Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλό μήνα να έχουμε!!!!!

Βικάκι κ Αννη τα βαφτιστικά είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Με το καλό να βαφτιστούν οι μικρούλες σας!!!

Ειρήνη μου καλή αρχή!!! Και όπως είπαμε! ΗΡΕΜΑ, δυστηχώς έχουμε ανάγκη τη δουλειά αυτη την εποχή...

Θάλεια μου χρόνια πολλά! Οτι επιθυμείς!!! Να χαίρεσαι κ την μικρούλα σου!

Μαράκι μου να χαίρεσαι την Αθηνούλα σου!

Αντζυ περαστικούλια.. Εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλα!

Αννη μου με το καλό να βαφτίσετε το Σάββατο το Δημητράκη σας!!!

Τι τέλεια Δέσποινα που ξεκινήσατε στερεες τροφές!!!

Εμεις θα πάμε την αλλη εβδομάδα για εμβολιο κ θα μάθουμε τι θα γίνει με το φαγητο!!!

Χτες περάσανε η νονά κ ο νονός μας κ μας δείξαν το σταυρό του μικρούλη μας!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και απο εμας!!

Θάλεια μου πολύχρονη , ότι επιθυμεις!!! Μα σε χαίρονται ο αντρούλης και η κορούλα σου!!!

Μαράκι μου να χαίρστε την Αθηνούλα!!1 Πάντα ευτυχισμένη και γερή!!!

Τα βαπτιστικά τέλεια!!!Αντε με το καλό!!!

Εμεις κοιμηθηκαμε το βράδυ, μια χαρά ευτυχως! και ξύπνησε στις 7:30 πιο λογικη ώρα!!! Είχαμε γκρίνια αλλά σε πιο λογικα πλαίσια ή εγω απλά τη συνήθησα!!!!:rolleyes:

Και εδω έχει δροσίσει πάρα πολύ σε σημειο που χρειάζεσαι ζακέτα! Επιτέλους κοιμηθηκαμε σαν άνθρωποι και σκεπασμένοι:tongue:

Καλο φθινόπωρο να έχουμε!!!

Ειρήνη καλή αρχή και υπομονή...

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Μαράκι μου να χαίρεσαι την Αθηνούλαααα!!! Πολύχρονη και να είναι πάντα καλά!

Πρώτη βαφτίστηκε πρώτη γιορτάζει! Φιλάκια να της δώσεις και από τον Νικόλα! Χιχιχι!

X4pTp3.png

καλησπερα μανουλες και μπεμπακια....Θαλεια μου πολυχρονη με υγεια.....Μαρακι να χαιρεσαι την Αθηνουλα σας....

Βικυ και Αννυ τα βαπτιστικα πολυ ομορφα αντε με το καλο....

Ειρηνη καλη αρχη στη δουλεια και ΥΠΟΜΟΝΗ...αν και προσωπικα την λεξη υπομονη την εχω συχαθει!!!!!

η Αναστασια πηρε 200γραμμαρια σε 1 βδομαδα(τοσα περναμε σε ενα μηνα):D:D:Dδεν τις αρεσει η φαριν λακτε ουτε η βανιλια.....δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω....ξεκινησαμε και βολτουλες και ειμαστε στην γκρινια αλλα δεν γινεται μεσα στο σπιτι συνεχεια.....

Αντζυ περαστικα σου....

Δεσποινα καλη αρχη με τις κρεμες.....δεν εχει πλακα;;;;;;η δικια μου βαζει το χερι στο στομα και μετα στα ....μαλλια!!!!χαλι μαυρο!!!λεω να την παω καμια βολτιτσα την μικρη μου να συνηθιζει αν και σερνομαι....ο παιδιατρος ειπε να συνεχισουμε να την ταιζουμε βραδυ....ειπα να του πω να ρθει να βοηθησει γιατι δεν αντεχω αλλο ξενυχτι αλλα κρατηθηκα:rolleyes::rolleyes:

κατι εχω ξεχασει .....σας φιλω

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες και μπεμπακια....Θαλεια μου πολυχρονη με υγεια.....Μαρακι να χαιρεσαι την Αθηνουλα σας....

Βικυ και Αννυ τα βαπτιστικα πολυ ομορφα αντε με το καλο....

Ειρηνη καλη αρχη στη δουλεια και ΥΠΟΜΟΝΗ...αν και προσωπικα την λεξη υπομονη την εχω συχαθει!!!!!

η Αναστασια πηρε 200γραμμαρια σε 1 βδομαδα(τοσα περναμε σε ενα μηνα):D:D:Dδεν τις αρεσει η φαριν λακτε ουτε η βανιλια.....δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω....ξεκινησαμε και βολτουλες και ειμαστε στην γκρινια αλλα δεν γινεται μεσα στο σπιτι συνεχεια.....

