Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Ελπίζω να έχετε ένα ήσυχο μεσημεράκι! Εμάς αποφάσισαν να ασφαλτοστρώσουν το δρόμο μας μεσημεριάτικα και γίνεται της κακομοίρας εδώ. Βέβαια όλη αυτή η φασαρία νανουρίζει το Νικόλα μου. Χιχι!

Λοιπόν θα θέσω ένα θέμα...αυτό της ονοματοδοσίας και της βάπτισης. Το όνομα είναι ανεξάρτητο της βάπτισης...το ξέρατε; Η βάπτιση γίνεται καθαρά για το θρήσκευμα. Εν συνεχεία στο ληξιαρχείο δηλώνεται το όνομα κατόπιν συμφωνίας και των 2 γονέων. Σκεφτόμαστε λοιπόν να δηλώσουμε το όνομα Νικόλας (όχι Νικόλαος) στο ληξιαρχείο και μετά να κάνουμε τη βάφτιση κανονικά μιας και όλη η φάση έχει πλάκα κι ας φωνάξει ο παπάς ότι αγαπάει!!! Χιχιχι. Το όνομα θα είναι ήδη δηλωμένο και δεν αλλάζει.

Πως σας φαίνεται η ιδέα;

ετσι ειναι Δημητρα μου.

εμεις την εχουμε δηλωσει ηδη ,απο τοτε που δηλωσαμε την γεννηση της για να μην τρεχουμε μετα παλι.;)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημητρούλα καλά τα λες! Έτσι να κάνετε. Εμείς δεν το ξέραμε να την έχουμε δηλώσει από την αρχή να γλυτώσουμε χαρτούρα!!

Προχτές μιλούσα με την κολλητή μου στο τηλέφωνο, και μου λέει αντε βρε να ξεκινήσετε για το 2ο τώρα και εγώ της έδωσα την κλασική μου απάντηση, αμα κάνεις εσύ το 2ο τότε θα ξεκινήσω και εγώ! Και μου λέει βιάσου γιατί εγώ ξεκίνησα! Ανατρίχιασα πραγματικά και χάρηκα πάρα πολύ!!! Αλλά από εκείνη την ώρα τριγυρνάνε οι λίστες με τα θετικά και τα αρνητικά μίας δεύτερης εγκυμοσύνης στο κεφάλι μου. Θεωρητικά, από τον επόμενο μήνα θα μπορούσαμε να ξεκινούσαμε να φέρουμε ένα αδερφάκι στην μπουμπού μας αν δεν με πείραζε μία 2η σίγουρη καισαρική....

GaiGp3.png

Εδώ κορίτσια το όνομα του τέκνου δηλώνεται με την γέννηση προκειμένου να εκδοθεί το σχετικό πιστοποιητικό.

Βίκυ μου δεν το πιστεύω ότι αυτό που σε απασχολεί στην ιδέα του δεύτερου παιδιού είναι ... ο τοκετός!!! Εγώ δεν διανοούμαι ακόμη την πιθανότητα! Θέλω να έχει η μπούμπι αδερφάκι αλλά...αργότερα...κάποια στιγμή!

mWsZp3.png

Δημητρούλα καλά τα λες! Έτσι να κάνετε. Εμείς δεν το ξέραμε να την έχουμε δηλώσει από την αρχή να γλυτώσουμε χαρτούρα!!

Προχτές μιλούσα με την κολλητή μου στο τηλέφωνο, και μου λέει αντε βρε να ξεκινήσετε για το 2ο τώρα και εγώ της έδωσα την κλασική μου απάντηση, αμα κάνεις εσύ το 2ο τότε θα ξεκινήσω και εγώ! Και μου λέει βιάσου γιατί εγώ ξεκίνησα! Ανατρίχιασα πραγματικά και χάρηκα πάρα πολύ!!! Αλλά από εκείνη την ώρα τριγυρνάνε οι λίστες με τα θετικά και τα αρνητικά μίας δεύτερης εγκυμοσύνης στο κεφάλι μου. Θεωρητικά, από τον επόμενο μήνα θα μπορούσαμε να ξεκινούσαμε να φέρουμε ένα αδερφάκι στην μπουμπού μας αν δεν με πείραζε μία 2η σίγουρη καισαρική....

