Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επιτέλους μπήκα! Λίγο αργά για τα δικά μου δεδομένα αλλά πριν λίγο έφυγε ο ψυκτικός! Και ναι!!! Εχουμε αιρκοοοοοοο!!!!

Ο μικρός χαμπάρι ούτε με τρυπάνια ούτε με σφυριά. Με εντυπωσίασε!!!

Εγώ είμαι κομμάτια, λες και το έβαλα εγώ.

Βίκυ κι εμείς την Ιζζυ πήραμε (36,5 απο Σκλαβενίτη). Οσο για συνταγές οσονούπω.

Πάω για υπνάκο.

Καληνύχτααα!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανουλίνια. Η Αθηνούλα μου κοιμληθηκε επιτέλους. Ελπίζω για καλά γιατί από τις εννιά κοιμάται και ξυπνάει απόψε. Κάναμε τα εμβολιάκια. Όλα καλά. Πόνεσε και έκλαψε πολύ δυνατά αλλά μόλις την πήρα αγκαλίτσα ηρέμησε το μωράκι μου και μέχρ να φύγουμε έκανε και γελάκια στους επόμενους. Αυτό το εμβόλιο μας είπε δεν κάνει πυρετό. Ήταν το δεύτερο. Του πνευμονιόκοκκου και ηπατίτιδας β'.

Αν κατάλαβα η παγωτομηχανή μπαίνει στην κατάψυξη ε? Εμείς δεν έχουμε καθόλου χώρο δυστυχώς, οπότε δεν θα μπορέσω να την πάρω ακόμα.

Βικάκι, καλό εμβόλιο και σε σας αύριο. Ελπίζω να μην σας χαλάσει πάλι το πρόγραμμα.

Καληνύχτα μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα μανούλες!!!καλό μήνα!!!

ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ,ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

εγώ δυστυχώς έχω κρυώσει κι όλο το βράδυ βασανιζόμουν απο τη μύτη μου που ναι μπουκωμένη και το λαιμό μου που δε μπορώ να καταπιώ...πήρα depon χτες,ήπια και χαμομήλι..δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.το μπισκοτάκι μου σας ευχαριστεί όλες για την αγάπη σας και τα χαιρετισματα σας και ανταποδίδει :-) ευτυχώς είναι μια χαρά,κοιμάται,τρώει κ παίζει κανονικότατα!εν τω μεταξύ καιρό τώρα ξυπνάει το πρωί κι αντί να κλαίει για να φάει όπως έκανε,τώρα μιλάει μόνη της,γελάει,κλωτσάει!!

την Κυριακή εχουμε να πάμε σε βάφτιση κι εμείς κι είναι στην Ανάβυσσο κ το χειρότερο στις το πρωί..ελπίζω να χει πέσει η θερμοκρασία κ να μην έχει ντάλα...

τα βαφτιστικά σας Άννυ μου και Βικάκι είναι ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!!καλοφόρετα κ με το καλό οι βαφτίσεις!Ιωάννα κ Μ αράκι χρωστάτε φώτο ε!!μην ξεχνιόμαστε!!

το Σάββατο θελω να πάω κομμωτήριο κ βγάζω τώρα λίγο γάλα με το θήλαστρο,να βγάλω κ λίγο αύριο να αφήσω..κρατιέται στη συντήρηση απο σήμερα ως το Σάββατο?(ΑΝΝΥ ΑΠΑΝΤΑ που ειδικεύεσαι σε αυτά!)

ας φάμε κ κάτι μιας κι είναι κ τα γενέθλια της φίλης Θάλειας και πρωτομηνιά....!!

DSC_7875.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημέρα!!! ε απίστευτο! έγινε και αυτό! μπηκα τόσο νωρίς εγώ; στο μεταξυ αντζυ μου γραφαμε μαζι!

Καλό μήνα! Σήμερα έχουμε και εμεις μηνογενεθλια!

images?q=tbn:ANd9GcT8W4jcoU-iKbjuzDqJ7WBOj_tCJGs1hlfgof70k6HEB3vEUm8&t=1&usg=__yaRi3goCuTBe9DgLIPbPBuFYNOo=

Άντζυ μου εχω μερες να μπω, πολυ στεναχωρηθηκα μου ήρθαν κλαμματα όταν σκεφτηκα τι περασατε, τετοια αγωνια! ενταξει, όλα καλά τώρα!:D

α! οιφωτο τελειες απο τις διακοπες.μια κουκλα εισαι!

ατλαντις μου μια χαρα θα πανε όλα, θα έχετε το σπιτακι σας και καθε θυσια αξιζει τον κοπο. δε σε φοβαμαι εσενα μοα χαρα θα τα καταφερετε.

αχ δεν εχω προλαβει να δω τα βαφτιστικα σας ρε κοριτσια! θα μπω και θα τα δω!

