Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεραααα...διαιτα ακουω κοριτσια και σκεφτομαι οτι κατι πρεπει να κανω και εγω γιατι η ζυγαρια κολλησε.Θα μου πειτε παλι καλα που δεν ανεβαινει..

Πολυ χαιρομαι που το κουκλακι σου ειναι καλα Αντζυ, περαστικα να ναι και ξεχασμενα!

Εμεις εχθες ειπαμε να βγουμε λογω επετειου και ειπα τη μαμ αμου να ρθει να κρατησει τον μικρο.Εντωμεταξυ εχουμε μαλωσει ουκ ολιγες φορες για το γεγονος οτι το παιδι εχει μαθει το βραδυ να κοιμαται αγκαλια μου θηλαζοντας αλλιως θα χαλασει τον κοσμο αλλα η μαμα μου δεν καταλαβαινει και μου πεταει τα γνωστα τα γιαγιαδιστικα "και εγω 2 παιδια μεγαλωσα και θα τον νανουρισω κτλ κτλ.Οποτε εκει που καθομασταν και απολαμβαναμε το φαγητακι μας το ωραιο πεσανε τα τηλεφωνα με μια μαμα να φωναζει οτι το παιδι δεν κοιμαται και οτι ελατε γρηγορα!!!Μεχρι να φτασουμε ο μικρος απο το πολυ το κλαμα και το ζορι κοιμηθηκε βεβαια.Οποτε πατησαμε ενα καυγα οτι αν ακουει αυτα που της λεω ολα θα ειναι καλυτερα (καλα σημερα τα εχει ξεχασει κιολας) και οτι ολοι θα ειμαστε πιο ηρεμοι.Ο μπαμπας μου βεβαια στον κοσμο του, οτι το γαλα που τους αφησα 150ml ειναι λιγο για το παιδι, οτι επρεπε να αφησω και αλλο και οτι το αφηνω και πειναει το παιδακι μου...

Απο τη μια ειμαι πολυ τυχερη που τους εχω ολους και οποιαδηποτε στιγμη εχω βοηθεια, απο την αλλη ομως τι ειναι αυτες οι γιαγιαδες ρε παιδια, σχεδον ανικανη με βγαζουν!

(σορρυ για το μεγαλο ποστ αλλα τα ειπα καπου και ξεθυμανα..)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κι από μένα..

μια πολύ αγχωμένη καλημέρα η δική μου..ευτυχώς το κορiτσάκι μου ξύπνησε,έφαγε και κοιμήθηκε παλι!απόψε κοιμήθηκα ελάχιστα,ξαφνικά με έπιασε ένα τρελό άγχος για το πότε θα τα προλάβουμε όλα,και μετακόμιση και βάφτιση και κυρίως πως θα προσαρμοστεί το παιδί στο σπίτι των γονιών μου..αν και το ξέρει γιατί πάμε συνέχεια και μείναμε και 4 μερούλες εκεί...θα της έρθει καπάκι και το σοκ της βάφτισης και θα το χάσει το τόπι το παιδάκι μου...αναρωτιέμαι πραγματικά πως θα τα προλάβω όλα...κι ενώ μέχρι χθες τα είχα οργανωμένα στο μυαλό μου,ξαφνικά χθες βράδυ έπαθα μια κρίση...τι να πώ,ελπίζω να είμαστε καλά και να γίνουν όλα...

Δέσποινα σε καταλαβαίνω με τους δικούς σου..είναι πολύ εκνευριστικό..αλλά μωρέ θέλουν κι αυτοί το καλύτερο για τα μωρά μας και νομίζουν οτι ξέρουν τι είναι αυτό και πως θα έπρεπε να τα κάνουμε εμείς κάποια πράγματα,γι'αυτό γίνεται αυτό.θέλει υπομονή και ήρεμη συζήτηση για να καταλάβουν πως ακριβώς τα αντιλαμβάνεσαι εσύ και οτι αυτό δεν αλλάζει.αλλά οτι είσαι πρόθυμη ν'άκούσεις και τις προτασεις τους,οτι δεν τους ακυρώνεις...υπομονή φιλενάδα,όλες λίγο πολύ τα ίδια έχουμε,μη νομίζεις.

angie χαίρομαι πολύ που είναι καλά η μικρή!να μας τη φιλήσεις!

Ειρήνη τι να πω για τον εργοδότη σου?καλή δύναμη κοριτσάκι μου...

Βασούλα εύχομαι το καλύτερο για την ανιψιά σου,η Παναγίτσα να βάλει το χεράκι της...