καλα εσενα η καισαρικη σε πειραζει?????

ισως ειναι το μονο πραγμα που δεν με αγχωνει σε μια 2η εγκυμοσυνη.ισα ισα που ξερω οτι θα παω προγραμματισμενα κ δεν θα τραβηξω ολο αυτο το αγχος που ειχα μεχρι να ρθει η ωρα!!!!

εμενα η ιδεα της εγκυμοσυνης με προβληματιζει!τα εξοδα ,και οπως επισης οτι θελω να δωθω αποκλειστικα στην Κλειω κ δεν ειμαι σιγουρη αν θελω γενικα αλλο παιδι.

pSC1p2.png

Ποτέ δεν είναι αργά. Αρκεί να είναι πριν τη βάφτιση.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Αντζούλα, έπαθα σοκ όταν το διάβασα! Δόξα τω Θεώ που όλα είναι καλά. Όταν συνέρθετε από το σόκ πες μας πώς έγινε να το προσέξουμε και οι υπόλοιπες. Περαστικά στο μπισκοτάκι μας! Ευτυχώς όλα καλά!

Σήμερα γιορτάζει το βαφτιστήρι μας και πάμε να του ευχηθούμε. Σας φιλώ όλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Βρε Αντζυ τι παθατε, μη στεναχωριεστε και εμεις οταν επεσε απο τον καναπε παθαμε σοκ αλλα τελικα τα ζουζουνια κανουν γρηγορα delete στα ασχημα, αφου και ολες οι εξετασεις βγηκαν καλες φτου φτου να μην το ξαναπαθει!

Δευτερο παιδι ακουω....εγω θελω πολυ, μ'αρεσουν τα παιδια αλλα σκεφτομαι οτι θελω να χαρω το Λαζαρακο, θελω να μπορω να τον παιρνω αγκαλιτσα, να παιζω μαζι του.Εχω σκεφτει οταν γινει ενός, να βαλουμε μπρος και αν υποθεσουμε οτι αργησουμε οπως στο πρωτο (ποτε δεν ξερεις βεβαια) να εχουν 2-3 χρονια διαφορα μεταξυ τους.Ολα αυτα εφοσον θελει ο Θεος να μας δωσει και αλλο παιδι.Τον τοκετο δεν τον σκεφτομαι καθολου, να πω και την αληθεια ουτε τα εξοδα, εστω και αν ηδη δυσκολευομαστε δεδομενου οτι και οι δυο ειμαστε αδιοριστοι καθηγητες.

Καλε κοριτσια τι πανες χρησιμοποιειτε, εμεις εχουμε τα pampers τα κιτρινα το νουμερο 3 αλλα τωρα λεω να αλλαξουμε γιατι εχω διαπιστωσει οτι αυτες μου μυριζουν εντονα ιδως οταν τις κατουραει.

Τι αλλο ηθελα να γραψω...α! ναι σημερα εχουμε και επετειο γαμου, κλεινουμε δυο χρονια και ειπε ο αντρας μου να με βγαλει για φαγητο και οτι αλλο προκυψει :). Ο μπεμπης στη μαμα μου που σιγα μην κοιμηθει, αυτος αν δεν μπει λιγο στο ζιζι δεν κοιμαται..

Γεια σας γλυκα μου κοριτσια!Καμια δεν ειναι εδω ε???

Εμεις ειχαμε βγει βολτουλα με το καροτσι και γυρισαμε πριν λιγο!Χτυπησα και το ποδι μου και ποναει τρελα και κουτσαινω η αναπηρη!!!!

Αδιαθετησα κιολας και ποναει και η μεση και σαν να μην εφταναν ολα αυτα εμαθα οτι μια ανηψια μου που ειναι 1 ετους και κατι γεννηθηκε με προβλημα στο κεφαλι με αποτελεσμα να μην βλεπει και σε κανενα χρονο θα κανει χειρουργειο.Ηταν που ηταν σκ*τα η διαθεση μου τωρα με αποτελειωσε:(

Παω να κανω ενα μπανακι και να παιξω λιγο με τον μικρουλι μου να μου ανεβασει τη διαθεση:)

Μαρακι να χαιρεστε την βαπτηστηρα σας!