δεσποινα να ζησετε με τον αντρουλη σου! λιγο καθυστερ αλλα δεν πειραζει ε;;

εχω ξεχασει τι αλλο θελω να σχολιασω...

αντζυ νομιζω οτι μεχρι το σαββατο το γαλα δεν διατηρειται στη συντηρηση.

εγω αντλω καθε μερα τωρα. απο θηλαζει μπνο απο το ενα στηθος απο το βραδυ ως το πρωι και ετσι το αλλο γινεται τουμπανο και κατεβαινουν τα μλ πολυ γρηγορα! 150 σε 5-8λεπτα! χθες επιτελους βρηκα και φορεμα για τη βαφτιση! σημερα θα ξεκινησουμε τις μπομπονιερες. γενικα θα φτιαξουμε πολλα μονες με τη νονα. εκεινη ειναι καταπληκτικη, εχει αναλαβει τα παντα! ηταν πολυ ακριβα αυτα που ηθελα και ετσι τα φτιαχνουμε. θα σας βαλω φωτο απο τα δειγματα που θα εχω.

φιλακια!

KOWTp3.png

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!! Καλό μήνα να έχουμε!

Και μιας και σήμερα εχω τα γενέθλια μου οριστε και το κερασμα:

cake403.jpg

Άντζυ ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου και ελπίζω του χρόνου το Δωράκι μου να μου κάνει το καλύτεροο δώρο με τα πιο γλυκά χρόνια πολλά!!! Χαίιρομαι που όλα είναι καλά με την μπισκοτίνα σου!

Μαράκι να χαίρεσαι και εσυ την Αθηνούλα σου, να είναι ένα χαρούμενο και υγιές παιδάκι!!!

Εδώ από χθες μπορώ να πω οτι όχι απλά δρόσισε αλλά κάνει και λίγο κρύο! Όλο το βράδυ είχε πολύ αέρα με αποτέλεσμα να χτυπάνε διάφορα πράγματα έξω και έκανα ένα ύπνο με πολλές διακοπές, ενώ το παιδάκι μου ξύπνησε μόνο μία φορά! Λέτε να την επηρέαζε η ζέστη? Βέβαια τη μια φορά που ξύπνησε έκανε μιαμιση ώρα να ξανακοιμηθεί αλλά μετά κοιμήθηκε για ένα 2ωρο οπότε ξεκουράστηκα λιγάκι.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Άννα μου!!να τους εκατομμυριάσετε τους μήνες σας με την γλυκιά σας μπαλαρινούλα!!!! :-) να είστε παντα ευτυχισμένοι..!σαν σήμερα πριν 5 μήνες έχω και το δικό σου μήνυμα στο κινητό μου που περιγραφεις τη γέννα σου,που τη θήλασες και πόσο κούκλα είναι!αυτά διαβάζω και συγκινούμαι πολυ!λες κι είναι τόσο μακρυνά όλα..!

ευχαριστούμε,ευτυχώς το παιδάκι μου δε χτύπησε ,αλλά η τρομάρα θα κάνει μάλλον καιρό να μου φύγει!

τι θα φτιάξετε?? καλέ όλες χρυσοχέρες είστε?? εγώ που βαφτίζω του χρόνου μήπως να ρθει καμιά σας να βάλει ένα χεράκι να κάνουμε τίποτα??χαχα!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημέρα μανούλες!!! Καλό μήνα!!!

Χρόνια πολλά Θάλεια!! Πάντα ευτυχισμένη! Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και το παιδάκι σου!

happy-birthday-to-you.gif

Αννα να τους εκατομμυριάσετε τους μήνες σας! Πως περνάει ο καιρός!

Αντζούλα το γάλα διατηρείται:

X4pTp3.png

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!! Καλό μήνα να έχουμε!

Και μιας και σήμερα εχω τα γενέθλια μου οριστε και το κερασμα:

cake403.jpg

Άντζυ ευχαριστω πολύ για τις ευχες σου και ελπίζω του χρόνου το Δωράκι μου να μου κάνει το καλύτεροο δώρο με τα πιο γλυκά χρόνια πολλά!!! Χαίιρομαι που όλα είναι καλά με την μπισκοτίνα σου!

Μαράκι να χαίρεσαι και εσυ την Αθηνούλα σου, να είναι ένα χαρούμενο και υγιές παιδάκι!!!

Εδώ από χθες μπορώ να πω οτι όχι απλά δρόσισε αλλά κάνει και λίγο κρύο! Όλο το βράδυ είχε πολύ αέρα με αποτέλεσμα να χτυπάνε διάφορα πράγματα έξω και έκανα ένα ύπνο με πολλές διακοπές, ενώ το παιδάκι μου ξύπνησε μόνο μία φορά! Λέτε να την επηρέαζε η ζέστη? Βέβαια τη μια φορά που ξύπνησε έκανε μιαμιση ώρα να ξανακοιμηθεί αλλά μετά κοιμήθηκε για ένα 2ωρο οπότε ξεκουράστηκα λιγάκι.