κι εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί είναι πιο φτηνές αυτές οι πάνες..εμείς βάζουμε τις baby-dry,αλλά θέλω να δοκιμάσω τις active fit.

θα προσπαθήσω να ξεκλέψω 2-3 μερούλες ακόμα internet,δε θέλω να σας αποχωριστώ;););)

angie ευχαριστούμε γγια το καφεδάκι,εγώ παραβλέπω τις αναφορές σε δίαιτες και κερναω!

chocolatefudgecookies.jpg

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Μαρία μου στέλνε κάνα μήνυμα όσο θα λείπεις να μαθαίνουμε νέα σου!και μην αγχώνεσαι...εδώ πέρασες τέτοια εγκυμοσύνη και γέννησες την κορούλα σου τόσο καλά ,σε μια μετακόμιση θα κολλήσεις!!?????

δε νομίζω!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μαρία μου στέλνε κάνα μήνυμα όσο θα λείπεις να μαθαίνουμε νέα σου!και μην αγχώνεσαι...εδώ πέρασες τέτοια εγκυμοσύνη και γέννησες την κορούλα σου τόσο καλά ,σε μια μετακόμιση θα κολλήσεις!!?????

δε νομίζω!

να,γι'αυτό σας αγαπάω τόσο πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε υ χ α ρ ι σ τ ώ!!!!!!!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλημέρα μανούλες και μωράκια!!

atlantis μου εμείς θα περιμένουμε νέα σου, sms την αρχηγό και θα έχει λάιβ απντέιτ... χιχι

Despoina να τα χιλιάσετε, και μην δίνεις σημασία (όσο μπορείς) γιατί οι γονείς μας είναι πάντα σίγουροι ότι ξέρουν καλύτερα...(ο πατέρας μου κρυφά από εμένα προσπαθούσε να πείσει τον καλό μου ότι σε ενα χρονιάρικο μωρό η καλύτερη τιμωρία είναι μερικές ξυλιές, αλλά μόλις τον πήρα χαμπάρι χεστήκαμε κυριολεκτικά).

Εμείς εχτές το απόγευμα τελικά αξιωθήκαμε και πήραμε καινούργια τι-βι και επειδή ζηλέψαμε Δήμητρα πήραμε και μία παγωτομηχανή...χεχε τώρα να δούμε πώς θα κρατιέμαι..

Μετά πήγαμε στο πανηγύρι με φίλους και την μπέμπα στο μάρσιπο στον μπαμπά της (προχτές δεν προλάβαμε να πάμε) και το περπατήσαμε από τις 9 μέχρι τις 11.30, κάτσαμε και για σουβλάκια και στις 1 παρά με την μπέμπα ψόφια στον ύπνο γυρίσαμε σπίτι. Κοιμήθηκε από τις 12.30-7-10.30 και ξεκουράστηκα και εγώ επιτέλους....

Απόψε θα πάμε να μας πάρουν τα μέτρα για τα βαφτιστικά μας και για καφεδάκι με την κουμπάρα.

Καλά για το δεύτερο μωράκι που έλεγα εχτές, μόνο με τον εαυτό μου το έχω συζητήσει, ο μπαμπάς ακόμα θέλει πολύ ψήσιμο χαχα.... και γι' αυτό έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας!!

Αντζούλα πώς είναι το μπισκοτάκι ???

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!!! Πως είμαστε σήμερα?

Εμεις μια χαρά. Χθες πηγαμε να δούμε και μαγαζιά για το τραπέζι της βάφτισης, καταλήξαμε σε ένα με 2 χώρους, όπου για τον ένα περιμένουν απάντηση απο μία άλλη βάφτιση και ο άλλος δεν είμαστε σίγουροι αν θα μας χωρέσει. Βασικά έτσι όπως μετράμε τα άτομα βγαίνουν γυρω στους 150 εκ των οποίων γύρω στα 30 είναι παιδάκια και η αίθουσα που είναι διαθέσιμη παίρνει 130. Δεν ξέρω τι να κάνω να την κλείσω, με το σκεπτικό οτι κάποιοι δεν θα έρθουν ή θα έρθουν και δεν θα έχουμε που να τους βάλουμε?

Δέσποινα όλοι οι παπούδες ίδιοι είναι, αν κάτι κολλήσει στο μυαλό τους δεν τους αλλάζεις γνώμη εύκολα!!! Η μαμά σου τώρα το κατάλαβε με το δύσκολο τρόπο. Εύχομαι να είστε πάντα αγαπημένοι με τον άντρα σου και να γιορτάσετε πολλές επετείους!!!