Αντζυ περαστικα σου....

Δεσποινα καλη αρχη με τις κρεμες.....δεν εχει πλακα;;;;;;η δικια μου βαζει το χερι στο στομα και μετα στα ....μαλλια!!!!χαλι μαυρο!!!λεω να την παω καμια βολτιτσα την μικρη μου να συνηθιζει αν και σερνομαι....ο παιδιατρος ειπε να συνεχισουμε να την ταιζουμε βραδυ....ειπα να του πω να ρθει να βοηθησει γιατι δεν αντεχω αλλο ξενυχτι αλλα κρατηθηκα:rolleyes::rolleyes:

κατι εχω ξεχασει .....σας φιλω

Καλησπέρα Νικόλ!

200 γραμμάρια σε μια βδομάδα!!! Τέλειο! Αντε θα δυναμώσει το κοριτσάκι σου! Και τώρα που δρόσισε λίγο είναι ότι πρέπει και για βολτούλες.

Για τις κρέμες απ'όσο ξέρω υπάρχει και μπισκοτόκρεμα και κρέμα δημητριακών. Νομίζω η Νουνού έχει κάτι τέτοιες αλλά πάλι δεν ξέρω με βεβαιότητα γιατί εγώ ακόμα δίνω μόνο γάλα.

X4pTp3.png

Καλησπερα μανουλακια

και σας ευχαριστω ολες για τη συμπαρασταση...

Μαρακι, πολυχρονη η Αθηνουλα!...δεν το ηξερα οτι γιορταζει σημερα...

Νικολ δοκιμασες αλλη μαρκα κρεμα βανιλια? Η μονο μια μαρκα της πηρες? Οπως εχω ξαναπει, παραδειγμα ο Στελιος τη nutricia ουτε να την πλησιασει ενω τη Γιωτης την ετρωγε "ορθοπεταλιες"....χαχα Παντως χαιρομαι που η μικρη εμαθε και κατ' ευθειαν το κουταλι...και της Δεσποινας το ιδιο, αν θυμαμαι καλα...

Εμενα ο Στελιος παιδευοταν 4-5 απογευματα για να καταλαβει "πως τρωμε" με το κουταλι...

Ααα...εχω ξεχασει να σας πω, εσεις που αρχισατε φρουτα, κρεμουλες κλπ... Οι γιατροι λενε ενα ενα τα φορυτα και καθε φορα που προσθετουμε κατι καινουριο ειναι παντα ΕΝΑ...απλα για να καταλαβουμε σε περιπτωση αλλεργιας ποιο ειναι αυο που πειραξε το μωρο. Εγω στα φρουτα το ειχα εφαρμοσει αυτο, αλλα στο φαγητο που υποτιθεται οτι επρεπε να ξεκινησει με λαχανικα σκετα...αηδιες... Ο Στελιος οσο κι αν προσπαθησα, ηταν αδυνατον να το φαει αυτο το πραγμα... Ετσι του τα ειχα βρασει με κοτοπουλακι απλα για 2 μερες δεν του εβαλα μεσα και κρεας (ειχε παρει μονο τις ουσιες, και το εφαγε) Ε μετα στο επομενο μαγειρεμα, του το εδωσα κανονικα

Και κατι αλλο. Τοτε η συμβουλη της παιδιατρου μου ηταν πως αν δεν φαει την κρεμα παραδειγμα (φαει τη μιση ή το ενα τριτο) να μην του δωσω γαλα κι ας πειναει... Βεβαια για να μη λιμοκτονησει, αν ζηταει φαγητο το παιδι, ας του δωσω το επομενο γαλα στη μιαμιση ωρα αντι για τρεις, αλλα ποτε σε κατι που δεν θα του πολυ-αρεσει κ θα το τρωει μισο να μην του δινω ητν ευκολη λυση του γαλακτος γιατι θα ξερει και θα το περιμενει, με αποτελεσμα "να μη ζοριστει ποτε" να μη φαει και κατι για το οποιο δεν τρελλαινεται... Να σας πω την αληθεια μου στο Στελιο επιασε αυτο το κολπο, παρ ολο που ηταν φαγανας και δεν μπορουσε να μεινει πολυ ωρα νηστικος.

ΑΥΤΑ.................

Σορρυ αν σας κουρασα

Τα εχω μερες στο μυαλο μου...αυτα και αλλα πολλα...αλλα με οσα συμβαινουν, τα ξεχναω

Ονειρα γλυκα!

QuW0p3.png

Μανουλίτσες ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Η Αθηνούλα εκτίμησε ιδιαιτέρως το φιλάκι απ´τον Νικόλα (Λουσάκι μη ζηλεύεις, θα ´ρθει κι η σειρά σου).

