Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικακι την πρωτη μερα της εδωσα σκετο αχλαδι και εβαλα νερο...τις υπολοιπες βαζω καρπουζι και δεν χρειαζεται...ο γιατρος δεν μου ειπε να της δινω ενα ενα τα φρουτα οποτε κανω μιξη...

Ατλαντις κανε λιγο υπομονη και θα πατε σπιτακι σας και τοτε θα δεις πως αξιζε τον κοπο....

Αννυ φανταζομαι τι θα περασατε με τετοια ζεστη....καλα κι αυτοι του μαγαζιου δεν μπορουσαν να τα φτιαξουν;ελεος....

η Αναστασια ειναι μες την γκρινια....

Νικόλ μου μαζί γράφαμε!!!

Να σε ζαλίσω λιγάκι.... πόσο τρώει , δλδ κουταλιές κλπ, και γάλα της δίνεις πριν ή μετά το φρούτο?

Πώς πάει η οργάνωση της βάφτισης?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικόλ μου μαζί γράφαμε!!!

Να σε ζαλίσω λιγάκι.... πόσο τρώει , δλδ κουταλιές κλπ, και γάλα της δίνεις πριν ή μετά το φρούτο?

Πώς πάει η οργάνωση της βάφτισης?

Βικακι τωρα βρηκα χρονο και δε με ζαλιζεις...τρωμε ολοκληρο γευμα με κρεμες...οποτε δεν πινουμε γαλα οταν τις τρωμε.στην αρχη επινε το γαλα και μετα απο κανα μισαωρο της εδινα και λιγη κρεμα....η Αναστασια σαν μυστηριο καπελο που ειναι κατεβαζει μεγαλυτερη ποσοτητα σε κρεμα απ οτι σε γαλα....προχθες εφαγε 120μλ κρεμα και γαλα δεν εχει πιει ποτε τοσο...ο γιατρος μας ειπε αφου θελει ας τρωει....ετσι κι αλλιως να την παχηνουμε θελουμε:rolleyes:ο καθε γιατρος βεβαια λεει τα δικα του...οι περισσοτεροι δινουν ενα ενα το φρουτο,εμας ολα μαζι!τι να πεις...

οι ετοιμασιες καλα πανε...η Αναστασια δεν ξερω ποσο ετοιμη ειναι και εγω μαζι της...προχθες πηγαμε στα τζαμπο στην Κορινθο και φοβηθηκε με αποτελεσμα να φυγουμε οπως πηγαμε:rolleyes::rolleyes:ειναι περιεργη η κατασταση..να δουμε...δεν δροσιζει να την ταραξω και στις βολτες ρε γα@@@το...θελαμε να την εχουμε σπιτι να ηρεμισει και τωρα δεν θελει να παει πουθενα....τι να κανω ομως;μεσα στο προγραμμα ειναι ολα αυτα και ελπιζω να βρω κουραγιο και δυναμη γιατι ακομα ξυπναω και την ταιζω τα βραδυα και εχω λιωσει κυριολεκτικα.....απο τη γεννα και μετα τα εχω παιξει με ολη τη σημασια της λεξεως...αυτα...σας ζαλισα,φιλακια

Grya.jpgGryap3.png

Καλησπέρα!!!Τι κάνετε μανούλες και μπεμπάκια?

Εμεις όλα καλά. Χθες πηγαμε και με τους νονους μας και κλείσαμε τα βαφτιστικα. Όλα πολύ ωραία! Κάναμε και τη βόλτα μας και το μεσημερι πηγαμε και για ψαρακι. Η μικρή μου κυρία! Την περισσότερη ώρα κοιμόταν στο καρότσι, αφου η φωνούλα της δεν ακούστηκε. Τώρα για να δούμε τι θυμάμαι...

Πρώτα από όλα χαρούμενα μηνογενεθλια στα παιδάκια που μεγάλωσαν και άλλο!