Χρόνια πολλα!!!! να ζησεις παντα ευτυχισμενη και παντα αγκαλια με το παιδακι σου! να σε χαιρεται ο αντρουλης σου!

KOWTp3.png

Καλημέρα Άννα μου!!να τους εκατομμυριάσετε τους μήνες σας με την γλυκιά σας μπαλαρινούλα!!!! :-) να είστε παντα ευτυχισμένοι..!σαν σήμερα πριν 5 μήνες έχω και το δικό σου μήνυμα στο κινητό μου που περιγραφεις τη γέννα σου,που τη θήλασες και πόσο κούκλα είναι!αυτά διαβάζω και συγκινούμαι πολυ!λες κι είναι τόσο μακρυνά όλα..!

ευχαριστούμε,ευτυχώς το παιδάκι μου δε χτύπησε ,αλλά η τρομάρα θα κάνει μάλλον καιρό να μου φύγει!

τι θα φτιάξετε?? καλέ όλες χρυσοχέρες είστε?? εγώ που βαφτίζω του χρόνου μήπως να ρθει καμιά σας να βάλει ένα χεράκι να κάνουμε τίποτα??χαχα!

αχ ναι... ποσο μακρυνα φαινονται όλα και ομως δεν ειναι!

παρηγγειλα γλυκο κυδωνι και ανθομελο σε βαζακια και εμεις θα βαλουμε το πανακι, τα κουφετα που θελουμε κλπ. 0,90ε πηρα τα βαζακια, 40ε τα κατρελακια με το ονομα που θα κρεμονται,15ε στοιχισε το πανι και 3ε η κορδελα, 36ε τα τρια κιλα κουφετα χατζηγιαννακη με γευσεις. δηλ για 200 μπομπονιερες 274Ε, δηλ 1,37 η μπομπονιερα! τιποτα ρε κοριτσια!

τα μαρτυρικα θα ειναι βραχιολακια για τα κοριτσια με κουμπωμα κουμπι και καρφιτωτα για τους αντρες. δε θυμαμαι ποσο παει αλλα παλι τιποτα!

η λαμπαδα ειχε 11Ε!!! και θα βαλουμε κορδελες και τουλακια!

μονο τα βαφτιστικα πηγανε αρκετα αλλα δεν μπορουσαμε να αντισταθουμε. οταν μαθω συνολο θα ενημερωσω.

πολυ καλες οι ινφο για το γαλα!

KOWTp3.png

Μανουλίτσες καλημέρα κ καλό μήνα!!! Χρόνια Πολλά Θάλεια!!! Να τα εκατοστήσεις κ ότι επιθυμείς!!! Να σε χαίρεται η κουκλίτσα σου κ ο αντρούλης σου!

Άννα να τους εκατομμυριάσετε!

Ευχαριστώ κ για τις ευχές για την Αθηνούλα μου! Η πρώτη της ονομαστική εορτή. Απόψε το κοριτσάκι μου ξύπνησε στις 2:30 κ στις 5:30. Δεν ξέρω γιατί. Πολύ καιρό είχε να μου κάνει κάτι τέτοιο.

Πάω να κάνω δουλίτσες. 4 μπουγάδες έχω για σίδερο. Χθες έβγαλα λίγα αλλά σήμερα θα έρθει κι η μαμά να βοηθήσει.

Φιλάκια σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλινια μου

ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!να εισαι παντα καλα με ανθρωπους που σ αγαπαν κ αγαπας!!!!!:P:p:p

εδω οπως ειπε η Θαλεια κοριτσια οχι απλα δροσισε αλλα νομιζω οτι θες ζακετα για να βγεις εξω!βασικα μ αρεσει,αλλα θελω το αλλο σαββατο της βαπτισης να χει καλο καιρο το πρωι γιατι θα παμε στην παραλια για φωτογραφηση!!!;)

Αντζουλα μου κ εγω μολις αντλησα γαλα για το Σαββατο που εχω παλι γαμο κ η Κλειουλα θα μεινει παλι με την μαμα!διατηρηται στο ψυγειο πισω στην πλατη ,αλλα γιατι δεν το βαζεις στην καταψηξη κ να το βγαλεις Παρασκευη βραδυ στην ψυξη ωστε να ξεπαγωσει??

