Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες..

Αντζυ μου τι λες βρε κοριτσάκι μου;;; Περαστικά στη μπισκοτίνα σου κοπέλα μου. Αφού όλες οι εξετάσεις είναι καλές Δόξα το Θεό. Φαντάζομαι τη λαχτάρα σας. Θα σας έφυγε η μισή ζωή σας. Μην στενοχωρίεσαι ολα καλά θα είναι.

Atlantis καλή αρχή για το σπίτι σας!!!!!

Δημητρα ο Νικόλας μας τι κάνει; Πως πάει;

Aννη, Βικάκι, Ειρηνη, Βασούλα και όλες οι μανούλες πως είσαστε;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!

Αντζυ μου, ευτυχως που η Χρυσανθούλα μας είναι καλά! Προσπαθήστε να ηρεμήσετε κι εσείς! Μια περιπέτεια ήταν και πέρασε.

Εμείς καλά είμαστε. Εβγαλα έρπη και στενοχωριέμαι που δε θα μπορώ να φιλά το ζουζούνι μου.

X4pTp3.png

Δήμητρά μου περαστικά και σε εσένα κοριτσάρα, εγώ τελευταία φορά έβγαλα στην εγκυμοσύνη, κράτησε λίγο και δεν πονούσε όπως συνήθως. Από τότε δεν ξανάβγαλα...προς το παρόν... Μπορείς να βάλεις αλοιφούλα ή δεν κάνει λόγο θηλασμού?

επιστρέφω γιατί κλαίει..

GaiGp3.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!

σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες...

να μου είστε καλά!

ναι,αξίζει τον κόπο,αυτό προσπαθώ να έχω στο μυαλό μου...

Ειρήνη μου θα την ονομάσουμε Γεωργία τη μικρή μας.

μεταξύ μας προσπαθώ να το συνηθίσω-δεν μου πολυαρέσει,αλλά ο μπαμπάς μας δεν το συζητά..(είναι το όνομα και των δυο γονιών του,οπότε...)

βαλτε μας στη λίστα σας,ε!μη μας ξεχάσετε τώρα που θα χαθούμε για λίγο καιρό...

αύριο μάλλον θα παώ οτε,να διακόψω τη γραμμή και να δω τι παίζει για νέα σύνδεση.

angie μου τι πάθατε καλή μου...εύχομαι να είναι καλά το μπισκοτάκι σας και ποτέ μα ποτέ να μην ξαναπαθετε κάτι τέτοιο..περαστικά σας,προσπάθησε να το βγάλεις από το μυαλό σου αφού είναι καλά το παιδί,ε?

πάμε για μαμ και τα ξαναλέμε!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

:tongue:maraki2108 24/07/2010 Αθηνά-Κατερίνα ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:rolleyes:Iwanna 22/08/2010 Θοδωρής ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:rolleyes:andria27 04/09/2010 Δημήτρης

:tongue:angel_ 19/09/2010 Λουκία

:tongue:touki 19/09/210 Αλεξάνδρα

:rolleyes:despina77 (19/9/2010) Λάζαρος

:rolleyes:AngiCat 25/09/10 Ελευθέριος

:tongue:nikole 26/09/2010 Αναστασία

:rolleyes:valia81 26/09/2010 Κωνσταντίνος

:tongue:atlantis 03/10/210 Γεωργία

:tongue:thalia 31/10/2010 Θεοδώρα

:tongue:taniabell 14/11/2010 Θεοδώρα

:tongue:irev Γενάρης 2011

:rolleyes:elissabet1988 01/2011 Eμμανουήλ

:tongue:angie! (......) Xρυσάνθη

:rolleyes:neraidoula (......) Γεώργιος

:tongue:Annie (..........) Κλειώ[Kλεονίκη]

:rolleyes:dim_angel (.......) Νικόλας

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στις μανούλες και στα μπεμπάκια! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Άντζυ μου, μην στεναχωριέσαι όσο μπορεις και προσπάθησε να το αφήσεις πίσω αυτό που έγινε αφού και η μπισκοτίνα σου είναι μια χαρά. Μην ρίχνεις ευθύνες στον εαυτο σου, ήταν η "κακιά" στιγμή που λένε. Φιλάκια στη μπισκοτίνα!

Δήμητρα περαστικά με τον έρπη και όταν με το καλό φύγει θα αναπληρώσεις τα φιλιά στον Νικόλα σου!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Ευχαριστώ για τα περαστικά κορίτσια!

Η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα πολύ το πρωί αλλά θα κάνει τον κύκλο του και θα περάσει.

Βίκυ πήγα φαρμακείο το πρωί και μου επέτρεψαν μόνο compeed. Καμιά αλοιφή.