Νικόλ περιμένουμς φωτο απο το λερωμενο μουτράκι της Αναστασίας μας! Χαίρομαι που της άρεσε η φρουτόκρεμα και πήρε και τα πάνω της! Αλήθεια κάθε πόσες μέρες βάζετε καινούριο φρούτο για να δείτε αντιδράσεις?

Άντζυ καλώς ήρθατε, καλό χειμώνα τώρα και περιμένουμε φωτο να δούμε!

Μαρία (ατλαντις) εύχομαι όλα να πάνε καλά με το σπίτι που θα ξεκινήσετε! Θα ταλαιπωρηθείτε λίγο, αλλά στο τέλος θα ανταμειφθουν οι κόποι σας με το δικό σας σπίτι, που θα το έχετε κάνει όπως σας άρεσε. Πάντως για το ιντερνετ που λες, έχουν πέσει οι τιμές και στον οτε, δες το, διαφορετικά ελπίζω να βρίσκεις ευκαιρία να μπαίνεις να μας λες τα νέα σας!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Κατάφερα και κοίμισα το θηριάκι μου επιτέλους και ήρθα στο κομπιούτερ να χαλαρώσω μιας κι έχω να μπω πολύ πολύ καιρό.

Άννυ, πολύ όμορφα όλα, τα είδα στο φέις.

Μαράκι (ατλαντίς), καλό κουράγιο. Αξίζει τον κόπο πραγματικά.

Νικολίτσα, σιγά σιγά θα μάθει και το έξω και μετά θα θέλει συνέχεια βόλτες.

Βικάκι, νομίζω κάποια στιγμή είχες ρωτήσει για ανθοστήλες στην εκκλησία. Δεν είναι υποχρεωτικό. Κι εμάς μας είχε πει μόνο λουλούδια ότι δέχονται για στολισμό αλλά τελικά δεν κάναμε τίποτα. Είναι πανάκριβα και θεωρώ ότι είναι περιττά. Εξαρτάται από εσάς αν θέλετε ή όχι.

Δεν θυμάμαι άλλα, ως συνήθως.

Πνίγομαι στις δουλειές και δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα. Α, Βικάκι, Τετάρτη εγώ δεν μπορώ. Γιορτάζει η ΑΘηνούλα και είπαν πως θα'ρθουν οι νονοί της. Αν μπορείτε βέβαια οι υπόλοιπες μην το ακυρώσετε εξαιτίας μου.

Φιλάκια μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Θαλεια μου με το καλο και εσεις με τη βαπτιση...φρουτα της εχω βαλει λιγο απ ολα...στην πρωτη κουταλια ξυνιζει τα μουτρα αλλα της αρεσει τελικα...ειναι της υγιεινης διατροφης μου φαινεται γιατι ε τη βανιλια δεν τα παει καλα...αυριο λεω να της δωσω φαριν λακτε μπας και της αρεσει περισσοτερο...το βραδυ μας πιανει και νευρικοτητα και θελουμε αγκαλια για να κοιμηθουμε....ολη μερα για την ακριβεια θελουμε αγκαλια.....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα και απο εμας!

Πριν κανα δυωρο γυρίσαμε σπιτάκι μας! Ειμασταν στα πεθερικα μου στα Γιαννιτσα! Μια μερα ήταν οπότε ήταν μια χαρά!!!

Νικολ μου κοιτά να δειςη Αναστασία!! Κρέμες θέλει το κορίτσι, τι να της κάνει το γάλα? Αντε να δουμε η δικιά μου τι θα κάνει! Πραγματικα μπαίνω στο πειρασμό να αρχισω λίγο νωρίτερα απο την προβλεπόμενη ημερομηνια:tongue:

Αννυ μπράβο η κλειώ! Μια χαρά τρωει... σε αντιθεση με την δικια μου:twisted: οπότε Βικυ μην ανησυχείς δεν παίρνει μόνο η δικη σου 350 το μηνα έχει και τη δική μου να της κάνει παρέα!