Πάντως για δεύτερο παιδάκι που λέτε και εγω θέλω, αλλά οχι τόσο σύντομα. Να γίνει η μικρή γύρω στα 2 και τότε να βάλουμε μπρος. Βέβαια όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει, οπότε θα φανεί στο μέλλον!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπερα φιλεναδες

Βασω μου περαστικά στη μικρουλα...με τα νευρα που ειχα χτες...δεν ειδα τι ειχες γραψει

Ευχομαι ολα να γινει καλα μετα το χειρουργειο και οσο γινεται πιο ανωδυνα! Καλο σας κουραγιο

despina κατ αρχην χρονια σας πολλα για χτες!

Οσο για τη μαμα σου...αυτα νομιζω παντα θα υπαρχουν. Εμενα που κραταει ηδη το Στελιο 2 χρονια ερχομαστε συχνα σε ρηξη (εχει παντα την αποψη της!) αλλα παντα μας περναει γρηγορα εννοειται. Οταν οι ωρες ειναι πολλες και οι ευθυνες μεγαλες, καπου η κουραση καπου η ρουτινα...συμβαινουν αυτα μωρε.

Περιμενω τις νονες της μικρης για φαγητο και μολις κοιμηθει ο Στελιος θα σερφαρουμε για θεματα για τη βαφτιση!!!!

Μπας κα ιξεχαστω λιγο απο τον παλιομ@λακα που με εχει συγχυσει

Να ρωτησω κατι ... εχει καμια σας υποψη της που θα μπορουσα να βρω γλειφιτζουρια καραμελωμενο μηλο? Ξερετε απο αυτα που πουλανε στα πανηγυρια

φιλακια!

QuW0p3.png

Εδώ είμαι κι εγώ!!!

Ειρηνάκι μου, προσπάθησε να μην σκέφτεσαι καθόλου το αφεντικό σου... Κοιτα να κάνεις την δουλίτσα σου και αστον να κουρεύεται... Θα έχεις κ μειωμένο ωράριο, ε;

Τάνια μου πως πάει η μικρούλα σου με την γκρίνια; Εύχομαι να στρώσει λιγάκι...

Μαράκι να χαιρόσαστε το βαφτιστήρι σας!

Βάσω μου εύχομαι να πάνε όλα καλά με την ανηψούλα σου κ μακάρι να μην ξανακούσουμε τέτοια πράγματα για κανένα παιδάκι κ για κανέναν μεγάλο.

Δέσποινα μου εγώ στον μπέμπη έχω δοκιμάσει τα πορτοκαλί pampers, τα active fit και τα baby dry (τα πράσινα) και τελικά θα καταλήξω στα baby dry. Δεν με ικανοποιεί κανένα άλλο. Τα κίτρινα τα pampers τα είχα στην αρχή που ήταν νεογέννητο.

Χρόνια πολλά κιόλας για χτες! Να ζήσετε και να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι!

Τώρα για την μαμά σου τι να πω... εγώ φαντάσου τα περνάω με την πεθερά μου. Τις έχουμε ανάγκη τις μανούλες μας και έτσι κ πούμε κ μια κουβέντα παραπάνω θυμώνουν κιόλας.

Αυτό βέβαια ότι κ εγώ μεγάλωσα παιδιά με εκνευρίζει. Ναι, μεγαλώσανε παιδιά οι μαμάδες μας αλλά και εμείς με τη σειρά μας μεγαλώνουμε τα παιδάκια μας και τους έχουμε κάποια σειρά. Να μάθουν να τα σέβονται...

Δεν σας είπα... Την Κυριακή αφήσαμε τον μικρούλη μας στην πεθερά μου για 2 ωρίτσες γιατι ηθελε ο καλός μου να πάμε για καφε μόνοι μας και γυρνάμε σπίτι και ειχε ταϊσει το μωρό χωρίς να του αλλάξει pampers... Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι γιατί είναι η δεύτερη φορά που το κάνει παρόλο που της έχουμε πει οτι το παιδί ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΪΖΟΥΜΕ...

Bικάκι μου καλορίζικη η τηλεόραση κ η παγωτομηχανη...

2ο παιδάκι θα ήθελα κ εγώ πάρα πολύ... αλλά δυστηχώς πρέπει να περιμένουμε..

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!

Αντζυ μου χαιρομαι πολυ που ειναι καλα το μπισκοτακι μας!!!Οι φωτο απο τις διακοπες σας ειναι ολες ΤΕΛΕΙΕΣ!!!Θραυση κανατε!!!!!!!