X4pTp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!

Αντζυ μου τι παθατε βρε παιδι μου????Μεγαλη τρομαρα ε??Πω πω!!Περαστικα!Σημασια εχει οτι ειναι καλα το μπισκοτακι μας!Προσπαθησε οσο μπορεις να μην το σκεφτεσαι!Παει περασε!!!!Να δωσεις πολλα φιλακια στο μπισκοτακι μας!!!!!!

Δημητρα περαστικα και σε σενα!Ζορι να θες να τον πνιξεις στα φιλια και να κρατιεσαι ε???Θα περασει γρηγορα και θα τον ζουπιξεις μετα:wink::wink::wink::wink:

Νικολ μου καλή δύναμη κοριτσάκι μου,είναι το βραδυνό ξύπνημα που σε τσακίζει έτσι..να δεις που όταν σε λίγο καιρό δε θα χρειάζεται βραδυνό γεύμα και θα κοιμηθείς ολόκληρο 6ωρο ή 8ωρο θα νιώσεις άλλος άνθρωπος,πιο δυνατή και πιο ήρεμη.λιγο ακόμα υπομονή χρειάζεται.

όσο για τις αμφιβολίες σου για το αν είναι έτοιμη η Αναστασία για τη βάφτιση,νομίζω πως κανένα παιδί δεν είναι έτοιμο για αυτό το ψιλοσοκ με τόσο κόσμο,με το ντύσιμο,το γδύσιμο,την ψυχρολουσία,τον παπά,τη φασαρία κτλ,οπότε μη σε νοιάζει,για όλα το ίδιο δύσκολο είναι...

(εμένα είμαι σίγουρη θα ουρλιάζει,δεν της αρέσει να την ενοχλείς,ειδικά να την ντύνεις,φαντάζομαι θα μας πάρει κανένα τέταρτο να τη ντύσουμε και θα γίνουμε ρεζίλι8-)8-):cool:)

Ειρήνη μου εύχομαι καλά αποτελέσματα για το Στελιο μας,να περιμένουμε νέα.

valia η μικρή μου σε ευχαριστεί!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Γυρισαμε κι εμεις...

και τα νεα ειναι πολυ καθησυχαστικα... Το πουλακι μας, ενω ηταν ανοιχτο απο οταν γεννηθηκαμε και καναμε ασκησουλες καθε μερα στο μπανακι μας...κατα κυριο λογο ο μπαμπας μας. Ξαφνικα στις διακοπες, μπηκε το μισο κεφαλακι μεσα...που ειχε αναλαβει η χαζη μαμα Φοβηθηκα μη φτασουμε σε φαση επεμβασης και ειπα να τον παω τωρα που ειναι προσφατο. Μας εδωσε μια κρεμουλα για πρωι-βραδυ, να συνεχισουμε τις ασκησεις (και με λιγο περισσοτερη πιεση...θα αναλαβει παλι ο μπαμπας) Θα πρεπει να ξαναβγει ολο εξω, διαφορετικα ξαναπαμε σε ενα μηνα και βλεπουμε.

Αντζουλα σε καταλαβαινω απολυτα κοριτσι μου! Σχεδον τα ιδια ειχαμε περασει οταν ο Στελιος ηταν 11 μηνων...2 βδομαδες πριν τη βαφτιση του. Μην ανησυχεις κουκλα μου αφου ολες οι εξετασεις ειναι καθαρες. Θυμαμαι το Στελιο που ειχε "μεινει" απο το κλαμα και τον τρομο... και φανταζομαι τωρα τη μικρουλα που ειναι και μια σταλιτσα ακομα. Περαστικουλια!

Δημητρα περαστικά και σε σένα!

Σας αφηνω μπας κ σιδερωσω

φιλακια

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!!!

Αγγελικούλα μου πωπω λαχτάρα που περάσατε!!!Ευτυχώς όμως όλα καλά !!! Προσπαθήστε τώρα να ηρεμήσετε και να αφήσετε πίσω αυτη την κακιά στιγμή!!! Φιλάκια στο μπισκοτάκι!!

Δημητρούλα περαστικά και σε εσένα!!!΄

Μαρία μου όλα να πάνε καλά με το καινούργιο σας σπιτάκι! Θα περάσει γρήγορα ο καιρός να δεις!!! Και όποτε μπορείς να μπαίνεις να μας λες τα νεα σας!!!

Αννυ κρασι,μπόμπο, ευχολόγιο όλα τέλεια!!! Μπράβο κοριτσάκι!!!Με το καλό!!!