επισης οταν εχω να αντλησω κανω αυτο που λεει η Αννα.ταιζω το βραδυ μονο απο το ενα στηθος.ετσι το αλλο το πρωι ειναι τουμπανο κ σε 6-7 λεπτα αντλω 150μλ.;)

κ η Κλειουλα καθε πρωι με κεφια ξυπναει.μιλαει γελαει κλωτσαει!ολες τις αλλες ωρες ξυπναει με νευρα!χαχαχα:-P

σημερα το απογευμα εχω να παω σε φιλη που παντρευεται το Σαββατο κ θα στρωσουν σημερα κρεβατι κ θελουν την Κλειω!:cool:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μαράκι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Αθηνούλα μας!!!πολύχρονη :-)

Δημητρούλι ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Άννυ το χω βαλει ψυγείο,να το βάλω τωρα κατάψυξη λες? μηπως δεν το πιει επειδή λένε εχει αλλοιωμένη γεύση?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Χρόνια πολλά Θάλεια, πάντα ευτυχισμένη κ να χαίρεσαι το μωρό σου!

Χαρούμενα μηνογενέθλια και στα μωράκια!

Εμείς σήμερα είχαμε γιατρό, κάναμε δύο εμβόλια, η μικρή κυρία όμως, όλο γέλια και νάζια έκανε. Η γιατρός την ζύγισε καθιστή στην ζυγαριά κ το πουλάκι μου έμεινε καθιστό μόνο του (καλά, στιγμιαία μόνο αλλά κουκουβά... η μαμά)!!

Είμαστε τώρα 7.370γρ δηλαδή πήραμε 400γρ αυτόν τον μήνα, παρά την όλη ταλαιπωρία με το μπιπερό και 69,5εκ.

Και αρχίζουμε στερεές από σήμερα. Καταρχήν λαχανικά, πατάτα, καρότο κολοκύθι στον ατμό, το καθένα μόνο του για 3 μέρες κ μετά συνδιασμούς τους για άλλες 2 εβδομάδες. Ανάλογα με την ανταπόκριση της μικρής θα τα δίνουμε αρχικά 1 φορά την ημέρα και αργότερα 2.

Σε δευτερο στάδιο μπορούμε να προσθέσουμε σε αυτά βρασμένο ρυζάκι, ή ρυζάλευρο (βιολογικό χωρίς να περιέχει ζάχαρη) και να συνδυάζουμε κ άλλα λαχανικά (μπρόκολο, σπανάκι, κολοκύθα, γλυκοπατάτα κ.α.) αλλά κ δημητριακά χωρίς γλουτένη (βρώμη κ.α.)

Σε τρίτο στάδιο θα μπει κοτόπουλο, όσπρια, ελαιόλαδο κ τα φρουτάκια εκτός από φράουλες και εσπεριδοειδή!

Κι όπως είπε κ η γιατρός μας καλή αρχή και καλή διασκέδαση!!

mWsZp3.png

Καλημερα μανουλες

δεν πολυδιαβασα τα μνμ σας γιατι ειμαι στο γραφειο...............

ευχαριστω για τη συμπαρασταση! Καλο μηνα να εχουμε και καλο φθινοπωρο

Θαλειτσα να τα εκατοστησεις

Αν δεν σκοτωσω κανεναν εδω κ μπω φυλακη.....θα τα πουμε το απογευματακι

φιλιαααααααα

QuW0p3.png

Καλημερα μανουλινια!!!Καλο μηνα να εχουμε!!!!!

Θαλεια μου χρονια σου πολλα!Να τα εκατοστησεις και οτι επιθυμεις!!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Μαρακι να χαιρεσαι την Αθηνουλα!Να ειναι παντα γερη!

Αννα χαρουμενα μηνογενελια!Να τους εκατομμυριασετε!!

Αντζυ μου περαστικα!!!!!Πολυ σπαστικο αυτο το πραγμα!Κουραγιο!Για το γλυκο κολαση δεν θα σχολιασω γιατι ακομα μου ρεχουν τα σαλια!

Δεσποινα μια χαρα η μπουμπη μας!!!!Αντε καλη αρχη με τις στερεες!!!!

Ειρηνακι καλη αρχη στη δουλεια!Μην σκοτωσεις κανεναν!Κρατησου!!

Αννυ και Βικυ τα βαφτιστικα σας ειναι ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ!!!!!!Με το καλο να τα φορεσουν η Κλειουλα και η Λουσιτσα μας!!!!Θεες και οι δυο!!!

Εμεις ξυπνησαμε 10 καναμε μαμ και πριν καμια ωρα ξεραθηκε παλι το καμαρι μου!!Οποτε παω και εγω να βαλω το φαγακι στο φουρνο και να κανω καμια δουλεια με την ησυχια μου!Πρεπει να παω να παρω και δωρακι για τη βαφτιση που εχουμε το Σαββατο και σκεφτομαι οτι οποτε παω να παρω δωρο για αλλο παιδι κολαω τρελα και παντα κατι παιρνω στο ζουζουνι μου!Τι κακο ειναι αυτο με εμενα??Ειμαι τρελη χαζομαμα τελικα:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...