Δεσποινα χρονια σας πολλα για την επετειο!Να ειστε παντα ευτυχισμενοι!Για τους γονεις, πεθερους φιλους κτλ κουραγιο κοπελα μου!!!Εγω οταν μου λενε κατι τετοια κουναω το κεφαλι καταφατικα και απο το ενα αυτι μπαινουν και απ το αλλο βγαινουν!Δεν καθομαι να νευριαζω για κανεναν πια!

Ειρηνακι μου υπομονη με τον μ@λ#κα!Οι καιροι ειναι δυσκολοι οπως ειπανε και πιο πανω τα κοριτσια!

Βικακι με γεια η τι βι και η παγωτομηχανη!!!!!!Μια φιλη φιαχνει σορμπε παγωτο με μαυρη ζαχαρη που εφαγα και εγλειφα τα δαχτυλα μου!Και διαιτης και γευστηκοτατο!Αστα κολαση!!!!

Για το θεμα 2ο παιδακι θα θελαμε πολυ μολις χρονισει ο μικρος να βαλουμε μπρος αλλα το μονο εμποδιο ειναι το οικονομικο.Δεν με αγχωνει ουτε η καισαρικη ουτε η εγκυμονυνη.Και ετσι οπως παμε μας βλεπω σε 2 με 3 χρονια!Τελος παντων!Θα δουμε!

γεια σας μανουλιτσες! επιτελους βρηκα λιγο χρονο να διαβασω τα νεα σας κ νας σας πω τα δικα μας!

Αντζυ περαστικα στην κουκλιτσα σου! να της δωσεις πολλα φιλακια απο μενα κ τον μπεμπουλη μου :tongue:

Δεσποινα χρονια πολλα για την επετειο σας! οσο για τις πανες εμεις χρησιμοποιουμε τα pampers baby dry κ τα libero κ τα 2 το ν.4 γιατι το 3αρι τελευταια ειχε πολλες διαρροες:rolleyes: τα active fit τα δοκιμασα αλλα δεν μου πολυαρεσαν.

για 2ο παιδακι ακουω? μαλλον κ εμεις σε 2-3 χρονια λεμε. να περπατησει πρωτα ο μπομπιρας κ να καταλαβαινει λιγο κ επισης να μην τον παιρνω συνεχεια αγκαλια για να μην κινδυνευσει το αλλο μου μωρακι.

αχ κοριτσια σημερα ειναι το κατι αλλο. γκρινια ατελειωτη............

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Στην έρευνα για τις πάνες πήραν και μένα προχτές το απόγευμα. Κι όταν είπα για τις υφασμάτινες κουφάθηκε γιατί δεν το είχε ξανακούσει. Και ήθελε και λεπτομέρειες!

Δέσποινα να ζήσετε! Πάντε ευτυχισμένοι!

Βικάκι την Izzy πήρατε; Εμείς κάναμε κάτι παγωτά μούρλια. Τώρα όταν ξεκολλήσει λίγο η ζυγαριά θα φτιάξω με γρανίτα με γεύση πορτοκάλι που μου έχει κάτσει.

Λοιπόν εμεις πήγαμε στο ληξιαρχείο σήμερα και επισήμως ονομάζεται Νικόλας!!! Ηταν τόσο απλό! Μόνο οι γονείς και οι ταυτότητες τους. Καλή φάση.

X4pTp3.png

Δημητρούλα, να σας ζήσει ο Νικόλας!!! Αν το ξέραμε ότι είναι τόσο απλό κ ότι γίνεται έτσι θα το ´χαμε κάνει κι εμείς. Όχι για κανάν άλλο λόγο αλλά γιατί τώρα πρέπει να περιμένουμε 1-2 μήνες για την ληξιαρχική πράξη γιατί δεν πήγαμε στο Μαρούσι αλλά στο δικό μας δημαρχείο.

Δεσποινάκι δυστυχώς αυτά συμβαίνουν. Ο Κώστας τσακώνεται συνεχώς με τους γονείς του γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι πρέπει να πλένουν τα χέρια τους πριν την πιάσουν! Κάτι τόσο απλό κ λογικό κι όμως δημιουργούν θέμα κάθε φορά!

Ειρήνη μου, κουράγιο με το αφεντικό. Ας όψεται που τους έχουμε ανάγκη αλλιως...