Αντζυ καλώς μας ήρθες και πάλι!!!

Εννοειται ότι δεν θυμάμαι κάτι άλλο να σχολιασω...

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπερα φιλες μανουλες!!!!!!!

Αντζυ καλως μας ηρθες!!!!Η μπισκοτινα θελει την εξοχη μαλλον και κανει ναζια!Δεν εχει αδικο το παιδι, ηρθε στο τρελοκομειο παλι και αντιδρα!

Αννυ ηθελε τη μανουλα της η Κλειω και ειπε να παρηγορηθει με το γαλατακι σου!Αααααα και το κρασακι, οι μπομπο και το ευχολογιο απλα ΤΕΛΕΙΑ!Με το καλο η βαπτιση!!!!

Ατλαντις με το καλο να πατε και στο δικο σας πλεον σπιτακι!!!

Δημητρα ο Νικολας μας βγαζει δοντακια και ποναει ε???Τι ζορι τραβανε κι αυτα τα μωρακια~~

Νικολιτσα θελουμε φωτο με τη μουριτσα της Αναστασιας μας!!!!!!!!Και εγω ανυπομονω να περασει ο καιρος να ξεκινησουμε τις κρεμουλες να δουμε πως θα τα παμε:confused::confused:

Εμεις φαγαμε σημερα λιγο καλυτερα απο εχθες.....μαλλον τον ενοχλουν τα ουλα και ειναι καποιες φορες που τρωει λιγοτερο και καποιες περισσοτερο.Το βραδυ κοιμαται σερι και δεν εχει γκρινιες κατα τη διαρκεια της ημερας.Σημερα πηγαμε σε κατι φιλους στην Ευβοια για μπανακι και βρεξαμε λιγο τα ποδαρακια του μικρου αν και ο γιατρος δεν μας αφηνει αλλα δεν θα του το πουμε:tongue::tongue::tongue:Του αρεσε και πλατσουριζε κιολας οποτε δεν νομιζω να εχουμε προβλημα του χρονου.....................αλλα θα δουμε:rolleyes:ποτε δεν ξερεις!!

Για την συναντηση ειμαι και εγω μεσα!Eκτος απο Σαββατο που εχουμε βαφτιση.Να σας δω να μου ανεβει η ψυχολογια γιατι δεν ξερω τι με εχει πιασει:confused::confused::confused:

Παω να κοιμηθω αν το καταφερω γιατι ειναι εδω και μιαμιση ωρα που βαραει ενας συναγερμος σε διπλανο σπιτι και τα εχω παρει στο κρανιο!

Φιλακια πολλα!!!!

Καλησπερα μανουλες

Υποθετω οτι εχετε κοιμηθει ολες...αλλα εμεις γυρισαμε 11μιση απο τον παιδοτοπο και τωρα παλευουν να κοιμηθουν και τα δυο μου τα ζουζουνια!

Οχι τιποτα αλλα..αυριο εχω και νωρις νωρις εγερτηριο γιατι θα παω τον Στελιο στο Παιδων Πεντελης, για τη φιμωση.

Ερωτηση...η συναντηση υποθετω απογευμα εεε Οχι τιποτα αλλο, αλλα ξεκιναω και δουλεια την Τεταρτη.

thalia στην τελικη ευθεια κι εσεις γαι τη βαφτιση. Αντε, με το καλο! Περιμενουμε κ φωτος

Δε θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω...

οποτε καληνυχτιζω και τα λεμε αυριο οταν με το καλο ξεμπερδεψω απο το Παιδων...

φιλια!

QuW0p3.png

Βασούλα μου ξενυχτάς κι εσύ ε; Εγώ κοίμισα σχετικά νωρίς σήμερα την Αθηνά κ ενώ θα ´πρεπε να ξεραθώ στον ύπνο γιατί στάνταρ θα με ξυπνήσει το βράδυ, κάθομαι κ χαζεύω στο ιντερνετ...

