαζα γιατι ητανε αρκετα ζεστο το σπιτι και εδειξε να μην εχει προβλημα, αλλα σημερα που εχει δροσια θα τον σκεπασω αλλα δεν ξερω πως να βαλω το σεντονι να μην φευγει απο επανω του οταν κουνιεται:confused:

Πολλα ειπα παλι!

Καλησπέρα!!

Δε γράψατε πολλά ποστς αλλά μεγάλα και δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω!

Ενα ένα λοιπόν.

Βικάκι και Αννα μπράβο στις τσούπες (όπως λέμε στα μέρη μου) για το εμβολιάκι! Ολα καλά! Βίκυ μου θα μας κουφάνει η γιατρός μας μου φαίνεται. Μα ξένο γάλα στην κρέμα;;;; Αν όντως θέλει γάλα αξίζει να πάρεις θήλαστρο και να τη φτιάχνεις με το δικό σου. Αλλά και πάλι κι εγώ δεν ήξερα ότι φτιάχνονται με γάλα.

Τζάμπα τα 35? για το χαλάκι από το ΙΚΕΑ. Κρίμα.

Δέσποινα εμένα δεν μου έχει κάνει λόγο ακόμα για κρέμες. Φαντάζομαι όταν ξαναπάω στις 13/9 (θα είμαστε 5 μηνών και 6 ημερών) θα μας πει. Προς το παρόν γαλάτάκι και μόνο.

Τάνια και Βάσω εγώ αποφάσισα να του βάλω πιτζαμάκι μακρυμάνικο για τον ύπνο. Και από χθες του έβαλα σεντονάκι. Αλλά φταρνιζόταν λίγο σήμερα και φοβήθηκα.

Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να πω. Αν θυμηθώ θα επανέλθω.

X4pTp3.png

Κοιμήθηκε κι η Αθηνούλα η ξενύχτισσα κ ήρθα κι εγώ. Για να δούμε τι θα θυμηθώ...

Δημητρούλα τόση δροσιά έχετε; Εμείς 26,5 βαθμούς μες στο σπίτι. Την μικρή με κοντομάνικο κορμάκι κ ξεσκέπαστη.

Κάποια ρώτησε πώς τα σκεπάζουν. Εγώ βάζω το σεντόνι κάτω απ´τα χεράκια της. Όπως μου την σκέπαζαν στο μαιευτήριο.

Για στερεές κ μένα μού´πε απ´τον άλλο μήνα δηλ τον πέμπτο.

Άννυ, αυτά μου κάνει κι εμένα στο στήθος τώρα τελευταία. Με κοιτάει, μιλάει κ χαμογελάει. Τρελαίνομαι γιατί παλιότερα δεν με κοίταζε καθόλου στον θηλασμό.

Δεν ξέρω εσείς, αλλά όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ τρελαίνομαι για την μικρούλα μου. Νόμιζα ότι δεν μπορούσα να την αγαπήσω πιο πολύ, κι όμως κάθε μέρα κ περισσότερο. Μιλάμε για τρελό έρωτα. Έτσι νιώθετε κι οι υπόλοιπες, ή έχω χαζέψει τελείως;

Α, Βικάκι, κι εμένα μου είπε η φίλη μου ότι το ρυζάλευρο κ τις κρέμες που φτιάχνονται με γάλα, με μητρικό τις φτιάχνεις αφού θηλάζεις.

Δεν θυμάμαι άλλα...

Σας καληνυχτώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...