Δεσποινα μου να ζησετε!!!!!να ειστε παντα ευτυχισμενοι κ υγειης!

εγω εχει πολυ καιρο που σταματησα τα κιτρινα (new baby) γιατι δεν της χωρουσαν!:?:mrgreen:απο τοτε παιρνω η τα active fit ή τα libero νο 4.

παρεπιτοντως σημερα με πηραν τηλ απο μια δημοσκοπηση για πανες!:roll:

Βασουλα μου περαστηκα ευχαομαι στην ανηψια σου κ να πανε ολα καλα!

μακαρι κανενα παιδακι να μην γνωριζει τα νοσοκομια!

εμεις βγηκαμε βολτιτσα κ μετα ηρθαν οι κουμπαροι μας κ φεραν τα βαπτιστικα να τα δοκιμασουμε στην Κλειουλα (μην δεν την κανουν κ γινουμε ρεζιλι) κ ειναι ολα τελεια!θα σας βαλω αυριο ή μετα φωτος στο φεις!

ελπιζω ολες να εχετε ενα ομορφο κ ξεκουραστο βραδυ!;)

pSC1p2.png

Καλησπέρα και πάλι!

Δεύτερο παιδάκι! Ο άντρας μου θέλει πολύ κι εγώ θέλω αλλά όχι τώρα τώρα. Θα δούμε...σίγουρα σύντομα.

Βάσω μου περαστικά σου! Ελπίζω το ανηψάκι σου να ξεπεράσει γρήγορα όλα τα προβλήματα και να είναι ένα υγιέστατο και χαρούμενο παιδάκι!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Πολύ στενοχωριέμαι όταν ακούω για μωράκια σε νοσοκομεία. Περαστικά να'ναι και κανένα μωράκι να μην υποφέρει ποτέ.

Εμείς γυρίσαμε από το βαφτιστήρι μας. Είναι γλύκας! Η Αθηνούλα ήταν μες στην γκρίνια όλο το βράδυ γιατί νύσταζε και ως συνήθως δεν ήθελε να κοιμηθεί.

Όσο για το δεύτερο παιδάκι, πολύ θα το΄θελα, κι εγώ κι ο Κώστας, αλλά θα περιμένουμε ένα χρόνο-όσο μας είπε η γιατρός και βλέπουμε. Όσο για το οικονομικό, δράμα, τι να πω. Τουλάχιστον όμως αφού θα έχω δουλειά θα πάρω κάτι από το ΙΚΑ οπότε κάτι γίνεται.

Άννυ μου με γειά τα βαπτιστικά! Με το καλό!

Ξέχασα τι άλλο...

Καληνύχτα μανουλίτσες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα μανουλες

Ειπα να περασω για μια καληνυχτα, μετα απο μια δυσκολη κ@λομερα που περασα...

Πηγα στο γραφειο για το χαρτι διακοπης 6μηνου για τον ΟΑΕΔ και μιλησα με το αφεντικο, μου ειπε διαφορες μαλακιες και τελικα με ενα δικο του μοναδικο τροπο (σαν να με εκανε γενικη διευθυντρια ενα πραμα) μου ανακοινωσε τις αρμοδιοτητες της θεσης που θα εχω τωρα που επιστρεφω........τι να σας λεω........ Σαν να μου ελεγε "θα σε "μπιπ" και θα σ' αρεσει"!

Ενας Θεος ξερει πως καταφερα να βγω απο κει μεσα πριν με πιασουν τα κλαματα. Ο Βασιλης με περιμενε στο αμαξι και μολις με ειδε τα 'παιξε!

ΔΕΝ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΧΩ!!!!!!!!!!!

Ας ελπισουμε να αντεξω

φιλια

QuW0p3.png

καλημέρα σας φιλεναδίτσες μου!! τι κάνετε? εγω εκτός των άλλων την άρπαξα πάλι απο το αιρκο κι είμαι μπουκωμένη,φτερνίζομαι συνέχεια κι ο λαιμός μου με γδέρνει..τέλεια???!!