Είχαμε λίγο κόσμο, τις οικογένειές μας κ τους κουμπάρους.

Νικολίτσα μου, πολύ ωραία που πήρε τόσο βάρος το κοριτσάκι σου. Θα πάρει γρήγορα τα πάνω της με τις κρεμούλες.

Θάλεια μου, ελπίζω να περάσατε πολύ όμορφα τα γενέθλιά σου. Κ του χρόνου να είστε όλοι καλά κ να τα εκατοστήσεις πάντα με υγεία, ευτυχία κ αγάπη.

Σας φιλώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα!!!!!!!!!!!! σήμερα η μικρούλα μου με παίδεψε λίγο. κοιμήθηκε 10παρα και ξαναξύπνησε 12.30 μετα 5.30 και μετα 7.30 οπότε και θηλασε ξαπλωμενη και κοιμηθηκα καμια ωρα ακομα. παντως εχει αλλαξει το προγραμμα της. μου ξυπναει κατι ακυρες ωρες. τεσπα. σημερα παμε για εμβολιο και οδηγιες για κρεμες! με αγχωνει λιγο να σας πω. ωραια ηταν με το γαλατακι απο το βυζακι, τωρα...;;; θα σας πω μετα τα νεα.φιλακια

images?q=tbn:ANd9GcRRdnuW2xBs68KneegKLOFGPN9wWN3FkRzMpTofMMBVArZWdag&t=1&usg=__m-0LjWnGIXPkhVMO6tz8j-W55ww=

KOWTp3.png

καλημερα μανουλες....Ειρηνη μου ο δικος μου γιατρος δεν ειπε ενα τα φρουτα και ετσι κανω μιξη....η αληθεια ειναι πως δεν εχω ακουσει καποιον να εχει αλλεργια στα φρουτα...ο καθενας βεβαια λεει τα δικα του....:rolleyes:θα δοκιμασω κι αλλη κρεμα...της νουνου εχω παρει για την ωρα...ευχαριστω για τις πληροφοριες σου...οσο για το γαλα που λες ποτε δεν της εχω δωσει στο καπακι γιατι τελικα τρωει αρκετη απλα δεν ενθουσιαζεται!δροσισε αρκετα....μακρυ μανικι ποτε βαζουμε;σημερα αν συνεχισει ετσι λεω να της φορεσω κανενα μακρυμανικο γιατι εχει λιγη ψυχρα....

Μαρακι συντομα και εσεις με τις κρεμες να κανετε αρχη ....

Βικυ πως πηγε το τσιμπι τσιμπι;εμενα καθε 2μηνες μου εχει πει για εμβολιο..κανουμε μιξη μαλλον και στα εμβολια λογω του οτι αργησαμε να ξεκινησουμε...σημερα θα παρω τα προσκλητηρια:Dθα βαλω φωτο αν κατα:Dφερω να βρω χρονο γιατι περιμενουμε και κατι φιλους αργοτερα....σας φιλω...

ξυπνηστε καλε να κερασετε καφε....μ επιασε λογοδιαρροια πρω πρωι

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!!!!!!!!!! σήμερα η μικρούλα μου με παίδεψε λίγο. κοιμήθηκε 10παρα και ξαναξύπνησε 12.30 μετα 5.30 και μετα 7.30 οπότε και θηλασε ξαπλωμενη και κοιμηθηκα καμια ωρα ακομα. παντως εχει αλλαξει το προγραμμα της. μου ξυπναει κατι ακυρες ωρες. τεσπα. σημερα παμε για εμβολιο και οδηγιες για κρεμες! με αγχωνει λιγο να σας πω. ωραια ηταν με το γαλατακι απο το βυζακι, τωρα...;;; θα σας πω μετα τα νεα.φιλακια

images?q=tbn:ANd9GcRRdnuW2xBs68KneegKLOFGPN9wWN3FkRzMpTofMMBVArZWdag&t=1&usg=__m-0LjWnGIXPkhVMO6tz8j-W55ww=

καλημερααααα....εχει πλακα με τις κρεμες μην αγχωνεσαι....καλο τσιμπι τσιμπι και σε σας....το γλυκο σουπερ πρωι πρωι....οσο για τον υπνο μαλλον σταδια περνανε τα παιδακια μας....:Dκουραγιοοοο

Grya.jpgGryap3.png

καλημερα φιλες μου!! περασα να κερασω ενα καφεδακι μιας και το ζητησε η φιλη Νικολίτσα γιατι καθαριζω λίγο το σπίτι,σήμερα το απογευμα θα ρθει η πρωην φιλη μου να μου φερει το προσκλητηριο του γαμου της,η θεια μου και η πεθερα μοΥ! ολες μαζι! κι Ο Κωστας βεβαια θα εξαφανιστει! απο κρυωμα η μυτη μου ειναι χαλια ακομα..