Ευχομαι να φτιάξει η ψυχολογία σου σύντομα κοριτσάκι.

Θα προσπαθήσω να κοιμηθώ. Καληνύχτα...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,σας γραφω βιαστικα γιατι παω μεσα να ταισω τη μπεμπα.χτες την βγαλαμε στο Παιδων,επεσε το παιδακι μου απο το καροτσι σε σκαλια...καλυτερα να μη σας πω τι επαθα,ως τις 4 τη νυχτα κλαιγαμε με τον Κωστα σαν τρελλοι..εγω εκανα εμετο απο την πιεση .. την ξυπναγα ανα 2 ωρες που μας ειπαν στο νοσοκομειο να της ςκουναω χερια-ποδια κ να βλεπω αντιδρασεις.ευτυχως καναμε αιματος,ακτινογραφια στο κεφαλι κ ουρων κ βγηκαν ολες καλες..αλλα τρομαξε πολυ το κοριτσακι μου κι εμεις ακομα περισσοτερο..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημερα κοριτσια,σας γραφω βιαστικα γιατι παω μεσα να ταισω τη μπεμπα.χτες την βγαλαμε στο Παιδων,επεσε το παιδακι μου απο το καροτσι σε σκαλια...καλυτερα να μη σας πω τι επαθα,ως τις 4 τη νυχτα κλαιγαμε με τον Κωστα σαν τρελλοι..εγω εκανα εμετο απο την πιεση .. την ξυπναγα ανα 2 ωρες που μας ειπαν στο νοσοκομειο να της ςκουναω χερια-ποδια κ να βλεπω αντιδρασεις.ευτυχως καναμε αιματος,ακτινογραφια στο κεφαλι κ ουρων κ βγηκαν ολες καλες..αλλα τρομαξε πολυ το κοριτσακι μου κι εμεις ακομα περισσοτερο..

Καλημέρα Αντζούλα μου, τί έπαθε το μπισκοτάκι μας? Ελα μου μην μου στεναχωριέσαι, είναι καλά το μωράκι σου, αλλά πήρες μεγάλη λαχτάρα εσύ ε?

Να κάτσεις να ξεκουραστείς σήμερα να χαλαρώσεις λιγάκι.

Στο παίδων τί σου είπαν? χρειάζονται και άλλες εξετάσεις?

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

οχι Βικάκι,δεν χρειαζονται ειπε αλλες,αφου δεν έδειξαν αυτες κάτι..απλά θελει παρακολούθηση 2 24ωρα να την ξυπνάμε ανα 2-3 ώρες να κινειται κτλ..

πλάνταξε στο κλάμα το παιδάκι μου..τι να σου πω..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα κι από μένα.

Άντζι μου τι ήταν κι αυτό; Σε καταλαβαίνω απόλυτα μετά κ τις δικές μας καλοκαιρινές περιπέτειες. Σημασία έχει ότι το μωρό είναι καλά. Κι εσύ προσπάθησε να ηρεμήσεις, ξέρω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο, εγώ για 2 εβδομάδες έβλεπα εφιάλτες ότι μου πέφτει το μωρό.

Δεν θυμάμαι πολλά απ όσα διάβασα μετά απ' αυτό, αλλά κι εμεις έχουμε ραντεβού την Τετάρτη στην γιατρό κ λογικά θα ξεκινήσουμε κρέμες.

Atlantis καλή αρχή για το σπίτι σας! Αξίζει τον κόπο!

mWsZp3.png

τι λες βρε παιδακι μου?!!!!!!!

τι επαθε το μπισκοτακι μας.πως εγινε αυτο?

τουλαχιστον αφου δεν δειξαν κατι οι εξετασεις ειναι καλα κ δεν χτυπησε το κοριτσακι μας.μην στεναχωριεσαι.το χει ξεχασει ηδη το ζουζουνι.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...