Βασούλα μου εύχομαι περαστικά στην ανιψούλα σου και επειγόντως να πιούμε καφεδάκι γιατι τη διαθεση σου τη βλέπω στα πατώματα!!

Δέσποινα κι εγω αυτα παίρνω τα κίτρινα το 4 όμως και αυτό έλεγα πριν λίγες μέρες στον Κώστα..οτι μυρίζουν απαίσια,ειδικά όταν κάνει τσίσα έχει μια μυρωδιά...πφφφ...αυτα γιατι είναι φτηνότερα απο τα άλλα pampers δεν έχω καταλάβει!??

Άννυ μου μεγέιά τα ρουχαλάκια σας και με το καλό να βαφτιστεί η φίλη μας η Κλειούλα!! το θηρίο μας!! :-) περιμένουμε φώτοοοοοο !!

Ειρήνη μου σε καταλαβαίνω απολυτα με το θεμα δουλειάς-αφεντικού! ενας τέτοιος και χειρότερος μ@λ@κ@ς είναι ο δικός μου ..ακόμα κ εγκυος που ήμουν κοίταγε να μου φορτώσει τα πάντα για να με κάνει να φύγω! το ίδιο θα κάνει κι όταν γυρίσω..

υπομονή όμως γιατί δυστυχώς δεν παίζουνε δουλειές..:-(

όσο για το θέμα δεύτερο παιδί που πιάσατε..εγώ είμαι μια μίξη απόψεων όλων σας!χαχα! δηλαδή πρώτον με αγχώνει η ιδέα της καισαρικής πάλι(όπως κ τη φίλη Βίκυ)..θα ήθελα να ζήσω το αναπάντεχο,να σπάσουν τα νέρα,να με πιάσουν πόνοι κ να πάω στα ξαφνικά κ να γεννήσω φυσιολογικά..επίσης,δεν ξέρω αν θα μπορω να αγαπήσω κι άλλο παιδάκι (όπως λέει η φίλη Άννυ) όσο το Χρυσανθάκι μου! ακόμα τουλάχιστον!δε μπορω να μοιράσω ακόμα την αγάπη μου !και τέλος φυσικά σκέφτομαι τα εξοδα,όχι τοσο του τοκετού που τα παίρνουμε σχεδόν πισω,αλλά το μετά..δε θέλω να ειμαστε απροετοίμαστοι και να στριμωχτούμε και να μεγαλώνουμε 2 παιδιά χωρίς να μπορουμε να τους παρέχουμε ο,τι χρειάζεται! αυτά λοιπον..οπότε εμένα υπολογίστε με σε 2-3 χρονια κ βλέπουμε! αλλά στις εγκυμοσύνες θα σας κάνω παρέα,εννοείται ε!

κερνάω κι ένα καφεδάκι να πάω να συμμαζέψω λίγο..

freddo_07_01.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημερα!!

ευτυχως με λυπήηκε χτες και κοιμηθηκε νωρις και δεν ξύπνησε απο τα αγρια χαραματα και ετσι ξεκουραστηκα λιγάκι! Μου ρθε και περιοδος και δεν έχω μεγάλη αιμορραγια όπως τις προηγούμενες φορές!!!! Ευτυχώς!!

Βασούλα μου περαστικα στο ανηψάκι σου! όλα να πάνε καλά!!!

Ειρηνη μου υπομονή με την δουλεια! Δυστυχως όπως εχουν τα πράγματα δεν μπορούμε χωρις δουλειά και αυτο το ξέρουν και το εκμεταλλεύονται!!! Καλή αρχή έυχομαι!!!

Αννυ και εμενα με πήραν για τη δημοσκόπηση που λες!!

Και εμεις θέλουμε δεύτερο παιδάκι όποτε και μας για σύντομα μας΄βλέπω...

Αντζυ τελειο το καφεδάκι! Πως είναι σήμερα το μπισκοτάκι??

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλά είναι Τάνια μου,κοιμάται τώρα..ευτυχως δεν παρουσίασε τίποτα,ίσα ίσα είναι και πολύ ενεργητική..(άσχετο,τη δίαιτα την κάνεις ακομα???γιατι το παραχέσ@με στις διακοπές!!)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...