λοιπον σημερα κερναω ελληνικο γιατι το λιγουρευτηκα κι ενα κουλουρακι!!

επανερχομαι αργοτεραααααααααα!! φιλάκιααααα

%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%82.jpg

koulourakia.JPG

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημεραααα..αν και εφαγα πρωινο θα το τιμησω το γλυκακι σας!

Ο μικρος κοιμηθηκε στις 10.30, ξυππνησε στις 4 και μετα στις 9.15.Μια χαρα, μου φαινεται πανε τα ξενυχτια..ευχομαι σε ολες μας με το καλο να τελειωσουν γιατι μετα απο τοσους μηνες δεν αντεχονται (Νικολ λιγο ακομα εμεινε..).

Σημερα θα παρω και τα προσκλητηρια της βαφτισης, ελπιζω να τα τελειωσω μεσα στο σ/κ ωστε απο Δευτερα να μοιραζω.Τι εμεινε αλλωστε 2 εβδομαδες.

Τωρα που σας γραφω ο Λαζαρακης κανει το γνωστο ανασκελα-μπρουμυτα, γκρινια (παει η μαμα και τον γυριζει) και παλι απο την αρχη!Μια δυο φορες καταφερε και απο το μπρουμυτα ξαναγυρισε αλλα μαλλον καλοεμαθε με εμενα που μολις φωναξει παω και τον γυριζω και δεν το κανει αλλο.

Η θερμοκρασια μεσα στο σπιτι 25 βαθμοι!Το παιδι το φοαρω μακρυμανικο φορμακι χωρις εσωρουχο και καλτσουλες.Εχθες στη βολτα μας του εβαλα μακρυμανικα, μα τι να πω πως αλλαξε ετσι αποτομα ο καιρος ρε παιδι μου!

Λεω να ψαξω λιγο στο νετ για εναλλακτικες ρυζαλευρου αγορας, θελω να αποφυγω τα αγοραστα αλλα μου εχουν πει οτι και το βιολογικο δεν τρωγεται, ειναι λιγο μπλιαχχ :).Μια φιλη κανει στον μικρο της γιαουρτακι δικο της, βεβαια ειναι πιο μεγαλος 10 μηνων.Αφου ειμαι σπιτι ας δοκιμασω, γιατι νομιζω οτι απο βαρος μας παιρνει να φαμε και κατι αλλο εκτος φρουτων (νομιζω το φαγητο, εννοω λαχανικα, θα μας το δωσει οταν κλεισουμε τον 6).

Καλημέρα σε όλους!!!

Ευχαριστω πολύ όλες σας για τις ευχές σας! Χθες πηγαμε για ψωνια για την μικρά γιατί μας βρήκε απροετοίμαστους η ψύχρα και τα μακρυμάνικα που είχαμε από την άνοιξη μετά βιας της κάνουν κάποια. Βέβαια εγώ ακόμα κοντομάνικο της φοράω με καλτσάκια, αλλά αν συνεχίσει έτσι θα τα βάλουμε τα μακρυμάνικα.

Πολύ χαίρομαι που πήγαμε σε άλλο επίπεδο με τα μπεμπάκια μας και αρχίσαμε τις συζητήσεις περι στερεών! Βέβαια εμείς θέλουμε ακόμα ένα μήνα για να ξεκινήσουμε και στο μεταξύ θα τα έχουμε μάθει όλα τα κόλπα από εσάς. Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός ε?

Όσο για πρόγραμμα ύπνου... τι να πω, έχω αρχίσει να πιστεύω οτι για εμάς δεν θα έρθει ποτέ εκείνη η νύχτα που θα κοιμηθεί χωρίς να ξυπνήσει 2-3 φορές! Αλλά πλέον έχω συνηθίσει και σπάνια με ενοχλεί που ξυπνάω, έτσι και αλλιώς στη διάρκεια της νύχτας πάντα θηλάζουμε ξαπλωμένες οπότε είναι πιο ξεκούραστα.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα μανούλες!

Τι υπέροχα γλυκά και πρωινά!

Ψύχραααα επιτέλους! Εγώ σήμερα του φόρεσα μακρυμάνικο φορμάκι γιατί φοβήθηκα και έξω στη βόλτα του φόρεσα μια ζακετούλα. Πρέπει να πάω να ψωνίσω κανά φορμάκι μακρυμάνικο γιατί τα 0-3 δεν του κάνουν πια και έτσι έχω μονο 1 που του πήρα πριν λίγες μέρες. Επρεπε να πάρω κι άλλα.

Δέσποινα στο μπρούμυτα-ανάσκελα κι εμένα τα ίδια μου κάνει. Τον έχω δει 2-3 φορές να γυρνάει μόνος του αλλά κατά κανόνα "με φωνάζει" να τον γυρίσω.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...