Βικάκι, καλορίζικη η τβ κ κυρίως η παγωτομηχανή! Καταπληκτική ιδέα. Είναι πολύ ακριβές;

Η Αθηνούλα απόψε έχει εμβόλιο στις οχτώ. Το δεύτερο. Έχουμε μείνει λίγο πίσω γιατί η γιατρός ήταν διακοπές. Ελπίζω να μην πονέσει το μωράκι μου.

Δεν θυμάμαι τι άλλο, κλασσικά...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

γειά σας μανούλες!!

Βάσω μου περαστικά στο μικράκι, να πάνε όλα καλά εύχομαι!!

Μαράκι μου καλό τσίμπι-τσίμπι απόψε στην Αθηνούλα, να μην κλάψει καθόλου! και εμείς αύριο στις 8 το απόγευμα πάμε για εμβόλιο (πάνω που πήγαμε να στρώσουμε θα μας τα κάνει όλα μαντάρα το παλιοεμβόλιο.... γγγκκκρρρρρ). Να χαίρεστε και το βαφτιστήρι σας (για χτες..... έχω ένα ντιλέι τώρα τελευταία...).

Δήμητρα την Ιzzy πήραμε, δεν θυμόμουν ποια είχατε πάρει εσείς αλλά τελικά έψαχνα μία που να χωράει ο κάδος της στην κατάψυξή μας γιατί έχει συρτάρια και αυτή που θέλαμε αρχικά δεν χωρούσε. Θέλω τιπ και συνταγεςςςςςςς!!!!!!! (και εσείς κυρία Βάσω, την συνταγή του σορμπέ παρακαλώ..... :-) ). Και για παρφέ κρέμα καμία δοκιμασμένη? 'Ηδη πλύθηκε και μπήκε στην κατάψυξη. Την τι-βι την βάλαμε το μεσημέρι αλλά μέχρι να την μάθω θα παιδευτώ..

Η κορούλα μου σήμερα είναι τόσο γλυκό παιδάκι, και ήρεμο, όταν παίζουμε γελάει συνέχεια, και κοιμάται μιά χαρά, 2 ωρίτσες το μεσημέρι και τώρα πάλι κάνει νανάκια στο ριλάξ (!!) της δίπλα μου, που συγκινούμαι!!!

Αλλά πρέπει να πάω να ετοιμαστώ γιατί σε 45 λεπτάκια έχω ραντεβού με την κουμπάρα και δεν ξέρω καν τί θα βάλω....

Θα τα πούμε μετά!!Φιλάκια

(αν θυμηθώ να πάρω την φωτόγρ. μαζί μου θα σας βάλω και φωτό των βαφτιστικών)

GaiGp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!! Κλέβω λιγο internet και σας γράφω από Καβάλα! Ολα ετοιμα για την βάφτιση του μπέμπη!!! :P:p:p

Σήμερα είχαμε παει Θεσσαλονίκη και περάσαμε υπέροχα με τον καλό μου.. Τον μπέμπη τον είχα αφήσει στην πεθερά μου :D Μου έριξε κι ένα χαμόγελο τεράστιο όταν γύρισα... :D:D:D

Φιλιά σε όλες τις μανούλες και τα μπεμπάκια σας!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

Εδω βρέχει, αστράφτει και μπουμπουνίζει!!! Τέλεια!!! Βαρέθηκα τη ζέστη!

Και μετα απο πολύ καιρό η μικρή μου κοιμήθηκε στις 9:30 για να δο΄με!! Το πρώι ήταν πάλι μέσα στην γκρίνια, πήγαμε και για ενα καφεδακι με κάτι φίλες μου αλλα γκρίνια!!! Και μετα για να ανεβω σπίτι έπρεπε να την έχω αγκαλιά γιατι διαφορετικα τσιριζε και όλοι με κοιτούσανε!!! Σήμερα απο μόνη μου είπα να της δοκιμάσω λίγη κρεμούλα για να εξοικειωθει με το κουτάλι και να δω πως αντιδράει!!! Ενω το γάλα για να το πιούμε κάνουμε τον τόπο άνω κάτω με τις τσιρίδες μας την κρεμούλα την τσακίσαμε!!! Καλε άνοιγε το στόμα της λες και είχε ξαναφάει!!! τι να πω?? αυτο το παιδί μόνο με το ΄στήθος μου δεν μπορούσε να τα βρει, ακόμη και το κουτάλι πιο εύκολο της ήρθε!!!

Βικυ μου με γεια η τιβι και η παγωτομηχανη. Πότε κερνάς είπαμε παγωτο???χαχα

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...