Εμεις συνεχίζουμε σε τρελους ρυθμους γκρίνιας!!! Η μερα μου πια ξεκιναει στις 6:30 το πρωι και τελειωνει κατα τις μια το βράδυ! και όλη μερα τρέχω!!! Θέλω να κατσωωωωωω!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Αντζυ μου η μπισκοτινα σου μια χαρουλα θα ειναι να δεις...φανταζομαι τη λαχταρα σας!!!στεναχωρηθηκα με τη μικρουλα σου.....μπες να μας πεις νεα ε!μια χαρα θα ειναι θα δεις...

Βαλια βαλε μας στη λιστα καλεεεεεεεεεε....

Ειρηνη μου περαστικα στο Στελακο σου.....και ασε το μπαμπα που το κατεχει καλυτερα να κανει δουλεια;)

Ατλαντις μου ευχαριστω....υπομονη και για σενα...αξιζει τον κοπο....

Αννυ τελεια ευχολογιο,κρασι και μπομπο....με το καλο το κοριτσακι σας

παω να τσιμπισω κατι και μηπως καταφερω και κοιμηθω

Grya.jpgGryap3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Ελπίζω να έχετε ένα ήσυχο μεσημεράκι! Εμάς αποφάσισαν να ασφαλτοστρώσουν το δρόμο μας μεσημεριάτικα και γίνεται της κακομοίρας εδώ. Βέβαια όλη αυτή η φασαρία νανουρίζει το Νικόλα μου. Χιχι!

Λοιπόν θα θέσω ένα θέμα...αυτό της ονοματοδοσίας και της βάπτισης. Το όνομα είναι ανεξάρτητο της βάπτισης...το ξέρατε; Η βάπτιση γίνεται καθαρά για το θρήσκευμα. Εν συνεχεία στο ληξιαρχείο δηλώνεται το όνομα κατόπιν συμφωνίας και των 2 γονέων. Σκεφτόμαστε λοιπόν να δηλώσουμε το όνομα Νικόλας (όχι Νικόλαος) στο ληξιαρχείο και μετά να κάνουμε τη βάφτιση κανονικά μιας και όλη η φάση έχει πλάκα κι ας φωνάξει ο παπάς ότι αγαπάει!!! Χιχιχι. Το όνομα θα είναι ήδη δηλωμένο και δεν αλλάζει.

Πως σας φαίνεται η ιδέα;

X4pTp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Ελπίζω να έχετε ένα ήσυχο μεσημεράκι! Εμάς αποφάσισαν να ασφαλτοστρώσουν το δρόμο μας μεσημεριάτικα και γίνεται της κακομοίρας εδώ. Βέβαια όλη αυτή η φασαρία νανουρίζει το Νικόλα μου. Χιχι!

Λοιπόν θα θέσω ένα θέμα...αυτό της ονοματοδοσίας και της βάπτισης. Το όνομα είναι ανεξάρτητο της βάπτισης...το ξέρατε; Η βάπτιση γίνεται καθαρά για το θρήσκευμα. Εν συνεχεία στο ληξιαρχείο δηλώνεται το όνομα κατόπιν συμφωνίας και των 2 γονέων. Σκεφτόμαστε λοιπόν να δηλώσουμε το όνομα Νικόλας (όχι Νικόλαος) στο ληξιαρχείο και μετά να κάνουμε τη βάφτιση κανονικά μιας και όλη η φάση έχει πλάκα κι ας φωνάξει ο παπάς ότι αγαπάει!!! Χιχιχι. Το όνομα θα είναι ήδη δηλωμένο και δεν αλλάζει.

Πως σας φαίνεται η ιδέα;

to kserw ki egw auto gia to onoma mou to eipe o papas stin euxi tou manou.auto pou skeftesai na kaneis to ekane k i mama mou se mena!!!xaxaxs

καλημερα κοριτσια,σας γραφω βιαστικα γιατι παω μεσα να ταισω τη μπεμπα.χτες την βγαλαμε στο Παιδων,επεσε το παιδακι μου απο το καροτσι σε σκαλια...καλυτερα να μη σας πω τι επαθα,ως τις 4 τη νυχτα κλαιγαμε με τον Κωστα σαν τρελλοι..εγω εκανα εμετο απο την πιεση .. την ξυπναγα ανα 2 ωρες που μας ειπαν στο νοσοκομειο να της ςκουναω χερια-ποδια κ να βλεπω αντιδρασεις.ευτυχως καναμε αιματος,ακτινογραφια στο κεφαλι κ ουρων κ βγηκαν ολες καλες..αλλα τρομαξε πολυ το κοριτσακι μου κι εμεις ακομα περισσοτερο..

angie perastika sas kala tha einai i omorfoula mpiskotina!!!min stenaxwriesai ola tha einai mia xara!!!filakia

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...